-
Αν σου πω δεν θυμάμαι..... έχει τόσες πολλές που επικοινώνησα μαζί τούς και μου έγραψαν ποια χωράει στο δικό μου για να μην κρύβει τους αεραγωγούς του a/c.
Νομίζω 8ρα μου πρότειναν -
@teo-mak said in Car audio [#2]:
Αν σου πω δεν θυμάμαι..... έχει τόσες πολλές που επικοινώνησα μαζί τούς και μου έγραψαν ποια χωράει στο δικό μου για να μην κρύβει τους αεραγωγούς του a/c.
Νομίζω 8ρα μου πρότεινανΤο βρήκα. 7.2 single din μου είπαν.
-
Και εγώ για 7άρα θα σου έλεγα. Το θετικό που βλέπω στις 7άρες είναι ότι έχουν στρογγυλό κουμπί power/volume και είναι μεγάλη ευκολία αυτό.
Αξιόλογες φαίνονται και από ότι βλέπω έχουν αποθήκη στην Γερμανία, οπότε δεν παίζει τελωνείο κλπ... Καλή φάση.
υ.γ. αν επικοινωνήσεις μαζί τους να ρωτήσεις πόσα watt rms είναι ο ενισχυτής. Το 4x50 προφανώς είναι μούφα εντελώς. Συνήθως σε αυτό πάσχουν οι πηγές αυτές και επίσης και στην λήψη ραδιοφώνου.
-
@antoniokon said in Υβριδικό toyota , αξίζει τελικά?:
καταρχάς τα υβριδικά δεν εχουν αλτενειτορ
για τα υπόλοιπα ρώτα τον Δραγκιώτη
https://www.dragiotis.gr/store/index.php
που εχει βάλει σοβαρά ηχοσυστήματα σε υβριδικάΑπό τα βόρεια, πως και ξέρεις τον Ανδρέα?
να το βάλω στο κατάλληλο τοπικό να το δει και ο @bassstarlet
Ήμουν Αθήνα και ήθελα να βάλω ενα alpine με BT στο mondeo ,παω λοιπόν στον Αντρέα συστημένος απο το club ford .
Το ίδιο μηχάνημα στην Θεσσαλονίκη είχε 20 € φθηνότερα περασμένο αλλα τα λαμόγια έλεγαν οτι πρέπει να μπει ενας αντάπτορας για να δουλεύουν τα χειριστήρια στο τιμόνι +100€Ο Αντρέας γελάει και λεει οτι τα alpine στα ford παίζουν κατευθείαν χωρίς αντάπτορα το βάζει όλα δουλεύουν τέλεια και πήρε αυτός τα 270 € ,ασχολήθηκε και καμμιά ώρα να ρυθμίσει το ηχοσύστημα γιατί τότε είχα εξτρά ενισχυτές και JL sub ... Άξιος!
-
Η φίσα μαζί με το πλαίσιο πάνε μαζί, κοντά στα 30€.
-
Ωραία ανάσταση τόπικ.
Έψαχνα στην αναζήτηση συζήτηση για προτάσεις για ηχοσυστηματάδικα και δεν έβρισκα.Εγώ τελευταία φορά είχα δοκιμάσει Ηχοκίνηση χωρίς να έχω παράπονα από τη δουλειά (μόνωση/ηχεία).
Τώρα λέω να κοιτάξω για το καινούργιο σιγά σιγά, γιατί τα μαμά ηχεία δεν κουνάνε ούτε χαρτί υγείας μονόφυλλο.
-
@bassstarlet said in Car audio [#2]:
Η φίσα μαζί με το πλαίσιο πάνε μαζί, κοντά στα 30€.
Τώρα ξέρω εχουν γίνει πιο εύκολα τα πράγματα για τα παλιότερα αυτοκίνητα πριν 10 χρόνια όμως ;
Με τα καινούργια αυτοκίνητα και τις οθόνες που ελέγχουν και άλλες λειτουργίες έχουμε θέμα , τόσο που λέω να βάζω ενα JBL party box στο αμάξι και να παίζω μουσική απο το κινητό -
Άμα βάλεις τέτοιο πράμα, είναι σαν να προκαλείς τους γύφτους, να σου σπάσουν το τζάμι να στο πάρουν!
Από την άλλη βέβαια, μπορείς να το παίρνεις και στην παραλία (μια φορά, δεύτερη θα βαριέσαι).Aπό «μαγαζά» υπερ-διαφημισμένα στα social (για κάγκουρες όμως, όχι φυσιολογικούς σαν και σας) έχω καεί και φυσάω και το γιαούρτι.
Ηχοκίνηση πλέον, μόνο στο Χαλάνδρι έχω δει να υπάρχει. -
Άμα βάλεις τέτοιο πράμα, είναι σαν να προκαλείς τους γύφτους, να σου σπάσουν το τζάμι να στο πάρουν!
Ηχοκίνηση πλέον, μόνο στο Χαλάνδρι έχω δει να υπάρχει.
Εκεί είχα πάει. Ηχομόνωση στις πόρτες έβαλα. Καλή δουλειά έκανε το παλικάρι.
Τα υπόλοιπα, καλωδιώσεις, ρυθμίσεις τα έκανα μόνος μου.Τώρα βαριέμαι πχια, χρόνος δεν υπάρχει, αλλά το μπασάκι μου το θέλω τι να κάνω.
-
Α τόσο μικρό είναι;
Άλλο πράμα είχα στο μυαλό μου. -
Ε το partybox είναι κομμάτι μεγαλύτερο.
-
JBL Partybox Encore essential
Δυο τέτοια εχω πιο μαζεμένα πράγματα
https://www.plaisio.gr/tileoraseis/home-audio/hi-fi-party-speakers/jbl-partybox-encore_4080041?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwhb60BhClARIsABGGtw8aHfJ0q5pf1o8ERELI_4we5ttZIZr-y3VdoY8F1KTAWfVv6HatHJEaAqIVEALw_wcB
-
Πρίμα βγάζουν;
Δεν έχω δει ποτέ τέτοια φορητά να έχουν ένα ρημαδοτουίτερ
Χαλάει τη μόστρα; -
Πρίμα βγάζουν;
Δεν έχω δει ποτέ τέτοια φορητά να έχουν ένα ρημαδοτουίτερ
Χαλάει τη μόστρα;εχουν δύο
δες το παρακάτω βίντεο που το αποσυναρμολογούνε
Youtube Video -
Πιότερο για mid μοιάζουν αυτά...
-
Να κανω κι εγω μια ερωτηση ζητωντας αποψεις, μιας και μ'αρεσει το θεμα του ηχου.
Εχοντας βαλει στο 207 μου 4 ηχεια hertz στις εργοστασιακες θεσεις (τα μπροστα διαιρουμενα), αρκετα καλα για τη χρηση που τα θελω κι εχοντας προσθεσει και μια πηγη pioneer που αποδιδει (υποτιθεται) 4x100 watt, θελω να αναβαθμισω τα μπασα, γιατι τα ηχεια υστερουν στο κομματι αυτο κι επισης μπροστα εχω και καποια τριξιματα στις πορτες οταν βαρανε δυνατα οι χαμηλες.Οι επιλογες μου ειναι δυο:
- να βαλω ενα ενεργο γουφερ και να εχω αυτο για τα μπασα και τα ηχεια μονο για μεσαιες και υψηλες (ωστε να μη ζοριζονται πολυ και να αποδιδουν σε ακομα υψηλοτερη ενταση) και
- την προσθηκη ενισχυτη και παθητικου γουφερ.
Στην πρωτη περιπτωση μπλεκω με λιγοτερα καλωδια και μπορω να το βγαλω οποτε θελω για εξτρα χωρο ενω ισως κανω και καμια καλωδιωση για να μεταφερεται και στο αλλο μου αμαξι που εχει μεν αρκετα καλο ηχοσυστημα απ'το εργοστασιο (εξτρα εκδοση) αλλα ενα επιπλεον γουφερ παντα βοηθαει δε, χανω ομως στο οτι τα ηχεια δεν θα εχουν εξτρα δυναμη σε σχεση με το να εβαζα ενισχυτη.
Στη δευτερη περιπτωση θα εχω περισσοτερο ξηλωμα και τα οσα μειονεκτηματα συνεπαγεται το να εχω ενα μονιμο μπαουλο στο πορτ μπαγκαζ, αλλα λογικα θα εχω καλυτερο ηχο. Το θεμα ειναι αν η διαφορα θα'ναι ουσιαστικη, αλλιως αν ειναι μικρη θα παω στην πρωτη λυση.
Βudget και στις δυο περιπτωσεις 250 ευρω, πολυ βαρια 300.Εσεις τι θα επιλεγατε;
-
Ότι και να επιλέξεις, τα μεγάφωνα στις πόρτες, όπως είπες, θα τα «σταματήσεις» από το να (προσπαθούν) παίζουν συχότητες κάτω από τα 80-100hz (Hi-Pass) χονδρικά.
θεωρητικά είναι καλύτερο το παθητικό sub, αλλά θα πρέπει να ψαχτείς και να πονοκεφαλιάσεις για ενισχυτές και μεγάφωνο-κούτα.
Το budget είναι λίγο χαμηλό, αλλά τα αυτιά σου αποφασίζουν.
Μερικά ενεργά χωράνε και κάτω από το κάθισμα, που ίσως είναι πολύ καλύτερη λύση από το κουτί πίσω. -
Ότι και να επιλέξεις, τα μεγάφωνα στις πόρτες, όπως είπες, θα τα «σταματήσεις» από το να (προσπαθούν) παίζουν συχότητες κάτω από τα 80-100hz (Hi-Pass) χονδρικά.
θεωρητικά είναι καλύτερο το παθητικό sub, αλλά θα πρέπει να ψαχτείς και να πονοκεφαλιάσεις για ενισχυτές και μεγάφωνο-κούτα.
Το budget είναι λίγο χαμηλό, αλλά τα αυτιά σου αποφασίζουν.
Μερικά ενεργά χωράνε και κάτω από το κάθισμα, που ίσως είναι πολύ καλύτερη λύση από το κουτί πίσω.Υπαρχουν τοσο μικρα ενεργα? Εχουν σοβαρη αποδοση ομως? Γιατι φοβαμαι οτι θα υστερουν αρκετα σε σχεση με τη λυση των μεγαλυτερων στο πορτ μπαγκαζ.
Απ'την αλλη το οτι ειναι μεσα στην καμπινα, δηλαδη πιο κοντα στο αυτι, ισως υπερκαλυπτει την οποια διαφορα.
Ενδιαφερον. -
Απ'όλα έχει ο (ηχητικός) μπαξές.
Το πλεονέκτημα του ενεργού που θα «ξεχαστεί» κάτω από το κάθισμα, και δεν θα πιάνει χώρο πίσω, είναι μεγάλο.
Το σοβαρή απόδοση είναι θέμα γούστου.
Θα πρέπει να βρεις πρόθυμο επαγγελματία, που να έχει stock (δύσκολο) ώστε να δοκιμάσεις.
Αρκεί να φαίνεσαι αποφασισμένος να αγοράσεις.. -
Τις προάλλες βρήκα στο υπόγειο έναν ενισχυτή audison srx3, μια διαιρούμενη μονάδα focal 165 και ένα subwoofer. Το είχα βγάλει από το golf 4 όταν το πούλησα το 2006. Είναι 18! χρόνια σε κούτα στο υπόγειο..... λέτε να δουλεύουν;;;
Car audio [#2]