-
τα τελευταία χρόνια ψάχνουμε να βρούμε ποιος δεν είναι με το vag...
-
Τι είναι το vag που λέτε συνέχεια?
-
Οχι αυτο ειναι κατι διαφορετικο.. δε μιλαμε απλα να βγαινει καλυτερο ενα vag που ειναι λογικο-αποδεκτο.. μιλαμε για το υφος, τον τροπο γραφης κτλπ..
-
νομίζω ότι εννοούμε το ίδιο πράγμα...φυσικά και μπορεί να πρωτεύει κάποιο μοντέλο του γκρουπ σε ένα τεστ.
-
*VAG
From Wikipedia, the free encyclopediaA slang term for vagina in English and American English pronounced 'vadge'*
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το autobild οσες φορες επεσε στα χερια μου, σε κουρεια ή αναμονη ιατρειου ,συναγωνιζεται σε επιπεδο το autotriti και ειναι εντελως κολλημενο με τα vag. ελεεινο περιοδικο. και τι να πεις αλλωστε και ανα βδομαδα...εκ των πραγματων δε θα μπορουσε να ειναι κατι ανωτερο.Με αντικειμενικά κριτήρια όμως... πχ συγκριτικό megane, astra, leon και νικητής το golf (!!!) με την επωδό τύπου : 'καλό αυτό καλό και το άλλο, δεν φτάνουν παρολαυτά το βασιλιά της κατηγορίας'
-
και ποιος το οριζει αυτο?
οτι η γκολφω ειναι βασιλιας της κατηγοριας??τοσο καλα αυτοκινητα ειναι δηλαδη τα vw που σε καθε συγκριση βγαινουν τα καλυτερα??
-
off topic mode on:
μάλλον δεν ξέρεις ότι παλαιότερα έχουμε χαλάσει ...μέρες συζητώντας για το θέμα και μάλιστα το κάναμε και σε έντονο τρόπο!
Επειδή όμως οι Έλληνες ταυτιζόμαστε με την επιλογή μας -όχι μόνο σε θέματα αυτοκινήτου- σου γράφω ότι υπάρχουν ποικίλες απόψεις πάνω στο θέμα ανάλογα με το τι αμάξι έχει κανείς. Τουλάχιστον οι περισσότεροι μη κάτοχοι vag συμφωνούμε στο θέμα της μεροληψίας υπέρ των vag από τα περισσότερα περιοδικά αυτοκινήτου. Μάλιστα έχω διαβάσει και απόψεις κατόχων vag που ενστερνίζονται την ίδια άποψη.
Όπως και να έχει πάντως, καλά να είμαστε να διαφωνούμε!
off topic mode off -
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
και ποιος το οριζει αυτο?
οτι η γκολφω ειναι βασιλιας της κατηγοριας??ελα ντε
μαζεψε τις απορίες-καταγγελίες σου κ στείλε ενα email στο top gear πχOverall verdict
It defines this sector and should be its default buy. You simply can’t go wrong.
http://www.topgear.com/uk/volkswagen/golf
Benchmark is an over-used word, but you simply can’t consider buying a hatchback without comparing it with the original. Still superb, but now being run mighty close.
http://www.topgear.com/uk/volkswagen
κωλογερμαναράδες του bbcκ για να περάσουμε 'απεναντι' στα Αμερικανακια του car and driver
πχA Worthy Successor
On perfect roads at reasonable speeds—all we were able to experience on our preview—the new Golf is wonderful to drive. The body feels stiff, the chassis firm, and the steering is as responsive as ever. In other words, VW didn’t screw anything up, creating a new Golf that’s as poised and balanced as the sixth-gen model that was on our 2011 10Best Cars list alongside the GTI.
http://www.caranddriver.com/reviews/2015-volkswagen-golf-first-drive-review-a-worthy-successor-page-2
ευτυχώς που υπαρχει το 4TFORUM που ξεσκεπάζει τη παγκόσμια φουσκα του golf κ το υπόγειο νταραβέρι της vw με τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου. ΓΕΡΑ, ΠΑΙΔΕΣ -
τώρα ισοπεδώνεις τα πάντα...
Δεν είπε κανείς ότι τα προϊόντα του γκρουπ και συγκεκριμένα αυτό που ανέφερες είναι για πέταμα απλά υποστηρίχθηκε ότι τα περισσότερα περιοδικά αυτοκινήτου κρίνουν στις δοκιμές τους τα μοντέλα του γκρουπ με χαρακτηριστική επιείκεια σε σχέση με τα προϊόντα του ανταγωνισμού.
Αν αυτό δεν σε βρίσκει σύμφωνο τότε μάλλον επιβεβαιώνεις όσα έγραψα παραπάνω. -
Να το πω αλλιώς. Το να περιμένεις αντικειμενική ενημέρωση από το auto bild σήμερα είναι σαν να περίμενες αντικειμενική ενημέρωση από την Αυριανή του 80 ή την Καθημερινή του σήμερα....κάτι σαν τον Μπάμπη τον αντιμνημονιακό ένα πράμα
-
Ο χρήστης Vantage έγραψε:
Το autobild οσες φορες επεσε στα χερια μου, σε κουρεια ή αναμονη ιατρειου ,συναγωνιζεται σε επιπεδο το autotriti και ειναι εντελως κολλημενο με τα vag. ελεεινο περιοδικο. και τι να πεις αλλωστε και ανα βδομαδα...εκ των πραγματων δε θα μπορουσε να ειναι κατι ανωτερο.
Με αντικειμενικά κριτήρια όμως... πχ συγκριτικό megane, astra, leon και νικητής το golf (!!!) με την επωδό τύπου : 'καλό αυτό καλό και το άλλο, δεν φτάνουν παρολαυτά το βασιλιά της κατηγορίας'
Κατι τετοιες χαζοεκφρασεις-μαλακοδιατυπωσεις ειναι που ενοχλουν το μη προβατο αναγνωστη..
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
τώρα ισοπεδώνεις τα πάντα...
Δεν είπε κανείς ότι τα προϊόντα του γκρουπ και συγκεκριμένα αυτό που ανέφερες είναι για πέταμα απλά υποστηρίχθηκε ότι τα περισσότερα περιοδικά αυτοκινήτου κρίνουν στις δοκιμές τους τα μοντέλα του γκρουπ με χαρακτηριστική επιείκεια σε σχέση με τα προϊόντα του ανταγωνισμού.
διαβάζω κατά καιρούς κ αγγλικά ιταλικά περιοδικά. Ειλικρινά, δεν βλέπω διαφορά σε σχέση με τα ελληνικά. Στα ίδια συμπεράσματα* καταλήγουν, σε σχεδόν εκνευριστικό βαθμό! Το ίδιο κ στα βιντεακια-δοκιμές των άγγλων κ αμερικάνων που βλέπω στο youtube.Αν αυτό δεν σε βρίσκει σύμφωνο τότε μάλλον επιβεβαιώνεις όσα έγραψα παραπάνω. Δεν έχω γκολφ. 1 ίμπιζα κ τρια γαλλικά έχουμε
*συμπεράσματα που με βρίσκουν σύμφωνο στα 10 αμαξια που εχουν περάσει από την οικογένεια, κ σε όσα αμαξια φίλων-συγγενών έχω οδηγήσει, οπότε εμπιστεύομαι την κρίση των συντακτών
-
Μην ξεχνάτε πως τα κριτήρια διαφέρουν. Άλλα κριτήρια έχει το αγγλικό Evo και άλλα το What Car. Άλλα κριτήρια έχουν οι 4Τ και άλλα το Drive. Προσωπικά πιστεύω πως τα VAG είναι όντως πολύ ολοκληρωμένα αλλά πολλές φορές και πολύ αποστειρωμένα και βαρετά. Όσο εξαιρετικό κι αν είναι ένα Golf σε επιδόσεις, ασφάλεια, εξοπλισμό κλπ, δεν θα σου μιλήσει ποτέ όπως μια Giulietta. Για αυτό και για μένα η Ιταλίδα είναι ανώτερη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μην ξεχνάτε πως τα κριτήρια διαφέρουν. Άλλα κριτήρια έχει το αγγλικό Evo και άλλα το What Car. Άλλα κριτήρια έχουν οι 4Τ και άλλα το Drive. Προσωπικά πιστεύω πως τα VAG είναι όντως πολύ ολοκληρωμένα αλλά πολλές φορές και πολύ αποστειρωμένα και βαρετά. Όσο εξαιρετικό κι αν είναι ένα Golf σε επιδόσεις, ασφάλεια, εξοπλισμό κλπ, δεν θα σου μιλήσει ποτέ όπως μια Giulietta. Για αυτό και για μένα η Ιταλίδα είναι ανώτερη.Eσύ θέλεις να οδηγάς, οι περισσότεροι βαγγίτες θέλουν να μεταφέρονται.
-
-
ΩΧ
-
Μόνο εγώ σπάζομαι απίστευτα από τις στήλες του Drive; Έχω βαρεθεί τη μουρμούρα, την γκρίνια, τη μόνιμη ενασχόληση με τη Χρυσή Αυγή. Ρε παίδες, δεν αγοράζω το περιοδικό σας για να μάθω τις πολιτικές σας πεποιθήσεις. Δε με απασχολούν καθόλου. Ούτε θα μπορέσετε ποτέ να πλησιάσετε το ειδικό βάρος των συνεργατών του Αντιλόγου στους 4Τ. Έχει καταντήσει κουραστική αυτή η ιστορία, ελπίζω να το καταλάβουν γιατί το υπόλοιπο περιοδικό έχει βελτιωθεί αφάνταστα.
-
Αν και το θεωρω αγενεια ας μου επιτραπει μια ερωτηση.....
Μηπως καποιος ξερει σε ποιο τευχος του περιοδικου DRIVE μπορω να βρω περιγραφη του φετεινου (2014) ραλλυ Ακροπολις;
Να αγορασω το Νο 211 η οχι;
Περιοδικά Αυτοκινήτου