-
-
-
-
Γι αυτό ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ. Σου λέει, με τέτοια φωνή που χεις δεν θα σου δώσω και φυσιολογικό ύψος. Μην τα θες όλα mothafucka.
Α ρε κοντε
-
Πρόλαβα και τον είδα 4 φορές live. ΚΑΘΕ φορά το σοκ ήταν το ίδιο, δεν μπορούσες να πιστέψεις ότι η φωνή του γίγαντα που άκουγες προερχόταν από εκείνο το νανάκι/γεροντάκι. Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής, μέχρι τελευταία στιγμή υπέροχος και αξιοπρεπής.
-
Εγώ πάλι είχα βάλει αυτό χθες και χάζευα σπίτι για να δω σε τι κατάσταση είναι αυτά τα γερόντια φέτος. Το λέει η καρδούλα τους ακόμα κι αν ήταν και κάνα σοβαρό κοινό οι Γερμαναράδες θα ήταν ακόμα καλύτερα.
-
Ποια γερόντια βρε στεφαν;
Γερόντια και αυτοί γερόντια και οι acdc γερόντια και όλα τα υπόλοιπα μεγαθήρια...
2ωρακια και 3ωρακια χτυπάνε όμως στα live, όχι σαν τις λουκρητιες των 1,5 χιτ που προλάβανε και την είδαν ντίβες..... -
Ντάξει όλοι αυτοί είναι λες και έχουν πέσει στο καζάνι με το gatorade όταν ήταν μικροί.
-
Αγαπημενα μου παιδια...
Ειχα ρωτησει στο τοπικ του τραγουδοιχνηλατη για ενα τραγουδι που παιζει σε ενα διαφημιστικο ταινιων του Α. (οχι LTE-A)
Τους εστειλα μειλ και μου απαντησαν...Απολαυστε!!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αγαπημενα μου παιδια...Ώριμος 45αρης ή ώριμος 80ρης;
-
kavinsky :emoticon emetos:
Καλυτερα ξεραμένη περίοδος.
-
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Γι αυτό ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ. Σου λέει, με τέτοια φωνή που χεις δεν θα σου δώσω και φυσιολογικό ύψος. Μην τα θες όλα mothafucka.Α ρε κοντε
Με Ντίο και τον ασταθή ψυχικά αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ παιχτούρα, Μαυροπερισσότερο γράφτηκαν μέσω Rainbow κάποιες ανεπανάληπτες σελίδες στη ροκ μουσική.
Ακόμα, δεν έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου ποιος από τους δύο είχε μεγαλύτερη συνεισφορά για αυτά τα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αποτελέσματα.
Ή ήταν πάλι μια χρονική περίοδος απόλυτης ισοροπίας ανάμεσά τους;
Τι νομίζεις εσύ; -
Μεγαλη κουβεντα ανοιγεις τωρα....
Ειναι απο τις στιγμες που ο,τι και να διαλεξεις ειναι σωστο.Αλλωστε δεν μιλαμε για καναν φουφουτο, αλλα για 2 απο τα μεγαλυτερα κεφαλαια της Rock απο 70's και περα.
Να ξεκαθαρισω οτι Rainbow=3 studio album + 1 live. H μετεπειτα πορεια 'γιουργια ωρε παλληκαρια να πεσει τ αμερικανικο ασκερι-βαστα Bonnet να γιομισω' δεν μας απασχολει (οχι επειδη ηταν κακα αλμπουμ, αλλα επειδη ηταν στην σκια των προηγουμενων.)Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν μπορεις να ξεχωρισεις εναν απο τους 2.Ναι μιλαμε για το μποστανι του Blackμοουρ αλλα το χερακι του για το Rising......
1 ΛΕΠΤΟ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ CD ΤΗΝ 1Η ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.
...................
δεν το βαλε μονο αυτος. Πως μπορεις να παραβλεψεις τους στίχους και τα φωνητικα του κοντου; Φανταζεσαι να το ακους instrumental; Μιση χαρα.
49-49 λοιπον...
Πως; Ειμαστε στα 98%;
Παρε λοιπον τους ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ για να δεσει η μπεσαμελ:1.
Kαλα ρε πστ σπιτι δεν ειχες να πας και μου εκανες παραγωγη σε ΟΛΑ τα αλμπουμ που εχει η στανταρ rock δισκοθηκη;
2.
Ο παραπανω μεγιστος αλητης κοντρακιας (τα φαγε τα μουτρα του στο τελος βεβαια) πηρε που λες ενα ντραμ κιτ πηγε καπου εκει στο 1975 στο Μοναχο, το ΒΙΑΣΕ, το ΞΑΝΑΒΙΑΣΕ, το ΞΑΝΑΜΑΤΑΒΙΑΣΕ και μας αφησε εμας τους υπολοιπους να κανουμε air drumming μεσα στο ΚΤΕΛ καθοδον για την πιο ερωτικη πολη της Ελλαδας.
Ηταν τοσο ευτυχης συγκυρια του να μαζευτουν ολοι αυτοι σε ενα στουντιο, να μας δωσουν το Rising (τοσο τεραστιο ηταν που ακομα και το παρομοιας δομης και φιλοσοφιας Long Live Rock 'n' Roll ηταν δυο κλικ κατω) που δεν χρειαζεται πολλα πολλα για το ποιος και το γιατι.
Απο τα αλμπουμ που θα ακουω εσαει. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
1 ΛΕΠΤΟ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ CD ΤΗΝ 1Η ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.
Όντως2.
Ναι έχεις δίκιο. Ο Κόζυ ήταν καταλυτάρα για να βγουν αυτά τα αριστουργήματα
Απο τα αλμπουμ που θα ακουω εσαει.
Me tooKαι για καληνύχτα, κάτι από την μετά Dio εποχή.
Instrumental, αλλά πάντα μου ακουγόταν σαν απόδοση τιμών σε κάτι που έφυγε και δεν θα ξανάρθει.
Maybe next time ίσως σε κάποιο παράλληλο σύμπαν
Youtube Video -
Ωραιος ο BEAMS.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Youtube VideoΟ τυπος εγραψε στην κυριολεξια, ειναι μαγικη η συνθεση του για τους στιχους αυτους...
Δες λιγο και δυο κατα τη γνωμη μου πολυ ενδιαφερουσες εκτελεσεις, για διαφορετικους λογους η καθε μια:
Η κοπέλα και οι μουσικοι ΓΑΜΟΥΝ, δεν εχουν δυστυχως πολυ καλο ήχο στο βιντεο.
Ενδιαφερουσα/σχετικα βατη ιδεα για παιξιμο του τραγουδιου σε πληκτρα.
-
Honda RC30 αν βλέπω καλά...
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Honda_VFR750RΣτάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ πάλι είχα βάλει αυτό χθες και χάζευα σπίτι για να δω σε τι κατάσταση είναι αυτά τα γερόντια φέτος. Το λέει η καρδούλα τους ακόμα κι αν ήταν και κάνα σοβαρό κοινό οι Γερμαναράδες θα ήταν ακόμα καλύτερα.Να και αυτος που πιθανα σε ενδιαφερει περισσοτερο απο δαυτους:
Γερος, ασχημομουρης, παντα ξυπολητος και τωρα τελευταια [spoiler:2a7xeoh6]ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ[/spoiler:2a7xeoh6]
και το ιδιο πραγμα απο αλλη γωνια, bonus ο τυπος απο πισω
Δεν ειναι το ποσο καλο ειναι το οργανο, ειναι ποιος παιζει. Και σε tupperware να επαιζε το ατομο, παλι θα εσπερνε.
@all
Ο Cozy δυστυχως ήταν ατυχος. αλλα ας μη ξεχναμε και τον Βασιλακη (εδω σε cover):O βασιλιας ειναι βεβαια αλλος ενας που μας εχει αφησει χρονους... o Jeff Porcaro. Σε οτι πασίγνωστο εχουμε ακούσει στο ραδιοφωνο στα 80's και λιγο πριν και λιγο μετα, εχει παιξει αυτος.
Σορρυ για το σεντονι
-
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]