-
Δες αυτή,
https://www.aliexpress.com/item/WITSON- ... 321cfc4f17φαίνεται καλή στα χαρτιά:
-ips
-4gb ramσκέφτομαι και εγώ να πάρω αντίστοιχη για το δικό μου αμάξι...
-
Δεν ξερω μου φαινεται ακριβη για την μαρκα της :/.Συν οτι σκεφτομουν κατι πιο φθηνο.Παντως ειδα οτι με 30 ευρω υπαρχει θηκη για το seat ibiza που την κουμπωνεις και μπορεις να βαλεις ολες τις τετραγωνισμενες οθονες.Δηλαδη το 90% τον οθονων που κυκλοφορουν στην αγορα.
-
Εγώ σου βρήκα κάποια που κάνει σίγουρα για το αμάξι σου και βάση χαρακτηριστικών φαίνεται καλή...
Τώρα αν θες να πειραματιστείς με universal πάω πάσο. Όσο για τη μάρκα δεν νομίζω οτι μπορείς να βρείς κάτι πιο επώνυμο σε κινέζικο. -
Τι εννοείς θήκη; Βάση για ταμπλετ / κινητό; Αν ναι μπορείς να πάρεις ένα καλό ταμπλετ και μέσω Bluetooth να έχεις μουσική, μέσω Internet από το κινητό σου να έχεις οποία εφαρμογή Navigation θέλεις ή και χωρίς Internet offline εφαρμογές όπως το sygic, here maps. Νομίζω και αυτό είναι μια καλή λύση.
Δες και αυτό όμως, 270€ περίπου με τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολης για να γλιτώσεις το τελωνείο Aycetry!IPS!DSP! For Seat Ibiza 2009 2010 2011 2012 2013 car multmedia player Android 8.0/7.1 2 din dvd GPS navgiation Radio RDS
https://s.click.aliexpress.com/e/bpWa6iv6Γενικά κάπου εκεί θα παίξεις μεχρι 320€, δεν είναι πολλά για αυτά που προσφέρουν αυτές οι κινεζικές συσκευές. Καλές οθόνες, 4GB ram, καλοί επεξεργαστές, θα σε καλύψουν άνετα για μια 5ετια, πίστεψέ με είναι καλύτερες από πολλές εργοστασιακες οθόνες σε καινούργια αυτοκίνητα.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά !
Μια ερώτηση σχετικά με τα interface που έχουν Navi κλπ και μπαίνουν στο υπάρχον infotainment του αυτοκινήτου.
Αν έχει εγκαταστήσει κανείς απο δω μπορεί να μου πει an το βράδυ όταν ανάβει φώτα και πέφτει ο φωτισμός πλήκτρων κλπ του αυτοκινήτου, πέφτει και ο φωτισμός απο την οθόνη που απεικονίζει πχ το GPS του interface ? -
Για όποιον αναζητά **retro **2din ηχοσύστημα και θέλει κάτι φτηνό και ποιοτικό:
https://www.kenwood.eu/car/receivers/bt ... X-M3100BT/Πολλές ρυθμίσεις, δυνατότητες, πανδαισία χρωμάτων, ευκολία χρήσης, πολύ καλός ήχος και ποιότητα Kenwood.
Η οποία Kenwood πλέον είναι εταιρεία της JVC.Μπήκε στο Aveo πολύ εύκολα.
Πέταξα τα 10άρια ηχεία που είχε μπροστά και μπήκαν καινούρια 16άρια δύο δρόμων της Pioneer.
Πίσω εταζέρα είχε ήδη οβάλ ηχεία 16χ9 της Mac Audio.
Τοποθετήθηκε και μικρόφωνο bluetooth στην βάση του κεντρικού καθρέπτη για παν ενδεχόμενο.Γέμισε το αυτοκίνητο ήχο με πολύ μικρό κόστος...
Το κυριότερο όμως είναι η ευκολία χρήσης. -
Αχ αυτα τα λατρευω, την 90ιλα των μηχανηματων ηχου.
Πολυ ωραιο
-
Καλησπέρα στην παρέα.
Θέλω να βάλω κάτι φθηνό από ηχεία στο colt CZ3 toy 2007 και κατέληξα σε αυτά. Έχουμε καμιά άποψη για την ποιότητά τους και για την έντασή τους;
-
Πριν λίγο καιρό είχα γράψει κάποιο «σεντόνι» για το δικό μου σύστημα που σας δίνω το λινγκ.
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... O#p3283434
Αξίζει να βάλετε αλλά να προσέξετε υπερβολικά τον ηλεκτρολόγο γιατί εκεί είναι το Α κ Ω στην όλη υπόθεση. Μην ακούτε ότι κινέζικα είναι βλακείες, με απαίσιο ήχο κλπ. Βέβαια υπάρχει παγκόσμια γνωστό στο …ότι πληρώνεις, παίρνεις!!!!
ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα με την ποιότητα ήχου κ εικόνας κ σταθμοί κ ανταπόκριση εκτός από τον ήχο στο gps που μάλλον κάποια κακή συνδεσμολογία έκανε ο ηλεκτρολόγος κ θα πρέπει να το ξανά ανοίξω το ταμπλό που δεν το κάνω κ συμβιβάζομαι έτσι.
ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ο ηλεκτρολόγος κ ένα καλό σύστημα από την ΚΙνα κ θα κάνετε θαύματα στο αμάξι σας…… -
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα.
Θέλω να βάλω κάτι φθηνό από ηχεία στο colt CZ3 toy 2007 και κατέληξα σε αυτά. Έχουμε καμιά άποψη για την ποιότητά τους και για την έντασή τους;
Πριν 15 χρόνια τα Magnat ήταν στην άνω κατηγορία με αντίστοιχες τιμές. Γερμανική ποιότητα και πολύ μπάσο.
Μόλις ξεκίνησε η παραγωγή στην Κίνα, έγινε ιδιαίτερα εμπορική μάρκα, έβγαλε και φτηνές σειρές και η ποιότητα έχει πέσει.
Πάντως σε σύγκριση με κάτι άλλες μάρκες η Magnat είναι μία καλή επιλογή.
Στην ίδια κατηγορία τιμών θεωρώ ότι τα JBL, τα Cadence, τα MacAudio καλύτερες επιλογές.
Φυσικά υπάρχουν και άλλες πολλές μάρκες. -
Focal AUDITOR R-570C
Καλησπέρα στην παρέα. Ποια είναι η άποψή σας για τα παραπάνω ηχεία η γενικότερα για τα φθηνά της focal. Επιλέγω 5Χ7 γιατί τόσα παίρνει στις θέσεις του το mazda6 toy 2003.
Αντί αυτών ποια η άποψή σας για την σειρά dieci της HERTZ;
-
Μια χαρά είναι τα Focal όπως και τα Hertz. Εγώ θα κοιτούσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά την ευαισθησία και τα Watt RMS.
Μάλλον θα κατέληγα στα Hertz Dieci Coax DCX 690.3 που είναι σε παραπλήσια τιμή.
Μεγαλύτερη ευαισθησία, περισσότερα Watt RMS. -
Καλησπερα στην παρεα,εχω ενα VW Polo 2007 το οποιο εχει ενα pioneer stereo ειναι αρκετα καλο στο θεμα ηχου(bass,loud mode) αλλα δεν εχει bluetooth και ουτε καν AUX!! Εχω ενα fm transimitter αλλα κανει παρασιτα.
Ειμαι αναμεσα στο να αγορασω νεο στερεο(1 din) παλι της pioneer αλλα με bluetooth και aux, ομως..ειναι λιγο ακριβα 80-90 ευρω.
Ή αλλη λυση ειναι να βαλω μια οθονη,συγκεκριμενα την 7010Β ,στο σκρουτζ εχει 40 ευρω αλλα δεν ξερω αν χρειαζεται να παρω και βαση+πλαισιο..και ποσο θα βγει ολο μαζι με την τοποθετηση..
Η αληθεια ειναι οτι η επιλογη της οθονης μου αρεσει πιο πολυ καθως και αισθητικα ειναι καλυτερη και μου φαινονται αρκετα τα 80-90 ευρω για ενα stereo,ενω ελπιζω με τα ιδια ή λιγοτερα να εχω την οθονη(παρολο της χαμηλης ποιοτητας).
Τι μου προτεινετε;
-
Η φθηνή κινέζικη οθόνη είναι ζαριά: δεν ξέρεις πόσο θα αντέξει ούτε καν αν θα έχει μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή απόδοση. Για παραπάνω αποκλείεται, απλώς ελπίζεις να μην είναι τελείως χάλια η απόδοση της (κατά πάσα πιθανότητα όμως θα είναι χειρότερη από το Pioneer που ήδη έχεις).
Από εκεί και πέρα, τα 40 Ευρώ είναι μόνο μια τιμή στο skroutz, γιατί θα πρέπει σε αυτά να προσθέσεις μεταφορικά από το σκρουτζομάγαζο, βάση (που από ότι λέει κάποιος σε μια αξιολόγηση δεν έχει), πιθανότατα πλαίσιο προσαρμογής στο ταμπλό του αυτοκινήτου σου και τοποθέτηση. Αν τα προσθέσεις όλα αυτά θα έχεις μάλλον ξεπεράσει την τιμή ενός καινούριου Pioneer. To οποίο θα έχει σίγουρα πολύ καλύτερη απόδοση, μεγαλύτερη αξιοπιστία σε βαθος χρονου και διετή πραγματική εγγύηση!
Εσύ αποφασιζεις...
-
Καλημέρα σε όλους,
Μετά από αρκετό κάψιμο στο νετ την προηγούμενη εβδομάδα και το σκ, μου έχει μπει η ιδέα να αλλάξω το head unit του ηχοσυστήματος στο αυτοκίνητο. Σκέφτομαι να πάω σε κάτι που θα υποστηρίζει android auto, γιατί λογικά θα υπάρξει και στην Ελλάδα στο προσεχές μέλλον.
Οι επιλογές αμέτρητες από επώνυμα μέχρι κινέζικα και τιμές μια από τα ίδια απο100-1000 ευρώ. Έχω χαοθεί γενικά, οπότε θα ήθελα κάποια βοήθεια. Έχω καλοδει τα xtrons αλλά δεν ξέρω τι παίζει και από παραγγελίες καθότι είναι εκτός Ε.Ε. και σε κάτι amazon κτλ δεν υπάρχουν όλα τα μοντέλα.
Τπίσης, μου έχει αρέσει αρκετά ένα που είδ αμε οθόνη 10 ίντσες που προεξέχει από το ταμπλό και αλλάζει και γωνία και δνε είναι το κλασικό 2din.
Please help
Y.Γ. dacia sandero stepway το αμαξάκι
-
Μια πρόταση δική μου είναι αυτό
γιατί να πληρώνω οθόνες αφου κουβαλάω /με μια πάντα μαζί και τι να το κάνω το android auto οταν το σμαρτ κάνει τα πάντα μέσω της εφαρμογής της pioneer.
έχει και δικούς του αισθητήρες παρκαρίσματος
https://www.studiomao.gr/product/p/3831/463/
+80€ μου είπαν η τοποθέτηση της πηγής και η τοποθέτηση σετάρισμα και των αισθητήρων.
-
Κι εμένα μου αρέσει αυτό το Pioneer. Μπορεί να υστερεί σε μέγεθος οθόνης σε σχέση με τα κινέζικα multimedia, αλλά με τα περισσότερα σύγχρονα smartphones να έχουν οθόνες 6-6,5 ιντσών η δουλειά γίνεται μια χαρά. Με έξτρα πλεονεκτήματα τη χαμηλή τιμή, την σίγουρα πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου από τις κινεζιές, την σίγουρα καλύτερη αξιοπιστία και υποστήριξη και την ύπαρξη ουσιαστικής εγγύησης.
Αν παρόλ' αυτά αποφασίσεις να πάρεις κινέζικη πηγή, βρες κάποια από κατάστημα που στέλνει από ευρωπαϊκή αποθήκη ή από Κίνα με τρόπο αποστολής που δεν περνάει ελληνικό τελωνείο (συνήθως είναι του τύπου EU priority line). Τέτοια καταστήματα είναι π.χ. το gearbest, το banggood κ.α.
-
https://digitaliq.gr/product/iq-an9157_gps/
Bρες το απο Κινα...
-
Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις. Το studio mao είναι δίπλα στο πατρικό μου
Γενικά, δεν έχω κάποια προτίμηση σε προέλευση, δηλαδή αν το καλύτερο που υπάρχει είναι κινέζικο θα το πάρω, αν είναι kenwood πχ, πάλι θα το πάρω. Έχω ένα όριο στο μπάτζετ, δεν θέλω να δώσω και 500 ευρώ, μέχρι 300-350 για κάτι πολύ καλό θα τα έδινα.
Αυτό το pioneer αν κατάλαβα καλά δουλεύει με την λογική ότι κουμπώνεις πάνω το κινητό και σου βγάζει ένα interface? Από το οποίο Interface έχεις επιλογές αυτές του κινητού ή κάτι άλλο;
Επίσης, να πω πως ψάχνω μία universal επιλογή όχι κάτι dedicated για το συγκεκριμένο αυτοκινήτο
-
Το pioneer έχει το πλεονέκτημα ότι είναι 1 din μπαίνει πρακτικά παντού με λίγα € , επίσης έχει κουμπιά για απευθείας επιλογή των εφαρμογών που θέλεις πχ Google maps χωρίς να χρειάζεσαι να χειριστείς το κινητό ε, από review που έχω διαβάσει έχει πολύ καλή φωνητική αναγνώριση πιστεύω από ασφάλεια χειρισμού , σε αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί μην το ξεχνάμε , θα είναι πολύ καλλιτερο από τα κινέζικα και το app που έχει πρέπει να είναι μελετημένο .
Car audio [#2]