-
Κώστα μου συγκρίνεις με άθλιες καταστάσεις, όποτε πραγματι η Νίσσαν ειναι πλέον αρκετά καλύτερη. Πανευρωπαϊκά πάντως έχει θέματα στο after sales της και στην αναγνωριση βλαβών. Μια βόλτα από ξένα φορα θα σε πείσει.
Εδώ η εικόνα που βλέπεις ειναι σε κάποιες περιπτωςεις λίγο μεταξύ 80s και δημόσιας υπηρεσίας (ειδικά σε σέρβις και ανταλλακτικά) σε αντίθεση με cc και εμπορικό που κινουνται με ρυθμούς πολυεθνικής.
Τογιότα προφανώς δεν ειναι και μάλλον δεν θα γίνει ποτέ αλλά εσύ που δεν έχεις ζήσει Τογιότα δεν σου λέει κάτι αυτό, σε αντίθεση με εμένα που έχω υποστεί ένα μικρό σοκ. Λόγω πωλήσεων πάντως έπρεπε να προσπαθούν περισσότερο και να ειναι πιο αυστηροί με το δίκτυο τους ελέγχοντας το διαρκώς. -
Η Toyota ήταν πάντα πολύ αυστηρή ως εταιρεία. Για ψύλλου πήδημα μπορούσε να πάρει από κάποιον τα δικαιώματα αντιπροσώπου εάν κάτι δεν πηγαινε καλά. Τα αυτοκίνητα της που οδήγησα για αρκετές χιλιάδες χλμ εκαστο ήταν η κορολα 1,6Gli l/b του 91 και φυσικά το θρυλικό σταρλετακι 1,3 τριπορτο του 96 και πολύ λιγότερο μια καρινα. Δεν ζητώ τίποτε άλλο από το duster μου. Μόνο να μου βγει τουοτα στην αξιοπιστία και ρενω στην άνεση και οδική συμπεριφορά. Για την ώρα και μετά από 43000 χλμ δείχνει να βρίσκεται στον σωστό δρόμο με κάποιες μόνο μικρές ... αποκλίσεις
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Η Toyota ήταν πάντα πολύ αυστηρή ως εταιρεία. Για ψύλλου πήδημα μπορούσε να πάρει από κάποιον τα δικαιώματα αντιπροσώπου εάν κάτι δεν πηγαινε καλά.Επειδή έχω συνεργαστεί και επαγγελματικά με τον έλληνα Mr. Toyota, ουαί και αλίμονο αν κάποιος δεν έκανε κάτι σωστά! Σεπούκου κατευθείαν (ακόμα και χωρίς χαρακιρι)!!!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
.
Τογιότα προφανώς δεν ειναι και μάλλον δεν θα γίνει ποτέ αλλά εσύ που δεν έχεις ζήσει Τογιότα δεν σου λέει κάτι αυτό.Στέφανε είχα το Aygo. Αν και... γαλλακι (όπως λες και εσυ το QQ!) ήταν και αυτό! [emoji38]
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Για την ακρίβεια τα 107 και C1 ήταν ιαπωνικής καταγωγής, όχι το αντίθετο.
-
Καλησπερα συμφορουμιτες και Καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ασφαλη ταξιδιαρικα χιλιομετρα.
Βρισκομενος στη Μεσσηνια τις γιορτες της πρωτοχρονιας, ειπα να παω τον πιτσιρικα στο Ταυγετο να παιξει με τα χιονια. Προορισμος το Καλαθιον ορος πανω απο την Καλαματα. Απο ενα σημειο και πανω ο δρομος ηταν χωματοδρομος, ανηφορικος, ψιλοκακοτρχαλος και καλυμενος με χιονια. Το dusteraki με αυτοματη τετρακινηση επλεε ελαφρως οποτε σκεφτηκα να βαλω το κλειδωμα τετρακινησης και να βγαλω το esp,να το δοκιμασω κι ολας σε σχετικα μεγαλη αποσταση. Το duster μετατραπηκε σε τρενο. Σε συνδιασμο με το κιβωτιο ταχυτητων που εκτος δρομου σε βοηθαει παρα πολυ, τοσο η αναβαση οσο ακι η καταβαση μετατραπηκαν σε μια ευχαριστη εκδρομη για μενα και για την οικογενεια μου.
Εν κατακλειδι το duster ειναι και γ@μω τα αμαξια και ενα απο τα καλυτερα τετρακινητα της αγορας αυτη την εποχη -
Μπράβο βρε φίλε! Να το χαίρεσαι το κτηνάκι. Καλές εξορμήσεις για το 2016! Εγώ κάνοντας λίγο offroad τις ημέρες αυτές βρέθηκα σε χιονισμένη περιοχή της Εύβοιας και σε λίγο... δύσκολη θέση από την οποία με έβγαλε η θεόκοντη πρώτη. Εντούτοις αν είχα την έκδοση 4χ4 και όχι την 4χ2 1.5dci είμαι σίγουρος ότι θα τα πήγαινα πολύ καλύτερα. χίονι λάσπες και ρυάκια με έκαναν να χρειαστώ την τετρακίνηση.
-
Με ένα set πιο χωμάτινων ή χειμερινών ελαστικών, ίσως να έκανες χωρίς πρόβλημα την δουλειά σου.
Makwolf, θέλουμε φωτογραφίες
-
Συμφωνώ με τον φίλο axel. Αναμένουμε photos! Απο εκεί και μετά axel σκοπεύω να κάνω ακόμη το πολύ 10.000 χλμ με τα ήδη υπάρχοντα. Οταν έρθει η ώρα είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Πάντως τα continental που φορά από την μάνα του έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα φιλικά στο πατημένο χώμα και στην άφαλτο, αλλά και αθόρυβα επίσης.
-
imag Καλη χρόνια εκανα και τη χιόνοεξόρμησή μου! Άνετα! -
Καλή χρονιά φίλε. Εντυπωσιακή φωτογραφία. Ευχομαι πολλές ακόμη τέτοιες εμπειρίες με το duster σου.
-
Πράγματι, το Duster δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό και 'άγριο' καλυμμένο από το χιόνι!
-
Πως ανεβαζουμε φωτογραφιες στο forum ?
-
στο στοιχείο του το εργαλείο...
-
Εύχομαι καλή χρονιά και πολύ λάσπη στα 'εργαλεία' σας. Δεύτερη ασθένεια για dusteraki ( η πρώτη ήταν το κρέμασμα της πίσω πόρτας) είναι η ροή νερού εσωτερικά στη πίσω αριστερή κολόνα του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια βροχής. Επειδή το αυτοκίνητο φυλλάσεται σε γκαράζ το πρόβλημα διαπιστώθηκε πρόσφατα. Μετά από πρόχειρο έλεγχο (αφού ξηλώθηκαν επιμελώς ταπετσαρίες κλπ) διαπιστώθηκε μη επαρκής ποσότητα κόλλας (παμπριζόκολλα) στο λάστιχο της πόρτας του πορτ-μπαγκάζ, έτσι ώστε το νερό να γλύφει το γείσο του αμαξώματος και να μπαίνει στο εσωτερικό. Περιμένω τη παπριζόκολλα για να σας πω τα αποτελέσματα.
-
Περαστικά!
-
Η παμπριζόκολλα (κόλλα νερού για φανάρια) δεν έκανε 'δουλειά'. Το πρόβλημα είναι αλλού. Πιθανόν στη βίδα συγκράτησης της πίσω πόρτας. Αντιμετώπισε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
-
Παρόλο που και εγώ το έχω σε κλειστό γκαράζ μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι πρόβλημα δεν έχω καθώς το αυτοκίνητο πλένεται μια φορά την εβδομάδα ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που το είχα εκτεθειμένο στην βροχή, δίχως όμως να αντιλειφθώ κάτι... Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι 'ξήλωμα' του λάστιχου, έλεγχος αυτού εάν κάπου είναι κομμένο και τοποθέτηση καινούργιου. Μου κάνει πάντως πολύ εντύπωση... Μάλιστα τώρα που ΄το σκέφτομαι, όχι μόνο βροχή αλλά και μπόλικο χιόνι το είχε σκεπάσει την πρωτοχρονιά δίχως όμως η υγροποίηση του χιονιού να οδηγήσει σε δυσάρεστα αποτελέσματα... Χώρια τη λάσπη που έφαγε εκείνο το διήμερο και ενώ οι λάσπες και τα λασπόνερα το λέκιασαν ως την μέση των πορτών εντούτοις στην καμπίνα δεν πέρασε τίποτα... Βρε συ μήπως δεν είναι νερό από την κολώνα αλλά από καμμιά τάπα που μπορεί να μην έχει τοποθετηθεί στο πάτωμα του αμαξώματος και που περνα νερό από εκεί κατά τα περάσματα από νερό; Πιο πιθανό αυτό αντιλαμβάνομαι.
-
Στον Άγιο Γεώργιο στο Καλαθιο όρος .
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Στον Άγιο Γεώργιο στο Καλαθιο όρος .
Στην ΕΎΒΟΙΑ πρωτοχρονια! Την ανέβασα δοκιμαστικά!
Dacia Duster