-
Προσωπικά δεν θεωρώ την απόκλιση στην ταχύτητα σημαντικό παράγοντα. Οι αλλαγές στην συμπεριφορά, κράτημα, φρενάρισμα, λακκούβες κλπ είναι πιο σημαντικές. Τώρα για την τιμή, εσύ ξέρεις τι μπορείς να κάνεις.
ένα εργαλείο για υπολογισμό αποκλίσης μετά την αλλαγή https://tiresize.com/comparison/
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
στα 100χλμ στο κοντερ σου θα πηγαινει με 97 πραγματικαΟύτε τώρα στα 100 πραγματικά δείχνει 100. Επίτηδες έχουν όλα μια απόκλιση με τους μανίσιους τροχούς, από πολύ μικρή ως αρκετά μεγάλη.
-
εγω πάντως εχω δει στο yaris σε αυτα τα ταμπλω της τροχαιας που υπαρχουν σε μερικα σημεια, οταν πηγαινω στο κοντερ με 100 να βλεπω τουλαχιστον 5 χλμ κατω,
-
την επόμενη εβδομάδα θα αλλάξει λάστιχα ο γιος μου στο picanto, έχει επιλέξει τα Falken Cincera.
Ποια είναι η γνώμη σας ? -
τοποθετήθηκαν σήμερα στο yaris του πεθερού τα Toyo CF2 σε 185/60/15 στα 260€ με απόδειξη..εντύπωση μου έκανε ότι είναι made in japan !!! πρίν φορούσε δύο φορές τα michelin energy...ο πεθερός ήταν τόσο ευχαριστημένος που ήθελε να τα βάλει και 3η φορά ! τελικά τον έπεισα μαζί με τα 80€ παραπάνω που θέλανε...για να δούμε πως θα του φανούνε τα toyo...
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
τοποθετήθηκαν σήμερα στο yaris του πεθερού τα Toyo CF2 σε 185/60/15 στα 260€ με απόδειξη..εντύπωση μου έκανε ότι είναι made in japan !!! πρίν φορούσε δύο φορές τα michelin energy...ο πεθερός ήταν τόσο ευχαριστημένος που ήθελε να τα βάλει και 3η φορά ! τελικά τον έπεισα μαζί με τα 80€ παραπάνω που θέλανε...για να δούμε πως θα του φανούνε τα toyo...Έχω διαβάσει καλές κριτικές για τα συγκεκριμένα. Καλοφόρετα και καλοτάξιδα.
-
Ο χρήστης kostas.s έγραψε:
την επόμενη εβδομάδα θα αλλάξει λάστιχα ο γιος μου στο picanto, έχει επιλέξει τα Falken Cincera.
Ποια είναι η γνώμη σας ?Κορυφαία τα sincera. Τα φοράμε εγώ και φιλοι μου εδώ και 1.5 χρονο.
-
τοποθετήθηκαν σήμερα στο yaris του πεθερού τα Toyo CF2 σε 185/60/15 στα 260€ με απόδειξη..εντύπωση μου έκανε ότι είναι made in japan !!! πρίν φορούσε δύο φορές τα michelin energy...ο πεθερός ήταν τόσο ευχαριστημένος που ήθελε να τα βάλει και 3η φορά ! τελικά τον έπεισα μαζί με τα 80€ παραπάνω που θέλανε...για να δούμε πως θα του φανούνε τα toyo...Φίλε γράψε αν θέλεις πρώτες εντυπώσεις καθώς ετοιμάζομαι σε 15 μέρες να τα βάλω σε opel corsa και θα ήθελα εντυπώσεις.
-
Πριν σχολιάζει κόσμος που τα έχει ενάμιση χρόνο και εσύ θέλεις εντύπωσεις από άνθρωπο που ο ,πιθανότατα ηλικιωμένος, πεθερός του θα τα έχει 15 μέρες?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ποια είναι η γνώμη σας ?Κορυφαία τα sincera. Τα φοράμε εγώ και φιλοι μου εδώ και 1.5 χρονο.
Ευχαριστώ, καλημέρα!
Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τοποθετήθηκαν σήμερα στο yaris του πεθερού τα Toyo CF2 σε 185/60/15 στα 260€ με απόδειξη..εντύπωση μου έκανε ότι είναι made in japan !!! πρίν φορούσε δύο φορές τα michelin energy...ο πεθερός ήταν τόσο ευχαριστημένος που ήθελε να τα βάλει και 3η φορά ! τελικά τον έπεισα μαζί με τα 80€ παραπάνω που θέλανε...για να δούμε πως θα του φανούνε τα toyo...Καλημέρα,
Τα Michelin ηταν στην ιδια διασταση;
-
ναι στην ιδια διάσταση..τα φορούσε από τη μάνα του και τα ξαναφόρεσε στα 45000 χλμ... τώρα έχει γύρω στα 95000 και έβαλε τα toyo..
-
ναι στην ιδια διάσταση..τα φορούσε από τη μάνα του και τα ξαναφόρεσε στα 45000 χλμ... τώρα έχει γύρω στα 95000 και έβαλε τα toyo.. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Πριν σχολιάζει κόσμος που τα έχει ενάμιση χρόνο και εσύ θέλsamsung j5 εις εντύπωσεις από άνθρωπο που ο ,πιθανότατα ηλικιωμένος, πεθερός του θα τα έχει 15 μέρες?Και επειδή σχολιάζει κόσμος ρε αδερφέ δεν πρέπει να ακούσουμε νέες απόψεις και κριτικες;
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
τοποθετήθηκαν σήμερα στο yaris του πεθερού τα Toyo CF2 σε 185/60/15 στα 260€ με απόδειξη..εντύπωση μου έκανε ότι είναι made in japan !!! πρίν φορούσε δύο φορές τα michelin energy...ο πεθερός ήταν τόσο ευχαριστημένος που ήθελε να τα βάλει και 3η φορά ! τελικά τον έπεισα μαζί με τα 80€ παραπάνω που θέλανε...για να δούμε πως θα του φανούνε τα toyo...
Φίλε γράψε αν θέλεις πρώτες εντυπώσεις καθώς ετοιμάζομαι σε 15 μέρες να τα βάλω σε opel corsa και θα ήθελα εντυπώσεις.
Τα φοράει ο κολλητός μου, μέλος του φόρουμ, σε Micra και μου φάνηκαν μια χαρά λάστιχα όταν το είχα για μερικές μέρες το αυτοκίνητο!!!
-
Κοψε τις κακες παρεες Το ιδιο ισχυει και για σενα Κωστα
-
Είσαι κακός νονούλη...
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Πριν σχολιάζει κόσμος που τα έχει ενάμιση χρόνο και εσύ θέλsamsung j5 εις εντύπωσεις από άνθρωπο που ο ,πιθανότατα ηλικιωμένος, πεθερός του θα τα έχει 15 μέρες?
Και επειδή σχολιάζει κόσμος ρε αδερφέ δεν πρέπει να ακούσουμε νέες απόψεις και κριτικες;
Ασφαλώς πρέπει να ακούμε νέες απόψεις και κριτικές. Απλώς μια κριτική μετά από μια και δυο εβδομάδες κατοχής είναι ιδιαιτέρως παρακινδυνευμένη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είσαι κακός νονούλη...Χαβαλες ειμαι και ζορισμενος με το γραφειο
-
Γερμανός επιστρέφει ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. C1 για την ακρίβια. Τον ρώτησα αν είναι όλα εντάξει, μου λέει όλα ήτανκαλά, κανένα πρόβλημα και ήμουν ακόμα πειρσσότερο ευχαριστημένος γιατί το αμάξι φοράει λάστιχα continental κι εγω εργάζομαι στην continental.
Για πες μου λοιπόν, τον ρωτάω, τί προτείνεις για ένα L200 αν σου πω ότι θα ήθελα ένα Α/Τ ελαστικό?
'Eighteen'? μάλλον κατάλαβε μέγεθος ζάντας?????
Όχι All Terrain του λέω.
ΑΑΑΑΑΑΑ ναι. Παύση για μερικά δευτερόλεπτα. Κοίτα, σε αυτή την κατηγορία ελαστικών δεν έχουμε κάτι καλό που θα μπορούσα να σου προτείνω...Αν αυτός δούλευε για την Continental, εγώ είμαι αστροναύτης
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]