-
Πού βρίσκετε, ωρέ παιδιά, τέτοιες τιμές για Continental ; Ρίχτε κανά π.μ. να πάρουμε προσφορούλες ...
-
Καλημέρα σας.
Έχω ένα Corsa B 1.0 12v και ήρθε ο καιρός για αλλαγή ελαστικών. Φοράει τώρα 175/70/13 αλλά μου είπαν από το συνεργείο να βάλω 155/70/13 γιατί δεν υπάρχει λόγος για ποιό φαρδύ σε αυτό το αυτοκίνητο. Ερώτημα 1. Εσείς τι λέτε?
Συνεχίζω... Τί έχετε να μου προτείνετε απο ελαστικά? Τώρα φοράει κάτι Maragoni κάπως έτσι και δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Σκέφτομαι για ContiEcoContact 3 η Toyo Vario-V2+. Εσείς τι λέτε? Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο?
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πού βρίσκετε, ωρέ παιδιά, τέτοιες τιμές για Continental ; Ρίχτε κανά π.μ. να πάρουμε προσφορούλες ...Δεν ξέρω ακριβώς απο που
Τα παιδιά απο το συνεργείο που πηγαίνω χρόνια (οκ φυσικα και δεν ειναι bmw ) πήραν τηλ εναν δικό τους, γιατί όπου αλλου πηγαίνω, με το που δουν την σημαία της βαυαρίας, χτυπάνε τιμες οι πούστιδες! -
Ο χρήστης Rotty έγραψε:
Καλημέρα σας.Έχω ένα Corsa B 1.0 12v και ήρθε ο καιρός για αλλαγή ελαστικών. Φοράει τώρα 175/70/13 αλλά μου είπαν από το συνεργείο να βάλω 155/70/13 γιατί δεν υπάρχει λόγος για ποιό φαρδύ σε αυτό το αυτοκίνητο. Ερώτημα 1. Εσείς τι λέτε?
Συνεχίζω... Τί έχετε να μου προτείνετε απο ελαστικά? Τώρα φοράει κάτι Maragoni κάπως έτσι και δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Σκέφτομαι για ContiEcoContact 3 η Toyo Vario-V2+. Εσείς τι λέτε? Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο?
Ευχαριστώ!
Tην διάσταση σου ΜΗΝ την πειράζεις.Ούτως ή άλλως το αμάξι δεν είναι γρήγορο(το 175/70/13 δεν είναι διάσταση που κόβει το αμάξι σου,σιγά τα αυγά),τουλάχιστον να έχει μια καλύτερη πλευρική πρόσφυση.Με το 155 τα όρια εξαντλούνται πολύ γρήγορα.Αλλά και να το έκανες 155,θα έπρεπε να μεγαλώσει και το προφίλ σου από 70 σε 80.Συμβουλή κράτα την 175/70/13 και ΜΗΝ την αλλάζεις.Από λάστιχα δες dunlop street response,uniroyal rainexpert,continental eco contact3,pirelli p4 cinturato.Mην ασχολείσαι με maragoni ούτε με toyo.Εγώ θα έβαζα στη θέση σου τα uniroyal ή τα pirelli που έχουν και εγγύηση.Από τιμές υπολόγιζε 200-240€.
-
Εγώ, πάλι, θα πήγαινα σε 155 για μέγιστη οικονομία.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πού βρίσκετε, ωρέ παιδιά, τέτοιες τιμές για Continental ; Ρίχτε κανά π.μ. να πάρουμε προσφορούλες ...
Δεν ξέρω ακριβώς απο που
Τα παιδιά απο το συνεργείο που πηγαίνω χρόνια (οκ φυσικα και δεν ειναι bmw ) πήραν τηλ εναν δικό τους, γιατί όπου αλλου πηγαίνω, με το που δουν την σημαία της βαυαρίας, χτυπάνε τιμες οι πούστιδες!Δε φταίει σημαία της Βαυαρίας
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν ξέρω ακριβώς απο που
Τα παιδιά απο το συνεργείο που πηγαίνω χρόνια (οκ φυσικα και δεν ειναι bmw ) πήραν τηλ εναν δικό τους, γιατί όπου αλλου πηγαίνω, με το που δουν την σημαία της βαυαρίας, χτυπάνε τιμες οι πούστιδες!Ρε συ, αν ξαναπάς ρώτα και για 195/55/16.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν ξέρω ακριβώς απο που
Τα παιδιά απο το συνεργείο που πηγαίνω χρόνια (οκ φυσικα και δεν ειναι bmw ) πήραν τηλ εναν δικό τους, γιατί όπου αλλου πηγαίνω, με το που δουν την σημαία της βαυαρίας, χτυπάνε τιμες οι πούστιδες!Ρε συ, αν ξαναπάς ρώτα και για 195/55/16.
Και για 185/55/15 PC2, με δείκτη Η !!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δεν ξέρω ακριβώς απο που
Και για 185/55/15 PC2, με δείκτη Η !!
Και για 215/45/17.
-
Γμτ!
Δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά δυο λάστιχα για πίσω 255/35/18 σε Pirelli PZERO RFT και η Pirelli τον
Πάμε για την άλλη εβδομάδα.
-
Ο χρήστης Gth έγραψε:
Παιδιά, κάνω την παρακάτω σκέψη.
Αντί για 195/55/15 με 107,5€ να βάλω 185/60/15 με 85€ τα PC2.
(Θα μου πείτε όλοι βάζουν φαρδύτερα, εσύ στενότερα; Δεν πειράζει αυτό)
Η διαφορά τους είναι αμελητέα, +1,243%. Σίγουρα, εκτός από τη διαφορά σε κόστος αγοράς, θα υπάρχει και διαφορά σε κατανάλωση. Το θέμα είναι, η διαφορά σε κρατήματα πόση θα είναι;
Εσείς τι λέτε πάνω σε αυτό; Αξίζει τον κόπο;Κανένας δεν είδε το παραπάνω ή ήταν τόσο κουλό που δεν χρειαζόταν σχολιασμό άραγε;
-
Η διάσταση που πρόκρινες είναι όντως η κοντινότερη αλλά νομίζω ότι καλύτερο από άποψη κρατήματος θα ήταν να πήγαινες σε 205/50/15. Δεν έχω ιδέα όμως τι παίζει από τιμές...
-
Ο χρήστης Gth έγραψε:
Παιδιά, κάνω την παρακάτω σκέψη.
Αντί για 195/55/15 με 107,5€ να βάλω 185/60/15 με 85€ τα PC2.
(Θα μου πείτε όλοι βάζουν φαρδύτερα, εσύ στενότερα; Δεν πειράζει αυτό)
Η διαφορά τους είναι αμελητέα, +1,243%. Σίγουρα, εκτός από τη διαφορά σε κόστος αγοράς, θα υπάρχει και διαφορά σε κατανάλωση. Το θέμα είναι, η διαφορά σε κρατήματα πόση θα είναι;
Εσείς τι λέτε πάνω σε αυτό; Αξίζει τον κόπο;Κανένας δεν είδε το παραπάνω ή ήταν τόσο κουλό που δεν χρειαζόταν σχολιασμό άραγε;
Για τι αυτοκίνητο; Αν δεν υπάρχει σοβαρή πιεσμένη χρήση του αυτοκινήτου, θα πήγαινα στο 185 άνετα.
-
Για τι αυτοκίνητο; Αν δεν υπάρχει σοβαρή πιεσμένη χρήση του αυτοκινήτου, θα πήγαινα στο 185 άνετα.[/quote]
Αυτοκίνητο Citroen Xsara 1,6. Τα πολλά χιλιόμετρα είναι χαλαρά σπίτι - δουλειά με 100 χμ ή μέσα στην πόλη. Βέβαια, στην Εγνατία πηγαίνει και με 150, αλλά εκεί ευθείες είναι, δεν πειράζει. Το θέμα είναι στις ορεινές στροφοδιαδρομές (τις οποίες προτιμώ από την εθνική), αν εκεί πιστεύετε ότι θα χρειαστούν μεγάλες θυσίες και υποχωρήσεις, άκυρη η σκέψη.
-
Προσωπικά θα το δοκίμαζα το 185, τότε.
Βέβαια μπορείς να δοκιμάσεις και 195/50. Ok, η μεταβολή είναι λίγο μεγαλύτερη, αλλά είναι δοκιμασμένο σε πολλές Xsara αλλά και άλλα αυτοκίνητα (όπως και το δικό μου - 206) που 'έρχονταν' με 195/55. Η 195/50 έχει το μαγικό συνδυασμό εξευτελιστικών τιμών και ποικιλίας σε σπορ επιλογές. Αν, όμως, θες την άνεση του τωρινού 195/55, ή και ακόμη περισσότερη, πήγαινε αβλεπί σε 185.
-
Ο χρήστης Gth έγραψε:
Για τι αυτοκίνητο; Αν δεν υπάρχει σοβαρή πιεσμένη χρήση του αυτοκινήτου, θα πήγαινα στο 185 άνετα.Αυτοκίνητο Citroen Xsara 1,6. Τα πολλά χιλιόμετρα είναι χαλαρά σπίτι - δουλειά με 100 χμ ή μέσα στην πόλη. Βέβαια, στην Εγνατία πηγαίνει και με 150, αλλά εκεί ευθείες είναι, δεν πειράζει. Το θέμα είναι στις ορεινές στροφοδιαδρομές (τις οποίες προτιμώ από την εθνική), αν εκεί πιστεύετε ότι θα χρειαστούν μεγάλες θυσίες και υποχωρήσεις, άκυρη η σκέψη.[/quote]
Συνηθως σαυτες τις περιπτωσεις βαζουμε 195/50/15 ,ειναι πιο φθηνο και απο το 185/60/15 ,κρατας το πλατος χανεις ομως λιγο στην εθνικη . -
Σε διασταση 215/45/17 μεταξυ SportContact 3 και Pirelli P Zero Nero, ποιο ειναι αυτο που προτεινεται? Ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα αυτων των ελαστικων? (Δεν ειναι για μενα αλλα για φιλο)
-
Πολύ καλές εντυπώσεις στη σημερινή βροχή/χιονόνερο από τα yokohama c-drive 2.
-
Στο ALTEA μου (1.6) με τα MICHELIN EXALTO 2 σε διάσταση 205/55 R16V με 39000 χλμ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Να πάω σε MICHELIN PILOT SPORT3, να περιμένω τα MICHELIN PRIMACY HP3 ή κάτι άλλο;
(Τα CONTINENTAL δεν τα συμπαθώ)
-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
(Τα CONTINENTAL δεν τα συμπαθώ)Τι σου κάνανε;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]