-
Είδα (ανάμεσα σε άλλα) το πλάνο που ακούγεται να περνάει αεροπλάνο, βγαίνει η μαμά και πετάει μια μινιατούρα στον κήπο και μετά από πρόγκα του μπαμπά τα παιδάκια πλακώνονται για το ποιός θα το πάρει. Η ταύτιση με το ΚΚΕ είναι ξεκάθαρη...
-
Η κόντρα είχε ανοίξει το '73 με το El castillo de la pureza [οδήγησε στην πτώση του τείχους μερικά χρόνια αργότερα ] . Μάλλον πρέπει να το πιάσουμε από εκεί για να το αναλύσουμε σωστά
-
Καλά δες την ταινία ή διάβασε την περίληψη στο wiki και άσε τις ταυτίσεις με το μισητό σου ΚΚΕ.
-
το wiki.cccp λέει πως είναι αντικομμουνιστική προπαγάνδα. Αυτό έχει για περίληψη
-
@mjacob
φίλος μου είπε ότι το ότι είχε διαβάσει εδώ και καιρό ότι είχε σταλεί ανώνυμη επιστολή στο ΥΠ Πολιτισμού για το ότι ο κυνόδοντας αντιγράφει παλιότερη ταινία -
Ημουν σιγουρος οτι θα κατεληγε εκει
-
Δεν εχω δει ουτε το 'El castillo de la pureza' ουτε το 'Ο Κυνοδοντας' , αλλα (γενικα) δεν υπαρχει παρθενογενεση.
Οπως λεει κι’ ο Σκαμπαρδωνης (μεσω του καμπανοποιου στο 'Μεταξυ σφυρας και Αλιακμονος' ) η τεχνη δεν μαθαινεται ουτε διδασκεται , κλεπτεται. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ημουν σιγουρος οτι θα κατεληγε εκειξύδι
περιττό να σου πώ ότι μετά απ το σχόλιο του ρίζου, η ταινία ανέβηκε στα μάτια μουπέρα απ την πλάκα, προφανώς και δεν υπάρχει παρθενογέννεση, γενικά, απλά κάποιες φορές οι ομοιότητες είναι πολλές. Πολλοί πχ θα καταπιαστούν μέ ένα θέμα (εμφύλιος στην Ισπανία) δε σημαίνει ότι ο ένας αντιγράφει τον άλλο.
-
Παναγιωτη, το παρθενογενεση δεν το ανεφερα σε σχεση με το θεμα (που προφανως δεν υπαρχει παρθενογενεση) αλλα με τον τροπο εκφρασης. Τελικα ολοι μας (και συμπεριλαμβανονται και οι καλλιτεχνες) 'κλεβουμε' ολους (ακομη και απλα παρατηρωντας τους).
Τεσπα , γενικα αναφερομαι. Τα συγκεκριμενα δεν τα εχω δει.
-
Ούτε κι εγώ μπορώ να κρίνω, μιας και δεν την έχω δει την άλλη, αλλά απ την άλλη πολλές ταινίες λέγονται ριμεικ κάποιας άλλης ας πούμε, αυτό θέλω να πω
άρα άλλο εμπνέομαι κι άλλο αντιγράφω -
Ξαναειδα για ''δενθυμαμαιποιαφορα'' το The Triplets of Belleville http://www.imdb.com/title/tt0286244/
Φοβερο σουρρεαλ κινουμενο, με ομορφη μιξη 3D με παραδοσιακες τεχνικες, ωραιο στορυ, ωραια ατμοσφαιρα, ωραιες λεπτομερειες.
Μ'αρεσειΚαι θα ενδιαφερει σιγουρα τους ψιτροενακηδες
-
Εϊδα εψές το 'Από τα κόκκαλα βγαλμένα' του γκορίτσα...Μακράν η πιο ρεαλιστική απεικόνιση του πως κινείται ένα νοσοκομείο στο ιατρικό θέμα. Τρομερή σκηνή όπου έρχεται στο νοσοκομείο η μερσεντές ενός μητροπολίτη με τον μητροπολιτή στο πορτ παγκάζ θύμα τροχαίου και όπως ανοίγει το μπορτ μπαγκάζ ο οδηγός φαίνεται η εκκλησιαστική σημαία( κίτρινος δικέφαλος). Πλακώνουν τότε κάτι αετζήδες φωνάζοντας 'φάγανε το πρόεδρο...'
-
μετα απο πολλες αναβολες :** The Illusionist **
Νταξει, πολλα @@. -
Είδα και το Παγκόσμια Εισβολή...Ψυχαγωγικό εργάκι που εξυμνεί τους πεζοναυτες μια και οι περισσότεροι διάλογοι είναι γεμάτοι αποσπάσματα του Σώματος. Οι σκηνές μάχης ωραίες. Για τους μύστες, η κατασττροφή του εξωγήινου σκάφους γίνεται από http://en.wikipedia.org/wiki/M712_Copperhead
-
Σε λίγους μηνες...
-
η αυπνια με εκανε να δω την απιστευτη μαλακια
2009: 2012. Banned because the year 2012 coincides with Kim Il Sung's 100th birthday. **The year had also been designated 'the year for opening the grand gates to becoming a rising superpower**.'[75]
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Είδα και το Παγκόσμια Εισβολή...Ψυχαγωγικό εργάκι που εξυμνεί τους πεζοναυτες μια και οι περισσότεροι διάλογοι είναι γεμάτοι αποσπάσματα του Σώματος. Οι σκηνές μάχης ωραίες. Για τους μύστες, η κατασττροφή του εξωγήινου σκάφους γίνεται από http://en.wikipedia.org/wiki/M712_CopperheadΑκριβως.. +10000
Απλα δεν θελει να σκεφτεις καθολου μετα τιποτα σχετικα με την ταινια... ειχε πολλα κενα ..απλα δεν χρειαζεται να τα σκεφτεις και εισαι οκ !
-
Προχθες εκατσα ειδα το 'Inception' και σημερα το 'The expandables'..
Νταξ το πρωτο καλο ειναι αλλα ο Di Caprio δε τη βοηθησε τη ταινια καθολου..γενικη πολυ ρηχη ερμηνεια και ανευρος χαρακτηρας.. Επισης ετσι και πας τουαλετα ,παει το χασες.. Νταξ καλο αλλα οχι για τον ντορο που εγινε..Καλη ιδεα αλλα παραεγινε σε πολλα σημεια..Γενικα το περιμενα καλυτερο..
Το δευτερο ειναι επικ αν το αντιμετωπισεις οπως πρεπει και περιμενεις και λιγο αυτα που θα δεις..Τοσες πολλες σκατοφατσες μαζεμενες δεν εχω ξαναδει.. Μονο ο Van damme και ο Seagal ελειπε πραγματικα..Καλες ατακες σε καποιες φασεις και τρελο γελιο-γελοιο ο Stalone..Στα + οι μικροεμφανισεις του bruce και του arnold και το γεγονος οτι δε τελειωνει με αθεραπευτο ροματζο..Καλος και ο Statham ,στο στοιχειο του..Ιδιως για χαβαλε και παρεα ειναι..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Η μονη ταινια του Αρονοφσκι που δε μου αρεσε ηταν ενα ακαταλαβιστικο (αλλα τελικα μελο) ονοματι The fountain
Σοβαρά μιλάς? Εγώ το είχα λατρέψει το συγκεκριμένο.
-
Σοβαρα Ειχα μαλιστα μεγαλες προσδοκιες γιατι και το καστ ηταν εξαιρετικο...
Ειδα το The fighter (που καπου διαβασα οτι το δωσανε στον Αρονοφσκι στην αρχη, αλλα εμπλεξε με το Black swan και το αφησε), το οποιο ειναι μια πολυ καλη ταινια.
Ολοι οι ηθοποιοι ειναι σπουδαιοι, εμενα μαλιστα ο Μαρκυ Μαρκ (που γενικα του εχω μια αδυναμια) μου φανηκε το ιδιο καλος με τον Bale, σε μη αβανταδορικο ρολο. Αν ηταν ο Αρονοφσκι, βεβαια, μπορει και να προεκυπτε αριστουργημα αναλογο του Wrestler...
Ανωτερη απο τον Λογο του Βασιλια. Ειλικρινα δεν βρισκω τον λογο που προσπερασανε αυτες τις 2 (Fighter, Black swan) για να τον βραβευσουν.Ντριφτηηηη
Το Lowell της Μασαχουσετης (οπου εκτυλισσεται η ταινια) ξερεις ποιανου πατριδα ειναι, φανταζομαι
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]