-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Νavy seals
Ε πεστο ρε αδελφε Ελληνιστι τωρα το καταλαβαμε,ειναι Νavy seals οχι πεζοναυτες
Αυτη η μανια του ''να κάνω εντυπωση'' ποσο πια ! -
Πολύ καλό το Winter Soldier.
Όποιου του αρέσει το είδος και δεν το έχει δει να πάει άμεσα.
Επίσης επειδή μόνο 6 άτομα είδαμε το τέλος να ενημερώσω πως υπάρχουν 2 σκηνές κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των τιτλων τέλους.
Όποιος είναι πολύ μεγάλος για τις ταινίες αυτές που ειναι για 12χρονους ας προσπεράσει. -
Μου εχουν λειψει οι ταινίες...Κατεβαζω κατεβαζω και απλα πιανουν χωρο..
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Νavy seals
Ε πεστο ρε αδελφε Ελληνιστι τωρα το καταλαβαμε,ειναι Νavy seals οχι πεζοναυτες
Αυτη η μανια του ''να κάνω εντυπωση'' ποσο πια !Αφου δεν ειναι το ιδιο, τι να σου πει Ελληνιστι? ΒΑΤΡΑΧΙΑ?
-
Πόσο ΓΑΜΑΤΗ ταινία το Snowpiercer
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πόσο ΓΑΜΑΤΗ ταινία το SnowpiercerEpic fail ηταν ... την ειδα πριν λιγες μερες.
Τωρα αγοραζω ( ) αυτο ...
τι φαση;
-
Επιτελους ειδαμε και μεις ταινιουλα..
Snowpiercer!!!
Καλουλα!!!
-
O Orlando ως άλλος Λέγκολας χρησιμοποιεί πιστόλι αντί τόξου με τα ίδια αποτελέσματα. Ευτυχώς ο αντι τουριστικός Whitaker, ως ευνούχος σώζει την κατάσταση στο ZULU. Καλοί κι οι ελληνικοί υπότιτλοι, γιατί από africaans δεν κάναμε στη γ' γυμνασίου.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Πόσο ΓΑΜΑΤΗ ταινία το Snowpiercer
Epic fail ηταν ... την ειδα πριν λιγες μερες.
Τωρα αγοραζω ( ) αυτο ...
τι φαση;
Έχει (έστω σε voice over) Σκάρλετ. Χρειάζεσαι κάτι αλλο?
Σοβαρά ομως καλή ταινία. Αξίζει το 2ωρο -
ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ELYSIUM ???
Το ειδα χθες ... αφου παραπονιοταν ο δισκος απο το Δεκεμβρη.
Εργαρα!! -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
To last vegas το ειδε κανεις?ναι, μόλις
πολύ κάτω του μετρίου+1000,με τους ηθοποιούς που έπαιξαν,την περίμενα πολύ καλύτερη.
Μιας και την είδα, την απόλαυσα...
Έπρεπε να περιμένατε πως θα ήταν (μία γλυκο-πικρο-πικαντικο-βυζο-ξεκωλέ μαλακειούλα με τρανταχτά υπερήλικα ονόματα)...
Για αυτό που έπρεπε να ήταν, ήταν συμπαθητική... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Lone Survivor
Πολυ καλογυρισμενες οι αιματηρες σκηνες, ωραια μουσικη, τοπια και πολυ αμερικανικη προπαγανδα.. Εγω τη προτεινω.'love survivor' πολυ καλο! οι σκηνες μαχης φενονται πολυ αληθινες.
Ωραίο ήταν, προτείνεται για τέτοιου είδους ταινία (πολεμικού ύφους, ειδικές δυνάμεις, καταδρομείς, σφαίρες, ιδρώτας, αίμα και μπόλικα cojones)...
Snitch, θα μπορούσε καλύτερα, ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Ευχαριστα περασε η ωρα με το Out of the furnace ... ωραιο εργακι!
+1, πλειάδα καλών ηθοποιών.
Μου άρεσε πάρα πολύ, εκτός από κάποια ερωτηματικά...
↓↓↓ * ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS * ↓↓↓
[spoiler:70aq1skq]Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί ο Harlan DeGroat (Woody Harrelson) σκότωσε τους Rodney Baze Jr. (Casey Affleck) και John Petty (Willem Dafoe). Επίσης πως ο Harlan DeGroat (Woody Harrelson), έμπειρος και γατόνι κατα τα άλλα στο έγκλημα, έφαγε το τυρί στη φάκα που του έστησε ο Russell Baze (Christian Bale)... Τεσπα, καλό ήταν...[/spoiler:70aq1skq] -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Επιτελους ειδαμε και μεις ταινιουλα..Snowpiercer!!!
Καλουλα!!!
ξερνάντερο
ανήκει στην κατηγορία μου, ούτε για τον διάδρομο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Επιτελους ειδαμε και μεις ταινιουλα..
Snowpiercer!!!
Καλουλα!!!
ξερνάντερο
Για την πρωτεινη λες???
-
You don't know Jack: Φοβερός Al Pacino ως dr. Kevorkian
-
Tinker, Tailor, Soldier, Spy, μου αρεσε πολυ ενω δεν το βρηκα ιδιαιτερα δυσκολο οπως μου το ειχαν περιγραψει.
-
http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=9036
Η Κυριαρχια ξεκιναει και λες 'οχι παλι τα ιδια',αλλα τελικα το σεναριο εχει ανατροπες...
Δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που εβλεπα ταινια του Hollywood και δεν ειχα προβλεψει το φιναλε απο το τριτο δευτερολεπτο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=9036Η Κυριαρχια ξεκιναει και λες 'οχι παλι τα ιδια',αλλα τελικα το σεναριο εχει ανατροπες...
.....όταν μια τρομοκρατική ομάδα ενάντια στην τεχνολογική πρόοδο καταφέρνει ένα καίριο πλήγμα. Η απόπειρα δολοφονίας του Will θα σπρώξει την Evelyn να συνδέσει τον εγκέφαλό του με τον υπολογιστή χωρίς όμως να μπορεί να ελέγξει πλήρως το αποτέλεσμα.
-
-
ειδα το spiderman.
δεν ηταν καθολου κακο.
Εννοειται μπορουσαν να το κανουν καλυτερο αλλα την βασικη ιδεα και το τελος ειναι οπως επρεπε.Καλο να μην πληρωσετε πανω απο 6Ε.
Ο πρωταγωνιστης εχει κορυφαιες στιγμες αλλα και μεγαλα αδεια διαστηματα.γενικα,μου αρεσε.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]