-
επισης η κοινη λογικη λεει οτι καποιος που εχει οδηγησει 10.000 αυτοκινητα, δεν χρειαζεται να περασουν 2-3-4 χρονια μεχρι να ανακαλυψει τα μειονεκτηματα του.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι δεν έχω καταλάβει... αλλά η κοινή λογική λέει ότι κάτι μπορεί να πει παραπάνω κάποιος οδήγησε το αυτοκίνητο (ΣΧ), από εμάς που το έχουμε δει μόνο στις φωτογραφίες...
Περίεργο και αυτό;Nα πει ΤΙ ακριβώς; Ότι επιτέλους βγήκε 'peugeot' και ποιοτικό=>το 207 δεν ήταν peugeot και δεν ήταν ποιοτικό=>τα ίδια λέγανε και στην παρουσίαση του 207.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
επισης η κοινη λογικη λεει οτι καποιος που εχει οδηγησει 10.000 αυτοκινητα, δεν χρειαζεται να περασουν 2-3-4 χρονια μεχρι να ανακαλυψει τα μειονεκτηματα του.Εγώ μια ζωή θυμάμαι σε παρουσιάσεις και τεστ καινούργιων αυτοκινήτων να αναφέρονται και μειονεκτήματα είτε στα ίσα, είτε κομψά δοσμένα με τον τίτλο: 'Δεν μας άρεσε'.
Από εκεί και πέρα ότι θέλει ο καθένας δέχεται και φυσικά προέχει η προσωπική επαφή με το αυτοκίνητο, κάτι που αυτή την στιγμή εμείς (εγώ τουλάχιστον) δεν έχουμε. -
To χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτής της τακτικής (που σαφώς και υπάρχει...) είναι: 'Νέο Fiat XXX επιτέλους με γερμανική ποιότητα κατασκευής'. Γελάω κάθε φορά που το βλέπω (δηλ. συνέχεια...)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτής της τακτικής (που σαφώς και υπάρχει...) είναι: 'Νέο Fiat XXX επιτέλους με γερμανική ποιότητα κατασκευής'. Γελάω κάθε φορά που το βλέπω (δηλ. συνέχεια...)Μα όταν το FIAT ή το PEUGEOT πιάνει την Γερμανική ποιότητα, η Γερμανική ποιότητα αναβαθμίζεται οπότε το επόμενο FIAT -PEUGEOT κλπ που είναι πιο ποιοτικό από τον πρόγονο του, πιάνει πάλι την υπάρχουσα Γερμανική ποιότητα, και πάει λέγοντας.
Τα πάντα εξελίσονται. -
Η ανακυκλωση των στερεοτυπων, ειναι σιγουροι οτι δεν τους εκθετει...
Το 207 εκτος του οτι κατ' εμε ειναι (ηταν) το ομορφοτερο B-Seg, εδειχνε και εξαιρετικα ποιοτικο. Το περιοδικο επισης το αποθεωνε σε ολα τα συγκριτικα...προσωπικα δεν με ικανοποιησε το μοτερ (1.4) το οποιο επισης αποθεωνε το περιοδικο...και δεν μου αρεσουν απο τη θεση του οδηγου αυτα τα τριγωνικα τζαμια στο Α-pillar μπροστα απο τους καθρεφτες -
Αν καταλαβα καλα ποια τζαμακια εννοεις, ειναι σουπερ θεση για να βαζεις GPS εκει.
Το εχω καταβολευτει στο δικο μου αυτο. -
Με μπερδευουν
-
Έχω αντίθετη άποψη για το 207 ...
Σοβαρό και ποιοτικό στην όψη ... Τριγμοι και προβλήματα μπόλικα αλλα το 1.4μοτετσκι του είναι μια ΧΑΡΑ ... Οικονομικο και ρόπατο... Τρομερό για ταξίδι (μάλλον το καλύτερο της κατηγορίας ) -
Το 207 ειχε πρωτοβγει με τον 1.4 με τα 90 ή με τον καινουργιο;
-
Με τα 90.
-
Ελαφρυ παντως δεν νομιζω οτι ηταν αρα δεν νομιζω οτι μπορεις να πεις οτι αυτο το μοτερ ηταν αρκετο για το αυτοκινητο...
-
Το πιο βαρυ στην κατηγορια νομιζω πως ηταν.
Ειμαι απο το κινητο τωρα και βαριεμαι να ψαξω. -
Με τα 95 ήταν πολύ καλό.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Απ' 'ο,τι γράφει ο ΣΧ στο twitter, το 208 θα είναι στην Γαλλία 1000 ευρώ φθηνότερο από το 207.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ελαφρυ παντως δεν νομιζω οτι ηταν αρα δεν νομιζω οτι μπορεις να πεις οτι αυτο το μοτερ ηταν αρκετο για το αυτοκινητο...οι αναρτήσης του αυτοκινήτου δεν σε φτιάχναν για το κάτι παραπάνω και ετσι το μοτέρ δεν σου φαινόταν λίγο... προσωπικά ποτέ δεν ένοιωσα να μένει από δύναμη... οι ροπάτες μεσαίες βοηθάν στο ξεκούραστο ταξίδι και ξεκόλλημα στην κίνηση...
το 208 φοράει το 5αρη του 207 ??? ΓΤΠ^2
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ελαφρυ παντως δεν νομιζω οτι ηταν αρα δεν νομιζω οτι μπορεις να πεις οτι αυτο το μοτερ ηταν αρκετο για το αυτοκινητο...
οι αναρτήσης του αυτοκινήτου δεν σε φτιάχναν για το κάτι παραπάνω και ετσι το μοτέρ δεν σου φαινόταν λίγο... προσωπικά ποτέ δεν ένοιωσα να μένει από δύναμη... οι ροπάτες μεσαίες βοηθάν στο ξεκούραστο ταξίδι και ξεκόλλημα στην κίνηση...
το 208 φοράει το 5αρη του 207 ??? ΓΤΠ^2
Επειδή έχω διαβάσει κάπως αντικρουόμενες απόψεις εν τέλει το 207 δεν ήταν τόσο σπορτίβ στην οδική του συμπεριφορά όσο τα 205/106;
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Επειδή έχω διαβάσει κάπως αντικρουόμενες απόψεις εν τέλει το 207 δεν ήταν τόσο σπορτίβ στην οδική του συμπεριφορά όσο τα 205/106;
Tι εννοείς με το 'σπορτιβ' συμπεριφορά του 106? Συγκρίνουμε υποθέτω τις απλές εκδόσεις. Αλλά anyway δεν έχει καμία σχέση το 207 με το 106. Το 207 μια χαρά συμπεριφορά είχε, ωραίο στήσιμο αλλά σε απότομα 'κοψίματα' (άφημα γκαζιού η χαλαρό πάτημα ή 'τσίπμημα' του φρένου) συνήθως χρειαζόταν να κατεβάζεις σχέση ακόμα και σε περιπτώσεις που σε άλλα αμάξια δε θα ήταν απαραίτητο. Το μοτέρ θεωρώ πως ήταν απλά ικανοποιητικό με στιγμές να λες ότι χρειάζεσαι καμιά 10αρια άλογα επιπλέον. Το 207 είχε άλλο πάτημα στο δρόμο και είχε τελείως άλλη αίσθηση με το 106 το οποίο ήταν όντως ένα μικρό αυτοκίνητο σε όλα, με πολύ καλή συμπεριφορά για την εποχή του και τη κατηγορία του (έχω οδηγήσει 4-5 φορές ένα 1100 του '93, παλιότερα). Στο 207 με χάλαγε μόνο το μέγεθος του τιμονιού και η αίσθηση του κιβωτίου ταχυτήτων πάντως.
-
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1r31ZCDkdk
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7Snr3Vrfps
-
Peugeot 208