-
Και η καλύτερη IMO μπάντα του 2011! Επικός δίσκος που αν έβγαινε το 1970 θα ήταν classic τώρα. Παλεύουμε με κάτι φίλους που είναι στα κόλπα να τους φέρουμε Ελλάδα προτού εκτιναχθεί το κασέ τους...
-
Το αγαπημένο μου τραγούδι από την πρώην αγαπημένη μου μπάντα. Όλα τα λεφτά ο Ινδιάνος.
(σοβαρευτείτε nightwish και διώξτε την απαράδεκτη Anette )
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Το αγαπημένο μου τραγούδι από την πρώην αγαπημένη μου μπάντα. Όλα τα λεφτά ο Ινδιάνος.(σοβαρευτείτε nightwish και διώξτε την απαράδεκτη Anette )
Προσωπικά εγώ τα βρίσκω πολύ φλύαρα τα ιδιανο-κομμάτια του προ-τελευταίου δίσκου τους. Όλο αυτό το indian culture που έχουν χώσει σε 2-3 τραγούδια τους το βαριέμαι απίστευτα.
Για την Anette συμφωνώ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
μιας και τον θυμήθηκες, ένα απ τα αγαπημένα μου
τί είχε γράψει ο κερατάς ρε πστ.
Και τί είχε πιεί, σε κάθε συναυλία πρέπει να κατέβαζε ένα τελωνίο ουίσκι -
Φοβερός.
Στο 'ανέβα' για Νεστόριο, ο Ρόρυ συνόδεψε τα πολεμικά στριφτερά κομμάτια...
-
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Το αγαπημένο μου τραγούδι από την πρώην αγαπημένη μου μπάντα. Όλα τα λεφτά ο Ινδιάνος.
(σοβαρευτείτε nightwish και διώξτε την απαράδεκτη Anette )
Προσωπικά εγώ τα βρίσκω πολύ φλύαρα τα ιδιανο-κομμάτια του προ-τελευταίου δίσκου τους. Όλο αυτό το indian culture που έχουν χώσει σε 2-3 τραγούδια τους το βαριέμαι απίστευτα.
Για την Anette συμφωνώ.
Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Μάλλον να υποθέσω ότι σου αρέσει περισσότερο αυτή η πλευρά τους:
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
δυνατό
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Μάλλον να υποθέσω ότι σου αρέσει περισσότερο αυτή η πλευρά τους:
Θα έλεγα περισσότερο πως είμαι του πρώτου μέρους της ιστορίας τους:
btw, ορίστε και ένα κομμάτι τους που λέει πολύ σε live εκτέλεση:
-
Πολύ ποζεράδες οι Nightwish για τα γούστα μου. Αν θέλω να ακούσω κάτι ανεπανάληπτα επικό, θα ακούσω κάτι τέτοιο:
Και είναι σαν να είμαι στη Middle Earth!
-
Πολύ ποζεράδες οι Nightwish για τα γούστα μου. Αν θέλω να ακούσω κάτι ανεπανάληπτα επικό, θα ακούσω κάτι τέτοιο:Και είναι σαν να είμαι στη Middle Earth!
Άσε γιατί και αυτοι σκατά τα έχουν κάνει στους δύο τελευταίους δίσκους τους. Αρχίζουν και χάνουντ το touch τους δυστυχώς...
p.s.: βέβαια πολύ διαφορετικό στυλ Nightwish και Blind Guardian. Άδικα τους συγκρίνουμε.
-
-
Μπράβο αφεντικό !!!
Εξαιρετικό !
-
-
Πολύ ποζεράδες οι Nightwish για τα γούστα μου. Αν θέλω να ακούσω κάτι ανεπανάληπτα επικό, θα ακούσω κάτι τέτοιο:Και είναι σαν να είμαι στη Middle Earth!
Iced Earth από τα πρώτα τους για πιο βίαια ακούσματα.
Σε καθαρά epic, μόνο Bathory (από την τριλογία Blood Fire Death/Hammerheart/Twilight of the Gods ).
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ψαγμενος...
ότι μου φτιάχνει το κέφι... όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε...
γούστα... σε μερικούς αρέσουν τα ασπρα μοκασίνια ας πούμε ... ακόμα και τις πρωινές ώρες...
Ειναι αυτο που λεμε δλδ γαβ γαβ στη ζωη γαβ γαβ και στη μουσικη...
Κατ τ αλλα..
που το ξες κολλητέ??
-
Ωραίος ο Tom αλλά είναι μόνο για όταν αράζω στο μπαλκόνι του εξοχικού αγναντεύοντας το πέλαγο...
Για Παρασκευή απόγευμα χρειάζεται κάτι τέτοιο:
@Ernani!
Λατρεύω Ιced Earth και φυσικά έβαλες το αγαπημένο μου κομμάτι!
Η εκτέλεση στο Alive in Athens είναι επική!Πάρτο!!!!
-
Σχετικά με τους QOTSA,
μια live εκτέλεση από το Glastonbury φέτος, που τη θεωρώ εξαιρετική.
-
-
Iced Earth αγαπάμε! Πολλά κομμάτια τους, σχεδόν όλα, αλλά θα ξεχωρίσω αυτά τα δύο:
** όλο το dark saga **
Άσχετο, αλλά οι Bathory μου φέρανε στο μυαλό το 'Countess Bathory' των Venom. Death metal at it's best, όσο δεν είχε αποσχιστεί ακόμα από κλασικές και thrash γραμμές.
Που το πάμε, που το φέρνουμε, όλο στα 'σκληρά' πέφτουμε συνέχεια...
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]