-
Συμπεράσματα από τη σύντομη συνύπαρξη με τα Exalto:
Προσφέρουν πάρα πολύ καλή πρόσφυση! Το τιμόνι ανταποκρίνεται με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια στις αλλαγές πορείας, χωρίς καμία αίσθηση νευρικότητας, ενώ και στο φρενάρισμα, σε 1-2 δοκιμαστικά φρεναρίσματα που έκανα, το ABS δεν μπήκε σε λειτουργία, με πολύ καλές αποστάσεις ακινητοποίησης.
Γενικά δείχνουν να αξίζουν τα λεφτά τους και θα τα πρότεινα ανεπιφύλακτα ως ένα ελαστικό για όλες τις δουλειές. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Συμπεράσματα από τη σύντομη συνύπαρξη με τα Exalto:Προσφέρουν πάρα πολύ καλή πρόσφυση! Το τιμόνι ανταποκρίνεται με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια στις αλλαγές πορείας, χωρίς καμία αίσθηση νευρικότητας, ενώ και στο φρενάρισμα, σε 1-2 δοκιμαστικά φρεναρίσματα που έκανα, το ABS δεν μπήκε σε λειτουργία, με πολύ καλές αποστάσεις ακινητοποίησης.
Γενικά δείχνουν να αξίζουν τα λεφτά τους και θα τα πρότεινα ανεπιφύλακτα ως ένα ελαστικό για όλες τις δουλειές.Και εγώ μετά από 900χλμ την ίδια εντύπωση έχω.
-
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Την Πέμπτη το βράδυ παρέλαβα το BRAVO από τον αντιπρόσωπο. Εκτός του ότι ήταν βρώμικο με λάσπες από την μάντρα, μετά το πλύσιμο είδα δύο θαμπώματα στην οροφή και στο καπό και ένα χτυπηματάκι στη λαβή της πόρτας του συνοδηγού. Επίσης, πρόσεξα σήμερα το πρωί τα λάστιχα και έχουν σε κάποια σημεία μεγάλα σημάδια με καφέ απόχρωση...Διάβασα ότι δείχνουν πως τα ελαστικά έχουν υποστεί φθορά..Ημερομηνία κατασκευής των ελαστικών είναι 2η βδομάδα του Μαΐου...Θα πάω αύριο πρωι για να μου τα φτιάξουν τα σημάδια και να ζητήσω αντικατάσταση ελαστικών. Έχει τα P7 που είναι και 6ετίας λάστιχο σαν μοντέλο...
Πώς να το χειριστώ το θέμα;;
Η μισή χαρά μου έχει φύγει, γιατί ήταν και πολύ φίλος ο διευθυντής πωλήσεων εκεί...
-
Τα καφέ σημάδια είναι μάλλον λάσπη, η οποία δέν φεύγει πάντα εύκολα απο το λάστιχο. Υπάρχουν ειδικοί καθαριστικοί αφροί για τα λάστιχα, αλλιώς θέλει σαπούνι και λίγο παραπάνω τρίψιμο με το σφουγγάρι.
Όσο για την ημερομηνία, δέν θεωρούνται παλιά, και τώρα να πάς σε λαστιχάδικο να πάρεις καινούρια η ημερομηνία τους θα είναι απο 2 εώς 6 μήνες.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τα καφέ σημάδια είναι μάλλον λάσπη, η οποία δέν φεύγει πάντα εύκολα απο το λάστιχο. Υπάρχουν ειδικοί καθαριστικοί αφροί για τα λάστιχα, αλλιώς θέλει σαπούνι και λίγο παραπάνω τρίψιμο με το σφουγγάρι.Όσο για την ημερομηνία, δέν θεωρούνται παλιά, και τώρα να πάς σε λαστιχάδικο να πάρεις καινούρια η ημερομηνία τους θα είναι απο 2 εώς 6 μήνες.
Χμ...μακάρι να είναι από τη λάσπη!Απλά το αυτοκίνητο είναι με το μειωμένο τέλος ταξινόμησης, άρα ήταν στην Ελλάδα από το καλοκαίρι...Στα τελωνεία τα έχουνε έξω στην κάψα, οπότε για 3 μήνες μέχρι τώρα που ήρθε ήταν έξω σε ήλιο, βροχές κλπ. Επειτα, το αμάξι εδώ και 2 εβδομάδες που ηρθε, το είχαν σε μία αλάνα με λάσπες επίσης απροστάτευτο...Για αυτό το σκέφτομαι για τη φθορά που μπορεί να έχει το αμάξι γενικά από όλη αυτόν τον καιρό που ήταν έξω(χρώμα-θαμπώματα, λάστιχα ξερά κλπ)...
Σε ευχαριστώ.
-
Δεν ειναι τίποτα το τρομερό...και όταν το αγοράσεις άλλωστε, αν δεν το παρκάρεις σε κλειστό χώρο στάθμευσης, περίπου στην ίδια φθορά υπόκειται.
Τα λάστιχα αν ειναι κατασκευασμένα στο ίδιο έτος μια χαρά είναι...
-
Έλα ντε! Δλδ αυτοί που έχουν αυτοκίνητα 1/2/3 ετών και τα παρκάρουν πάντα έξω, τι έπαθαν? Σκούριασαν, θάμπωσαν, ξέβαψαν?
-
Καλημερα,καλως σας βρηκα.
Θελω να αλλαξω λαστιχα σε κορολλα 1.6. Το αυτοκινιτο φοραει MICHELIN PRIMACY σε διασταση 195-60/15. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο αυτα,αλλα σκεφτομαι κατι πιο σπορτιφ. Καμια προταση? Μηπως να τα αλλαξω σε 205-55/15 ? Ευχαριστω εκ των προτερων. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Θελω να αλλαξω λαστιχα σε κορολλα 1.6. Το αυτοκινιτο φοραει MICHELIN PRIMACY σε διασταση 195-60/15. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο αυτα,αλλα σκεφτομαι κατι πιο σπορτιφ. Καμια προταση? Μηπως να τα αλλαξω σε 205-55/15 ? Ευχαριστω εκ των προτερων.Καλώς ήρθες !
Τα 205/55/15 είναι 30-35% ακριβότερα από την τωρινή σου διάσταση και μάλλον αχρείαστα για το αυτοκίνητό σου. Ψηφίζω Conti PremiumContact 2 (εκ πείρας), σε 195/60/15 ! -
Φίλε xenos είναι πρόσφατη μια ιστορία που διάβασα για ένα i30 που πήρε κάποιος σαν καινούριο και του βγήκανε χίλιαδυο προβλήματα - ακόμη και με σκουριά- επειδή ο άλλος το είχε αφήσει πόσο καιρό έξω...Λοιπόν, επειδή κυκλοφορούσα 5 χρόνια με ένα Honda Civic του 81 και το καινούριο αυτοκίνητου μου ήρθε τελείως απρόσμενα (όχι, δεν το κέρδισα ) ήθελα, από τη στιγμή που θα ζοριστώ κάπως να το ξεχρεώσω σε 6 χρόνια, να ξέρω ότι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ είναι εντάξει με το αυτοκίνητο. Και μάλιστα, όταν έχεις κάποιον γνωστό και υποτίθεται ότι είσαι σίγουρος ότι δε θα έχεις προβλήματα τέτοιας φύσης και ξαφνικά εμφανίζονται διάφορα, ε, θέλεις να πάρεις και μια γνώμη από ανθρώπους που ασχολούνται περισσότερο με αυτοκίνητα και έχουν εμπειρία από αγορές-πωλήσεις, συντήρηση κλπ... Όπως και νά'χει, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας γιατί με ηρεμήσατε!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Θελω να αλλαξω λαστιχα σε κορολλα 1.6. Το αυτοκινιτο φοραει MICHELIN PRIMACY σε διασταση 195-60/15. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο αυτα,αλλα σκεφτομαι κατι πιο σπορτιφ. Καμια προταση? Μηπως να τα αλλαξω σε 205-55/15 ? Ευχαριστω εκ των προτερων.Καλώς ήρθες !
Τα 205/55/15 είναι 30-35% ακριβότερα από την τωρινή σου διάσταση και μάλλον αχρείαστα για το αυτοκίνητό σου. Ψηφίζω Conti PremiumContact 2 (εκ πείρας), σε 195/60/15 !Ευχαριστω πολυ !
-
Για Continental,
- Τα Μ0 που είναι με ενισχυμένα πλαινά για μοντέλα της μερσεντέ, λένε τίποτα;
- Εργοστάσιο στη Ρουμανία μας κάνει;
-
θα αγοραζατε λαστιχα 15 μηνων (χρονολογια παραγωγης ιουλιος του 2008)
-
Ο χρήστης G.A.G έγραψε:
θα αγοραζατε λαστιχα 15 μηνων (χρονολογια παραγωγης ιουλιος του 2008)Όχι ποτέ. Ποιός ο λόγος να είσαι 1 χρόνο μείον από τη στιγμή που η πλειοψηφία των λαστιχάδων φέρνουν μετά από καλοκαίρι 2009.
-
Τα λάστιχα δεν γερνάνε τόσο γρήγορα στην αποθήκη και με μικρή έκπτωση γίνονται ελκυστικά.
-
Για τα p zero nero ποια η γνώμη σας? (σπορτίφ οδήγηση)
(205/50/16) -
Παδιά θέλω γνώμες...
Ποια η άποψη σας για τα toyo proxes t1r σε διασταση 195/55-15Θα είναι καλά ρε παιδιά ή θα βρεθώ σε κάνα χαντάκι σε καμια στροφή ή σε κάνα βρεγμένο δρόμο;
Επίσης έχουν δείκτη 85V. Ποια η διαφορά του V με το H πρακτικά ρε παιδιά;Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για τα p zero nero ποια η γνώμη σας? (σπορτίφ οδήγηση)
(205/50/16)Τα είχα στο Citroen για ένα διάστημα και δέν μπορώ να πώ οτι ξετρελάθηκα. Στα ίδια επίπεδα με τα Exalto που είχε πρίν, αντε ελάχιστα καλύτερα. Το SC3 είναι καλύτερο κατα τη γνώμη μου.
-
Ο χρήστης dimitris__27 έγραψε:
Παδιά θέλω γνώμες...
Ποια η άποψη σας για τα toyo proxes t1r σε διασταση 195/55-15Θα είναι καλά ρε παιδιά ή θα βρεθώ σε κάνα χαντάκι σε καμια στροφή ή σε κάνα βρεγμένο δρόμο;
Επίσης έχουν δείκτη 85V. Ποια η διαφορά του V με το H πρακτικά ρε παιδιά;Ευχαριστω εκ των προτερων
Ειδικά σε βρεγμένο, έχω διαβάσει reviews, που λέγονται τα καλύτερα για τα συγκεκριμένα.
Πολύ καλά και στο στεγνό, με μόνο ερωτηματικό την αντοχή τους σε ...χαράδρες του οδικού δικτύου μας και σε πεζοδρομιοκαταστάσεις. -
Ο χρήστης dimitris__27 έγραψε:
Ποια η διαφορά του V με το H πρακτικά ρε παιδιά;Είναι πιο βαριά/ανθεκτική η κατασκευή τους (και πιο ακριβά) ώστε να μην υπερθερμαίνονται όταν τρέχεις με το όριο της ταχύτητας που έχουν ΚΑΙ τα έχεις πλήρως φορτωμένα.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]