-
Φορέθηκαν σήμερα τα Dunlop Sport Maxx RT 225/45/17. Αρκετά μαλακό πέλμα . Λίγο φρέσκα βέβαια, 1814, αλλά δε βαριέσαι...
Επιτέλους ξεφορτώθηκα τα λάστιχα που είχα Τα είχα αγοράσει με τις ζάντες. Λίγο το V σχήμα, λίγο το σκληρό πέλμα, συντόνιζαν το αμάξι στα 50χαω κ έκανε σαν ερπυστριοφόρο -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Καινούρια λάστιχα για το Sirion σήμερα.
Goodyear Efficientgrip Performance στα 218€ με 6 άτοκες δόσεις σχεδόν 3 μήνες πριν κατασκευής.Καλοφορετα Νικο!!!
-
Ευχαριστούμε!
Περιμένω να κάνουμε λίγα χιλιόμετρα να δω πως είναι και στα γρήγορα. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Φορέθηκαν σήμερα τα Dunlop Sport Maxx RT 225/45/17. Αρκετά μαλακό πέλμα . Λίγο φρέσκα βέβαια, 1814, αλλά δε βαριέσαι...
Επιτέλους ξεφορτώθηκα τα λάστιχα που είχα Τα είχα αγοράσει με τις ζάντες. Λίγο το V σχήμα, λίγο το σκληρό πέλμα, συντόνιζαν το αμάξι στα 50χαω κ έκανε σαν ερπυστριοφόροΠες μας και την τιμη ντε........
-
Με αζωτο σε λαστιχα 215/40/17 τι διαφορες θα δω? Αξιζει?
-
οχι
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Επιτέλους ξεφορτώθηκα τα λάστιχα που είχα Τα είχα αγοράσει με τις ζάντες. Λίγο το V σχήμα, λίγο το σκληρό πέλμα, συντόνιζαν το αμάξι στα 50χαω κ έκανε σαν ερπυστριοφόροΠες μας και την τιμη ντε........
416€ με περαστικά.
Από άνεση φαίνονται καλά... Στα πρώτα 200 χλμ φαίνονται πως είναι μαλακά κ άνετα. Παρατηρώ όμως ότι μαγουλιάζουν αισθητά σε σχέση με τα προηγούμενα (ήταν κιόλας 94W με σκληρό πέλμα κ 4-5 ετών...).
Το μαγούλιασμα το παρατηρώ στα 8άρια όταν αλλάζω αυτοκινητόδρομο, δλδ σε κάτι τέτοια...
Πίεση έχω ελέγξει 2 φορές, 2,7 bar μπροστά, 3,1 πίσω. -
Γιατί βαζεις κουκουρουκου πιέσεις; 2,3 μπροστα, 2,7 πισω δε λεει η καλη bmw?
sent using tapatalk, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
-
Και μένα μου φάνηκαν μεγάλες οι πιεσεις
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Γιατί βαζεις κουκουρουκου πιέσεις; 2,3 μπροστα, 2,7 πισω δε λεει η καλη bmw?sent using tapatalk, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
για δώσε λίνκ...
γιατί εμένα άλλα λέει το αυτοκόλλητο στην πόρτα
ανώτατη μπροστά δίνει την 2,8 με 91W, πίσω 3,3 αν θυμάμαι καλάΗ πίεση εξαρτάται από τη διάσταση, το load του ελαστικού, το φορτίο του αυτοκινήτου.
-
Τι να το κανεις το λινκ αφου εχεις την ετικετα; ποσο γραφει για ξεφορτωτο αυτοκινητο;
sent using tapatalk, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
-
Ούτε οι πιέσεις φταίνε,ούτε τα link ...απλώς,έχει πάρα πολύ μαλακό πλαινό για sport ελαστικό!!!Απλά τα πράγματα...αφού είναι σαν βούτυρο.
-
Σε 225/45/17 ψαχνω και εγω κατι που να μην μαγουλιαζει.τι επιλογες υπαρχουν τελικα?
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ούτε οι πιέσεις φταίνε,ούτε τα link ...απλώς,έχει πάρα πολύ μαλακό πλαινό για sport ελαστικό!!!Απλά τα πράγματα...αφού είναι σαν βούτυρο.αυτό ακριβώς...
-
Παιδια με αλλαγη απο 205/50/17 σε 205/55/17 υπαρχει μεγαλη διαφορα στη συμπεριφορα ενος crossover(suzuki s cross)?
-
αφεντικο, σβησε την υπογραφη σου.
-
απο την μια φαινεται φουλ μαλακια
-
δεν επιτρεπεται η διαφημιση
-
μας εχεις βγαλει τα ματια
-
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Με αζωτο σε λαστιχα 215/40/17 τι διαφορες θα δω? Αξιζει?απο οτι ξερω το αζωτο δεν αξιζει ..... το σκεφτομουνα και εγω καποια στιγμη αλλα απο πληροφοριες απο διαφορες πηγες στο internet καταλαβα οτι δεν αξιζει ...
-
Μπηκαν εδω και καμια βδομαδα τα SC3 στο ΕP3 , βαλαμε και αζωτο (δωρεαν) 38 psi, οντως μαλακά πλαινα, στις κοφτές τιμονιες ξενιζε καπως, ολα θεμα συνηθειας απλα περιοριζεις λιγο τις ταρζανιες...Σε κρατημα ειναι φοβερα, μπαινει σε κατι καμπές το αμαξι ουτε που το πιστευα οταν ειδα το κοντερ, δεν χρειαζονται καμια ειδικη διαδικασια για ζεσταμα, ειναι ετοιμοπολεμα απο την αρχη. Για κινηση σε δημοσιο δρομο ικανοποιουνε πληρως. Αθορυβα, και φοβερη ανεση γιατι το αμαξι ταξιδευει πολυ συχνα.
-
Αθόρυβα; δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο....
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Σε 225/45/17 ψαχνω και εγω κατι που να μην μαγουλιαζει.τι επιλογες υπαρχουν τελικα?Το potenza 050A λογικα, ειχε προταθει και σε μενα ως το καλυτερο ελαστικο απο πλευρας κατευθυντικοτητας.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]