-
Ευχαριστώ, αν είναι έτσι δεν πάω.
-
Καποιο νησι που να ειναι σε στυλ Σκιαθου, εχει να προτεινει καποιος??
-
Σκοπελος.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έχουμε να προτείνουμε καλό (ΠΟΛΥ ) ξενοδοχείο και παραλίες σχετικά κοντά στην πόλη της Κέρκυρας;Ευχαριστώ
Corfu Imperial
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έχουμε να προτείνουμε καλό (ΠΟΛΥ ) ξενοδοχείο και παραλίες σχετικά κοντά στην πόλη της Κέρκυρας;Ευχαριστώ
Για ξενοδοχείο δεν έχω να προτείνω κάτι γιατί δεν έχω μείνει σε κανένα, αλλά για παραλίες δυστυχώς, όπως συμβαίνει πάντα οι κοντινές στην πόλη δεν είναι οι καλύτερες.
Οι καλύτερες παραλίες είναι στα δυτικά (βαθιές και κρύες θάλασσες). Οι κορυφαίες για μένα είναι ο Άγιος Στέφανος (το δυτικότερο ακρωτήρι του νησιού), ο Άγιος Γεώργιος Πάγων, Αρίλλας, Γλυφάδα, Άγιος Γόρδιος. Αυτές δεν είναι κοντά στην πόλη, αλλά αξίζουν. Πλησιέστερα ίσως βρίσκεται η Γλυφάδα και ο Κοντογυαλός, όπου πηγαίνεις μέσω Πέλεκα.
Από την άλλη μεριά ωραίες παραλίες έχει πέριξ της Κασσιόπης, ενώ πιο κοντά στην πόλη ακτή Μπαρμπάτι (βότσαλο και βαθιά καθαρά νερά). Από την πόλη προς Νότο, ανατολική ακτή, γενικά οι θάλασσες είναι πολύ μέτριες. Ιδιαίτερα ωραία μέρη για φαγητό δίπλας τη θάλασσα θα βρεις στην Κουλούρα (βόρεια) και στο Μπουκάρι (Νότια) -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σιδάρι, να κάνω το κόπο να ανέβω; Θα μένω νότια...Εάν έχεις γεωλογικό ενδιαφέρον, να δεις ιζήματα, να πας, διαφορετικά μακρυά!! Εκτός κι να θέλεις να επισκεφτείς τις διαπόντιες νήσους, ξεκινούν καραβάκια από εκεί
-
Οταν λεμε Καβος (Κερκυρα) μην φανταστειτε σκηνικα τυπου Μαλια,Φαληρακι,Λαγανα,απειρως πιο light
Εμεις ειχαμε παει με τον μπεμπη εκει (σε λογικη ωρα βεβαια),ησυχα ητανε -
Λοιπόν την Κυριακή αν δε με πιάσει βαρεμάρα λέω να πεταχτώ μία Μπρατισλάβα, είναι λιγότερο από μία ώρα δρόμος με το αμάξι και παίζει και ιπτάμενο δελφίνι ποταμισιο εναλλακτικό άμα βαριέσαι οδήγηση.
Έχει πάει κάνεις, καμία πρόταση;
Μονοήμερη και πίσω το απόγευμα. -
Ειναι πολύ μικρή η Μπρατισλάβα. Εγώ είχα παρκάρει στο κάστρο και κατέβηκα ποδαράτο στο κεντρο. Όλα αυτά είναι σε πολύ μικρές αποστάσεις. Θα δεις το κάστρο και θα φωτογραφίσεις από ψηλά στο Δούναβη, θα πας μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο, θα φας και θα φύγεις έχοντας πειστει ότι τα είδες όλα
-
That's the way I like it!.
καλό ακούγεται! -
Η πιο για το μπούτσο πόλη, τράβα νίτρα, τρνάβα λίγο πιο βόρεια.
Γκομενάκια της ποτάνας βέβαια
-
Στο Κοστα Ναβαρινο μπορει να παει καποιος σαν επισκεπτης; Ισως να μπορεσω να κατεβω μια βολτα προς Καλαματα και σκεφτομαι να περασω και απο εκει.
-
Νομίζω ναι...
-
Μην εισαι κ σιγουρος...Στο grecotel oasis στην Κυλληνη περσυ λογω πληροτητας 100% δεν γινονταν δεκτοι επισκεπτες , ηθελαν να μας βρουν κατι φιλοι... Στο ναβαρινο που ειναι κ 1κλαση ανωτερο μηπως παιζει το ιδιο;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Μην εισαι κ σιγουρος...Στο grecotel oasis στην Κυλληνη περσυ λογω πληροτητας 100% δεν γινονταν δεκτοι επισκεπτες , ηθελαν να μας βρουν κατι φιλοι... Στο ναβαρινο που ειναι κ 1κλαση ανωτερο μηπως παιζει το ιδιο;Θα σου ελεγαν οχι αν ανεβαινες απο την παραλια;
Γα το Κοστα Ναβαρινο θα ειναι ενδιαφερον αν εχει καφετεριες, εστιατορια, παρκινγκ για τους επισκεπτες. Απο την αλλη θα χαλαγε την ατμοσφαιρα στο ρισορτ....
-
Θα σηκώθεις από Καλαμάτα για να πας να πιεις καφέ στο ναβαρινο?
Ήμαρτον.
Κατα 90% θα φας πόρτα και IMO ειναι υπερεκτιμημενο.
Ναβαρινο - Καλαμάτα δεν ειναι και δίπλα.
Ανέβα καμία Βέργα καλύτερα που ειναι και δίπλα, απογευματάκι να δεις ηλιοβασίλεμα ή βραδάκι για κανά cocktail. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Λοιπόν την Κυριακή αν δε με πιάσει βαρεμάρα λέω να πεταχτώ μία Μπρατισλάβα, είναι λιγότερο από μία ώρα δρόμος με το αμάξι και παίζει και ιπτάμενο δελφίνι ποταμισιο εναλλακτικό άμα βαριέσαι οδήγηση.Έχει πάει κάνεις, καμία πρόταση;
Μονοήμερη και πίσω το απόγευμα.πολυ ωραια μονοημερη , θα ξαναπαω
μου αρεσε το κεντρο η παλαια πολη, ιδιαιτερα γραφικη και μαζεμενη
παρκαρα στο καστρο πανω και μετα το κατεβηκα ολο με τα ποδια 2-3 ωρες γυρω γυρω στα στενα
Πηγα και στο Slavin (καλα που ειχα το αμαξι μη με φαει ο ποδαροδρομος) και αυτο μου αρεσε
Ειχε μια ιδιαιτερη ατμοσφαιρα - respekt...
Πηγα και λιγο εξω απο την πολη στο καστρο Devin, δε πολυελεγε, δε το προτεινω
Επεισης εχει ενα εμπορικο στο ποταμι, περασα και για κατι ψωνια στο φευγα... αμα βγειτε απο κατω στο ποταμι εχει ωραια κατασταση με καφετεριες μπαρακια πανω στο ποταμι με κατι εξεδρες... πολυ καλη καφεδο-μπυρο καταστασηΟι γυναικες εχουνε καποια αγαπη στα τακουνια.. or...?
Καλα πετυχα μια τυπισα που περπαταγε εμπρος μου, πρεπει να χαζεψα... φαση Malena και να εχω σκαλωσει....και να πεις οτι φοραγε τιποτα τρομερο... ενα τζιν.. αλλα....τι να λεμε... με τακουνι ..
στην κολοτσεπη ειχε ενα μικρο κινητο για μουσικη... λεμε στο κινητο πρεπει να ασκουνταν τεραστιες δυναμεις, ηθελε να πεταχτει να φυγει ρε παιδι μου... τοσο τσιτα ηταν το τζινακι που δεν ...
ααχ.... -
Ελπιζω η συζυγος σου να μη διαβαζει στο φορουμ!!
-
Ή να το διαβάζει για να πάει πιο γρήγορα κοντά του λολ
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
λεμε στο κινητο πρεπει να ασκουνταν τεραστιες δυναμεις, ηθελε να πεταχτει να φυγει ρε παιδι μου... τοσο τσιτα ηταν το τζινακι που δεν ...
ααχ....ΓκαυλοMeater
Wanna taste my meat?
Ζωάρα κάνεις
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ