-
Ο χρήστης Hlias_GR έγραψε:
να ευχαριστήσω κι εγώ για τις απαντήσεις. Το πρόβλημα είναι πως δεν είμαι απ` την Αθήνα να παίρνω τις αντιπροσωπείες στη σειρά, εδώ στην Αχαΐα έχουμε μόνο μία.
Να ρωτήσω τους κατόχους, τώρα που έχουν κάνει περισσότερα χιλιόμετρα, για τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην άσφαλτο;
Για την 4κίνηση είμαι σίγουρος (και από το test drive) πως είναι άψογηΝα πω και εγώ σαν ένας κάτοχος dudter dci 4x4 ότι θα σου το πρότεινα ,τα χρήματα που έχει παραπάνω θα στα δόση πίσω μιας και όπως είπες δεν θα αλλάξεις γρήγορα αυτοκινητο,εχω κάνει 6500 χιλιόμετρα και πάει μια χαρά και στην άσφαλτο και στα βουνά! Το Πάσχα που πήγα στο χωριό πήγα μια καθαρή εκτός δρόμου διαδρομή και τα κατάφερε μια χαρά !!!Φοβήθηκα λίγο τα λάστιχα μόνο.
-
Ο χρήστης Hlias_GR έγραψε:
να ευχαριστήσω κι εγώ για τις απαντήσεις. Το πρόβλημα είναι πως δεν είμαι απ` την Αθήνα να παίρνω τις αντιπροσωπείες στη σειρά, εδώ στην Αχαΐα έχουμε μόνο μία.Το χρωματολόγιο του Duster δεν έχει παραξενες αποχρώσεις. Ασημί, μαυρο, καφέ και άσπρο είναι ξεκάθαρα χρώματα που δεν διαφέρουν από τις φωτογραφίες του νετ.
Ίσως μόνο το blue mineral και το grey basalte να χρειαστεί να δεις που το μεν πρώτο είναι το μπλε 'ραφ' που του παει και το δευτερο ... εμένα μου φάνηκε για μπεζ/σαμπανί ... δεν ξέρω που το είδανε το γκρι! -
Το καφέ είναι πιο τεριαστό νομίζω για να δείχνει πιο 4χ4 άλλα κατά τα άλλα είναι θέμα γούστου.
-
Με το μπλέ δείχνει πιο πισωκίνητο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Με το μπλέ δείχνει πιο πισωκίνητο. -
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Ευχαριστω πολυ παιδια.Το χρωμα του ειναι το γρι βασαλτε οχι το ασημι.Και απλο να το επαιρνα τωρα παραγγελνεις απο την παραγωγη μαιου.Ξεχασα να σας πω οτι υπηρχαν καποια αυτοκινητα για πιο αμεση παραδοση αλλα ηταν ολα εκτελωνισμενα.Και εγω εκανα αποσυρση ενα αυτοκινητο και πρεπει να ερθουν καινουργια αυτοκινητα μη εκτελωνισμενα.Το πακετο ASR+ESP+TIM χρεωνεται 800ευρω αλλα πιστευω οτι τα αξιζει τα λεφτα του.Με το terios που ειχα και ειχε ESP μια φορα χρειαστηκε επεμβαση και ηταν σωτηριο, οταν διατηρεις βεβαιως λογικες ταχυτητες γιατι αν πηγαινεις του σκοτωμου τιποτα δεν σε σωζει!!!Το αυτοκινητο κοστισε με αποσυρση 19100+800+τα εξοδα.Φίλε TEOHUNTER,
Δεν αντέχω άλλο. Ένα χρόνο το παλεύω μέσα μου να το πάρω ή οχι λόγο των οικονομικών συγκυριών και δεν αποφάσιζα. Δεν έφτανε αυτό μια γειτόνισα το πήρε σε λευκό και με έκανε να το βλέπω και στα ονειρά μου.
Τελικά το πήρα απόφαση θα πάω σήμερα κιόλας σε μια έκθεση να παραγγείλω ένα ακριβώς σαν το δικό σου.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω πως θα το πληρώσεις μετρητά ή με δόσεις, σου έκαναν κάτι καλύτερο στην περίπτωση των μετρητών? Τι δώρο σου έδωσαν μαζί? Και κάτι ακόμα, είσαι σίγουρος για την παράδοση γιατί στην έκθεση που πήρα τηλ. μου είπαν για τέλος Αυγούστου και αν έτσι και το κλείσω σήμερα. -
@PozPilot τα δώρα είναι ανάλογα με το πόσο καλός διαπραγματευτής είσαι.Εμένα ο πατέρας μου που κανόνισε κινδύνεψε να πάρει και 2ο αυτοκίνητο μαζί με το Fluence που πήρα στο τέλος
Πίεσε τους πάντως όσο μπορείς γιατί δίνουν μπόλικα αν τους πρεσάρεις -
Ο χρήστης PozPilot έγραψε:
Θα ήθελα να σε ρωτήσω πως θα το πληρώσεις μετρητά ή με δόσεις, σου έκαναν κάτι καλύτερο στην περίπτωση των μετρητών?Γι' αυτούς και τα δύο (μετρητά ή δόσεις) το ίδιο είναι. Μετρητά απλώς με διαφορά είσπραξης λίγων ημερών.
Στα δώρα εκμεταλλεύσου την κατασταση της αγοράς! Σε παίρνει.
-
Καταρχήν να πω πως θεωρώ αδικία το πακέτο ESP να το δίνουν μόνο στα ντίζελ.
Από εκεί και πέρα σε μια πρώτη διερεύνηση για τα δώρα ήδη μου έκοψαν τα τέλη και και τις πινακίδες ,σύνολο 400 € και θα διαπραγματευτώ για συναγερμό και ότι άλλο προκύψει.Όπως αναφέρθει και παραπάνω οι οικονομικές συγκυρίες είναι με το μέρος μας.Κάντε παζάρια.. -
Ο χρήστης duster έγραψε:
Καταρχήν να πω πως θεωρώ αδικία το πακέτο ESP να το δίνουν μόνο στα ντίζελ.
Από εκεί και πέρα σε μια πρώτη διερεύνηση για τα δώρα ήδη μου έκοψαν τα τέλη και και τις πινακίδες ,σύνολο 400 € και θα διαπραγματευτώ για συναγερμό και ότι άλλο προκύψει.Όπως αναφέρθει και παραπάνω οι οικονομικές συγκυρίες είναι με το μέρος μας.Κάντε παζάρια..Άσε τον συναγερμό.Δεν κλέβονται τέτοια αυτοκίνητα
Βάλε κανένα υποβραχιόνιο και μια χρωμιωμένη μπούκα στην εξατμιση να δείξει το αυτοκίνητο γιατί αυτή που έχει είναι σαν καλαμάκι -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
... μια χρωμιωμένη εξατμισούλα να δείξει το αυτοκίνητο γιατί αυτή που έχει είναι σαν καλαμάκιΜιας και το ανέφερες! Χτες έβλεπα ένα ντιζελ από πίσω και είδα την εξάτμιση του (βασικά έναν λεπτό σωλήνα) να κάνει 'βόλτες' πέρα δώθε μέχρι να βγει στην έξοδο/εσοχή του προφυλακτήρα. Το έχει παρατηρήσει κανένας? Σαν να στεκόταν στον αέρα ήταν Νόμιζα πως το ασημί καπάκι που υπάρχει στον προφυλακτήρα προφυλάσει όλο το κάτω σύστημα αλλά είναι καθαρα διακοσμητικός αφού τελειώνει εκεί που τελειώνει και ο προφυλακτήρας.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... μια χρωμιωμένη εξατμισούλα να δείξει το αυτοκίνητο γιατί αυτή που έχει είναι σαν καλαμάκι
Μιας και το ανέφερες! Χτες έβλεπα ένα ντιζελ από πίσω και είδα την εξάτμιση του (βασικά έναν λεπτό σωλήνα) να κάνει 'βόλτες' πέρα δώθε μέχρι να βγει στην έξοδο/εσοχή του προφυλακτήρα. Το έχει παρατηρήσει κανένας? Σαν να στεκόταν στον αέρα ήταν και το ασημί καπάκι που υπάρχει στον προσφυλακτήρα καθαρα διακοσμητικός είναι αφού τελειώνει εκεί που τελειώνει και ο προφυλακτήρας.
Ναι γιατί οι βάσεις είναι μακριά στο 4χ4 και κουνιέται πολύ το τελικό καζανάκι.Π΄ρπει εν το μεταξύ να παρακάμψει και το σύστημα τετρακίνησης και να μην βρίσκεται πολύ χαμηλά.Δεν νομίζω βέβαια να υπάρχει πρόβλημα
Στο 4Χ2 είναι πολύ διαφορετικό και δεν φαίνεται τίποτα -
Σε προηγούμενο πόστ διάβασα για ραντάρ πάρκινγκ.
Γνωρίζετε αν το βγάζει εργοστασιακά ή το βάζουν εδώ έξτρα στην αντιπροσωπεία???
Διότι δεν θα μου άρεσε ακόμα δεν το πήραμε να αρχίσουμε τα βάλε βγάλε... -
Ο χρήστης duster έγραψε:
Σε προηγούμενο πόστ διάβασα για ραντάρ πάρκινγκ.
Γνωρίζετε αν το βγάζει εργοστασιακά ή το βάζουν εδώ έξτρα στην αντιπροσωπεία???εδώ του τα βάζουν.Κι αυτό πολύ καλή ιδέα
-
εδω παιδια μην ζηατε και πολλα αν γιενι σωστη δουλεια κανενα προβλημα αν οχι.....
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
εδω παιδια μην ζηατε και πολλα αν γιενι σωστη δουλεια κανενα προβλημα αν οχι.....Το αν όχι φοβάμαι...Τέλος πάντων περιμένω να κλείσω κάποιες λεπτομέρειες και παω να το παραγγείλω..
-
Προς :PozPilot
Το παρήγγειλες ?Περιμένουμε για χρόνους παράδοσης και τα σχετικά... -
Καλησπέρα,
ψάχνομαι για αγορά 4χ4 διότι το επαγγελμα μου έχει πολύ off-road (τοπογράφος)
εκεί λοιπόν που είχα κατασταλάξει ότι θα πάρω ένα Terios 2 μεταχειρισμένο γύρω στα 12000-13000 έπεσε στην αντίληψη μου το duster.
υπολογίζοντας λοιπόν το κόστος αγοράς του terios και ενός καινούργιου duster 1.5 dci και συγκρίνοντας τις καταναλώσεις (με τα σημερινά πάντα δεδομένα - 1.74€/λιτρο βενζίνη και 1.53€/λιτρο πετρέλαιο) βλέπω ότι περίπου σε 7-8 χρονάκια τα 2 αυτοκίνητα θα μου έχουν κοστίσει τα ίδια χρήματα χωρίς να υπολογίσω όμως service-επισκευές.
Τι πιστεύετε θα ήταν καλύτερο,να πάρω το τέριος ή το duster?Προβληματίζομαι... -
Δεν ειναι πολυ μεγαλος ο οριζοντας των 7-8 χρονων ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ειναι πολυ μεγαλος ο οριζοντας των 7-8 χρονων ;Είναι, αλλά δεν είμαι και απο αυτούς που αλλάζουν συχνά αυτοκίνητο.
Απλά σκέφτομαι και το άλλο,τι μεταπώληση θα έχει ένα Terios 10ετίας με ένα Duster 7-8 χρονων...
Μάλλον που το duster θα πουλιέται για ένα κομμάτι ψωμι ε;
Dacia Duster