-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ευχαριστα περασε η ωρα με το Out of the furnace ... ωραιο εργακι!+1, πλειάδα καλών ηθοποιών.
-
-
Kαλή η τριλογία του Hangover με εξαίρεση το τελευταίο που δεν έλεγε και πολλά.
-
-
Ειδα το Nebraska
Μ'αρεσε αλλα δεν ξέρω γιατιΦρίκη η US επαρχία του πουθενά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Tέλεια ομορφια==english title?The great beauty
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ειδα το Nebraska
Μ'αρεσε αλλα δεν ξέρω γιατι
Φρίκη η US επαρχία του πουθενάΠράγματι! Και εκπληκτική φωτογραφία (για ακόμη μια φορά) του Φαίδωνα Παπαμιχαήλ.
Κι εμένα μου άρεσε η ταινία, χωρίς να μοιάζει να είναι τίποτα το πολύ σπουδαίο.Ενδιαφέρουσα γνώμη του Καρπετόπουλου για τον πρωταγωνιστή Μπρους Ντερν. Με βρίσκει σύμφωνο.
http://www.oneman.gr/keimena/diabasma/opinions/anti-gia-oskar-mia-mpura.2674117.html -
Killer elite σημερα 22:00 στο star..
-
Είδα Thor 2. Το πάει και για 3ο ο Λόκι
-
Dallas buyers club.. τωρα πρεπει να δω και το The wolf of wall street για να δω αν αξιζε το οσκαρ o Di Caprio αντι του Mcconaughey.. Παντως εκανε θυσια το σωμα του για να παιξει, αγνωριστος ο τυπος.. O Jared Leto τρελο ρολο ως αδερφη και φοβερο αποτελεσμα. Γενικα μ αρεσε η ταινια.
-
Τώρα στο Mega, η πιο καβλωμένη ζέβρα ever.
-
Μην κάνει κανείς το λάθος και πάει να δει το sequel των 300σιων. Ειδικά σε 3D. Ακόμα κλαίω το 12αρι και το χαμένο ύπνο καθημερινής.
-
πήγαμε και πεθάναμε στο γέλιο
-
Εγώ πήγα χωρίς πολλές προσδοκίες και το ευχαριστήθηκα. Σε καμιά περίπτωση δε φτάνει βέβαια το πρώτο αλλά πέρασα 2 ώρες ευχάριστα. Επίσης η Αρτεμισία αν και δε γεμίζει το μάτι είχε ωραίο βύζο
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ειδα το homefront με τον Statham σε ρολο πρωην μυστικου της DEA να προσπαθει να προστατεψει την κορη του απ το παρελθον του..Κλασσικη ταινια Statham , βλεπεται ευχαριστα , θα προτιμουσα λιγο διαφορετικο τελος κ οχι το κλασσικο αμερικανικο τελος..Το είδα κι εγώ χθες, καλή ήταν αλλά δε τη λες κλασσική Statham όταν έχεις δει το Crank
Θέατρο:
Δύο γυναίκες χορεύουν http://www.monopoli.gr/theater/theater- ... -Bolanakhs
not so gay as it sounds
Πολύ καλή η Διαβάτη με τη κλασσική αγριοφωνάρα της που έχουμε μάθει απ'την τηλεόραση -
To mud με τον Μακοναχι το ειδε κανεις?
-
Καιρό είχα να αφήσω ταινία στη μέση. Έγινε χτες με τη Νεμπράσκα. Περνούσε η ώρα και δε συνέβαινε τίποτα. Ε, κάποια στιγμή το παίρνεις απόφαση ότι πρόκειται για χάσιμο χρόνου και το σταματάς. Γίνεται τίποτα ενδιαφέρον στο δεύτερο μισό της ταινίας, ώστε να ζοριστώ να τη συνεχίσω;
Επίσης, είδα το ολλανδικό 'η τιμή της ζάχαρης', σχετικά με την αποικιοκρατία των Ολλανδών στο Σουρινάμ του 18ου αιώνα. Κάτι σαν το 12 χρόνια σκλάβος, αλλά με ολλανδική γλώσσα και πολύ ομορφότερη πρωταγωνίστρια. -
Λα γκράντε μπελέζα
Πολύ κακό για το τίποτα με πρωταγωνιστή το Μίμη Φωτόπουλο. Τουλάχιστον είχε βγζ@Νεμπράσκα
Αγαπάμε ρουντμουβισμό Πέιν, αλλά με τέτοια τοπία σε έγχρωμο θα ήταν πολύ καλύτερο. Εδώ έκανε η Βουγιουκλάκη έγχρωμο μισό αιώνα πριν, δεν θα κάνουμε στο Αμέρικα τη σήμερον ημέρα?Ξενοδοχείο Γραντ Μπούνταπεστ.
Αυτό μάλιστα. Χορταστικό για το μάτι, για το παιδί που δεν έχει μεγαλώσει ακόμα. Όχι γέλιο να κρατάς την κοιλιά σου, αλλά αφήνει μία απροσδιόριστη ευχαρίστηση, έχοντας σκαλίσει την οπτική φαντασία, και ουχί την νοητική με μάλλον απλό σενάριο. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
με ολλανδική γλώσσαΣημαντικος λογος για να μη το δω ελεεινη γλωσσα ακουστικα.
και πολύ ομορφότερη πρωταγωνίστρια.
Σημαντικος λογος για να το δω τελικα.
-
Λα γκράντε μπελέζα
Πολύ κακό για το τίποτα με πρωταγωνιστή το Μίμη Φωτόπουλο.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]