-
Ποια είναι η γνώμη σου για γκάζι αξίζει?Αν και από ότι βλέπω η κατανάλωση είναι χαμηλή...
-
Ο χρήστης duster έγραψε:
Ποια είναι η γνώμη σου για γκάζι αξίζει?Αν και από ότι βλέπω η κατανάλωση είναι χαμηλή...Αυτή η ερώτηση μάλλον στους κατόχους
Εμένα γενικά τα ψηλά αυτοκίνητα δεν με προδιαθέτουν για γκάζια και γενικά δεν νομίζω το συγκεκριμένο να πολυ εμπνέει κιόλας
και επίσης δεν έχει φτιαχτεί για αυτό το πράγμα -
Λάθος διατύπωση ..Για υγραέριο εννοούσα ..
-
Ο χρήστης duster έγραψε:
Λάθος διατύπωση ..Για υγραέριο εννοούσα ..Κοίτα αν δεν είναι μαμά δεν υπάρχει λόγος να ριψοκινδυνευσεις.Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στην λειτουργία του μοτέρ εάν δεν πετύχει η μετατροπή.Ήδη υπάρχουν θέματα σε aftermarket τοποθετήσεις.Εγώ λοιπόν δεν θα στο πρότεινα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λάθος διατύπωση ..Για υγραέριο εννοούσα ..
Κοίτα αν δεν είναι μαμά δεν υπάρχει λόγος να ριψοκινδυνευσεις.Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στην λειτουργία του μοτέρ εάν δεν πετύχει η μετατροπή.Ήδη υπάρχουν θέματα σε aftermarket τοποθετήσεις.Εγώ λοιπόν δεν θα στο πρότεινα
Ακριβως! Αν θελεις οικονομια παιρνεις εξαρχης το πετρελαιοκινητο, το πολυ πολυ αν μενεις Αθηνα ή Θεσ/νικη δηλωσε το στο χωριο . Περιπτωση ελεγχου δεν παιζει σταματανε μονο παπακια που οδηγανε πιτσιρικαδες
-
Καλή λύση για οικονομία το πετρέλαιο αλλά αυξάνεται το κόστος.
-
Ο χρήστης duster έγραψε:
Καλή λύση για οικονομία το πετρέλαιο αλλά αυξάνεται το κόστος.Ναι αλλά στο γκάζι σε aftermarket τοποθέτηση αυξάνονται οι πιθανότητες προβλημάτων
Εγώ πάντως που έχω το ίδιο μοτέρ με το Duster δεν θα το δοκίμαζα -
Μέσα στην εβδομάδα θα ξανά επισκεφτώ την αντιπροσωπεία και θα ενημερώσω.
Αντε μπας και προλάβουμε και το έχουμε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.. -
Ο χρήστης duster έγραψε:
Μέσα στην εβδομάδα θα ξανά επισκεφτώ την αντιπροσωπεία και θα ενημερώσω.
Αντε μπας και προλάβουμε και το έχουμε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.. -
γενικά ισχύει ο κανόνας , ότι πλερώνεις παίρνεις και οτι αγοράζουμε σύμφωνα με το πορτοφόλι μας...
ούτε τζάμπα πληρώνεις τα ακριβότερα ούτε μπαίνουν μέσα οι της ντάντσια...αν σου πούμε την στρεπτική ακαμψία τι θα καταλάβεις? έτσι και αλλιώς δεν είναι τυποποιημένο νούμερο και ο κάθε κατασκευαστής την χρησιμοποιεί όπως τον συμφέρει...[/quote]
Φιλε μου red, τον κανονα που μας λες τον γνωριζω καλα.Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση ειρωνια να πω? Δεν ξερω μπορει να μην ειναι και η σωστη λεξη,δηλαδη εσυ λες οτι πληρωνεις παιρνεις ε? Θες να σου υπενθημισω μοντελα και ΜΟΝΤΕΛΑ που ενω μπορει να τα εχεις 'χρυσο'πληρωσει να σου βγαζουν το λαδι και να σου πουλανε και μουρη οι εταιρεις, ενω ενα Hundai, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαζεις βενζινη και λαδακι και καλο δρομο!!!
Πριν κανενα εξαμηνο ενας γνωστος μου αγορασε ενα Q5 απο τα πρωτα χιλιομετρα καιει λαδια, παει αντιπροσωπεια του κανουν και καλα ενα ελεγχο του λενε ok, παει δευτερη φορα με το ιδιο προβλημα του αλλαζουν μετα απο απαιτησει και καυγα του ιδιου το σαζμαν, παει και τριτη φορα και απαιτει να του αλλαξουν μηχανη και βλεπουμε.......Η ερωτηση μου εγινε για να μαθουμε ολοι μας καποια παραπανω πραγματα και οχι για να μου πεις οτι πληρωνεις παιρνεις, εξαλλου αν δεν σε ενδιαφερει το Duster μπορεις απλα να παρακολουθεις.
Οσο για την στρεπτικη ακαμψια εγω ξερω και πολυ καλα τι ειναι, αλλα μαλλον εσυ δεν καταλαβες γιατι εκανα την συγκεκριμενη ερωτηση!!!!
Χωρις καποιο δολο η ολη μου απαντηση, γιατι απο λαμογια χορτασαμε ολα τα χρονια, ξεκαθαρες κουβεντες ποια!
-
Γενικά μπορεί να αγοράσεις το φθηνότερο αμάξι και να μην σου βγάλει τίποτα αλλά μπορεί και να σου βγάλει τα πάντα.Το ίδιο και τα ακριβά.Πάντως μέχρι στιγμής από κατόχους του Duster μόνο καλά ακούω..Ελπίζω να μην την πατήσω εγώ..
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
γενικά ισχύει ο κανόνας , ότι πλερώνεις παίρνεις και οτι αγοράζουμε σύμφωνα με το πορτοφόλι μας...
ούτε τζάμπα πληρώνεις τα ακριβότερα ούτε μπαίνουν μέσα οι της ντάντσια...αν σου πούμε την στρεπτική ακαμψία τι θα καταλάβεις? έτσι και αλλιώς δεν είναι τυποποιημένο νούμερο και ο κάθε κατασκευαστής την χρησιμοποιεί όπως τον συμφέρει...
Φιλε μου red, τον κανονα που μας λες τον γνωριζω καλα.Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση ειρωνια να πω? Δεν ξερω μπορει να μην ειναι και η σωστη λεξη,δηλαδη εσυ λες οτι πληρωνεις παιρνεις ε? Θες να σου υπενθημισω μοντελα και ΜΟΝΤΕΛΑ που ενω μπορει να τα εχεις 'χρυσο'πληρωσει να σου βγαζουν το λαδι και να σου πουλανε και μουρη οι εταιρεις, ενω ενα Hundai, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαζεις βενζινη και λαδακι και καλο δρομο!!!
Πριν κανενα εξαμηνο ενας γνωστος μου αγορασε ενα Q5 απο τα πρωτα χιλιομετρα καιει λαδια, παει αντιπροσωπεια του κανουν και καλα ενα ελεγχο του λενε ok, παει δευτερη φορα με το ιδιο προβλημα του αλλαζουν μετα απο απαιτησει και καυγα του ιδιου το σαζμαν, παει και τριτη φορα και απαιτει να του αλλαξουν μηχανη και βλεπουμε.......Η ερωτηση μου εγινε για να μαθουμε ολοι μας καποια παραπανω πραγματα και οχι για να μου πεις οτι πληρωνεις παιρνεις, εξαλλου αν δεν σε ενδιαφερει το Duster μπορεις απλα να παρακολουθεις.
Οσο για την στρεπτικη ακαμψια εγω ξερω και πολυ καλα τι ειναι, αλλα μαλλον εσυ δεν καταλαβες γιατι εκανα την συγκεκριμενη ερωτηση!!!!
Χωρις καποιο δολο η ολη μου απαντηση, γιατι απο λαμογια χορτασαμε ολα τα χρονια, ξεκαθαρες κουβεντες ποια![/quote]
αν διακρίνεις ειρωνία στην απάντηση μου ή δεν την κατάλαβες καλά , ή δεν την διατύπωσα εγώ ορθά...
έτυχε και έπεσε σε προβληματικό q5 , όπως μπορεί να τύχει να πέσεις σε προβληματικό kia, bmw κλπ κλπ κλπ...
είναι αγαθο να νομίζουμε οτι το μεν αξίζει περισσότερο τα λεφτά του επειδή ικανοποιεί καλύτερα τις δικές μας ανάγκες...
οι δικές σου ανάγκες μπορεί να συνοψίζονται στην προσιτή τιμή και στην αξιοπιστία, του δίπλα σε ντιζαιν και επιδόσεις κλπ κλπ
τα χιουντάι πχ είναι κακά σε οδηγική συμπεριφορά σε σχέση με τον ευρωπαικό και ιαπωνικό ανταγωνισμό... κάπου χάνεις και κάπου κερδίζεις , έτσι είναι αυτά...όσο για την ακαμψία...
υπάρχει κάποιο πρότυπο (iso ) μετρησής της? την μετράνε όλες οι εταιρίες στο ίδιο σημείο? υπάρχει κάποιο σημείο αναφοράς?
αν σου δώσουν ένα ξερό νούμερο εσύ μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα? -
Επιτέλους είδα και εγώ ένα Duster στην Λεωφόρο Μαραθώνος ...
Σε μπεζ χρώμα ήταν...Έχω δει τόσες πολλές φωτογραφίες που δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Μεγάλο μου φάνηκε.
Νομίζω δηλαδή, γιατί δεν πρόλαβα να δω και πολλά... Πέρασα σαν σίφουνας από δίπλα του... -
Κατι που έχω παρατηρήσει στα ανοιχτόχρωμα και το θεωρώ αισθητική φτήνια είναι που οι κολόνες στις πόρτες δεν έχουν την μαυρη επικάλυψη. Θα ήταν πολύ ωραιότερο αν έβαζαν τα μαυρα αυτοκόλλητα που έχουν τα περισσότερα αμάξια.
Νομίζω ότι έχουν και λειτουργικό ρόλο αφού στις περισσότερες περιπτώσεις βγαίνοντας εκεί πάει το χέρι για να κλείσει την πόρτα και υπάρχει ο στατικός ηλεκτρισμός που δημιουργεί ένα μικρό ηλεκτροσοκ. Το έχω 'πάθει' πολλές φορές στο παλιό Micra που οι πόρτες είναι γυμνές λαμαρίνες. -
Καλησπέρα κι από εμένα,
παρακολουθώντας το φόρουμ εδώ και καιρό κι έχοντας σχεδόν καταλήξει να αγοράσω το laurete dci 4x4, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο κεντρικό μέρος της dacia όπου θα μπορούσα να δω όλα τα χρώματα. Ζωντανά έχω δει μόνο το μαύρο (νομίζω αυτό πουλάει περισσότερο απ` όλα), το καφέ και το ασημί. Πριν καταλήξω (...και παραγγείλω το μαύρο) θα ήθελα να δω και το λευκό και ίσως και το μπλε-μινεράλ από κοντά. -
http://www.dacia.gr/default.asp?pid=69
Δες το δίκτυο για να δεις χρώματα!
-
Παίρνεις τηλέφωνο σε διαφορες αντιπροσωπίες και ρωτάς σε τι χρώματα το έχουν στις εκθέσεις ή στις αποθήκες τους.
-
Ο χρήστης Hlias_GR έγραψε:
Καλησπέρα κι από εμένα,
παρακολουθώντας το φόρουμ εδώ και καιρό κι έχοντας σχεδόν καταλήξει να αγοράσω το laurete dci 4x4, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο κεντρικό μέρος της dacia όπου θα μπορούσα να δω όλα τα χρώματα. Ζωντανά έχω δει μόνο το μαύρο (νομίζω αυτό πουλάει περισσότερο απ` όλα), το καφέ και το ασημί. Πριν καταλήξω (...και παραγγείλω το μαύρο) θα ήθελα να δω και το λευκό και ίσως και το μπλε-μινεράλ από κοντά.Ναι ναι να το πάρεις σε μπλε mineral
Φίλε μου είναι πάρα πολύ όμορφο σ' αυτό το χρώμα.Στο δρόμο το έχω δει και ήταν -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
Η Dacia κατέγραψε τζίρο 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ το 2010
Η αυτοκινητοβιομηχανία Dacia, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά της Ρουμανίας και ο κύριος φορέας εξαγωγών της χώρας, κατέγραψε τζίρο 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ το 2010. Η εταιρεία κατέγραψε αύξηση 26,6%.Το νέο μοντέλο Duster SUV προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των αγορών του εξωτερικού και έφτασε τις εξαγωγές σε 81.000 αυτοκίνητα μέσα σε επτά μήνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Dacia που ανήκει στον γαλλικό όμιλο Renault, κατόρθωσε να αυξήσει τον τζίρο της στην κατά τα άλλα φθίνουσα οικονομία της Ρουμανίας, καταγράφοντας αύξηση των πωλήσεων της στη χώρα, όπου οι πωλήσεις των αυτοκινήτων σημείωσαν μείωση 25%.
ΠΗΓΗ:balkans.com -
Πριν λίγο γύρισα από μια αντιπροσωπεία που ξαναπήγα να δω το Duster.
Παράδοση έχει 1 μήνα για το 4χ2 και σχεδόν 3 μήνες για το 4χ4.
Από την μια λέω να πάρω το 4χ2 αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι αφού το αγοράζω που το αγοράζω να το πάρω 4χ4.Είμαι σε δίλημμα.Στο μόνο που έχω καταλήξει είναι το χρώμα Blue mineral.
Επίσης από αρχές του χρόνου τα αυτοκίνητα που εισάγονται είναι όλα EURO 5 .
Dacia Duster