Apr 16, 2010, 10:16 PM

Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κι εμένα μ αρέσει το τωρινό έχω μπει μέσα, πολύ καλά υλικά και η καμπίνα του είναι πραγματικά καλοφτιαγμένη. Πιστεύω η οδική συμπεριφορά του θα έχει εκλογικευτεί πια και δε θα τουμπάρει. Αλλά με λογικό εξοπλισμό πάει 23 χιλιάρικα σε ένα αυτοκίνητο μικρό με μόλις 95 άλογα, τιμή παράλογη. Αν ήταν 5 χιλιάδες φτηνότερη, πάει κι έρχεται.

Το αυτοκίνητο δεν τουμπάρει γιατί έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να γλυστράει ακόμα και με αστείες ταχύτητες και με μηδενική αίσθηση. Στρίβεις, το βλέπεις να γλυστράει, με ανοιχτό παράθυρο (έχει καλή ηχομόνωση!) το ακούς να σφυρίζει το λάστιχο αλλά το ESP το κρατάει και με τρόπο που δεν καταλαβαίνεις την στροφή την παίρνει!! Δεν είναι ανασφαλές για τις συνήθεις οδηγούς και έχει πολλά πλεονεκτήματα σε διαστάσεις, χώρους, αίσθηση κλπ. Το έχει φίλη μου και είναι πολύ ευχαριστημένη... Εγώ όμως δεν θα ήθελα να το έχω...
Είχε πολύ λίγα χλμ, καινούργιο με καλά λάστιχα σε καλές ζάντες... θεωρώ ότι σε αυτό το αυτοκίνητο το να βάλεις χειρότερα ελαστικά δεν είναι απλά οικονομία αλλά σοβαρός μαζοχισμός....