-
Ο χρήστης fiatz έγραψε:
Μπηκανε 185/60/14 Falken Sincera SN832 και μετα απο παροτρυνση του μελους cson οτι ειναι πολυ ελαστικο και φυσικα το επιβαβαιωνω αυτο . Φορουσα πριν rainexpert 3 και η διαφορα η μεγαλη που καταλαβα ηταν στο θορυβο μεσα στην καμπινα και στην απορροφηση κραδασμων του Falken. Λιγο καλυτερη πληροφορηση στο τιμονι και καλο δαγκωμα στο φρεναρισμα. Made in Thailand ειναι αυτα που παρελαβα .Καλοριζικα. Θα τα ευχαριστηθεις. Κάθε 15-20.000 γύριζε τα μπρος πίσω να φθαρουν ομοιόμορφα. Έχουν μαλακή γόμα. Πάω για 3ετια τώρα έχω με αυτά είμαι μια χαρά. Σε κάτι ασφαλτους γυαλί τώρα με τη ζέστη ,γλιστραω μεν αλλά στριγκλιζουν στο φρεναρισμα και βεντουζαρουν μετα.
-
Ο χρήστης tharis έγραψε:
Μαλακο εννοεις σαν σκελετος ή το πελμα του?
Γενικα θελω κατι λιγο πιο ανετο απο τα Bridgestone potenza run-flat που φοραω τωρα.Με τα Bridgestone ειχα εξαιρετικο κρατημα, αλλα απο ανεση με εχουν κουρασει λιγο, οπως επισης δεν διωχνουν καθολου καλα το νερο. Επισης αποδειχθηκαν πολυ ανθεκτικα σε χτυπηματα σε λακουβες και αυτο ειναι που φοβαμαι περισσοτερο στα Goodyear αν θα εχω προβλημα με το πολυ χαμηλο προφιλ γιατι σκεφτομαι να μην βαλω και run-flat.
Μαλακή γόμα, μέτριος σκελετός (όχι κούτσουρο σαν άλλα σπορ λάστιχα). Από τα RFT Bridge, σαφώς πιο άνετο. Κι εγώ σε 3άρα κουπέ είχα βάλει μη RFT.
-
Κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος βρήκε το λάστιχο στο πεζοδρόμιο και από κάτι που εξείχε (καρφί;) το λάστιχο σκίστηκε και αχρηστεύτηκε.
Τα λάστιχα είναι hankook 6 μηνών με 5-6000 χλμ. Το αυτοκίνητο hyundai i10 (Το γράφω για να καταλάβετε τις δυνάμεις και τις πιέσεις που ασκούνται).
Ο λαστιχάς, έψαξε αλλά του είπανε ότι ο συγκεκριμένος τύπος καταργήθηκε και δεν υπάρχει, πρότεινε να βάλουμε ένα του επόμενου τύπου hankook και να μπούνε αυτά τα 2 πίσω και τα άλλα μπροστά.
Τι λέτε; Το κάνουμε ή αγοράζουμε δύο καινούρια ίδια; -
Ο χρήστης Gth έγραψε:
Κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος βρήκε το λάστιχο στο πεζοδρόμιο και από κάτι που εξείχε (καρφί;) το λάστιχο σκίστηκε και αχρηστεύτηκε.
Τα λάστιχα είναι hankook 6 μηνών με 5-6000 χλμ. Το αυτοκίνητο hyundai i10 (Το γράφω για να καταλάβετε τις δυνάμεις και τις πιέσεις που ασκούνται).
Ο λαστιχάς, έψαξε αλλά του είπανε ότι ο συγκεκριμένος τύπος καταργήθηκε και δεν υπάρχει, πρότεινε να βάλουμε ένα του επόμενου τύπου hankook και να μπούνε αυτά τα 2 πίσω και τα άλλα μπροστά.
Τι λέτε; Το κάνουμε ή αγοράζουμε δύο καινούρια ίδια;Το κάνεις αυτό που λες,αφού πρώτα ρωτήσεις και σε άλλο λαστιχά.Μου φαίνεται περίεργο μέσα σε 6μήνες να μην υπάρχει το μοντέλο που φοράς.
-
Εγώ θα έκανα αυτό που σου πρότεινε ο λάστιχας ( με την εξαίρεση ότι δεν είναι και αναγκαστικό να ξαναβάλεις hankook έτσι και αλλιώς διαφορετικά θα είναι τα πίσω με τα μπρος στην περίπτωση σου)
-
Καλησπέρα,
θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα ελαστικά Lassa Snoways 3 κάνουν και για καλοκαιρινή περίοδο. Δηλαδή εάν είναι 4 εποχών ή μόνο για χειμώνα. Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά από την επίσημη ιστοσελίδα της Lassa εδώ:
https://www.lassa.com/en-US/pattern-det ... -snoways-3 -
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Καλησπέρα,
θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα ελαστικά Lassa Snoways 3 κάνουν και για καλοκαιρινή περίοδο. Δηλαδή εάν είναι 4 εποχών ή μόνο για χειμώνα. Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά από την επίσημη ιστοσελίδα της Lassa εδώ:
https://www.lassa.com/en-US/pattern-det ... -snoways-3Τουρκικα..... Βαλε αλλη μαρκα αν δν τα χεις αγοράσει
-
Καθαρά χειμερινά είναι, δεν κάνουν για καλοκαίρι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καθαρά χειμερινά είναι, δεν κάνουν για καλοκαίρι.**Μου είπαν από μεγάλη εταιρεία ελαστικών ότι είναι πολύ καλά και επιμένουν ότι είναι 4 εποχών! Και κάνουν δηλαδή και για καλοκαίρι... Και λέω αφού λέει snoway και έχει τις χιονονιφάδες, πως είναι δυνατόν;;; Και μου είπαν έτσι το γράφει, all seazon είναι, δες το πέλμα τους... **
Tι μάρκα θα πρότεινες για το αυτοκίνητό μου;
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Καλησπέρα,
https://www.lassa.com/en-US/pattern-det ... -snoways-3Τουρκικα..... Βαλε αλλη μαρκα αν δν τα χεις αγοράσει
Τι μάρκα προτείνεις για σχετικά οικονομικά; Κάτι σε ιάπωνα;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εγώ θα έκανα αυτό που σου πρότεινε ο λάστιχας ( με την εξαίρεση ότι δεν είναι και αναγκαστικό να ξαναβάλεις hankook έτσι και αλλιώς διαφορετικά θα είναι τα πίσω με τα μπρος στην περίπτωση σου)GGAB και Aikibill σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Κι εγώ αυτό αποφάσισα να κάνω.
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Καλησπέρα,
Για 4seasons δν εχω αποψη, τα θεωρω ολα μετρια. Αν μπορουσες για δύο τετραδες, μία χειμερινα(να τα χρειαζεσαι, τοσο θερμοκρασιακα στην περιοχη σου, οσο και για χιονια-παγο) , μία καλοκαιρινά θα ήταν το ιδανικο κ στην τελικη θα κοστιζε το ίδιο.
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Καλησπέρα,
Κλασικό χειμερινό είναι. Το καλύτερο, όπως είπανε και άλλοι, είναι ένα σετ θερινά κι ένα χειμερινά. Τα 4 Εποχών είναι μέτρια παντού. Αλλά στην Ελλάδα δεν χρειάζεσαι χειμερινά, εκτός αν ζεις στον Όλυμπο ή στην Πίνδο...
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Μπηκανε 185/60/14 Falken Sincera SN832 και μετα απο παροτρυνση του μελους cson οτι ειναι πολυ ελαστικο και φυσικα το επιβαβαιωνω αυτο . Φορουσα πριν rainexpert 3 και η διαφορα η μεγαλη που καταλαβα ηταν στο θορυβο μεσα στην καμπινα και στην απορροφηση κραδασμων του Falken. Λιγο καλυτερη πληροφορηση στο τιμονι και καλο δαγκωμα στο φρεναρισμα. Made in Thailand ειναι αυτα που παρελαβα .
Καλοριζικα. Θα τα ευχαριστηθεις. Κάθε 15-20.000 γύριζε τα μπρος πίσω να φθαρουν ομοιόμορφα. Έχουν μαλακή γόμα. Πάω για 3ετια τώρα έχω με αυτά είμαι μια χαρά. Σε κάτι ασφαλτους γυαλί τώρα με τη ζέστη ,γλιστραω μεν αλλά στριγκλιζουν στο φρεναρισμα και βεντουζαρουν μετα.
Εως τωρα μετα απο 300χλμ το ελαστικο αποδιδει πολυ πολυ καλα. Οντως μαλακη γομα !
-
W202 AMG και REALZEUS σας ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι με 4-season κινούμαι πάντα... Γι αυτό ψάχνω κάτι τέτοιο... Τώρα για τις εταιρείες που λένε άλλα ντ άλλων απλά για να πουλήσουν... τι να πω... ελεος...
-
Να ξανα ρωτησω,εχει κανεις άποψη ή να εχει βαλει τα Michelin primacy 4 ? Γιατι σε κατι ξενα site με test δεν γραφουν τα καλυτερα και σε αλλα γραφουν υμνους...
-
Καλησπερα μολις πηρα την mito και χρειαζεται λαστιχα... Φοραει 17ρες ζαντες ... Εχω διαβασει καλα λογια για pirelli p zero και Continental ContiSportContact 5 ... Τι λετε ?
-
Μόλις τοποθετήθηκαν τα Goodyear efficientgrip performance 195/55 16. Θα επιστρέψω αργότερα με περισσότερες λεπτομέρειες όταν κάνουμε μερικά χιλιόμετρα.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης makis18 έγραψε:
Καλησπερα μολις πηρα την mito και χρειαζεται λαστιχα... Φοραει 17ρες ζαντες ... Εχω διαβασει καλα λογια για pirelli p zero και Continental ContiSportContact 5 ... Τι λετε ?Καλησπερα. Τι διασταση φορας ακριβως? 205/45/17, 225/45/17 (δυσκολο για τη Mito) ?
Στο Fiesta φοραω τα PS4 σε διασταση 205/45/17. Πιστευω ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη... αλλα τσιμπαει σε τιμη στη συγκεκριμενη διασταση (600 !!!)
Αυτη τη στιγμη αν αλλαζα ελαστικα θα εβαζα ή παλι τα ιδια αν το σηκωνε η τσεπη μιας και το εχω δοκιμασμενο οτι ειναι κορυφη ή θα πηγαινα στα Dunlop Sport Maxx RT2 για κατι πιο οικονομικο που αποτι εχω διαβασει ειναι επισης φοβερο.
Μεταξυ των δυο που λες μαλλον θα πηγαινε προς τα Conti.. -
Η κορυφή στα σπορ ελαστικά είναι το νέο Pirelli P Zero 4, αλλά δεν βγαίνει σε 17άρι. Υπάρχει όμως το πάρα πολύ καλό P Zero 3, το οποίο ίσως και προτιμούσα έναντι του PS4. Το οποίο PS4 είναι επίσης κορυφαίο, αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα τα Michelin οδηγικά.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]