-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Ευχαριστώ
Στην Ψελλού;Παρακαλω.
Ναι στην Ψελλου ειναι. Σε 30' εχεις φρεσκοτατα PC2, καινουργιες βαλβιδες, ζυγοσταθμιση κτλ. με 240€ (τουλαχιστον τοσο ειχαν τον Απριλιο που αλλαξα.) -
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Παιδιά το clio2 1.4 (98ps) της γυναίκας μου μετά από δυο χρόνια και 46000ΚΜ με τα BLIZZAK LM20 185/60R14 χειμωνα καλοκαίρι θέλει λάστιχα, αν βάλω καλοκαιρινά με βλέπω για τα conti PC2, τα οποία στο praktiker βγαίνουν 266 Ε, αν βρω σε αντίστοιχη τιμή σε λαστιχά (Ανατ. θεσσαλονίκη ) ενοείτε ότι θα τα βάλω στο λαστιχάδικο, αν τώρα πάω σε ελαφρύ χειμερινό λεω για Nokian WR G2 αλλά σε 175/65 R 14 82 T (που είναι και η μανίσια διάσταση) γιατί δεν βγαίνει σε 185/60/14, λόγο το ότι έχω χάσει το τελευταίο εξάμηνο την επαφή μου με το παρόν θέμα (λάστιχα) θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια-παρατήρηση.Χειμερινά; Γιατί;
-
Τί διάσταση και έχουν 240 ευρώ;
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Τί διάσταση και έχουν 240 ευρώ;185/60/14
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παιδιά το clio2 1.4 (98ps) της γυναίκας μου μετά από δυο χρόνια και 46000ΚΜ με τα BLIZZAK LM20 185/60R14 χειμωνα καλοκαίρι θέλει λάστιχα, αν βάλω καλοκαιρινά με βλέπω για τα conti PC2, τα οποία στο praktiker βγαίνουν 266 Ε, αν βρω σε αντίστοιχη τιμή σε λαστιχά (Ανατ. θεσσαλονίκη ) ενοείτε ότι θα τα βάλω στο λαστιχάδικο, αν τώρα πάω σε ελαφρύ χειμερινό λεω για Nokian WR G2 αλλά σε 175/65 R 14 82 T (που είναι και η μανίσια διάσταση) γιατί δεν βγαίνει σε 185/60/14, λόγο το ότι έχω χάσει το τελευταίο εξάμηνο την επαφή μου με το παρόν θέμα (λάστιχα) θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια-παρατήρηση.
Χειμερινά; Γιατί;
κάνει καθε ΣΚ Γιάννενα-Θεσ/νίκη-Γιάννενα και ''αισθάνεται'' πιο ασφαλεια με τα χειμερινά τα οποία και βγήκαν σκυλιά μαύρα, εντάξει ντεμι χειμερινά ειναι και το καλοκαίρι τα βάζω και+ 0,3 bar .
Τωρα είδα ότι το LM30 βγαίνει σε 185/60/14
Άρα είμαι μεταξύConti PC2 T/ H 185/60/14 δική μου επιλογή που προσπαθώ να την πείσω
BLIZZAK LM30 T 185/60/14
Nokian WR G2 T 175/65/14 -
Εγώ αξίζει απο 195/60/14 να πάω σε 185/60/14;Θα δώ διαφορά;Και αν ναί σε τί;Εκτός απο την διαφορά τιμής που είναι δελεαστικότατη...
-
Εγώ αξίζει απο 195/60/14 να πάω σε 185/60/14;Θα δώ διαφορά;Και αν ναί σε τί;Εκτός απο την διαφορά τιμής που είναι δελεαστικότατη...To 195/60/14 πως προεκυψε?
-
Εγώ αξίζει απο 195/60/14 να πάω σε 185/60/14;Θα δώ διαφορά;Και αν ναί σε τί;Εκτός απο την διαφορά τιμής που είναι δελεαστικότατη...Θα χάσεις λίιιγο σε κράτημα και θα αυξηθούν τα άλογά σου, θα χαμηλώσεις και λίγο.
-
Εγώ αξίζει απο 195/60/14 να πάω σε 185/60/14;Θα δώ διαφορά;Και αν ναί σε τί;Εκτός απο την διαφορά τιμής που είναι δελεαστικότατη...Δεν πρέπει να μειώσεις τον δείκτη φορτίου του ελαστικού.
Αυτά που έχεις έχουν δείκτη 86 και αυτά που θέλεις 82 - δεν μπορούν να σηκώσουν το ίδιο φορτίο. -
Για τους φανατικούς των πράσινων ελαστικών να πούμε ότι εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί το υπερ-οικολογικό Cinturato P1 της Pirelli. Σε 'οικογενειακές' διαστάσεις. Σύμφωνα με τα τεστ του ADAC, σε όσες διαστάσεις δοκιμάστηκε το λάστιχο έχει τη χαμηλότερη αντίσταση κύλισης και με διαφορά, ακόμα και σε σχέση με το Energy Saver. Τώρα από κράτημα, άντε ας το βάλει κανείς να δούμε!
-
μια ακομη λαστιχαρα απο την πιρελλι....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μια ακομη λαστιχαρα απο την πιρελλι....λαστιχάρες φτιάχνει η πιρέλι...
-
ναι μην φας, εχουμε γλαροσουπα...
-
Να ένας διάλογος που πρέπει να παρακολουθήσω!
-
ναι μην φας, εχουμε γλαροσουπα...μπαουλοντίβανο...
-
kalispera einai kapios edo na rotiso kati?
-
Εγώ. Για ρώτα γιατί μάλλον θα 'ρθουν κι άλλοι όπου να 'ναι.
-
viewtopic.php?f=5&t=8890&start=330#p2235432
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=8890&start=330#p2235432Μαλλον θα πατησε κανενα και θελει να ρωτησει πως να φτιαξει τα λαστιχα
-
μια ακομη λαστιχαρα απο την πιρελλι....Φυσικά και φτιάχνει λαστιχάρες. Μαζί με την Continental και 2-3 μοντέλα Michelin είναι με διαφορά οι κορυφαίες. Πέραν των P Zerο Rosso και P7 που είχα στα πιο πρόσφατα αυτοκίνητά μου, πριν από ένα μήνα έβαλα και τα Scorpion Verde στο Q5. Απίστευτο λάστιχο, εξαιρετικό στη βροχή, πολύ καλό στο στεγνό και πάρα μα πάρα πολύ αθόρυβο. Κλάσεις ανώτερο από τα άθλια Bridgestone Dueler Sport που είχε απ' το εργοστάσιο...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]