-
Και εγώ ψάχνω για ετοιμοπαράδοτο
Ε ρε γλέντια.... -
Ο χρήστης duster έγραψε:
Και εγώ ψάχνω για ετοιμοπαράδοτο
Ε ρε γλέντια....Γιατί σου είπαν ότι δεν υπάρχει ή δεν βρίσκεις στο χρώμα που θες
Δεν έχουν σχέση τα ετοιμοπαράδοτα με τις παραγγελίες καθώς τα ετοιμοπαράδοτα λιάζοναι αυτή τη στιγμή κάπου στην Αττική ενώ τα υπο παραγγελία δεν έχουν αρχίσει να φτιάχνονται ακόμα
Τελικά κλέινεις σε 4χ4 ή 4χ2 ? -
Φιλε tetradusterios αρχες Αυγουστου θα ερθουν ελλαδα μεχρι να εκτελωνιστουν παει ο αυγουστος.Λογω γιορτων διακοπων κτλ.Θελει κανα 20ημερο ο εκτελωνισμος.Να δω τι θα κανουμε γιατι εγω ειδικα τον Αυγουστο εχω μεγαλο προβλημα.Κανενας αλλος που να εχει παραγγειλει πριν το πασχα δεν υπαρχει γιανα δουμε τι συμβαινει???
-
Θα πάρω το 4χ2 αν και θα ήθελα το 4χ4...
-
Ο χρήστης tetradusterios έγραψε:
Καλημερα σας αγαπητοι συμφουρητες.Μολις σημερα ψιλοεπαθα ενα εγκεφαλικο πηγαινοντας στην αντιπροσωπεια για να ρωτησω για την παραλαβη του οχηματος.Η παραγγελια ειχε γινει 28/03/11 και η αναμενομενη παραλαβη μεσα Ιουλιου.Αμ δε ο αντιπροσωπος με ενημερωσε οτι η παραλαβη θα γινει τελη Αυγουστου αρχες Σεμπτεμβρη!!!!!!!!!!Η το αυτοκινητο μου η εδωσαν αλλου και με κοροιδευουν η υπαρχει προβλημα.Το σκεφτομαι σοβαρα να ανακαλεσω την παραγγελια γιατι 5 μηνες για παραλαβη οχηματος ειναι υπερβολικη.Για κινητοποιηθειτε ολοι και ρωτηστε τις αντιπροσωπειες σας με ενα τηλεφωνημα για να δουμε τι συμβαινει σε Αθηνα Θεσ/νικη Κρητη.
Κι'εγώ τα ίδια άκουσαν τ'αυτιά μου όταν πήγα στην αντιπροσωπεία
31/3/11 και παράδοση αρχές Ιουλίου και τώρα παράδοση αρχές
Αυγούστου .
Ο λόγος είναι σασμάν και διαφορικό από Ιαπωνία και μετά την
καταστροφή καταστραφήκαμε και εμείςΔέστε και τον παράκάτω συνοπτικό πίνακα.
- Laurete 4*4 dci Basalte ESP ---- Παραγ/εια 20/4/11 --- Παραλαβή Τέλη Αυγούστου (Pozpilot)
- Laurete 4*4 dci Λευκό (Dimtaz) ------------- 26.000χλμ Χωρίς κανένα πρόβλημα
- Laurete 4*4 dci Basalte (Stathis 1980) -------Παραλαβη 18/02/11 9800χλμ.Χωρίς κανένα πρόβλημα
- Laurete 4x4 dci black (tetradusterios)--------Παραγγελεία 31/03/11----Παραλαβή αρχές Ιουλίου (I hope)
- Laurete 4x4 dci Basalte ASR ESP (Teohunter)------Παραγγελια 28/03/2011--Παραλαβη αρχες Ιουλιου
- Laurete 4*4 dci Λευκό ASR ESP (ikarus) ---- Παραγγελεία αρχές Μαΐου --- Παραλαβή αρχές Ιουλίου (Ελπίζω)
- Laurete 4X4 dci Μαύρο Nacre (Kriti40)
Laurete 4x4 dci Λευκό (Hlias_GR) - Laurete 4X4 dci Μαύρο (apgi) --Παραγγελία 2/3/2011--Παραλαβή 28/4/2011--1600 χλμ. No prob ΑΨΟΓΟ!!
- Laurete 4X4 dci Μαύρο(odis)
-
Μετά τα νέα μέτρα η απόκτηση 2ου οχήματος γίνεται πλέον πολυτέλεια...
-
Παιδιά καλημέρα. Ολοι εσείς ησαστε πολυ τυχεροί με τα νεα μέτρα της κυβέρνησης. Εμεις με τα παλιά δίλιτρα θα πληρωσουμε το τίμημα. Oπως εχω ξαναγράψει ,κατέχω ενα 2lt tuscon απο το 2005. Με τα νέα μετρα θα πληρωσω λες και κατέχω ferrari συν την βενζίνα που καταναλώνω καθε μέρα. Με αυτην την εννοια εσείς τώρα μας κοροιδεύετε και καλα κανετε. Πριν δυο χρόνια μου το ζητησε κάποιος το αυτοκίνητο με 18000 ευρώ και εγω το έπαιξα μάγκας και του ζητούσα 20000 γνωρίζοντας την κατάσταση του αυτοκινήτου (full extra διατηρημένο σε παρκινγκ κ.λ.π). Οι μ...... πληρώνονται. Τώρα πιάνει 10-12000 max. Τι έχεται να πείτε για αυτην την κουταμαρα μου ;
-
Σχετικό αυτό kostas-pack
Τα νέα Duster πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας βάσει ρύπων.
1.6 4Χ2 Εκπομπές CO2 (γρ./χλμ.) 177 = €398
1.6 4Χ4 Εκπομπές CO2 (γρ./χλμ.) 185 = €472λιγότερα μεν από το δικό σου αλλά αν πλήρωνε σαν 1600αρι θα κόστιζαν μόνο €265.
-
Βασικά το δικήνητο έχει λιγότερο πλέον καθως έγινε euro 5
Νομίζω είναι πλέον κάτω από 170 γύρω στα 165 περίπου -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σχετικό αυτό kostas-packΤα νέα Duster πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας βάσει ρύπων.
1.6 4Χ2 Εκπομπές CO2 (γρ./χλμ.) 177 = €398
1.6 4Χ4 Εκπομπές CO2 (γρ./χλμ.) 185 = €472λιγότερα μεν από το δικό σου αλλά αν πλήρωνε σαν 1600αρι θα κόστιζαν μόνο €265.
Έχεις δίκιο στα βενζινοκίνητα, αλλά στα diesel υπάρχει μεγάλη διαφορά και στα τελη και στην καταναλωση καυσίμου. Όσοι κατέχουν το 1.5 dci έχουν καταναλωση περίπου στα 6lt/100km ενώ εγώ η καταναλωσή μου είναι 11-13lt/100km. Δηλαδή την διπλάσια.Κατάλαβες τώρα !!!!
-
-
Καλησπέρα σε όλους.
Νέος στην παρέα και είμαι κι εγώ, από αυτούς που θα ήθελαν να έχουν ένα Duster, αλλά δεν το έχουν (οχι ακόμα τουλάχιστον). Υπάρχει νεότερη ενημέρωση από μέλη του forum για ημερομηνίες παράδοσης; Φυσιολογικά οι πωλητές δεν έχουν πρόσβαση στο εργοστάσιο για να βλέπουν σε ποιο σημείο είναι η παραγγελία;; Τουλάχιστον την τελευταία φορά που αγόρασα αυτοκίνητο (Γαλλικό εννοείται) υπήρχε άμεση πρόσβαση στην παραγγελία και οι ημερομηνίες παράδοσης 'έπαιζαν' το πολύ 4-5 μέρες.
Επίσης θέλω άποψη για το θέμα των φρένων γιατί από όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα (το έχω ξεκοκκαλίσει το forum) και σε διάφορα τεστ ένα από τα αρνητικά είναι τα φρένα (ταμπούρα πίσω αν θυμάμαι καλά). Σε απόδοση, στην καθημερινότητα δηλαδή καταλαβαίνετε κάποια διαφορά σε σχέση με ότι είχατε πιο παλιά;
Τελευταία ερώτηση (προς το παρόν) είναι ποιος είναι ο πιο παλιός κάτοχος Duster εδώ μέσα; Με ενδιαφέρει για να δω από πότε άρχισε να 'περπατάει' το όχημα στην αγορά με απότερο στόχο να καταλάβω αν υπάρχει περιθώριο για face lift (δεν εννοώ εξωτερικά, αλλά για θέματα όπως διακόπτες κ.τ.λ. που έχουν τονιστεί κατά κόρον εδώ μέσα) από την εταιρεία σχετικά σύντομα. Το σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό απλά ο χρόνος παράδοσης που διάβασα στις τελευταίες αναφορές σας με 'κούμπωσαν'. Είναι χοντρό θέμα το πότε θα πουλήσεις το αυτοκίνητο για να πάρεις το καινούργιο καθώς μπορείς στα καλά του καθουμένου να βρεθείς με 2 αυτοκίνητα και να δεχτείς επίσκεψη από τον Βενιζέλο και τον Ολι Ρεν αυτοπροσώπως.
Δεκτή κάθε απάντηση.
Άντε πείτε και κάτι νεότερο οι τυχεροί (κατέχοντες ). Οχι επειδή το πήρατε εσείς και είστε ΟΚ; -
Λογικα πρέπει να είναι από το Ρωσικο εργοστάσιο ... σε εκείνο που σε ένα βίντεο μια πόρτα ενός Santero 'βιαζεται' από έναν τεχνικό αφού δεν του καθόταν με το καλό!!!
Προσοχή στις λεπτομέριες μέχρι και πινελάκι για τις λεπτομέριες αλλά ... μέτρα ασφάλειας του κ@λου!!! Ούτε μάσκα για το πρόσωπο όταν ψεκάζουν με χημικά το αυτοκίνητο!!!
-
Αν δεν κάνω λάθος μόνο ένας το παίζει άνετος και δεν έχει μάσκα. Οι άλλοι είναι 'προβλεπόμενοι'....
-
Τρίτο το Duster στο Pikes Peak - Photos
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2011/06/duster-pikes-peak-photos.html -
Εγώ το έχω παραγγείλει από αρχές Μαΐου και το περιμένω Αύγουστο. Προχθές πέρασα από την αντιπροσωπεία και μου είπε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα και βρίσκεται στην παραγωγή. Βέβαια βλέπω με το φίλο ikarus κάναμε την παραγγελία περίπου ταυτόχρονα (αυτός και με ESP) και περιμένει να παραλάβει αρχές Ιουλίου. Πως τα κατάφερες φίλε; έχεις κάποιο νέο;
- Laurete 4*4 dci Basalte ESP ---- Παραγ/εια 20/4/11 --- Παραλαβή Τέλη Αυγούστου (Pozpilot)
- Laurete 4*4 dci Basalte (Stathis 1980) -------Παραλαβη 18/02/11 9800χλμ.Χωρίς κανένα πρόβλημα
- Laurete 4x4 dci black (tetradusterios)--------Παραγγελεία 31/03/11----Παραλαβή αρχές Ιουλίου (I hope)
- Laurete 4x4 dci Basalte ASR ESP (Teohunter)------Παραγγελια 28/03/2011--Παραλαβη αρχες Ιουλιου
- Laurete 4*4 dci Λευκό ASR ESP (ikarus) ---- Παραγγελεία αρχές Μαΐου --- Παραλαβή αρχές Ιουλίου (Ελπίζω)
Laurete 4x4 dci Λευκό (Hlias_GR) ------------Παραγγελία αρχές Μαΐου --- παραλαβή Αύγουστο - Laurete 4X4 dci Μαύρο (apgi) --Παραγγελία 2/3/2011--Παραλαβή 28/4/2011--1600 χλμ. No prob ΑΨΟΓΟ!!
-
Επανέρχομαι στο θέμα φρένων. Αν μπορεί κάποιος από τους έχοντες να εκφέρει άποψη...
Στα διάφορα τεστ σε γραπτο και ηλεκτονικό τύπο έχουν αναφέρει τα φρένα ως μειονέκτημα. Απλά επειδή από τη θεωρία ως την πράξη πολλές φορές υπάρχει μεγάλο κενό θεωρώ ότι η εμπειρία σε πραγματική καθημερινή χρήση είναι πιο πολύτιμη. -
Μάλλον υπαρχει θέμα,αφού και σε αυτό το τέστ που είχα διαβάσει βαθμολογεί τα φρένα του με 40/45 ,ενώ αντίστοιχα του sx4 με 77/79.
http://www.autozeitung.de/auto-vergleic ... tbewertung
-
Ο χρήστης Hlias_GR έγραψε:
Εγώ το έχω παραγγείλει από αρχές Μαΐου και το περιμένω Αύγουστο. Προχθές πέρασα από την αντιπροσωπεία και μου είπε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα και βρίσκεται στην παραγωγή. Βέβαια βλέπω με το φίλο ikarus κάναμε την παραγγελία περίπου ταυτόχρονα (αυτός και με ESP) και περιμένει να παραλάβει αρχές Ιουλίου. Πως τα κατάφερες φίλε; έχεις κάποιο νέο;- Laurete 4*4 dci Basalte ESP ---- Παραγ/εια 20/4/11 --- Παραλαβή Τέλη Αυγούστου (Pozpilot)
Laurete 4x4 dci Λευκό (Hlias_GR) ------------Παραγγελία αρχές Μαΐου --- παραλαβή Αύγουστο - Laurete 4X4 dci Μαύρο (apgi) --Παραγγελία 2/3/2011--Παραλαβή 28/4/2011--1600 χλμ. No prob ΑΨΟΓΟ!!
πάντως σήμερα που πέρασα από την αντιπροσωπεία της Renault-Dacia, μου έλεγε ο πωλητής πως δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες στα duster, ειδικά με τα νέα χαράτσια, που τρέχουν όλοι να πουλήσουν τα 2λίτρα και 3λιτρα suv, και να πάρουν το duster. Μάλιστα μου είπε πως ευτυχώς που υπάρχει και αυτό και ξελασπώνουμε ως αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης Dusterix έγραψε:
Επανέρχομαι στο θέμα φρένων. Αν μπορεί κάποιος από τους έχοντες να εκφέρει άποψη...
Στα διάφορα τεστ σε γραπτο και ηλεκτονικό τύπο έχουν αναφέρει τα φρένα ως μειονέκτημα. Απλά επειδή από τη θεωρία ως την πράξη πολλές φορές υπάρχει μεγάλο κενό θεωρώ ότι η εμπειρία σε πραγματική καθημερινή χρήση είναι πιο πολύτιμη.Δυστυχώς παρόλο που είχα ζητήσει τη σχετική εμπειρία κατόχων duster, κανείς δεν απάντησε για τα φρένα, εκτός από τον kostas-pack ο οποίος ήταν πρόθυμος, κατατοπιστικός και ευγενικός, αλλά δυστυχώς κάτοχος ενός tucson 2.0 μοντέλο 2005 και όχι ενός duster! Θα είχε ενδιαφέρον να είχαμε απόψεις για τα φρένα κάποιου που ήδη οδηγεί duster.
Dacia Duster