-
Απο εδω
viewtopic.php?f=13&t=16206
-
Απο εδω
-
Απο εδω
-
23
μάλλον η καλύτερη μπάντα που βγήκε απο τα μέρη μας
αμα τελειώσεις με το forum να σε πάρω και για καθαριότητα στο σπιτι
-
http://www.youtube.com/watch?index=2&pl ... t8kZOXIgvu
I sit, in my desolate room, no lights, no music
Just anger, I've killed everyone
I'm away forever, but I'm feeling better -
http://www.youtube.com/watch?v=JvMLxl4PZKg&feature=related
το μινορε του τεκε
ηχογραφηθηκε το 1928 στην αμερικη. -
Στο ψυχιατρείο η Έφη Θώδη
3 Μαΐου 2009, 22:07Σε καταστολή στο Σισμανόγλειο νοσηλεύεται η Έφη Θώδη, όπως αποκάλυψε στη zougla.gr η αδελφή της. Τις τελευταίες ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια είχε εξαφανιστεί.
Όταν ειδοποιήθηκε η οικογένεια της από το σύντροφο της το τελευταίο διάστημα, έτρεξαν στο νοσοκομείο, όπου την βρήκαν σε κατάσταση αμόκ, να βγάζει αφρούς από το στόμα, φωνάζοντας «είμαι ο Θεός, είμαι ο Ναπολέων» και να προσπαθεί να αυτοκτονήσει.
Ακούστε πως περιγράφει την κατάσταση της Έφης Θώδη η αδελφή της στη zougla.gr.
Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος... εγκλεισμού
Θα πρέπει να ντρέπονται. Ορισμένοι από τους ενόχους θα ζητήσουν ενδεχομένως συγνώμη και θα προφασιστούν πως «δεν ήξεραν». Αλλά από τότε που ανακαλύφθηκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο, ως γνωστόν.** Η Έφη Θώδη βρίσκεται έγκλειστη σε ψυχιατρείο. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία το τελευταίο διάστημα**.
Παρά την άσχημη κατάστασή της, οι τηλεοπτικοί κανίβαλοι εξακολουθούσαν να την παρουσιάζουν στα πλατώ της τηλεόρασης αν και ήξεραν πως η γυναίκα ήταν σοβαρά άρρωστη.
Τη διέσυραν όσο δεν γίνεται.
Την εξευτέλισαν μέχρι τελικής πτώσεως.
Για τα νούμερα της τηλεθέασης πήραν μία γυναίκα χωρίς αντοχές, μία απλοϊκή λαϊκή τραγουδίστρια και την τρέλαναν.
Η ίδια ποτέ δεν κατανόησε πως είχε εισέλθει σε έναν κόσμο που δεν της ταίριαζε. Θαμπώθηκε από τα φώτα της ράμπας και από τα γλυκανάλατα σχόλια των τηλεπαρουσιαστών.
Έγινε απαραίτητο αντικείμενο των σκηνικών των μεσημεριανών εκπομπών και των κουτσομπολίστικων show.
Την κορόιδευαν και αυτή το γλένταγε, ενδεχομένως γιατί δεν είχε συναίσθηση της κατηφόρας. Αλλά κάθε ψυχή έχει και αυτή τα όρια της. Η ψυχή της Έφης Θώδη δεν άντεξε τον πλαστικό κόσμο της γυάλινης οθόνης. -
-
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
T-RexΑν προκειται για το - GET IT ON - απο τα καλυτεροτερα
-
-
-
-
-
Βλέπω παλιά DVD και αυτό το είχα ξεχάσει. Γενικά η latin μουσική μου φαίνεται φρικτή
αλλά ο Jorge Ben Jor μου αρέσει πάρα πολύ.
Jorge da Capadócia (Admiral Jorge V and Banda do Zé Pretinho)Στο DVD έχει και δεύτερη γωνία λήψης (κιθάρα) για να διδάσκει.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! -
-
Σαν μαστουριάσω και γίνω
λειώμ' από τη μαστούρα,
ξεχν' όλα μου τα βάσανα
κι όλη μου τη σκοτούρα.Με πίκρες και με βάσανα
με προίκισεν η φύση,
κι όλα περνούν και χάνονται
μόνο με το χασίσι.Κι έτσι ησυχάζω και περνώ
κι ευφραίνω το κορμί μου