-
Ε αφού είναι ευχαριστημένη μετα απο 5 καλοκαίρια?
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Leon 1p,222 αλογα,34,3 ροπη.
Άν και κάνουν ταμάμ στο Supra,με τη ροπή που αναφέρεις πως έχεις,αξίζει να τα δοκιμάσεις!!
Τα 050Α εννοεις?
Παντως η' για αυτα η' για τα p zero σκεφτομαι.
Και απο τα bridgestone εχω ασχημες αναμνησεις απο παλιοτερο οχημα. -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
@xenos
Καλοφόρετα και πάντα ασφαλείς διαδρομέςthanks. Σε πρώτη φάση, ζεσταίνονται πολύ γρήγορα και το αμάξι έγινε πολύ πιο άνετο. Τα παλιά είχαν γίνει πολύ σκληρά.
-
@screwdriver....
Τα 050Α εννοεις?Da....
-
@BILL33......
Σκέφτεσαι να τα αλλάξεις ή θα τα κρατήσεις και άλλο;Ίσως το golf δέ τρώει λάστιχα.......
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
@BILL33......
Σκέφτεσαι να τα αλλάξεις ή θα τα κρατήσεις και άλλο;Ίσως το golf δέ τρώει λάστιχα.......
Δοκίμασε το κουμπί της παράθεσης,κάνει πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα.
-
Για 215/65/16 μεταξυ MICHELIN LATITUDE TOUR και DUNLOP FAST RESPONSE τι προτεινετε?
-
τι σχεση εχουν τα δυο λαστιχα μεταξυ τους;
-
Προτεινονται απο λαστιχά ως ασφαλτινα σε suv.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Προτεινονται απο λαστιχά ως ασφαλτινα σε suv.και ο λαστιχας τι λεει για αυτο;
βασικα, τι καθομαι και συζηταω. αφου οτι σου πει ο λαστιχας θα βαλεις.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Προτεινονται απο λαστιχά ως ασφαλτινα σε suv.
και ο λαστιχας τι λεει για αυτο;
βασικα, τι καθομαι και συζηταω. αφου οτι σου πει ο λαστιχας θα βαλεις.
Βασικα ψαχνω γνωμες για το dunlop, τα μισελεν τα φοραω ηδη και χρηζουν αλλαγης μετα απο 4 χρονια. Ευχαριστημενος εμεινα. Αλλα θελω να δοκιμασω και κατι αλλο χωρις να πεσω σε πολυ δευτερη μαρκα οπως τα barum που προτεινονται επισης απο ολους τους λαστιχαδες. Ρωτω αν αξιζει να δοκιμασω τα dunlop ή κατι αλλο αν εχετε να προτεινετε, σε σχεση με τα μισελεν.
Επισης ποτε δεν λαμβανω υποψιν τη γνωμη των λαστιχαδων καθως ειναι μονο εμποροι και τυχγανει να πουλανε λαστιχα.
Αρα ποπολαρε οτι αποφασισω εγω με την βοηθεια σας, θα βαλω. -
Παιδιά έχει κάποιος εμπειρία από τα momo M2 outrun ?Αν τα έχει τοποθετήσει κάποιος μπορεί να πει μια γνώμη?Ευχαριστω εκ των προτέρων!
-
Ο χρήστης Xainhs έγραψε:
Παιδιά έχει κάποιος εμπειρία από τα momo M2 outrun ?Αν τα έχει τοποθετήσει κάποιος μπορεί να πει μια γνώμη?Ευχαριστω εκ των προτέρων!Πόσο φτηνότερα τα βρίσκεις απο άλλα επώνυμα ελαστικά;
-
Κοίταξε 280 ευρώ τα 185/65/15 και 290 ευρώ τα 195/65/15.Το θέμα είναι ότι δίνει εγγύηση(γραπτη!)ότι σε περίπτωση ολικής καταστροφής ελαστικού το αντικαθιστά δωρεάν (για ένα χρόνο),ακόμα και αν φταίω εγώ για ότι έπαθε η αν καταστράφηκε από δολιοφθορά .Δεν αξίζει λέτε? Γενικά δέχομαι προτάσεις και για αλλά
-
Ο χρήστης Xainhs έγραψε:
Κοίταξε 280 ευρώ τα 185/65/15 και 290 ευρώ τα 195/65/15.Το θέμα είναι ότι δίνει εγγύηση(γραπτη!)ότι σε περίπτωση ολικής καταστροφής ελαστικού το αντικαθιστά δωρεάν (για ένα χρόνο),ακόμα και αν φταίω εγώ για ότι έπαθε η αν καταστράφηκε από δολιοφθορά .Δεν αξίζει λέτε? Γενικά δέχομαι προτάσεις και για αλλάΟλική καταστροφή;Δηλαδή το καρούμπαλο το καλύπτει;Το περπάτημα ξεφούσκωτο;
Δεν μου ακούγονται και για τόσο φτηνα ,μαλλον για ακριβότερα απο πολλά επώνυμα(και όχι φασόν Κινέζικα).
Πχ http://www.siriocenter.gr/Products/Deta ... 85-65-15-H χωρίς να είναι το φτηνότερο.https://www.skroutz.gr/c/578/elastika.h ... %2F65%2F15
-
Τα καλύπτει ΟΛΑ γραπτά από ότι μου πε!Ευχαριστώ για τις προτάσεις,σίγουρα θα ψάξω και άλλα απλά επιδή δεν έχω εμπειρία από λάστιχα momo (κανένα αυτοκίνητο της οικογένειας η γνωστών μου) ήθελα να δώ αν αξίζει να τα συμπεριλάβω στις επιλογές μου.Να πώ επίσης ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα michilin energy saver πρώτης τοποθέτησης.Κράτημα ικανοποιητικότατο για τον χαρακτήρα τους και σχετικά αθόρυβα ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες.Να πώ επίσης ότι τα Michilin Pilot που ρώτησα βγαίνουν σε 16αρα ζάντα και πάνω.
-
Τα καλύπτει ΟΛΑ γραπτά από ότι μου πε!Ευχαριστώ για τις προτάσεις,σίγουρα θα ψάξω και άλλα απλά επιδή δεν έχω εμπειρία από λάστιχα momo (κανένα αυτοκίνητο της οικογένειας η γνωστών μου) ήθελα να δώ αν αξίζει να τα συμπεριλάβω στις επιλογές μου.Να πώ επίσης ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα michilin energy saver πρώτης τοποθέτησης.Κράτημα ικανοποιητικότατο για τον χαρακτήρα τους και σχετικά αθόρυβα ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες.Να πώ επίσης ότι τα Michilin Pilot που ρώτησα βγαίνουν σε 16αρα ζάντα και πάνω.
-
Kαι τα Dunlop/Goodyear έχουν εγγύηση.
-
Ο χρήστης Xainhs έγραψε:
Κοίταξε 280 ευρώ τα 185/65/15 και 290 ευρώ τα 195/65/15.Το θέμα είναι ότι δίνει εγγύηση(γραπτη!)ότι σε περίπτωση ολικής καταστροφής ελαστικού το αντικαθιστά δωρεάν (για ένα χρόνο),ακόμα και αν φταίω εγώ για ότι έπαθε η αν καταστράφηκε από δολιοφθορά .Δεν αξίζει λέτε? Γενικά δέχομαι προτάσεις και για αλλάΤην ενδεχόμενη στουκα μετά απο κανα χρόνο, διότι δεν φρεναρεις με τίποτα.. ....στην καλύπτει; ;;;;
Λέμε τώρα.. ...... -
Δηλαδή τόσο χάλια κράτημα έχουν??
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]