-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Και λέει μετά από κάποια χρόνια να διαρρεύσει έκθεση της CIA για μυστικά κονδύλια προς την βιομηχανία για παραγωγή 'κατάλληλων' blockbuster---------->ΣΟΚ.Ανεκαθεν ο στρατος (ναυτικο αεροπορια) κλπ των ΗΠΑ ηταν μεσα στα κολπα
'Θα σας δωσουμε αεροπλανα και υλικο για γυρισμα, δειξτε οτι ειμαστε μαγκες' και ηταν ολοι ευχαριστημενοι. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ρε παίδες προσπαθπω να δω το Argo με ελληνικούς υπότιτλους και μου βγάζει αντί για γράμματα , ερωτηματικα..
όταν βάλω αγγλικούς υπότιτλους ολα καλά.. τι φταίει?
την ταινία την βλέπω μέσω vlc PLAYER..3 λυσεις
- κατεβασε αλλους υποτιτλους
- ανοιξε τους υποτιτλους με το notepad και κανε save as αλλαζοντας κωδικοποιηση, 4 επιλογες εχει, μια θα δουλεψει (συνηθως unicode)
- δες τα options του vlc αν μπορεις να αλλαξεις απο εκει κωδικοποιηση (δεν το χρησιμοποιω, οποτε δεν ξερω αν υπαρχει η επιλογη)
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ρε παίδες προσπαθπω να δω το Argo με ελληνικούς υπότιτλους και μου βγάζει αντί για γράμματα , ερωτηματικα..
όταν βάλω αγγλικούς υπότιτλους ολα καλά.. τι φταίει?
την ταινία την βλέπω μέσω vlc PLAYER..Tools->Preferences->Subtitles & OSD->Default encoding-> Universal UTF-8 ή Greek ISO-8859-7 (συνήθως με utf8 τα κωδικοποιούν οπότε δοκίμασε αρχικά το πρώτο)
-
Έχω το gnome-subtitles και σε λίγα μόνο αρχεία η αλλαγή της κωδικοποίησης δείχνει Ελληνικά.
Κατέβασε άλλο αρχείο.
Οι υπότιτλοι που δουλεύουν σίγουρα στο linux μου, είναι αυτοί που το gnome-subtitles λέει ότι αυτή η κωδικοποίηση δεν υπάρχει στο σύστημά μου.
Αυτοί δείχνουν Ελληνικά χωρίς καμία αλλαγή. -
αν θελετε καλο προγραμμα για αναπαραγωγη ταινιων-βιντεο κατεβαστε το τελευταιο k-lite codec pack.
http://www.imdb.com/title/tt1345836/?ref_=sr_1
αν το συγκρινεις με τα προηγουμενα 2 ειναι χαλια. γενικα σα μπατμαν, ειναι καλουτσικο.
1 φορα βλεπεται ανετα. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ειδα το The Hunt (Jagten)... ωραια ταινια
(η γλωσσα απαλευτη βεβαια, και σοκ η ζωη στη Δανεζικη επαρχια στην οποια παρολιγο να μεταναστευσω τον περασμενο Μαρτιο)ο Mikkelsen ειναι κορυφη, ειδικα στο Hannibal τον εχω λατρεψει
Το ειδα χτες. Καταπληκτικη ταινια.
Ψυχρη αλλα διεισδυτικη σκανδιναβικη ματια στον φασισμο της τοπικης κοινωνιας, με προσχημα το πολυ-πολυ δυσκολο θεμα της σεξουαλικης κακοποιησης ανηλικου. Σιγουρα η καλυτερη ταινια του Βιντερμπεργκ απο το 'Festen' και μετα, παιζει μπαλα καπου μεταξυ Χανεκε και του Ντραγερ. Νομιζω οτι ειναι ενα επιπεδο πανω απο το αντιστοιχου θεματος 'Doubt'.
Για 2 ωρες δε σε αφηνει να παρεις ανασα!
Ο Mikkelsen ειναι οντως σπουδαιος, αλλα και οι αλλοι ηθοποιοι ειναι αψεγαδιαστοι, ειδικα η ερμηνεια του κοριτσιου σε αφηνει με ανοιχτο το στομα -
Στη σκανδιναβική επαρχία είναι όλοι ξανθοί μακρυμαλληδες που παίζουν metal μες στα δάση;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Στη σκανδιναβική επαρχία είναι όλοι ξανθοί μακρυμαλληδες που παίζουν metal μες στα δάση; -
red 2.
Πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και μερικές σκηνές δράσεις με το 2cv να τα καταφέρνει καλύτερα από την 911 στο κυνηγητό στο Παρίσι. Καλή επιλογή για κατέβασμα, αλλά όχι για κινηματογράφο. -
Μετριότατο το Bullet to the Head.
-
Pacific Rim
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Καλό ηταν μωρέ
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Star Trek ** Into Darkness**
οποιος παει να την δει να παρει γυαλια ηλιου(μεχρι το μισο)
μετα φιλτρα απο κανα τηλεσκοπιο -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μετα φιλτρα απο κανα τηλεσκοπιοΓιατί και γιατί;
-
κατέβασα στο σινεμά τώρα που δουλεύει η χαλασμένη μου τηλεόραση το oblivion> Πολλές ομοιότητες με το moon, έκπληξη το μουσικό ντύσιμο που είναι πολύ μιδ 10s , κατα τα άλλα μέτριο->καλό
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
μετα φιλτρα απο κανα τηλεσκοπιοΓιατί και γιατί;
τα flares του jj ειναι led μπροστα σε αυτα που εβαλαν στην ταινια..
-
Aυτό σου έμεινε από την ταινία μόνο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aυτό σου έμεινε από την ταινία μόνο;οταν εβγαζα το χερι μου απο μπροστα ειχα χασει το plot
-
Οφθαλμίατρο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οφθαλμίατρο
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]