-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
ΓΙΩΡΓΟΣ123Τι θελεις να μαθεις?
Οταν λες τοπικα προϊοντα?
Απο κρεατικα εως δημητριακα . πχ εχω ακουσει για εξαιρετικα λουκανικα , κρεας βουβαλου, οτιδηποτε πιστευεις οτι αξιζει να δοκιμασω .Χειμωνας ερχεται ασχημα θα ηταν να αγορασω καμια 10ρια κιλα λουκανικα πικαντικα , λεμε τωρα .
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
ό,τι φυτρώνει παραποτάμια...Ξερεις τι φυτρωνει η το ειπες στην τυχη Δασος ολοκληρο .
Οχι δεν το χρειαζομαι -
Κάτι ξέρουμε από προκάλυψη κι εμείς...
-
Εχουμε και λεμε:
-
Χωριο Πυλαια(λιγο πιο πανω απο τις Φερρες)
Βιολογικα κρεατα, λουκανικα κτλ -
Χωριο Τυχερο
Γλυκα κουταλιου, μαρμελαδες, τραχανας-χυλοπιτες(γιοφκαδες τα λεμε εμεις) στον συνεταιρισμο των γυναικων του χωριου. -
Σουφλι
Τυρια, σταφυλια και λουκανικα χωριατικα.
Και τελος επειδη απο σημερα βγηκανε οι τρατες θα εχουν σιγουρα τα ψαραδικα πολλα και φρεσκα ψαρια στην Αλεξ/πολη.
Αυτα συνοπτικα
-
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Κάτι ξέρουμε από προκάλυψη κι εμείς...Κατι ξερουμε κ εμεις απο καλλιεργειες , αλλα μεχρι τον μαιντανο φτανουν οι γνωσεις μας .
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Εχουμε και λεμε:-
Χωριο Πυλαια(λιγο πιο πανω απο τις Φερρες)
Βιολογικα κρεατα, λουκανικα κτλ -
Χωριο Τυχερο
Γλυκα κουταλιου, μαρμελαδες, τραχανας-χυλοπιτες(γιοφκαδες τα λεμε εμεις) στον συνεταιρισμο των γυναικων του χωριου. -
Σουφλι
Τυρια, σταφυλια και λουκανικα χωριατικα.
Και τελος επειδη απο σημερα βγηκανε οι τρατες θα εχουν σιγουρα τα ψαραδικα πολλα και φρεσκα ψαρια στην Αλεξ/πολη.
Αυτα συνοπτικα
Ευχαριστω .
-
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Κατι ξερουμε κ εμεις απο καλλιεργειες , αλλα μεχρι τον μαιντανο φτανουν οι γνωσεις μας .
όποιος έχει κάνει φαντάρος στο ποτάμι έχει μάθει βοτανολογία καθώς και τα ντόπια προϊόντα.
εκει που ημουν ειχε χασισια, σκορδα και κατι παλιο τευτλα (πατζαρια)η αλεξπολη σίγουρα θα έχει περισσότερα.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Κατι ξερουμε κ εμεις απο καλλιεργειες , αλλα μεχρι τον μαιντανο φτανουν οι γνωσεις μας .
όποιος έχει κάνει φαντάρος στο ποτάμι έχει μάθει βοτανολογία καθώς και τα ντόπια προϊόντα.
εκει που ημουν ειχε χασισια, σκορδα και κατι παλιο τευτλα (πατζαρια)η αλεξπολη σίγουρα θα έχει περισσότερα.
Ειμαι καθαρος δεν ενδιαφερομαι για τετοια προιοντα , αλλα δεν θα σε προσβαλω αν μου το προσφερεις Ειμαστε πολιτισμενοι
-
Για την 28 οκτωμβριου λεω να παω στα Λουτρα Αγγιστρου στις Σερρες
Εχει καποιος καμοια πληροφορια για καταλυμματα?
Μονο ενα ξενοδοχειο βρηκα απο μια γρηγορη αναζητηση -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Για την 28 οκτωμβριου λεω να παω στα Λουτρα Αγγιστρου στις Σερρες
Εχει καποιος καμοια πληροφορια για καταλυμματα?
Μονο ενα ξενοδοχειο βρηκα απο μια γρηγορη αναζητησηΔεν νομιζω να βρεις δωματιο.
-
doom1983
Αυτο βρηκες? ΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ 23230 Τηλ. 28518
-
Καλημέρα σας,
θέλω βοήθεια για 3ημερο. ¨Οχι πιασοκωλέ,** όχι τρέντυ** και με σχετικά κοντινή πρόσβαση από Αθήνα (μαξ 300κμ). Μπορείτε να με βοηθήσετε, τόσο με τοποθεσίες όσο και με κάποιον κύριο που να ενοικιάζει δωμάτια/ξενοδοχείο με μπάνιο;
Α! Θέλω να είναι και κοντά σε βουνό μπας και πάρω και το ΜΤΒ μου μαζί.
-
Ναύπλιο??
-
Οχι Νάυπλιο, έχω ξαναπάει.
-
Τι λές για Τρίκαλα Κορινθίας? Όμορφο βουνό, ωραίες διαδρομές, αρκετά δωμάτια/ξενώνες και άφθονος χώρος για ΜΤΒ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι λές για Τρίκαλα Κορινθίας? Όμορφο βουνό, ωραίες διαδρομές, αρκετά δωμάτια/ξενώνες και άφθονος χώρος για ΜΤΒΚαλή περίπτωση. Πάω να το κοιτάξω. Περιμένω σας παρακαλώ και άλλες ιδέες.
-
Tα 300χλμ ειναι πηγαινε-ελα;Αν οχι τοτε τι λες για Βυτινα,Λαγκαδια,Λεβιδι; Εχει πεσει και χιονι στις κορφες των βουνων...
-
Εχεις υπόψιν κάτι για διαμονή; Με ενδιαφέρει να μην απέχει πάνω από 300κμ από την Αθήνα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι λές για Τρίκαλα Κορινθίας? Όμορφο βουνό, ωραίες διαδρομές, αρκετά δωμάτια/ξενώνες και άφθονος χώρος για ΜΤΒKaλά δεν είναι δυνατό!!!
Πριν κάνω scroll ετοιμαζόμουν να το γράψω
Πολύ καλή περίπτωση
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εχεις υπόψιν κάτι για διαμονή; Με ενδιαφέρει να μην απέχει πάνω από 300κμ από την Αθήνα.Τρικαλα Κορινθιας .
27430 - 91267.Ειναι ακριβως αυτο που θελεις .
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ