-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν είναι δύσκολο να το έφαγες σε καμιά κοφτερή πέτρα ή κάτι τέτοιο.Μου κάνει εντύπωση ότι απλά φαίνεται να ξεκολλήσε, δεν εφυγε το κομμάτι.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σε 175/65/14 τι θα προτείνατε;
Είμαι ανάμεσα σε falken sincera 832 και bridgestone b280.Τα falken χωρις σκεψη........
+1
Τα φόρεσα στο i10 και είναι εξαιρετικό λαστιχάκι
Τα έβγαλε και το Adac πρώταΣε mini 5dr 1.5d 175/65/15 έχουμε καμιά πρόταση;
-
Στο βουλκανιζατέρ μου είπε το παιδί ότι και τα δύο είναι καλά ελαστικά απλά μου πρότεινε να προτιμήσω τα bridgestone επειδή είναι επώνυμο ελαστικό,εσείς τι λέτε;
-
Ο χρήστης dragonslayer έγραψε:
Στο βουλκανιζατέρ μου είπε το παιδί ότι και τα δύο είναι καλά ελαστικά απλά μου πρότεινε να προτιμήσω τα bridgestone επειδή είναι επώνυμο ελαστικό,εσείς τι λέτε;Νομίζω απαντήσαμε ..........
Το επιχείρημα του λαστιχεμπορα φοβερό! -
Σε ενα Fiesta 1.4 του 2010 είναι να αλλάξω λάστιχα σε διάσταση 185/60/14 εχω τα Dunlop bluresponse και λέω να βάλω τα Falken ziex 310 ecorun. Eίναι αντικαταστατης του 914 ecorun, είναι πολύ καινούργια μήπως κάποιος τα εχει βάλει και μπορεί να μου πει κάποια σχόλια;
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Σε 175/65/14 τι θα προτείνατε;
Είμαι ανάμεσα σε falken sincera 832 και bridgestone b280.Τα falken χωρις σκεψη........
+1
Τα φόρεσα στο i10 και είναι εξαιρετικό λαστιχάκι
Τα έβγαλε και το Adac πρώταΣε mini 5dr 1.5d 175/65/15 έχουμε καμιά πρόταση;
Falken δαγκωτο και απο εμενα τα σκιζω και ανταποκρινονται τελεια !
-
Falken sincera 832 ή Τοyo CF2;
Μέτρια πλαινά και για οικονομία καυσίμου; -
Ο χρήστης stepits έγραψε:
Falken sincera 832 ή Τοyo CF2;
Μέτρια πλαινά και για οικονομία καυσίμου;Toyo. Τα falken έχουν σκληρά πλαϊνά
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Για τα Falken 832 και σκληρο πλαινο ? Μου φαινεται λιγο δυσκολο
-
Ο χρήστης fiatz έγραψε:
Για τα Falken 832 και σκληρο πλαινο ? Μου φαινεται λιγο δυσκολοΣε σχέση με τα Toyo έχουν πιο σκληρό. Βέβαια τα Toyo σε σχέση με Michelin είναι σκληρά.
-
Σε διάσταση **195/60/15 ** τώρα φοράω CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 2. Βαρέθηκα όμως την έλλειψη πληροφόρησης στο τιμόνι και τη γρήγορη φθορά.
Είμαι μεταξύ **TOYO PROXES CF2 **και BRIDGESTONE TURANZA T001 EVO.
Το αυτοκίνητο (Avensis 1.6) κινείται κυρίως σε ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ και ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ και λιγότερο εντός των Αθηνών. Το ζήτημα της τιμής δεν με ενδιαφέρει, αφενός γιατί η διαφορά είναι μικρή, αφετέρου γιατί δεν κάνω οικονομία στην ασφάλεια των μετακινήσεων.
Παρακαλώ τη γνώμη σας!
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
Σε διάσταση **195/60/15 ** τώρα φοράω CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 2. Βαρέθηκα όμως την έλλειψη πληροφόρησης στο τιμόνι και τη γρήγορη φθορά.Είμαι μεταξύ **TOYO PROXES CF2 **και BRIDGESTONE TURANZA T001 EVO.
Τραγωδία η φθορά των Premium Contact 2 όντως.
Για τα Toyo δεν ξέρω, αν πας όμως σε Bridgestone, που σίγουρα αντέχουν και πολύ, δεν θα πας στα Τ001 EVO, αλλά στα πιο καινούρια Τ005. Άντε, καλοφόρετα!
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Σε διάσταση **195/60/15 ** τώρα φοράω CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 2. Βαρέθηκα όμως την έλλειψη πληροφόρησης στο τιμόνι και τη γρήγορη φθορά.
Για τα Toyo δεν ξέρω, αν πας όμως σε Bridgestone, που σίγουρα αντέχουν και πολύ, δεν θα πας στα Τ001 EVO, αλλά στα πιο καινούρια Τ005. Άντε, καλοφόρετα!
Σωστός.
-
΄
Έχω το δίλημμα μεταξύ **TOYO PROXES CF2 **και BRIDGESTONE TURANZA T001 EVO για 2 λόγους:-
Τα Τ005 δεν είναι ακόμα δοκιμασμένα τόσο όσο τα Τ001 EVO.
-
Μέχρι ώρας τα σχόλια για τα Τ005 τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι μάλλον είναι 'χειρότερα' από τον προκάτοχό τους Τ001 EVO.
-
-
Πρέπει να αλλάξω λάστιχα στο suzuki μου (1.3 gti), διαστάσεις 185/55/14R H.
Οι επιλογές μου:
Barum 270e
Bf Goodrich 280
Kleber 280
Kormoran 170
Matador 240
Uniroyal rainsport3 300e (αυτά που φοράει είναι Uniroyal και έχω καλές εντυπώσεις από επίδοση και διάρκεια)
Goodyear, Dunlop , ... 320eTo αυτοκίνητο κυκλοφορεί στα βροχερά Γιάννενα (πόλη και περίχωρα) μόνο και δεν γράφει πολλά χιλιόμετρα.
Αξίζει να πάω σε φτηνά ή λόγω περιορισμένων χλμ. να πάρω premium μάρκα; Τί προτείνετε;Επίσης στην w211 παρήγγειλα (για 3 συνεχόμενη τετράδα) τα goodyear efficient grip performance (225/55/16R, 95 W) από τα οποία είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές (στρίψιμο, φρενάρισμα, σε στεγνό και βρεγμένο, καλό επίπεδο θορύβου και κύλισης) με μειονέκτημα την υδρολίσθηση όταν έχει αρκετά νερά ο δρόμος.
Σεφτόμουν να αλλάξω σε conti premiumcontact 6, έκανα καλά ή να αλλάξω την παραγγελία; -
΄
Έχω το δίλημμα μεταξύ **TOYO PROXES CF2 **και BRIDGESTONE TURANZA T001 EVO για 2 λόγους:-
-
Μέχρι ώρας τα σχόλια για τα Τ005 τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι μάλλον είναι 'χειρότερα' από τον προκάτοχό τους Τ001 EVO.
Τα cf2 εγγυημενη και δοκιμασμενη επιλογη. Δυσκολα θα τους βρεις ψεγαδι πριν την 3ετια......
-
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Σεφτόμουν να αλλάξω σε conti premiumcontact 6, έκανα καλά ή να αλλάξω την παραγγελία;Pirelli P7 θα έβαζα προσωπικά.
-
-
Η εμπειρία μου λέει ότι τα λάστιχα είναι το πλέον αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου. Στη γνώμη του καθενός παίζει ρόλο το αυτοκίνητο του, η κατάσταση του, οι δρόμοι που κινείται, οι ταχύτητες που κινείται, η εποχή του χρόνου που τα δοκιμάζει, η εμπειρία του οδηγού και χίλιοι δύο άλλοι παράγοντες.
Εγώ θα προτιμήσω να πιστέψω ότι η Bridgestone έχει βελτιώσει το καινούριο μοντέλο, παρά τα 'σου 'πα, μου 'πες' του διαδικτύου. Άντε να μετρήσω και τη γνώμη κάποιου πολύ έμπειρου καλοπροαίρετου και σωστού επαγγελματία λαστιχά. -
-
Έχω το δίλημμα μεταξύ **TOYO PROXES CF2 **και BRIDGESTONE TURANZA T001 EVO για 2 λόγους:
-
-
Η εμπειρία μου λέει ότι τα λάστιχα είναι το πλέον αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου. Στη γνώμη του καθενός παίζει ρόλο το αυτοκίνητο του, η κατάσταση του, οι δρόμοι που κινείται, οι ταχύτητες που κινείται, η εποχή του χρόνου που τα δοκιμάζει, η εμπειρία του οδηγού και χίλιοι δύο άλλοι παράγοντες.
Εγώ θα προτιμήσω να πιστέψω ότι η Bridgestone έχει βελτιώσει το καινούριο μοντέλο, παρά τα 'σου 'πα, μου 'πες' του διαδικτύου. Άντε να μετρήσω και τη γνώμη κάποιου πολύ έμπειρου καλοπροαίρετου και σωστού επαγγελματία λαστιχά.Η διαδοχή στα μοντέλα δεν είναι πάντα βελτίωση. Το ENERGY SAVER της Michelin έδωσε έμφαση στην ποιότητα κύλισης, αλλά έγινε μπαλόνι εμφανώς χειρότερο σε απόδοση από το ENERGY που αντικατέστησε. Το PROXES CF1 ήταν το πιο α ι σ χ ρ ό από κάθε άποψη ελαστικό που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, όποιο κι αν ήταν το προηγούμενο μοντέλο που αντικατέστησε. Το Goodyear HYDRAGRIP ήταν λάστιχο μετά από κάθε ταξίδι του έλλειπαν κομμάτια - δεν θυμάμαι ποιό αντικατέστησε. Η Bridgestone είναι μια σοβαρή εταιρεία, αλλά και οι άλλες που έκαναν μικρές ή μεγαλύτερες 'βελτιώσεις' το ίδιο είναι.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι δεν μπορείς να πιάνεσαι από τον καθένα που λέει κάτι, αλλά από την άλλη μεριά όταν αυτά τα κάτι του καθενός δίνουν σαν άθροισμα ένα ξεκάθαρο 'συν' ή 'μείον', τότε αυτό είναι μια ένδειξη.
-
-
Καλημερα, σε γιαρις d4-d (175/65/15) τι θα προτείνατε;
Εγω εχω προτείνει (με σειρά προτίμησης):
Falken ziex 310 ecorun
Toyo cf2
Michelin energy saver +
Δεδομένης της κακής διαθεσιμότητας των falken , μαλλον θα προκριθούν τα toyo.
Οδήγηση κανονική χωρις σπορ ανησυχίες , κυρίως σε πολη κ 3-4 ήρεμα ταξίδια το χρόνο.
Ευχαριστω.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]