-
Το θελω για τη γυναικα μου αλλα θα προσπαθω να κανω που και που κανενα ταξιδι και γω.μιλαμε για 1000 και κατι χλμ το χρονο.για τετοια χρηση.αλλα με τρομαξε ο φιλος μου που ειπε τα καλυτερα για την εμπειρια οδηγησης,κρατηματα,αισθηση,αλλα...ολο προβληματα.μαλιστα μου ειπε πως εκανε ο προισταμενος εισηγηση στην εταιρια του να αλλαξει ο στολος σε yaris διοτι εχουν συνεχως προβληματα.επισης,γνωστη εταιρεια leasing δεν εχει να τους εξυπηρετηση πλεον αλλα 208.εχει σηκωσει λεει τα χερια.τι να σας πω..δεν θελω να παρω καποιο και να εχω ολο προβληματα.κοιταω και το yaris που ειχα 2 στο παρελθον χωρις ποτε κανενα θεμα,αλλα ειναι 1μιση εους πιο παλιο απο το 208 ,εισαγωγη ιδιωτη απο ιταλια,με τα σερβις μεν αλλα απο ιταλια.ενω το 208 πρωτο χερι απο ελλαδα.αυτα..
-
Επισης,ειχα παρει και αλλον τηλ για ενα 208 και μου ειπε πως αλλαξε στα 50000χλμ αναρτησεις μπροστινες.τι εγινε εκει??
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εταιρικά είναι στην πλειοψηφία τους. Μόνο στη εταιρία που εργάζομαι έχω παραγγείλει 50+ 208 το πρώτο 3μηνο του έτους.
Stefan αν επιτρέπεται και δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει, σε τι είδους εταιρεία εργάζεσαι ; Μου κάνει εντύπωση ο Τέρι αριθμός 50+ μόνο για το πρώτο τρίμηνο του έτους!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι εταιρία με 4Κ+ σημεία λιανικής σε κάθε, μα κάθε γωνιά της χώρας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται μεγάλος στόλος για τα κάνεις κουμάντο. Και βέβαια τα 50 αυτοκίνητα είναι αντικαταστάσεις παλαιότερων που έληξαν. Δεν είναι προσθήκες. Μακάρι να υπήρχαν τώρα εταιρίες με ανάπτυξη που να δικαιολογεί τέτοιες προσθήκες.
-
Τα μπροστινά αμορτισέρ των 208 είχαν θέματάκια και για αυτό τα άλλαζαν εντός εγγύησης. Δεν είναι κάτι σοβαρό προφανώς...πόλη και diesel δεν πάει,το φίλτρο θα μπουκώνει σύντομα. Άσε τους ταξιτζήδες,οι περισσότεροι τα έχουν βγάλει. Τα Yaris μπέρδευαν πετρέλαιο με λάδια στο καρτερ και για αυτό είχαν θέματα με τα φίλτρα. Φίλος το καθάρισε δυο φορές μέχρι τα 90.000.
-
Εγώ πάντως πήρα μεταχειρισμένο Yaris diesel και το κράτησα ένα χρόνο.Εμενα μου εβγαλε σ αυτόν τον χρόνο,αλλαγή dpf ,και βάρεσε μετά έτσι και μια μηχανή να γουστάρουμε.Το είχα πάρει από φίλο υποτίθεται που το κατέβασε κι αυτός από Ιταλία κι είχε και 144000 πραγματικά χιλιόμετρα ,υποτίθεται.Στο διάστημα που το είχα επισκέφθηκα 3 φορές την toyota και σ αυτές τις φορές πέτυχα δυο yaris διετίας και τριετίας αντίστοιχα όπου τους αλλάζανε dpf εντός εγγύησης.Η γνώμη μου είναι πρώτα απ όλα ΜΑΚΡΥΑ από το εισαγωγής και δεύτερον εγώ θα πρότεινα υβριδικό ως την καλύτερη επιλογη για μέσα στην πόλη!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Είχα Yaris D-4D του 2013. Το πούλησα στα 3,5 χρόνια με 118.000 απροβλημάτιστα χλμ .Στα σερβις έβρισκα άλλα να έχουν θέμα με το dpf . Ηταν όμως αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν πολύ στην πολη.Εγώ το ξέσκισα στην κυριολεξία ταξιδεύοντας με 150-190χλμ στην εθνική και δεν είχε ποτέ θέμα.... (μόνο μια φορά καθάρισα το φίλτρο μεσα στο ρεζερβουάρ στα 60.000χλμ δίοτι έπιασε βακτήρια αν και πρόσθετα πάντα αντιβακτηριακό σε κάθε φουλάρισμα.
-
Για diesel δηλαδη,η χρηση μεσα στην πολη και που και που ανοιγμα σε εθνικη,κομπλε δεν θα ειμαι?εχω ψαξει και για βενζινη αλλα πολλα τα χλμ που εχουν πανω και αρκετα παλια
-
Ενώ τα diesel έχουν λίγα και καλά χλμ. Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε
-
Σκεψου εχω εταιρικο ford focus diesel 4 χρονια και εχω κανει 100.000χλμ χωρις προβλημα.δεν ειναι απιθανο ενα αμαξι 6 ετιας να εχει 130000χλμ λοιπον
-
Αν είσαι σίγουρος ότι είναι εγχώριο μτχ πάσο. Μπορεί και να είναι αληθινά. Μιλάω κυρίως για εισαγωγής.
-
Εγώ θα σας ξενερώσω λίγο. Επειδή συνυπάρχω εδώ και 2 χρόνια με 100 208 , 1.2 με τα 83 άλογα, μπορώ να πώ ότι είναι τίμια, είναι αξιόπιστα, μηδέν προβλήματα (0), είναι άνετα, είναι ταξιδιάρικα. Δεν έχουν επιδόσεις Cayenne. Έ και ?
Προσωπικά για ένα έχουν ένα μειονέκτημα το οποίο η αλήθεια είναι ότι με χαλάει τόσο πολύ που δεν θα το έπαιρνα ούτε αν μου το χάριζαν. Η θέση του τιμονιού, η οποία ρυθμίζεται μεν σε ύψος αλλά για μένα που μου αρέσει να κάθομαι ψηλά, η ανώτερη θέση που μπορεί να ρυθμιστεί είναι απαράδεκτη. Υποκειμενικά βέβαια όλα αυτά, σίγουρα το να κάθεται κάποιο χαμηλά δίνει πιο sportif αίσθηση. Εμένα πάντως δεν μου αρέσει.
Το αγοράζεις όμως με κλειστά μάτια για αυτοκίνητο πόλης ή για αυτοκίνητο για την εκδρομή ή το ταξιδι. -
10
-
Εγώ πάλι βρίσκω το τιμονάκι από τα καλύτερα σημεία του αυτοκινήτου...το ρύθμισα την μέρα που το πήρα και δεν το ξανάλλαξα. Μπαίνω μετά στο C4 και νομίζω ότι οδηγώ νταλίκα....είναι απίστευτο πόσο διευκολύνει την οδήγηση.
-
Για κινηση μεσα στην πολη σχεδον αποκλειστικα,εχει ιεμα με το dpf φιλτρο?
-
Για κινηση μεσα στην πολη σχεδον αποκλειστικα,εχει ιεμα με το dpf φιλτρο?
-
Αυτό λέμε εδώ και πολύ καιρό,πετρέλαιο και πόλη δεν πάνε μαζί.....αργά ή γρήγορα θα έχεις θέματα με το φίλτρο.
-
Ο χρήστης vasilaki13 έγραψε:
Για κινηση μεσα στην πολη σχεδον αποκλειστικα,εχει ιεμα με το dpf φιλτρο?Ρε φίλε σορρυ κιόλας αλλά 10 άτομα σου έχουν πει το ίδιο πραγμα...Αν εσυ θες να πάρεις πετρέλαιο ,πάρε πετρέλαιο.Μη προσπαθείς όμως να βρεις έστω κι έναν για να σου πει αυτό που θέλεις να ακούσεις!τα φόρουμ έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα.Ουτε βενζινάδικο έχουμε να σε θέλουμε κάθε τρεις και λίγο ούτε βγάζουμε λεφτά προτείνοντας ή απορρίπτοντας κάποια αυτοκίνητα,
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπέρα, το 208 1.6 bluehdi του 2018 που έχω, έχει σύστημα με ουρία. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται αναγέννηση.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επέτρεψε μου την διόρθωση...εννοείται ότι κάνει αναγέννηση, την ουρία την έχει για υποβοήθηση. Για να καταλάβεις πότε το κάνει θα διαπιστώσεις ότι η αυτονομία ελαττώνεται σχετικά γρήγορα,ο ήχος του κινητήρα γίνεται πιο τραχύς και αν πιάσεις τους καθρέπτες θα δεις ότι καίνε.
-
Δεν το έχω παρατηρήσει, βέβαια κάνω 95% των χιλιομέτρων Αττική-Ολυμπια οδό.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Peugeot 208