-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
μια ακομη λαστιχαρα απο την πιρελλι....
Φυσικά και φτιάχνει λαστιχάρες. Μαζί με την Continental και 2-3 μοντέλα Michelin είναι με διαφορά οι κορυφαίες. Πέραν των P Zerο Rosso και P7 που είχα στα πιο πρόσφατα αυτοκίνητά μου, πριν από ένα μήνα έβαλα και τα Scorpion Verde στο Q5. Απίστευτο λάστιχο, εξαιρετικό στη βροχή, πολύ καλό στο στεγνό και πάρα μα πάρα πολύ αθόρυβο. Κλάσεις ανώτερο από τα άθλια Bridgestone Dueler Sport που είχε απ' το εργοστάσιο...
Δεν κατάλαβα, μιλάς βάσει προσωπικής εμπειρίας σε τέτοιο θέμα;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Φυσικά και φτιάχνει λαστιχάρες. Μαζί με την Continental και 2-3 μοντέλα Michelin είναι με διαφορά οι κορυφαίες. Πέραν των P Zerο Rosso και P7 που είχα στα πιο πρόσφατα αυτοκίνητά μου, πριν από ένα μήνα έβαλα και τα Scorpion Verde στο Q5. Απίστευτο λάστιχο, εξαιρετικό στη βροχή, πολύ καλό στο στεγνό και πάρα μα πάρα πολύ αθόρυβο. Κλάσεις ανώτερο από τα άθλια Bridgestone Dueler Sport που είχε απ' το εργοστάσιο...
P7 ούτε για την βάρκα !!!!!
-
-
Ο χρήστης dimitris1976 έγραψε:
kalispera einai kapios edo na rotiso kati? -
Εξαιρετικό λάστιχο, κράτησε κοντά 45.000χλμ και για ένα αυτοκίνητο 120hp ήταν ιδανικό γιατί ζεσταινόταν γρήγορα ενώ ήταν και αρκετά μαλακό. Άσε που στην διάστασή μου ήταν 100+€ φθηνότερο από τα κορυφαία τότε P zero nero και Conti sportcontact2 (μπορεί να έβγαιναν και τα 3 τότε δεν είμαι σίγουρος).
-
rosso ή cinturato p7?
-
Σκέτο Pirelli P7 λεγόταν. Δεν ξέρω αν υπάρχει πλέον. Εγώ το έβαλα νομίζω το '07 στην 147 μου. Η 147fl μου είχε έρθει το 2006 από το εργοστάσιο με P Zero Rosso. Επίσης εξαιρετικό λάστιχο και πρώτης επιλογής για πολλά supercars της εποχής. Δεν το ξαναέβαλα γιατί τα 120hp δεν φτάναν για να το ζεστάνουν γρήγορα και γιατί η 4αδα σε 205/55/16 είχε 550€.
-
Εξαιρετικό λάστιχο, κράτησε κοντά 45.000χλμ και για ένα αυτοκίνητο 120hp ήταν ιδανικό γιατί ζεσταινόταν γρήγορα ενώ ήταν και αρκετά μαλακό. Άσε που στην διάστασή μου ήταν 100+€ φθηνότερο από τα κορυφαία τότε P zero nero και Conti sportcontact2 (μπορεί να έβγαιναν και τα 3 τότε δεν είμαι σίγουρος).
Το P7, το κράτησα με το ζόρι 20.000χλμ, το πέλμα ήταν αθικτο, αλλά 'Ο' πρόσφυση, Έβαλα PE2 και είδα το φως.
-
Οι εντυπώσεις από τα λάστιχα εξαρτώνται πάρα πολύ από τον τρόπο οδήγησης (ήρεμος, επιθετικός, υψηλές η χαμηλές ΜΩΤ), το αυτοκίνητο (ισχύς και γεωμετρία ανάρτησης) και τις διαδρομές που ακολουθεί ο κάθε οδηγός (αυτοκινητόδρομος, επαρχιακός, πόλη). Πρέπει να τοποθετούμε τα λάστιχα που ταιριάζουν στις απατήσεις μας.
-
Εγώ πάλι το P7 το έκανα slick και 2 αλλαγές μπρος-πίσω και απ' ότι θυμάμαι είχε μια σχετικά απότομη πτώση γύρω στα 30.000χλμ.
-
έχω φορέσει σε fiat bravo 150 sport τα conti sportcontact 3 με δείκτη zr
το θέμα που αντιμετωπισα απο την πρώτη μέρα, έχει να κάνει με την ευθυγράμιση.το αυτοκίνητο 'τραβάει' αριστερά, έκανα ευθυγράμιση ζυγοστάθμιση, αλλά το προβλημα συνεχίζει να υπάρχει.
ο λαστιχάς μου είπε να κάνω 1.500 χλμ για να 'κάτσει' το λάστιχο, ΄΄εκανα αυτά τα χλμ, και το πρόβλημα συνεχίζει.
το ξαναπήγα για ευθυγράμμιση αλλά συνεχίζω να έχω θέμα.σήμερα θα το ξαναπάω για να κάνουμε αλλαγή των ελαστικών, να φέρουμε το ένα ελαστικό απο πισω μπροστά και άλλες τέτοιες αλχημείες για να έρθει το αυτοκίνητο στα ίσα του.
έκανα τεράστιο λάθος που έβαλα δείκτη ταχύτητας zr, ενώ w, είχε με τα ελαστικά απο την μάμα φιατ.
δεν ξέρω αν μου βγήκαν και ελατωματικά.κάποια γνώμη??
-
Άμα σου κάτσει προβληματικό ελαστικό, θα έχεις συνέχεια πρόβλημα. Υπάρχει μια πολιτική εγγύησης για ελαττωματικά ελαστικά στην continental και σου το αλλάζουνε αν διαπιστωθεί ότι είνα τέτοιο. Τώρα ποιός θα το διαπιστώσει και θα το κάνει αποδεκτό... ;
-
Πήγα σήμερα και έριξα μια πρώτη ματιά για ελαστικά στο 306, διάστασης 186/60/14. Αυτή τη στιγμή έχω πάνω τα Bridgestone ER300. Παλιό σχεδιαστικά ελαστικό, αλλά μου άρεσε πολύ ο τρόπος που αντιδρούσε προοδευτικά, κάτι δλδ ανάμεσα στο μαλακό michelin και στο πολύ σκληρό Pirelli P6 που είχα (και τους δύο τύπους) στο παρελθόν.
Βέβαια αυτή τη στιγμή τα Bridge μόνο ασφαλή δεν είναι:
Είδα και τα Ρ1, αλλά η ιδέα του οικολογικού ελαστικού με ξενερώνει. Σκέφτομαι να βάλω τα PC2,έτσι για να διαφέρω απ όλους εδώ μέσα! Πόσο πάνε αυτά στη διάσταση που θέλω; Ξέχασα να ρωτήσω στο λαστιχά γμτ
-
Θύμιος
ΛαστιχάςΘ: Καλησπέρα, τι λάστιχα έχετε για το τερατάκι εδω;
Λ: Ά! έχω αυτά, αυτά, αυτά να και εκείνα!
Θ: Πωωωω μια χαρά, όμορφα, λαμπρά!
Λ: Και όλα φρέσκα!
Θ: Τέλεια, στην τάδε διάσταση τα έχετε;
Λ: Φυσικά!
Θ: Σε τι χρώματα βγαίνουν;
Λ:ΡΕ το πρώτο που κάνουμε είναι να μάθουμε την τιμή!
-
Τι μλκας είσαι ρε!!
Βασικά πήγα να τσεκάρω για τα PC2, αλλά άρχισε να μου λέει για το εξαίρετο Ρ1 και με αποσυντόνισε ο κερατάς! Πάντως Bridgestone ER300 και Ρ1 έχουν αμφότερα 230 €. Ορίστε που μου τη λες...
-
Τι να το κάνω που έμαθες τιμή για λάστιχο που δεν θα βάλεις;!
-
Ρε συ διερευνητική πήγα να κάνω! Δεν τα έβαλα κιόλας. Τα PC2 τα χα ξεχάσει εντελώς. Θα περάσω μια βόλτα και αύριο - το πιθανότερο είναι να χρειάζεται παραγγελία.
-
α
-
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
έχω φορέσει σε fiat bravo 150 sport τα conti sportcontact 3 με δείκτη zr
το θέμα που αντιμετωπισα απο την πρώτη μέρα, έχει να κάνει με την ευθυγράμιση.το αυτοκίνητο 'τραβάει' αριστερά, έκανα ευθυγράμιση ζυγοστάθμιση, αλλά το προβλημα συνεχίζει να υπάρχει.
ο λαστιχάς μου είπε να κάνω 1.500 χλμ για να 'κάτσει' το λάστιχο, ΄΄εκανα αυτά τα χλμ, και το πρόβλημα συνεχίζει.
το ξαναπήγα για ευθυγράμμιση αλλά συνεχίζω να έχω θέμα.σήμερα θα το ξαναπάω για να κάνουμε αλλαγή των ελαστικών, να φέρουμε το ένα ελαστικό απο πισω μπροστά και άλλες τέτοιες αλχημείες για να έρθει το αυτοκίνητο στα ίσα του.
έκανα τεράστιο λάθος που έβαλα δείκτη ταχύτητας zr, ενώ w, είχε με τα ελαστικά απο την μάμα φιατ.
δεν ξέρω αν μου βγήκαν και ελατωματικά.κάποια γνώμη??
Κοίτα για κανά χαλασμένο ψαλίδι μηπως και..
-
Εγώ πάλι το P7 το έκανα slick και 2 αλλαγές μπρος-πίσω και απ' ότι θυμάμαι είχε μια σχετικά απότομη πτώση γύρω στα 30.000χλμ.Παρήγειλα Cinturato P7 τα επέλεξα έναντι των rosso βασικά λόγο του report αυτού
http://translate.googleusercontent.com/ ... qC93Gpo9nAΠεριμένω να κερδίσω σε διάρκεια άνεση και να χάσω σε κράτημα τώρα τι θα γίνει θα δούμε στην πράξη..
Α και τιμή 800E για 225/50 17 W98
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]