-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
σε 195/50/15 v ειναι καλα τα ps3 για all-round καταστασεις?τα pilot exalto 2 ειναι καλυτερα απο τα ps3?σε 2 λαστιχαδες που ρωτησα ο ενας εχει τα pilot exalto 2 και ο αλλος μου ειπε οτι εχουν καταργηθει σε αυτη τη διασταση.σε στεγνο ποιο ειναι καλυτερο?πλαινο ποιο εχει ποιο σκληρο?ευχαριστω
Για μενα που εχω δοκιμασει και τα δυο, τα PE2 ειναι πιοι σπορ και εχουν καλυτερο κρατημα. Αλλα για all-round καταστασεις με τα PS3 θα μεινεις αρκετα ικανοποιημενος. Μονο σε σπορ καταστασεις, δηλαδη οδηγηση πανω απο 7/10 τα PE2 ειναι καλυτερα.
ευχαριστω,απο αντοχη στο χρονο και θορυβο ποιο ειναι καλυτερο?ανεση ποιο εχει καλυτερη?
-
Αυτοκίνητο Ford Focus του 2002, διαστασεις 195/60-15. Τι προτείνετε;
-
Τι είδους οδήγησης κάνεις;
-
Ώρα για αλλαγή μετά απο 45000 χλμ των Bridgestone B250 στο ford fiesta και το κλασσικό ερώτημα: Tί βάζουμε;
Η διάσταση 175/60/14 , οπότε οι επιλογές περιορισμένες.Ψάχνω κάτι ανθεκτικό που να μη φθείρεται εύκολα μιας και το αυτοκινητάκι προκαλεί ενίοτε για παιχνίδι.
Είμαι μεταξύ των παρακάτω:- **Yokohama BluEarth **
- Pirelli Cinturato P1 (στην σκληρή πλευρά από ό,τι έχω διαβάσει)
- Hankook k425 (το πιο οικονομικό και μάλλον το πιο μαλακό από τα 3)
Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση/εμπειρία ;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Αυτοκίνητο Ford Focus του 2002, διαστασεις 195/60-15. Τι προτείνετε;Dunlop Sport Blue Response. Τα 'βαλε φίλος στην ίδια διάσταση σε 200 SX (S13) προ εβδομάδος. Τιμή δεν θυμάμαι (σίγουρα κάτω από 300 €)...
-
παιδια SOS ..... Εχει δοκιμάσει κανείς NOKIAN LINE??????
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι είδους οδήγησης κάνεις;Άλεξ, δεν έχω Focus καρντιά μου Για μια φίλη είναι, καθημερινή μετακίνηση εντός Αθήνας (normal) και λίγο γρήγορη εκτός (μια φορά το μήνα εθνική και επαρχιακές οδούς).
-
Γιάννη τότε θα την καλύψει κάποιο touring λάστιχο, όπως το Blue Response που είπε ο άλλος Γιάννης παραπάνω. Ή το Yoko C Drive 2, Pirelli P6 κλπ.
-
Danke
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
ευχαριστω,απο αντοχη στο χρονο και θορυβο ποιο ειναι καλυτερο?ανεση ποιο εχει καλυτερη?Σε ολα το PS3.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ριξτε κ μια ματια εδω εχει καλες τιμες κ ειναι αξιοπιστο απο οτι μου ειπαν: http://www.tyrecheap.eu/
Πριν δύο εβδομάδες έβαλα αυτά τα λάστιχα: http://www.tyrecheap.eu/index.php?page= ... 1&Itemid=2
σε ένα λαστιχάδικο εδώ στον Ωρωπό με 40 ευρώ το κομμάτι τοποθετημένα και ζυγοσταθμισμένα...Δεν θα το έλεγα φθηνό...
Δε δουλεύει το link
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Ριξτε κ μια ματια εδω εχει καλες τιμες κ ειναι αξιοπιστο απο οτι μου ειπαν: http://www.tyrecheap.eu/
Πριν δύο εβδομάδες έβαλα αυτά τα λάστιχα: http://www.tyrecheap.eu/index.php?page= ... 1&Itemid=2
σε ένα λαστιχάδικο εδώ στον Ωρωπό με 40 ευρώ το κομμάτι τοποθετημένα και ζυγοσταθμισμένα...Δεν θα το έλεγα φθηνό...
Δε δουλεύει το link
Κατι επαθε το Site μαλλον... Οταν το εβαλα λειτουργουσε κανονικα...
-
Για Audi A3 sportback 160hp τι λάστιχα προτείνετε; Διάσταση 225/45/17.
Κάνω λίγα χλμ και σχεδόν αποκλειστικά εθνική. Οπότε τα αλλάζω πάντα λόγω πολυκαιρίας και όχι χιλιομέτρων.
(Δεν κάνω σπιναρίσματα, χειρόφρενα κλπ αλλά με υψηλή μέση ταχύτητα κινούμαι συχνά)Εχω F1 asymmetric 225/45-17 94Υ XL (made in Germany) αλλά νομίζω ότι τα continental premium contact 2 που είχα σε άλλο αμάξι κράτησαν περισσότερο την ίδια καλή απόδοση που είχαν στην αρχή ενώ τα F1 'έπεσαν' σε απόδοση γρηγορότερα.
Δυστυχώς τα continental premium contact 2 δεν βγαίνουν σε 225/45. Τα sport contact είναι εξίσου καλά; -
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Για Audi A3 sportback 160hp τι λάστιχα προτείνετε; Διάσταση 225/45/17.
Κάνω λίγα χλμ και σχεδόν αποκλειστικά εθνική. Οπότε τα αλλάζω πάντα λόγω πολυκαιρίας και όχι χιλιομέτρων.
(Δεν κάνω σπιναρίσματα, χειρόφρενα κλπ αλλά με υψηλή μέση ταχύτητα κινούμαι συχνά)Εχω F1 asymmetric 225/45-17 94Υ XL (made in Germany) αλλά νομίζω ότι τα continental premium contact 2 που είχα σε άλλο αμάξι κράτησαν περισσότερο την ίδια καλή απόδοση που είχαν στην αρχή ενώ τα F1 'έπεσαν' σε απόδοση γρηγορότερα.
Δυστυχώς τα continental premium contact 2 δεν βγαίνουν σε 225/45. Τα sport contact είναι εξίσου καλά;Δες κ τα hankook s1 evo2 η Κ117
-
Τα sport contact είναι εξίσου καλά;Ναι αλλα να βαλεις τα sportContact 5 οχι τα '2'
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Τα sport contact είναι εξίσου καλά;
Ναι αλλα να βαλεις τα sportContact 5 οχι τα '2'
αυτό κοίταζα να βρω αλλά μου το δείχνει ως discontiniued στη διάσταση 225/45 R17
-
Ποιο είναι το καλύτερο χιονολάστιχο?
-
Τα sport contact είναι εξίσου καλά;
Ναι αλλα να βαλεις τα sportContact 5 οχι τα '2'
αυτό κοίταζα να βρω αλλά μου το δείχνει ως discontiniued στη διάσταση 225/45 R17
Οντως.. παντως τα 2 μην τα βαλεις, δεν εχουν λαβει κ πολυ καλες κριτικες... Σε σπορ λαστιχο δες κ το dunlop sport maxx rt απ'οσο εχω διαβασει ειναι πολυ καλα και βγαινουν στη διασταση σου...
-
Παιδια σε ford fiesta του 2007 σε 14 ζαντες τι ελαστικα να βαλω?Για χειμωνα καλοκαιρι.Επειδη ειμαι ψιλοασχετος το ελαστικο πρεπει να ειναι 4season?Γιατι βλεπω τα πιο πολλα λαστιχα λενε ή χειμωνα ή καλοκαιρι.Αυτο που εχω δει να λεει κ τις 4 εποχες ειναι το Goodyear Vector 4Seasons.
-
Ο χρήστης delpaolo έγραψε:
Παιδια σε ford fiesta του 2007 σε 14 ζαντες τι ελαστικα να βαλω?Για χειμωνα καλοκαιρι.Επειδη ειμαι ψιλοασχετος το ελαστικο πρεπει να ειναι 4season?Γιατι βλεπω τα πιο πολλα λαστιχα λενε ή χειμωνα ή καλοκαιρι.Αυτο που εχω δει να λεει κ τις 4 εποχες ειναι το Goodyear Vector 4Seasons.Πού κινείσαι και σε τί συνθήκες γενικά;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]