-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Μια χαρά ήταν η ταινία
ειχες ρουφηξει τπτ;
Τι περιμένες να δεις; Μια χαρά ηταν η ταινία
Sent from my iPad
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Μια χαρά ήταν η ταινία
ειχες ρουφηξει τπτ;
Του είχες στείλει από το καλό το δικό σου?
-
Silent Wedding
http://www.imdb.com/title/tt1194620/απολαυστικη
-
Ούτε κρύο ούτε ζέστη το Rush. Mου φάνηκε σα να ''τρέχει'' το όλο story.
Το Νeed For Speed το είδε κανείς? -
Ψυχογράφημα μιας οικογένειας, κάπου στην αμερική με πολύ μπερδεμένες σχεσεις. Tρομερή ηθοποιία απ την Μεριλ Στριπ, ειδικά η κορύφωση στο τέλος.
-
Όντως, η Στριπ παίζει καταπληκτικά, προτάθηκε και για όσκαρ φέτος (αν και αυτό δε λέει απαραίτητα κάτι ).
Η ταινία αρχικά ήταν θεατρικό έργο, φαίνεται άλλωστε. Γενικά, δεν τρελάθηκα πάντως μπορώ να πω, ίσως πάλι εγώ είμαι δύσπιστος με τις ιστορίες όπου συμβαίνουν τα πάνδεινα στον ίδιο ή στους ίδιους ανθρώπους. -
Δεν νομίζω ότι πρέπει να σε πολυαπασχολεί τόσο το αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο (που σιγά τα ωά δλδ, μια χαρα γίνονται και χειρότερα), τουλάχιστον εμένα σεναριακά δε με χάλασε, άλλωστε ήταν η βάση για να ξεδιπλώσει αυτό το ψυχογράφημα, τις 'αρρωστες¨ οικογενειακές σχέσεις
-
Καλά, ναι, έχουμε δει και πολύ πιο εξωφρενικά σενάρια, απλά η συγκεκριμένη μου έδωσε μια αίσθηση ότι ο χαμός γινόταν για τον χαμό, κι όχι επειδή ήταν 'μια σπουδή πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις' πχ. Αλλά μπορεί απλά εμένα να μη μου κάθησε καλά, την είδα και σε μια περίεργη μέρα.
Φυσικά, εξαιρώ τη Στριπ όπως προείπα, που απέδωσε τρομερά τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το Νeed For Speed το είδε κανείς?Όλη σχεδόν η ταινία μέσα σε ένα αυτοκίνητο, μου άρεσε αυτό γιατί έτσι είναι και το παιχνίδι. Άξιζε για 2 πράγματα: 1) για την κούρσα εκατομμυρίων και 2) γι αυτήν
ΤΕΡΜΑ ΨΕΜΑ όμως που κάνει τις σκηνές του FF6 να φαίνονται απλή καθημερινή πραγματικότητα -
χθες (αφου είχα πιει και λίγο ) μόλις γύρισα σπίτι πέτυχα το κουρδιστό πορτοκάλι στη nova, το οποίο δεν έτυχε ποτέ να δω
ενώ δε μου άρεσε τελικά, για κάποιο λόγο δε μπορούσα να σταματήσω το βλέπωάρρωστη ταινία πάντως
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
χθες (αφου είχα πιει και λίγο ) μόλις γύρισα σπίτι πέτυχα το κουρδιστό πορτοκάλι στη nova, το οποίο δεν έτυχε ποτέ να δω
ενώ δε μου άρεσε τελικά, για κάποιο λόγο δε μπορούσα να σταματήσω το βλέπωάρρωστη ταινία πάντως
νταξ γούστα είναι αυτά....κατ εμέ ΤΑΙΝΙΑΡΑ... 3 φορές την έχω δει και φέτος το είδα και θεατρικό στο θέατρο αποθήκη...
Sent from xperia z using smoke signals
-
Eίδα το Χόμπιτ και χαίρομαι που δεν πλήρωσα για να το δώ στο σινεμά. Τουλαχιστον στο laptop μπορείς να προχωράς την ιστορία κατα βούληση
-
Είδα χθες The Grand Budapest Hotel. Πολύ ευχάριστη και καλογραμμένη ταίνια, είχα καιρό να δω κάτι αξιόλογο. Παίζει πολύς καλός κόσμος, έστω και σε μικρούς ρόλους αλλά γενικά είναι πολύ προσεγμένη. Highlight τα αγγλικά που χρησιμοποιύν που αν και υπερβολικά τα βρίσκω πολύ ωραία.
-
Ανάμεσα απ'τον χαμό των θεάτρων βρήκα και λίγο χρόνο για ταινία
Dallas Buyers Club. Δεν είπα ουάου γαμώ τις ταινίες, ήταν απλώς μια αρκετά καλή ταινία, χωρίς να θέλω να την υποβαθμίσω -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eίδα το Χόμπιτ και χαίρομαι που δεν πλήρωσα για να το δώ στο σινεμά. Τουλαχιστον στο laptop μπορείς να προχωράς την ιστορία κατα βούλησηΚαι εγώ μια από τα ίδια, στο ψιλό fast forward μέχρι τις 'καλές'σκηνές
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Eίδα το Χόμπιτ και χαίρομαι που δεν πλήρωσα για να το δώ στο σινεμά. Τουλαχιστον στο laptop μπορείς να προχωράς την ιστορία κατα βούληση
Και εγώ μια από τα ίδια, στο ψιλό fast forward μέχρι τις 'καλές'σκηνές
Με την Evangeline ναι
Sent from Corsair's brick
-
I belong.
Νορβηγική (και καλά) ποιότητα, κάπου στο μισάωρο το σταματήσαμε. Μάλλον έπρεπε να το είχαμε κάνει νωρίτερα.Olympus has fallen
Καλή περιπετειούλα, αλλά μας χάλασε λίγο η ωμή βία. Ξέρω ότι οι μαθημένοι σε τέτοιες ταινίες θα απορήσουν, αλλά εμείς είμαστε άμαθοι και δεν μπορούμε τους πολλούς σκοτωμούς. Είχε καλή πλοκή πάντως, αν και σε 2-3 σκηνές ήταν τρελή αμερικ(λ)ανιά.Κατέβασα και το Silent Wedding που προτάθηκε παραπάνω κι ελπίζω να είναι καλό. Δεν έχω ξαναδεί ρουμάνικη ταινία.
-
Οι 12 ένορκοι
Ταινιάρα! Όλη η πλοκή εξελίσσεται σε ένα δωμάτιο, τελείως θεατρική προσέγγιση. Κι όμως, είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Απίστευτη ηθοποιία...Κατέχει την όγδοοη υψηλότερη θέση στη βαθμολογία του Imbd. Όλων των εποχών.
-
Premium Rush = μου αρεσε αρκετα, δεν το περιμενα.
white house down = απιστευτη βλακεια. πολυ καλυτερο το olympus has fallen.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Οι 12 ένορκοι
Ταινιάρα! Όλη η πλοκή εξελίσσεται σε ένα δωμάτιο, τελείως θεατρική προσέγγιση. Κι όμως, είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Απίστευτη ηθοποιία...Κατέχει την όγδοοη υψηλότερη θέση στη βαθμολογία του Imbd. Όλων των εποχών.
Το είδα σε θεατρικό την περασμένη Κυριακή και μάλιστα από την θεατρική ομάδα του δικηγορικού συλλογου.
Πράγματι πολύ καλό! Όποιος θέλει να δει ρεσιτάλ επιχειρημάτων και λογικής, θα γουστάρει.
Την ταινία δεν την έχω δει...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]