-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Τις έχεις αγοράσει τις ´καλτσες´;
Πως τα πανε σε σχέση με τις κλασσικές αλυσίδες όσο αφορά απόδοση,ευκολία,τιμη;Ναι, για μικρές διαδρομές είναι ασφαλείς και πρακτικές, τιμές http://www.skroutz.gr/c/1234/alisides/f/346994/Υφασμάτινες-αλυσίδες-κουβέρτες.html?page=1
Για πιο δύσκολες καταστάσεις αγόρασα από το ebay παρόμοιο σετ με την πρόταση 1# : -
Παλι καλά που σκέφτεσαι να τα αλλάξεις τα Hankook γιατί μετά απο την στρέβλωση στο σασί συνέχεια έχει η απόσχιση του αυτοκινήτου στα 2...
Η πρόταση μου είναι τα Falken ZE914.http://www.skroutz.gr/s/7317685/Falken- ... 5-81H.html
Υ.γ. Καλού-κακού άλλαξε και λαστιχά...
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Παλι καλά που σκέφτεσαι να τα αλλάξεις τα Hankook γιατί μετά απο την στρέβλωση στο σασί συνέχεια έχει η απόσχιση του αυτοκινήτου στα 2...Ελπίζω ο φίλος να καταλάβει την ειρωνεία
-
Dunlop, Toyo, Goodyear, Yokohama που παίζουν κάπου εκεί στα 300euro με 360euro είναι μια χαρά λαστιχάκια.
Τα falken που προαναφέρθηκαν δεν ξέρω αν θα τα βρει εύκολα στο νησί.
-
Πάντως και εγώ είναι πολύ ικανοποιημένος από τα συγκεκριμένα falken ..
-
Επίσης θα μπορούσε να επιλέξει 165/65R15 (η διαφορά ελάχιστη της τάξης +0.76%) άλλα η τιμή ~270€
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία!
Θα ήθελα την άποψή σας μεταξύ δύο ελαστικων (διάσταση 225/40/18):
Barum Bravuris 3HM (300€ τοποθετημένα):
https://www.skroutz.gr/s/7329278/Barum- ... 8-92Y.htmlκαι
Fulda SportControl (360€ τοποθετημένα):
https://www.skroutz.gr/s/7338989/Fulda- ... 8-92Y.htmlΤα μεν bravuris τα έχει ξάδερφος κανα χρονο τωρα και του έχουν φανεί καλα, τα δε sportcontrol τα γλυκοκοιταζω γιατί είχα και carat exelero παλιότερα που μου άρεσαν πολυ. Επίσης τα sportcontrol έχουν καλύτερη βαθμολογία στο βρεγμένο (B έναντι C) και είναι και πολύ πιο ήσυχα από τα bravuris (68db έναντι 72). Κατανάλωση έχουν και τα δύο Ε....λογική για 225/40/18, μιας και πολλά αλλα έχουν F.
Τι λετε μεταξύ των δύο αυτών λοιπόν;
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Spiros-Foivos έγραψε:
Παλι καλά που σκέφτεσαι να τα αλλάξεις τα Hankook γιατί μετά απο την στρέβλωση στο σασί συνέχεια έχει η απόσχιση του αυτοκινήτου στα 2...
Ελπίζω ο φίλος να καταλάβει την ειρωνεία
Να πω την αλήθεια ,όχι δεν την έπιασα αλλά οκ.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Dunlop, Toyo, Goodyear, Yokohama που παίζουν κάπου εκεί στα 300euro με 360euro είναι μια χαρά λαστιχάκια.Τα falken που προαναφέρθηκαν δεν ξέρω αν θα τα βρει εύκολα στο νησί.
Μου τα προσφέρανε στα 275€. Καλά είναι?
-
Απορια:οταν σε πιανει λαστιχο χρειαζεται εκ νεου ζυγοσταθμιση επειδη το βγαζεις το ξεζανταρεις και το φτιαχνεις?
-
Αν εννοείς τα falken εγώ δεν γνωρίζω. Δεν τα έχω πετύχει πουθενά στην Αθήνα.
Τα βουλκανιζατέρ είτε δεν τα φέρνουν είτε τα 'κρύβουν' από τους πελάτες.Εγώ πάντως δύσκολα θα έβαζα falken. Θα πήγαινα σε κάτι ποιο εμπορικό και γνωστό.
Αυτό μόνο και μόνο γιατί αν συμβεί κάτι θα ήθελα να βρω εύκολα ελαστικό αντικατάστασης και όχι να αλλάξω και τα 4 ελαστικά. -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Απορια:οταν σε πιανει λαστιχο χρειαζεται εκ νεου ζυγοσταθμιση επειδη το βγαζεις το ξεζανταρεις και το φτιαχνεις?Ναι, Νίκο. Και καλύτερα κάνε σε όλα.
nickthetrib from tapatalk
-
Εμένα δυο φορές που με έχει πιάσει λάστιχο μου το έκαναν ζυγοστάθμιση μόνοι τους δεν είπα κάτι.
Αλλά σε όλα γιατί χρειάζεται?? Δεν το νομίζω -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Εμένα δυο φορές που με έχει πιάσει λάστιχο μου το έκαναν ζυγοστάθμιση μόνοι τους δεν είπα κάτι.
Αλλά σε όλα γιατί χρειάζεται?? Δεν το νομίζωΚαι εγω έτσι λέω.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Απορια:οταν σε πιανει λαστιχο χρειαζεται εκ νεου ζυγοσταθμιση επειδη το βγαζεις το ξεζανταρεις και το φτιαχνεις?
Ναι, Νίκο. Και καλύτερα κάνε σε όλα.
Του το ειπα του (ο θεος να τον κανει μαστορα) και μου λεει 'δε χρειαζεται'
-
Ο χρήστης steliosgiatrelli έγραψε:
Ελπίζω ο φίλος να καταλάβει την ειρωνεία
Να πω την αλήθεια ,όχι δεν την έπιασα αλλά οκ.
Εννοείται οτι ήταν καθαρή ειρωνία. Ελεος με τους κάθε ειδικούς που θάβουν οτι αυτοί δεν πουλάνε στα μαγαζιά τους.
Θα μου πείς την δουλεία τους κάνουν αλλά αν μου έλεγε κάποιος επαγγελματίες αυτές τις μπαρούφες θα τον έβαζα στην μαυρη λίστα.Τα Falken αν τα βρήκες στα 275 βάλτα άφοβα. Αρκετοί οδηγοί τα έχουν προτιμήσει και μόνο θετικά σχόλια έχω διαβάσει.
Πριν ενα χρόνο έκανα έρευνα αγοράς για διάσταση 205/40/17. Ημουν ανάμεσα σε Bridgestone Adrenaline, στα Falken ZE914 και τα Hankoon Ventus V12 Evo2. Τελικά μετά απο αρκετό διάβασμα κατέληξα στα Hankook και μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το συγκεκριμμένο λάστιχο. Το οτι είναι και καλά 'δευτεροκλασσάτη' μάρκα, προσωπικα δεν με αγχώνει καθόλου. Αποδείχθηκε τελικά πολύ καλό λάστιχο και σίγουρα βγήκε και το πορτοφόλι μου κερδισμένο απο τα 100 ευρώ φθηνότερα που τα αγόρασα σε σχέση με τα 'πρωτοκλασσάτα' Bridgestone.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ναι, Νίκο. Και καλύτερα κάνε σε όλα.
Του το ειπα του (ο θεος να τον κανει μαστορα) και μου λεει 'δε χρειαζεται'
Τα λάστιχα δν είναι τελεια από το εργοστασιο.Εφοσον αλλαζει η θεση τους στην ζαντα θελουν ζυγοσταθμιση.Μπορει η αλλαγη να μην γινει αντιληπτη αλλα μπορει να γινει και αρκετα.
υ.γ. προτιμω κορδονι από το να πληρωσω 10 ευρω για φουιτ την στιγμη που το λαστιχο κοστιζει 60 ευρω.
-
Φαντάζομαι πως μιλάτε για το σκέτο το 914 και,όχι για το ecorun του παραπάνω link!
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Πριν ενα χρόνο έκανα έρευνα αγοράς για διάσταση 205/40/17. Ημουν ανάμεσα σε Bridgestone Adrenaline, στα Falken ZE914 και τα Hankoon Ventus V12 Evo2. Τελικά μετά απο αρκετό διάβασμα κατέληξα στα Hankook και μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το συγκεκριμμένο λάστιχο. Το οτι είναι και καλά 'δευτεροκλασσάτη' μάρκα, προσωπικα δεν με αγχώνει καθόλου. Αποδείχθηκε τελικά πολύ καλό λάστιχο και σίγουρα βγήκε και το πορτοφόλι μου κερδισμένο απο τα 100 ευρώ φθηνότερα που τα αγόρασα σε σχέση με τα 'πρωτοκλασσάτα' Bridgestone.
Εχεις φορεσει στο συγκεκριμενο αυτοκινητο τα Bridgestone Adrenaline ετσι ωστε να εχεις αποψη για τη διαφορα τους σε σχεση με αυτα που εβαλες?
-
@ Alxnks
Ορθώς τα γλυκοκοιτάζεις και επιπλέον δεν συγκρίνονται τα δυο πέλματα!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]