-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγώ από σήμερα θα ξεκινήσω να διαβάζω το drive αφού δεν υπάρχουν πλέον οι 4τ...
αυτό βγαίνει αρχές κάθε μήνα όπως οι 4τ ή στα μέσα-τέλη του προηγούμενου;Εισαι τυχερος, επεσες σε καλο τευχος. Ο Μιχαλης οδηγει F12 στο Μαρανελλο. Καλη αρχη.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
θα σας γράψω εντυπώσεις...έχω διαβάσει σποραδικά κάποια τεύχη στο παρελθόν!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τυχαία έπεσε στα χέρια μου ένα ελληνικό EVO, τεύχος 01/2011. Διάβασα μια δοκιμή και έπεσα από τα σύννεφα. Είχα διαπιστώσει και παλιότερα ότι το ελληνικό EVO τα έβγαζε όλα καλά και δε στενοχωρούσε κανέναν, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Το συγκεκριμένο άρθρο πλησιάζει το εμετικό. Διαβάστε:
Πάντοτε στο EVO μάς αρέσει να δοκιμάζουμε τα αυτοκίνητα σε στριφτερές διαδρομές. Το ......, παρά το γεγονός πως δεν είναι σχεδιασμένο έχοντας ως προτεραιότητα αυτόν τον τομέα, μας εντυπωσίασε. Το πιέζεις κι εκείνο ανταποκρίνεται. Το μοτέρ στροφάρει και το ............ επιταχύνει δυναμικά. Νιώθεις το τιμόνι στα χέρια σου ζωντανό, όπως και το αμάξωμα το οποίο, μπορεί να λικνίζεται ελαφρά, δε χάνει όμως την πορεία του, κάτι σαν την 911! Η αλλαγή κατεύθυνσης είναι άμεση, ενώ το ESP, που δεν απενεργοποιείται, παρεμβαίνει άκρως διακριτικά κόβοντας πρώτα τη δύναμη του κινητήρα. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές σε καθυστερεί, αλλά πρέπει να σεβαστούμε το γεγονός πως το αυτοκίνητο δεν απευθύνεται σε σπεσιαλίστες της πίσω κίνησης. Υπό αυτό το πρίσμα, κάνει τέλεια τη δουλειά του. Αν συνεχίσεις να πιέζεις στις στροφές, η μόνη αντίδραση που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι η υποστροφή, που ελέγχεται εύκολα. Κάπου εκεί, κοντά στο όριο, το παιχνίδι των αισθήσεων διογκώνεται, με το .... να επιτίθεται στα αισθητήριά σου προκαλώντας ένα ακόρεστο αίσθημα.
Ποιο είναι αυτό το αυτοκίνητο που προκαλεί ακόρεστο αίσθημα στον Δ. Χατζητόλιο (αρχισυντάκτη του περιοδικού, που -όλως τυχαίως- έγραφε όλες τις καλές δοκιμές)? Με το ζωντανό τιμόνι; Που το πιέζεις κι ανταποκρίνεται; Με το τέλειο ESP; Με, με, με; Το Smart Fortwo.
Με το διαφορά το χειρότερο σύγχρονο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει, αναφορικά με τα οδηγικά του χαρακτηριστικά.
Μεγαλο τρολλ ο Χατζιαβατης...
κριμα γιατι εχω συνοδηγησει μαζι του με εβο χ στα περιξ Σουνιου,και στις Σερρες εχουμε κυνηγηθει με τα εβο και ειναι πραγματικα πολυ καλος .
-
Στηρίζουμε Χατζ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μονο το Drive αξιζει τωρα πια που σταματησαν οι Τροχοι.
Και πρίν πάλι το Drive άξιζε....
Τελευταία φορά που πήρα 4Τ ήταν πέρσυ τον Μάρτη που ήμουν φαντάρος και βαριόμουν και έκλαιγα τα λεφτά μουΠριν εννοείς τα τελευταία 2-3 χρόνια ή τις χρυσές εποχές που διαφήμιζαν μεγενθυντές πούτσας (sic);
-
Διεγράφη ειρωνική παρατήρηση [Mod]
-
Το Drive ξεκίνησα να το ξαναγοράζω το Δεκέμβριο ώσπου στο τεύχος Μαρτίου μου μοστράρει στο εξώφυλλο νεο focus RS.
Ανοίγοντας τις σελίδες για να διαβάσω λεπτομέρειες αποκαλύπτεται οτι θα παρουσιαστεί το 2015 , οι φωτό είναι από PC και όλο το άρθρο βρίθει από 'ακούγεται οτι θα έχει το τάδε, λέγεται οτι οι μηχανικοί διερεύνησαν και τη χρήση συστήματος τετρακίνησης, υπάρχουν αναφορές οτι οι μηχανικοί σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν μπλοκέ'
Γλοιδέστερο και πιο απατεωνίστικο εξώφυλλο στην ιστορία του περιοδικού τύπου δεν υπάρχει.
Οπότε από τούδε και στο εξής μπήκαν στη μαύρη λίστα... από ένα γελοίο εξώφυλλο έχασαν έναν πελάτη για πάντα. -
Τώρα χωρίς πλάκα, αν ξανασβήσετε ποστ μου χωρίς λόγο δε πρόκειται να ξαναγράψω τίποτα εδώ. Δεν ξέρω αν είναι πάγια τακτική ή εφαρμόζεται επιλεκτικά αλλά είναι το τελευταίο όριο για εμένα και δεν πρόκειται να συμμετέχω με τέτοιες συνθήκες. Δεν αμφιβάλλω πως για πολλούς θα είναι επιθυμητό αυτό, δε με νοιάζει κιόλας.
Για να δούμε λοιπόν.
Το πρώτο έγινε edit ως ειρωνικό κατόπιν report και επειδή δεν φαίνεται να σε άγγιξε, το δεύτερο σβήστηκε ως εκτός θέματος και το τρίτο ως ειρωνικό. Οσο για τις απειλές... [Mod]
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Το Drive ξεκίνησα να το ξαναγοράζω το Δεκέμβριο ώσπου στο τεύχος Μαρτίου μου μοστράρει στο εξώφυλλο νεο focus RS.
Ανοίγοντας τις σελίδες για να διαβάσω λεπτομέρειες αποκαλύπτεται οτι θα παρουσιαστεί το 2015 , οι φωτό είναι από PC και όλο το άρθρο βρίθει από 'ακούγεται οτι θα έχει το τάδε, λέγεται οτι οι μηχανικοί διερεύνησαν και τη χρήση συστήματος τετρακίνησης, υπάρχουν αναφορές οτι οι μηχανικοί σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν μπλοκέ'
Γλοιδέστερο και πιο απατεωνίστικο εξώφυλλο στην ιστορία του περιοδικού τύπου δεν υπάρχει.
Οπότε από τούδε και στο εξής μπήκαν στη μαύρη λίστα... από ένα γελοίο εξώφυλλο έχασαν έναν πελάτη για πάντα.εχεις δίκαιο για το εξώφυλλο. κ εγώ δεν το πιστευα τί μαλακία έκαναν. αυτά είναι εξώφυλλα ψιλοαρπαχτές που μας έχουν συνηθίσει να βάζουν τα εβδομαδιαια περιοδικά
παρόλαυτα είναι καλό περιοδικό το drive 'αυτη την εποχή'. εγώ ξεκίνησα πέρισυ να το παίρνω για να μην...κλείσει αλλά τελικά 'κόλλησα' κ το παίρνω κάθε μήνα -
το πήρα και εγώ σήμερα για πρώτη φορά μετά από καιρό...για να δουμε...
-
-
Το autobild δε βγήκε εδώ και 2 βδομάδες ή είναι ιδέα μου;
Ουτε στό σαιτ είδα νέα έξωφυλλα...
-
Δεν έχασες πολλά επεισόδια. Απλά οι ΤΕ έκλεισαν...
-
Δηλαδή έκλεισαν εντελώς ή προσωρινά; Το σαιτ θα διατηρηθεί; Τελευταία έπαιρνα autotriti και δε το προσεξα.
Λόγω κρίσης και αυτό; -
Οριστικες αποφασεις σε λιγες μερες αλλα για λουκετο πανε ολα του ομιλου.
-
Διάβασα συγκριτικά το τελευταίο τεύχος Drive-4T και πρέπει να πω ότι το Drive με απογοήτευσε
Ναι, οι δοκιμές του ήταν πληρέστερες και με σαφέστερο συμπέρασμα από τους 4Τ (η μεγάλη αδυναμία των 4Τ)
Αλλά:
Αγώνες ΓΤΠ (αφιέρωμα 200 τεύχη --> 200 συμβάντα της F1 ΟΚ, #1 το προσπέρασμα του Hakkinen στο Schumacher στο Spa και δεν έχει καν μια φωτογραφία του εν λόγω προσπεράσματος ) αλλά έχει 3 σελίδες αφιέρωμα σε ένα φιλικό καρτάκι ενός club αυτοκινήτου
Πίνακες χαρακτηριστικών ΓΤΠ
Ενδιαφέροντα θέματα ΠΛΗΝ των δοκιμών 0
Διαδρομές-ταξίδια 0Δε μιλάω καν για κάτι σαν τον 'Αντίλογο', που για μένα ήταν ένας λόγος να αγοράζω τους 4Τ, μου άρεσε η 'εκτός αυτοκίνησης' ματιά (όπως μου αρέσει και στο παρόν Forum) αλλά σίγουρα ήταν κάτι αμφιλεγόμενο, άλλοι αδιαφορούσαν.
και τέλος αυτή η επιμονή σε μαλακισμένες παρομοιώσεις 'ξεχύνεται μπροστά σα φοράδα που τη χτύπησες στα καπούλια' έλεος ρε παιδιά σε 12χρονα απευθύνεστε ? και τα 'οι μηχανικοί ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΨΕΙΡΙΣΑΝ το πλαίσιο για να μειώσουν το βάρος'
Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία αλλά είμαι
-
Νασο το Drive ριχνει το βαρος στις δοκιμες και σε γκαζιαρικα θεματα, πιστες κλπ. Εχει και προσωπικες στηλες εν ειδει αντιλογου αλλα οχι τοσο κουραστικες και τεραστιες οσο των 4Τ. Τα αγωνιστικα θεματα ειναι συνηθως μεταφρασεις του ξενου F1, αλλα εχει ετσι πολυ ωραιες συνεντευξεις και τεχνικες αναλυσεις απο Αγγλους ειδικους.
-
+1
Μια χαρα ειναι το drive.Για ταξιδια παιρνεις περιοδικο για ταξιδια οχι για αυτοκινητα.
Διαδρομες εχει που και που και αναφερονται συχνα σε καμια δοκιμη sport αυτοκινητου.Προσωπικη αποψη,σε περιοδικο αυτοκινητου μερη οπως ο αντιλογος δεν εχουν θεση.Αρκουν 1-2 αρθρα με κοινωνικο θεμα συγκεκριμενων συντακτων και ως εκει.Κανενα απο τα γνωστα περιοδικα στο εξωτερικο δεν εχουν το 1/3 της υλης τους να αφορα εξωαυτοκινητιστικα θεματα
-
Συμφωνώ με τον Σωκράτη.
Όταν αγοράζεις περιοδικό αυτοκινήτου, δεν ψάχνεις για ταξιδιωτικό οδηγό αλλά για ένα έντυπο που θα σου πει πως γκαζώνει, στρίβει και φρενάρει ένα αυτοκίνητο σε δρόμο ή πίστα.
Θέλεις να ακούσεις την γνώμη του συντάκτη για την κοινωνία; Ναι! Αρκεί να τον έχεις σε εκτίμηση, αλλά και να είναι 1-2 σελίδες, όχι το μισό περιοδικό. Το τι έχει να πει ο Σωμερίτης ή κάποιος άλλος άσχετος με το αυτοκίνητο είναι μεν θεμιτό αλλά όχι το raison d' etre του περιοδικού. Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς την μπουρδολογία του Ζουράρι (sic). -
Αν προσέξατε τον 'Αντίλογο' τον παραδέχτηκα ως διφορούμενο κομμάτι (αν και δε βλέπω τι πειράζει και τι ενοχλεί αν είναι επιπλέον της κανονικής ύλης και όχι σε βάρος της και θα μου επιτρέψετε επίσης να πω ότι μερικά από τα πιο ενδιαφέρονται κομμάτια στους παλιούς-καλούς 4Τ τα έχουν γράψει ο Δήμου, ο Στάθης και άλλοι μη αυτοκινητιστικοί) οπότε κρούετε ανοικτές θύρες αλλά το να είναι τόσο κακό το κομμάτι 'Αγώνες' στο Drive δεν το περίμενα -εκτός και αν ούτε οι Αγώνες πρέπει να είναι σε ένα περιοδικό αυτοκινήτου.
Οσο για τα ταξιδιωτικά, προσωπικά ανέκαθενα θεωρούσα σαν εξαιρετικά ενδιαφέροντα είτε αμιγή ταξιδιωτικά (πχ. το World Off-Road) είτε, ακόμα καλύτερα, σε συνδυασμό με δοκιμή.
Περιοδικά Αυτοκινήτου