-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Πόσο ΓΑΜΑΤΗ ταινία το Snowpiercer
Epic fail ηταν ... την ειδα πριν λιγες μερες.
Τωρα αγοραζω ( ) αυτο ...
τι φαση;
Έχει (έστω σε voice over) Σκάρλετ. Χρειάζεσαι κάτι αλλο?
Σοβαρά ομως καλή ταινία. Αξίζει το 2ωροΟτι πιο 'WTF' εχω δει φετος ...
-
The Family (2013): Μου αρέσουν αυτές οι ταινίες, πέρασε ευχάριστα η ώρα...
Prisoners (2013): Πρέπει να είναι πολύ καλή ταινία, δυστυχώς δε μπορώ στη φάση αυτή να δω ταινίες με τέτοιο θέμα...
-
Έτυχε χθες να δω το TT3D: Closer to the Edge, κατά τη γνώμη μου το καλύτερο ντοκυμαντέρ για τους αγώνες Tourist Trophy που γίνονται στη Νήσο του Μαν ...
εδιτ: τι να πει κανείς για την ελληνική 'μετάφραση' του τίτλου ...
-
Tρελαμένοι όλοι τους.
-
Ζητώ συγνώμη από τους συμφορουμίτες που είδα το Σάββατο το Κάτω από το δέρμα και ήρθα μόλις σήμερα καθυστερημένος να σας προειδοποιήσω, πόσο φόλα-μούφα-μάπα-πατάτα-μπούρδα ήταν
Φάση 'κουλτούρα να φύγουμε' όχι όμως που να γουστάρεις (όπως πχ. Η πηγή της ζωής EDIT ) αλλά υπερβαρετό-ακόμα να τελειώσει-μήπως να φεύγαμε-τι θέλει να πει ο ποιητής...
Η Scarlett χάλια μαύρα κορμί πατσαβούρα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φάση 'κουλτούρα να φύγουμε' όχι όμως που να γουστάρεις (όπως πχ. Η πηγή της ζωής ) αλλά υπερβαρετό-ακόμα να τελειώσει-μήπως να φεύγαμε-τι θέλει να πει ο ποιητής...
To Fountain ειναι εργαρα!!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η Scarlett χάλια μαύρα κορμί πατσαβούρα
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Φάση 'κουλτούρα να φύγουμε' όχι όμως που να γουστάρεις (όπως πχ. Η πηγή της ζωής ) αλλά υπερβαρετό-ακόμα να τελειώσει-μήπως να φεύγαμε-τι θέλει να πει ο ποιητής...
To Fountain ειναι εργαρα!!!!
Εχεις δίκιο, παρασύρθηκα από τα πολλά που έβαλα ενώ (για το Fountain) εννοούσα
-
Είδα το Robocop. Η version του 1987 μου άρεσε περισσότερο. Το μόνο που με κράτησε ήταν ότι ο ηθοποιός που έπαιζε τον Robocop ήταν ο Joel Kinnaman, ο ντετέκτιβ της σειράς The Killing.
-
εμενα μου φανηκε τοσο μουφα το Robocop 2014 που βαρεθηκα καν να το σχολιασω
το αλλο που είχαμε δει μικροί ηταν ΤΑΙΝΙΑΡΑ για την εποχη της -
Stalingrad.2013.1080p.BluRay.DTS.x264
The.Monuments.Men.2014.1080p.BluRay.x264-BLOW
Wolf.Creek.2.2013.1080p.WEB-DL.H264
Εχουν αγοραστει (να, μολις!!) οι παραπανω ταινιες ... ακουω προτασεις.
Ποια να παιξει το βραδυ; -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ποια να παιξει το βραδυ;Με τίποτα.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Stalingrad.2013.1080p.BluRay.DTS.x264The.Monuments.Men.2014.1080p.BluRay.x264-BLOW
Ποια να παιξει το βραδυ;Το Monument Men το ειδα...
μετριο.. το οτι το ειδα σε 3 parts γιατι ψιλοβαριομουνα καθε βραδυ κατι μου λεει
Εχε χαρη που ειναι αγαπημενο θεμα (WW2)το Stalingrad το 'αγοραζω' asap , το περιμενα
αμα προλαβω, θα το δω αποψε -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ποια να παιξει το βραδυ;Με τίποτα.
+1. Χθες την αγορασα και εγώ,την έβαλα αλλά την έκλεισα κανα μισάωρο πριν τελειώσει. πολύ meeeh
-
Από την Κυριακή που πέρασε φιλοξενούμε στα Χανιά το διεθνές φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους (μέχρι 3 λεπτά) Tres court international festival Που γίνεται ταυτόχρονα σε 28 χώρες και 108 πόλεις.
Είμαστε εμείς που το φέραμε πρώτη φορά στην Ελλάδα επειδή μας ενδιαφέρει αυτό το είδος, αφού κι εμείς γυρίζουμε τόσο μικρές.
Το διαγωνιστικό μέρος είναι 44 ταινίες, επιλεγμένες από τους γάλλους μέσα από 2000 συμμετοχές. Υπάρχει βραβείο κοινού γι αυτό και οι θεατές στο τέλος των προβολών ψηφίζουν τις 3 καλύτερες.
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα, που μαζί με το διαγωνιστικό μέρος θα δείξουμε και τις δικές μας ταινίες - εκτός συναγωνισμού. Τις 2 πρώτες μέρες όλη η αίθουσα ήταν γεμάτη και ελπίζουμε να το καθιερώσουμε στα Χανιά κάθε χρόνο και με ελληνικές συμμετοχές του χρόνου.
όλες οι ταινίες αξίζουν, ενώ υπάρχουν 4 κατηγορίες: μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, animation και music video.Το τρέιλερ
και ένα δείγμα
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
το Stalingrad το 'αγοραζω' asap , το περιμενα
αμα προλαβω, θα το δω αποψεΜέτριο
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Stalingrad.2013.1080p.BluRay.DTS.x264
Ποια να παιξει το βραδυ;Το Monument Men το ειδα...
μετριο.. το οτι το ειδα σε 3 parts γιατι ψιλοβαριομουνα καθε βραδυ κατι μου λεει
Εχε χαρη που ειναι αγαπημενο θεμα (WW2)το Stalingrad το 'αγοραζω' asap , το περιμενα
αμα προλαβω, θα το δω αποψε+1
Βαρετό...προς το τέλος με κράτησε λίγο.
Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk
-
Είδα το καινούριο Robocop και την επόμενη μέρα από περιέργεια έκατσα και ξαναείδα (για ν-οστή φορά) το extended version του πρώτου Robocop...γιατί νομίζω ότι η εκδοχή του Verhoeven είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις καλύτερη / ανώτερη, ακόμα και με τα σημερινά standards ?
-
Lone Survivor... 7/10
Do not open ... περιεχει ζποιλερς ...
[spoiler:1z2367kq]1) ΠΟΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ?!!?!?! Ο αλλος αρπαξε στο νεφρο, στο θωρακα, στο μπρατσο, στο ποδι, στο χερι ... και δεν ηταν μονο αυτα... κατρακυλησε και απο γκρεμο 2 φορες.
2) ΓΑΜΗΣΤΕΡΟΣ ΗΧΟΣ το πιστολιδι στο δασος και τρομερη εικονα, ως προς τη μουσικη επενδυση ηταν επισης ωραιο σε καποια σημεια που το 'παλευαν'.
3) Based on a true story ... επομενως δεν με πειραξε το σεναριο.... το τελος του ηταν κομματακι 'emotional' ...[/spoiler:1z2367kq] -
Η ταινία περιγράφει τον παράλληλο βίο ενός καθολικού ιερέα κι ενός πλούσιου που κατατάσσεται ως κατάσκοπος στον αριστερό στρατό στη διάρκεια του Ισπανικού Εμφυλίου.
Πολύ αξιόλογη ταινία, πολύ καλό σενάριο και γενικά προσεγμένη παραγωγή. Προτείνεται με τα χίλια. Εξαιρούνται όσοι φανατικοί (είτε άθεοι είτε πολύ ορθόδοξοι) δεν καταδέχονται να δουν έναν καθολικό ιερέα να κάνει το καλό.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]