-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Δες την ευρωπαική ταμπέλα βαθμολογίας που έχουν όλα και διάλεξε με βάση τις προτεραιότητές σου.
Η ευρωπαϊκή ταμπέλα βαθμολογίας ειναι, όχι τελείως, αλλα σχεδόν ΓΤΠ
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Δες την ευρωπαική ταμπέλα βαθμολογίας που έχουν όλα και διάλεξε με βάση τις προτεραιότητές σου.
Η ευρωπαϊκή ταμπέλα βαθμολογίας ειναι, όχι τελείως, αλλα σχεδόν ΓΤΠ
Ψυγείο θα πάρει;
-
Βλέπω εμπεριστατωμένες απαντήσεις με επιχειρήματα.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Βλέπω εμπεριστατωμένες απαντήσεις με επιχειρήματα.Το να μην λες ειναι καλύτερη συμβουλή απο μια συμβουλή
-
Συγνωμη κιολας φιλε μου αλλα τι περιμενεις να σου πουνε? Δηλαδη εσυ αν θελεις να παρεις καλο ελαστικο (γιατι λογικα καλο ελαστικο θα θελεις για την ασφαλεια σου) θα ψωνιζεις ελαστικο που εχει μονο Α σε καθε κατηγορια(βροχινο Α, καταναλωση Α, θορυβο Α)??
Δηλαδη ολα τα αλλα ειναι ΓΤΠ που ειπε και ο φιλος Aikibill ??Φιλικα παντα.
-
Με τα λαστιχα δε το εχω πολυ ψαξει, κυριως επειδη στα αυτοκινητα μου ταιριαζαν απολυτως τα michelin απο εποχης exalto... Θελω ν αλλαξω σε καποιο λογικο χρονικο διαστημα (διασταση 185/60/14) και εκτος της κλασσικης λυσης energy saver και του βελτιωμενου πλεον plus ,για το οποιο ακουω και σα λαστιχο γκρινιες στην 'οικολογικη' σειρα τι αλλο θεωρειτε-αι καλυτερο? Και kleber εχω δοκιμασει στο συγκεκριμενο και ηταν καλουτσικο.
-
Απο αυτα που εχω ακούσει-διαβάσει θα ήμουν μεταξύ
Pirelli cinturato p1 verde
Toyo cf2
Dunlop sport blu response -
Συμφωνω με τον Aikibill.
Ειναι οι καλυτερες επιλογες αυτες τη στιγμη.
Θα προσθετα και το GoodYear EfficientGrip Performance.
Εγω Νονε στην ιδια ακριβως διασταση με σενα εβαλα τα Dunlop Sport BluResponse. Απολυτα ικανοποιημενος.
-
Θα τα ψαξω ενα ενα! Ευχαριστω για τις προτασεις και το χρονο σας!
-
Σημερα πηγα και ρωτησα τοσο για καλοκαιρινα οσο και για χειμωνιατικα.Ειχε μια τετραδα χειμωνιατικα matador σε 195 65 15 προσφορα 200 ευρω.....Η τιμη ειναι πολυ καλη.....αλλα τι λενε σαν λαστιχα τα ματαντορ?
-
Χρειάζεσαι σίγουρα τα χειμωνιάτικα? αν μένεις επαρχία σε βουνό, τότε μόνο ναι, αλλιώς μόνο καλοκαιρινά.
Για τα ματαντορ δεν ξέρω να σου πω, σε νταλίκες και λεωφορεία τα έχω δει μόνο. -
Αφού αποφάσισα να μείνω με το Polo για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα, θα αλλάξω τα Hankook που έχουν 2 χρόνια και 25.000 χλμ πάνω τους - στους πρώτους 10 μηνες & 10.000χλμ ήταν ΟΚ, αλλά τώρα πια είναι επικίνδυνα για ελληνικό οδόστρωμα όπως έχω ξαναγράψει εδώ. Επιπλέον κοπανάνε και παράγουν πολύ θόρυβο μιας και η γόμα είναι σκληρή σαν πέτρα.
195/55/15
Λέω για PremiumContact 5 που το χω δοκιμάσει ξανά και μου άρεσε πολύ.
Άλλες προτάσεις για δοκιμασμένα καλό παρόμοιο λάστιχο; -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Χρειάζεσαι σίγουρα τα χειμωνιάτικα? αν μένεις επαρχία σε βουνό, τότε μόνο ναι, αλλιώς μόνο καλοκαιρινά.
Για τα ματαντορ δεν ξέρω να σου πω, σε νταλίκες και λεωφορεία τα έχω δει μόνο.Τα χρειαζομαι οπωσδηποτε διοτι ανεβαινω σε 1000μ υψομετρο ειδικα οταν χιονιζει....και λογω πισωκινητου δεν παιζει με καλοκαιρινα
-
Καλημέρα παιδιά .μεταξύ 185/65/15 με σήμανση fuel a και ενός 175/65/15 fuel c ποιο έχει χαμηλότερη κατανάλωση?
Στάλθηκε από το SM-A300F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[list=][/list]>Ο χρήστης Ikariwths έγραψε:
Καλημέρα παιδιά .μεταξύ 185/65/15 με σήμανση fuel a και ενός 175/65/15 fuel c ποιο έχει χαμηλότερη κατανάλωση?
Στάλθηκε από το SM-A300F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντελως θεωρητικα......στα ιδια θα ειναι!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
[list=][/list]>Καλημέρα παιδιά .μεταξύ 185/65/15 με σήμανση fuel a και ενός 175/65/15 fuel c ποιο έχει χαμηλότερη κατανάλωση?Στάλθηκε από το SM-A300F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντελως θεωρητικα......στα ιδια θα ειναι!
Αλλά με το 185 θα έχεις όλα τα καλά από το φαρδύτερο πέλμα, μην το ξεχνάμε αυτό. Αλλά αν η στοκ σου διάσταση είναι το 175 (και δεν έχει μεγάλη διαφορά τιμής με το 185) μείνε στο στοκ.
-
Ο χρήστης mithos1979 έγραψε:
Καλησπέρα,επειδή θα αλλάξω τα dunlop blueresponse διάστασης 205/55 /16 91V που φοράω στο mazda 3 μου, θα ήθελα κάποια γνώμη για κάποια που έχω στα υπόψιν.Μεταξύ pirelli p7 cinturato με 280ευρώ,continental premium contact 5 300ευρώ και michelin primacy 3 με 315 τι θα επιλέγατε;Καλησπέρα.Τελικά προτίμησα και τοποθέτησα τα Ρ7 και μετά από 3000χλμ θα ήθελα να κάνω κάποια σχόλια που πιθανόν να βοηθήσουν κάποιους σε μελλοντική επιλογή.Τα Ρ7 είναι πιο σκληρά σε πλαινά σε σχέση με τα dunlop αν και όχι κάτι το ιδιαίτερο,απλώς σκληρότερα.Έχω την εντύπωση ότι έχουν μεγαλύτερο θόρυβο κύλισης και είναι απειροελάχιστα χειρότερα σε πλευρική πρόσφυση.Σε ελκτική πρόσφυση και σε βρεγμένο μου φάνηκαν πολύ καλά,ενώ έχουν και βαθύτερο πέλμα.Αυτές είναι οι έως τώρα εντυπώσεις μου αν και έχουν περάσει και 3 χρόνια από όταν πρωτοτοποθέτησα τα dunlop.Ευχαριστώ πολύ και όσους είχαν απαντήσει στην ερωτησή μου και με βοήθησαν στην επιλογή μου.
-
Επειδή τα πάντα ειναι ζήτημα σύγκρισης θα συγκρίνω τα 4 τελευταία ελαστικα με τα οποία είχα εμπειρία.
Στεγνό 1. Michelin pilot sport 3 2. Pirelli cinturato p7 2. Hankook ventus s1 evo 4. Bridgestone Turanza er300.
Βρεγμένο 1. Michelin 2. Pirelli 2. Bridgestone 4. Hankook.
Άνεση 1.pirelli 2.michelin 2.hankook 4.bridgestone -
Πιρελι & μπριτζ ειναι στην κατηγορια τουρισμου,ενω τα αλλα δυο στην σπορ,οποτε δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα μεταξυ τους
-
Ε και τι θα γινει,θα μου κάνουν μυνηση που τα συγκρινα;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]