-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Τι λές για Τρίκαλα Κορινθίας? Όμορφο βουνό, ωραίες διαδρομές, αρκετά δωμάτια/ξενώνες και άφθονος χώρος για ΜΤΒ
Καλή περίπτωση. Πάω να το κοιτάξω. Περιμένω σας παρακαλώ και άλλες ιδέες.
Μα ειναι ολιγον τι πιασοκολ.
Θα ελεγα να ριξεις μια ματια και απο Ιτεα ,Γαλαξειδι,Ερατεινη και γιατι οχι,Ορεινη Ναυπακτια. -
Πήγα πέρισι στην Πιάνα Αρκαδίας σε ένα πολύ καλό ξενώνα και ήταν ωραιότατα -και πάνω στο Μαίναλο, εμείς πήγαμε για περπάτημα αλλά και για ΜΤΒ φαντάζομαι θα είναι ωραία.
-
Και λίμνη Πλαστήρα είναι πολύ ωραιά. Αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 300 χλμ από Αθήνα...
-
Ξέρει κανείς να μου προτείνει που να απευθυνθώ για να πάρω προσφορές για εκδρομή περίπου 20 ατόμων στο εξωτερικό; Εκτός από τα τοπικά πρακτορεία, να στείλω mail σε μεγάλα/γνωστά πρακτορεία (πχ ζορπίδης) ; Κάτι πιο internet-ικό παίζει;
Δεχόμεθα και πληροφορίες με πμ, αν υπάρχει κάποιο κονέ.
-
Για πληκτρολογησε το http://www.periigitis.gr και info@periigitis.gr
Υπαρχει και το http://www.pausanias.gr και info@pausanias.gr
Με αυτα τα πρακτορεια εχω κανει πολυημερες εκδρομες στο εσωτερικο αλλα πανε και εξωτερικο.
Απο τιμες ειναι πιο φτηνα απο το Τravel plan και τον Γκινη.Ρε τωρα το θυμηθηκα,νομιζω οτι η kamil εργαζεται σε γραφειο ταξιδιων,για κανε της ενα pm.
-
Ευχαριστώ πολύ Πατέρα!
Θα δοκιμάσω και με την kamil, αν και νομίζω πως ασχολείται με κάτι εξειδικευμένο που δεν μας κάνει. -
Τα Χριστούγεννα θα πάω ταξίδι στην Ιταλία. Τόπος διαμονής θα είναι το Τορίνο αλλά σχεδιάζονται και διάφορες εκδρομές αφού θα νοικιάστει αυτοκίνητο. Αρχικά προβληματιζόμουν πολύ για την ενοικίαση γιατί η ασφάλεια κλοπής έχει πολύ απαλλαγή. Τελικά θα το πάρουμε το ρίσκο!!! Πιστεύτε ότι είναι πολύ επικίνδυνο??
Οι εκδρομές που σχεδιάζονται είναι:
-Milano και τα περίχωρα του, συμπεριλαμβανομένου και του μουσείου της Alfa Romeo (έχει κάποιος πληροφορίες για αυτό?),-Λίμνη κόμο και πιθανόν λουγκάνο (ξέρετε αν χρειαζεται διαβατήριο για να μπεις Ελβετια?)
-Μονακο
-Πιθανόν και σκι στο πλησιέστερο χιονοδρομικό στο Τορινο (Αν οι πίστες τους είναι ήπιες ΄λόγω αρχαρίων ακόμα στην παρεά!!!)
Τι άλλο θα προτείνατε?
-
Ενδχομενως και στη λιμνη garda περιπου 200 χλμ. ανατολικα του Μιλανου.
Εκει θα παω τον Γεναρη
για δουλειες
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Ενδχομενως και στη λιμνη garda περιπου 200 χλμ. ανατολικα του Μιλανου.
Εκει θα παω τον Γεναρη
για δουλειεςΠηγα τον Αυγουστο για μια (βροχερη) μερα μονο.Ειναι φανταστικη.Για βολτα και καφε προτεινω το Sirmione.
-
Ξέρετε αν βγαίνουν ακόμα ομαδικές βίζες για ΗΠΑ; Ή πρεπει να πάει κάποιος αυτοπροσώπως στην πρεσβεία τους στην Αθήνα;
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Τα Χριστούγεννα θα πάω ταξίδι στην Ιταλία. Τόπος διαμονής θα είναι το Τορίνο αλλά σχεδιάζονται και διάφορες εκδρομές αφού θα νοικιάστει αυτοκίνητο. Αρχικά προβληματιζόμουν πολύ για την ενοικίαση γιατί η ασφάλεια κλοπής έχει πολύ απαλλαγή. Τελικά θα το πάρουμε το ρίσκο!!! Πιστεύτε ότι είναι πολύ επικίνδυνο??Οι εκδρομές που σχεδιάζονται είναι:
-Milano και τα περίχωρα του, συμπεριλαμβανομένου και του μουσείου της Alfa Romeo (έχει κάποιος πληροφορίες για αυτό?),-Λίμνη κόμο και πιθανόν λουγκάνο (ξέρετε αν χρειαζεται διαβατήριο για να μπεις Ελβετια?)
-Μονακο
-Πιθανόν και σκι στο πλησιέστερο χιονοδρομικό στο Τορινο (Αν οι πίστες τους είναι ήπιες ΄λόγω αρχαρίων ακόμα στην παρεά!!!)
Τι άλλο θα προτείνατε?
Έχω πάει δύο φορές Ιταλία/Γενέβη/Ελβετία το 1992 & το 1998. Και τις δύο φορες οδικώς απο Πάτρα.Την 2η πήγα και λίμνη κόμο.
Έχω πάει και Ρώμη, Φλωρεντία καθώς και Βενετία, από όλα αυτά περισσότερο μου άρεσε η Φλωρεντία, είχα πάρει τον δρόμο απο το βουνό απο Ανκόνα.
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι απο τότε...Διαβατήριο δεν χρειάζεται για ελβετία απλά πληρώνεις ένα εφαπαξ για χρήση των εθνικών οδών.
-
Χαιρετε..θα παω ενα ταξιδακι το Σαββατο.Γνωριζετε αν εχει το Ελ.Βενιζελος φυλασσομενο παρκινγκ ή κατι τετοιο?
Επισης ξερει κανεις καμια τιμη στο περιπου?Για κανα 6αρι μερες θα το αφησω..
Θενξ!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Χαιρετε..θα παω ενα ταξιδακι το Σαββατο.Γνωριζετε αν εχει το Ελ.Βενιζελος φυλασσομενο παρκινγκ ή κατι τετοιο?Επισης ξερει κανεις καμια τιμη στο περιπου?Για κανα 6αρι μερες θα το αφησω..
Θενξ!
- Ναι
- Κάνα 50ρικο θα σου έρθει...
-
Ευχαριστω Πολυ!
-
Γιαααα πείτε προτάσεις για Λονδίνο. Θα βρεθώ εκεί για μια βδομάδα.
Κατά προτίμηση λίγο εκτός τουριστικών οδηγών ή πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνω/δω από αυτά (πχ βαριέμαι να πάω στο βρετανικό μουσείο).Βόλτες, αγορές, ο,τιδήποτε. Αν υπάρχει και τίποτα αυτοκινητιστικού ενδιαφέροντος...
-
Na πας Βρετανικό, μια γρήγορη στις αιγυπτιακα και ασσυριακά εκθέματα λέει. Θα ξενερώσεις γρήγορα γιατί είναι όλα σαν τα τα έχουν...πετάξει.
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Cromwell οπωσδήποτε και μια και είναι δίπλα πετάξου στο Βικτωρίας και Αλβέρτου (δωρεάν είσοδος)
Covent Graden σίγουρα, έχει διάφορα happenings και 1-2 εμπορικούς δρόμους με κυριότερο την Southampton str
Κόκκινη γραμμή μετρό, στάση Baker Street , έχει το μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα. Να πας.
Εννοείται ότι θα μπεις σε μαύρο ταξί και ας το πληρώσεις παπορίσιο!!
Westminster Abbey βεβαίως, η μισή ιστορία της Αγγλίας εκεί μέσα είναι.
Καθεδρικός Αγίου Παύλου ; Μάλλον ναι
Εάν καπνίζεις θα δεινοπαθήσεις. Καφέ Nero για σιγουριά. Αφήνουν να καπνίσεις οπουδήποτε και σερβίρουν τον καπουτσίνο σε ...κουβά. Very happy!
Φαγητό, άστα να πάνε, θα πήξεις.
Pub οπωσδήποτε και ας πνιγείς στην μπίχλα. Είναι εμπειρία, όπως και να το δεις.
Παζάρι Portobello αλλά δε θυμάμαι τη στάση του μετρό. Δευτέρα είναι. Χαμός!!!! Εμένα μου άρεσε.
Soho δε γούσταρα.
Ηarods, τι διάολο, εκ των ων ουκ άνευ. Στάση Knights Bridge , μπλε γραμμή, το ισόγειο είναι όλα τα λεφτά.
Εχει και Luis Vouiton γιατί το κορίτσι εάν το επιθυμεί αλλά επειδή αυτά είναι αληθινά, θα πρέπει να πουλήσεις το Punto για να ανταποκριθείς.Πάρε και κανένα κασμίρι για τις κυριλέ βραδιές σου
Καλό ταξίδι καλά να περάσεις
Υ.Γ Περιττό να πω πόσο σας σιχαίνομαι.
Internet-ικοί και μη γνωστοί μου έχουν πάει όλοι ταξίδι φέτος τις γιορτές.
Παίρνω σήμερα ένα γνωστό μου για χρόνια πολλά και μου λέει στην ψύχρα ότι είναι Val Thorens http://www.valthorens.com/winter-108-2.html κόντεψα να βγω στο αντίθετο ρεύμα -
αααααααα ξέχασα, 'Πύργο του Λονδίνου' μην ξεχάσεις!!!!!!
-
Βρέθηκα στο Λονδίνο μόνο για 1,5 μέρα (άτιμη ΟΑ ) και ομολογώ πως το ερωτεύτηκα!
Hyde Park και Oxford St.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Βρέθηκα στο Λονδίνο μόνο για 1,5 μέρα (άτιμη ΟΑ ) και ομολογώ πως το ερωτεύτηκα!Hyde Park και Oxford St.
Σκηνικό από την Oxford:
'Πού με πάτε μάνα και κόρη γαμώ την πουτάνα μου μέσα;;!'
...μάλλον τον πήγαιναν να του αδειάσουν τις πιστωτικές και αντιδρούσε
-
καμια γυναικα θα βρει ο χαρουλης εκει να γλυτωσουμε?
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ