-
Σας λειπει η βορειοευρωπαϊικη κουλτουρα
-
The Avengers...
Το απόγευμα σε 3D με συναδέλφους από τη δουλειά.
Μπορώ να πω μόνον ένα πράγμα. Μου άρεσαν. Απίστευτοι διάλογοι (αν και έπρεπε να έχεις δει όλα τα Marvel comics που αφορούν τους ήρωες που εμπλέκονται στη ταινία) δράση που απλά σε έκανε να ξεχνάς κρίση, μνημόνια και φυσικά τους γυμνοσάλιαγκες που έχουν βγει σε άγρα ψήφων.
Οι ρόλοι δεν είναι απλοϊκοί χωρίς όμως να φτάνουν σε επίπεδα ταινίας του κουλτουρέ κινηματογράφου. Φευ ούτε σε επίπεδο Batman δεν θα το έλεγα αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι το απλοϊκό όπως ο Superman όπου και το καλό και το κακό είναι ευδιάκριτα.
Γκρίζο, άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο, πολλοί σκελετοί από τη Ντουλάπα, η Σκάρλετ σε έναν ρόλο που τις ταιριάζει (κοκκινομάλλα βέβαια γιατί πως αλλιώς θα τηρείτο ο κανόνας της Marvel) και ίσως ο πλέον απολαυστικός είναι ο Hulk που απλά λιώνει τα πάντα στο πέρασμα του.
Ο Λόκι, καλός μεν αλλά δεν έχει το λυρισμό που θα απαιτούσε ο ρόλος του μηχανορράφου Θεού της Διχόνοιας και η σκηνή που θα μπορούσε να τον αναπτύξει απλά πνίγηκε μέσα στην πραγματικά πολυτάλαντη παρουσίαση του Robert.
Εννοείται ότι χαλάλι τα 3 € για το 3D (άλλωστε σε τέτοιες ταινίες έχει λόγο ύπαρξης) οι φίλοι των Η/Υ και της πληροφορικής απλά θα λατρέψουν τα gadgets που εμφανίζονται, η HONDA κάνει διακριτικά αισθητή την παρουσία της (πάντως δεν είδαμε τίποτα από το νέο NSX).
Με τρία λόγια ... γαμάτο ... γαμάτο ... γαμάτο...!!!!!!!
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
γατακιαPlus,
-
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
The Avengers...
Tο απόγευμα σε 3D με συναδέλφους από τη δουλειά.
(...)
Με τρία λόγια ... γαμάτο ... γαμάτο ... γαμάτο...!!!!!!!Η βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων του Χόλυγουντ είναι μέρος της παγκόσμιας καπιταλιστικής συνωμοσίας του μεγάλου κεφαλαίου που προσφέροντας 'άρτο και θεάματα' στους αλλοτριωμένους προλετάριους και μικροαστούς, προσπαθεί να τους κρατήσει στο σκοτάδι ώστε να μην αποκτήσουν ταξική συνείδηση. Επομένως, το ΚΚΕ καταδικάζει απερίφραστα αυτού του είδους τα θεάματα και καλεί το λαό σε εξέγερση και ταξική πάλη μέχρις ότου δούμε του Θωρηκτό Ποτέμκιν 3D.
Είδα το Safe:
Δεν είναι Leon, δεν προσπαθεί να γίνει Leon. -
Τι επικη ταινια που ειναι το 'Avengers' (ξερω οτι δε γραφω κατι πρωτοτυπο αλλα δεν αντεξα). Ειδικα ο Νταουνι Τζουνιορ δινει ρεσιταλ!!
(πάντως δεν είδαμε τίποτα από το νέο NSX).Λιγο στο τελος το δειχνει ενω πιο πριν, δειχνει κι ενα SUV της εταιριας
Δε μου αρεσε καθολου η παρανοια της δευτερης ταινιας αλλα θα το δω γιατι κατι με τραβαει!
-
εχει πλακα πως φετος εχουν βγει τοσες θεικες ταινιες που δεν ξερεις τι να πρωτοδεις ακομη και τα αισθηματικες φετος πιστευω θα εχουν επικες στιγμες μεσα
-
Είδα το The Avengers χτες και εγώ. Εντάξει, η ταινία τα σπάει.
Αν το πρώτο Iron Man ήταν γαμάτο, το χτεσινό κινείται στο ίδιο στυλ και είναι κανα 2 κλικ καλύτερο. Και χιούμορ, πολύ ταιριαστό χιούμορ.
Γενικά η ταινία ήταν αντάξια των προσδοκιών μου όσο αφορά τη σκηνοθεσία και τους διαλόγους και το ύφος, καθώς τυχαινει να έχω παρακολουθήσει όλες σχεδόν τις δουλιές του Joss Whedon και γνώριζα από πριν ότι ο άνθρωπος είναι ευφυέστατος και δημιουργικότατος. -
-
Sent from my GNex using smoke signals.
-
-
Ρε, με έχετε καταστρέψει με το Avengers, ήταν να πάμε σήμερα το βράδι αλλά ακυρώθηκε και τώρα θα πάμε μάλλον από εβδομάδα.
και ίσως ο πλέον απολαυστικός είναι ο Hulk που απλά λιώνει τα πάντα στο πέρασμα του.
Έτσι έτσι, η Tsar Bomb με χέρια και πόδια...
-
Πριν καμιά ώρα είδα το Mission Impossible 4 και τις προάλες το 3. Και τα δύο μου άρεσαν.
-
ψηνομαι παρα πολυ να δω αυτη τη ταινια, ειναι μες στο μυαλο μου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ψηνομαι παρα πολυ να δω αυτη τη ταινια, ειναι μες στο μυαλο μουΑπό το trailer που είχα δει πριν καμιά 15-αριά μέρες υπάρχει κίνδυνος να είναι μεγάλη πατάτα. Ωστόσο, την είχα βάλει στα υπόψιν.
-
το ενδεχομενο της πατατας εννοειται, παρολα αυτα δεν χανω κατι να δοκιμασω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το ενδεχομενο της πατατας εννοειται, παρολα αυτα δεν χανω κατι να δοκιμασωΑυτό σκέφτηκα και εγώ, γι'αυτό την έβαλα στα υπόψιν...
Αν τύχει και τη δεις πρώτος ρίξε καμιά ιδέα περί τίνος πρόκειται... -
Πάντως 7,5/10 έχουν βάλει στο imdb.
-
συμπαθητικουλα ηταν..
θα ηθελα και μια ελληνικη βερζιον οπου θα εξολοθρευαν τα δικα μας 'φρουτα' (υποτιθεμενο star system, εναλλακτικους τζιβατους χιπηδες, ποδηλατες στη μεση της γλυφαδας και γενικα της αθηνας, πατριωτες, αριστεριστες ,τραγοπαπες , τους τυπους απο το 'καψτε το σεναριο' κτλ...) , αλλα ειμαστε τοσο πολυ γτπ που στο τελος θα πρωταγωνιστουσε ο μουζουρακης, οποτε θα ηταν epic fail δηθενια για ακομα μια φορα
(τι ηθελα και θυμηθηκα τον ελληνικο κινηματογραφο )
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]