-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Θυμάμαι το είχα αναφέρει και εγώ αλλά παρατήρησα το εξής περίεργο. Όσα post με spoiler κάνει ο mjacob το avatar του μένει στην θέση του . Τον φοβάται το σύστημα?Αν το spoiler δεν είναι μέσα σε quote, γίνεται το μπάχαλο με τα avatars [βασικά με τα γενικότερα όρια του post]
Αν το spoiler δεν έχει optional title [δλδ το spoiler=yada yada] τότε εμένα μου το βγάζει μαύροΟπότε, για να εμφανίζεται σωστά, πρέπει να είναι μέσα σε quotes και με optional title.
Μικρότερο πρόβλημα είναι ότι κάνει και ένα indentation που λειτουργεί προσθετικά, δεν επανέρχεται δλδ. Οπότε αν ήθελες να κάνεις πολλαπλά spoilers στο ίδιο μήνυμα, πάλι δεν βγαίνει σωστά -
κατι τετοιο δηλαδη

-
εγω γιατι τα βλεπω ολα οκ??
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
κατι τετοιο δηλαδη
ε?
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
εγω γιατι τα βλεπω ολα οκ??γιατί μας χαλάς την πιάτσα
[ΠΡοφανώς είναι θέμα συγκεκριμένων browsers] -
δεν κλείνει σωστά το div του spoiler class (το προτελευταίο div κλεισίματος δλδ)
από ένα post του Διονύση ddl
Δεν πάει σε μένα  [[Reveal]](#toggle_spoiler) Spoiler: Σε μένα πάει; Συνήθως το μπλε συμβολίζει τον ουρανό, το κίτρινο τον ήλιο και το κόκκινο το αίμα. Δεν ξέρω αν ισχύουν σε όλες αυτές. -
Νομίζω πως εγώ το βλέπω κανονικά στο safari.
Δεν πάει σε μένα  [[Reveal]](#toggle_spoiler) Spoiler: Σε μένα πάει; Συνήθως το μπλε συμβολίζει τον ουρανό, το κίτρινο τον ήλιο και το κόκκινο το αίμα. Δεν ξέρω αν ισχύουν σε όλες αυτές.εσένα είναι: Σε μένα πάει; ****Συνήθως
εγώ έχω: -
αυτό είναι του browser (το ) και με και χωρίς / σωστό είναι. λάθος είναι το div που δεν κλείνει σωστά και είναι μέσα στον κώδικα
-
Μονό εγώ εκνευρίζομαι από τα δεκάδες νέα θέματα που ξεπηδούν, ειδικά στο 'Κατασκευαστές και μοντέλα' , από χρήστες με 0 δημοσιεύσεις;;; Το Γιάρις ή το Πόλο; Την φθηνή έκδοση ή την πιο φθηνή; Ροζ ή φούξια; Κάθε φορά που κάποιος έχει μια απορία ή ένα δίλημμα, μπαίνει, δημιουργεί ένα λογαριασμό, τσιμπάνε 5-6 που διψούν να μεταβιβάσουν την πολύτιμη γνώση τους και πάμε πάλι απ την αρχή...Το αποτέλεσμα είναι ειδικά οι κατηγορίες 'Κατασκευαστες' και 'Περί αυτοκίνησης' να χουν γεμίσει με άχρηστα θέματα.
Μήπως πρέπει να γίνει κάτι γι αυτό;; Μήπως να θεσπιστεί ένα ελάχιστο δημοσιεύσεων για το κάθε μέλος, προτού να μπορεί να ανοίξει νέο θέμα; Προσωπικά το βρίσκω ενοχλητικό να μπαίνει κάποιος και να κάνει το ερώτημά του, μη έχοντας την παραμικρή διάθεση να ξαναμπεί και να ασχοληθεί με το φόρουμ...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Μονό εγώ εκνευρίζομαι από τα δεκάδες νέα θέματα που ξεπηδούν, ειδικά στο 'Κατασκευαστές και μοντέλα' , από χρήστες με 0 δημοσιεύσεις;;; Το Γιάρις ή το Πόλο; Την φθηνή έκδοση ή την πιο φθηνή; Ροζ ή φούξια; Κάθε φορά που κάποιος έχει μια απορία ή ένα δίλημμα, μπαίνει, δημιουργεί ένα λογαριασμό, τσιμπάνε 5-6 που διψούν να μεταβιβάσουν την πολύτιμη γνώση τους και πάμε πάλι απ την αρχή...Το αποτέλεσμα είναι ειδικά οι κατηγορίες 'Κατασκευαστες' και 'Περί αυτοκίνησης' να χουν γεμίσει με άχρηστα θέματα.Μήπως πρέπει να γίνει κάτι γι αυτό;; Μήπως να θεσπιστεί ένα ελάχιστο δημοσιεύσεων για το κάθε μέλος, προτού να μπορεί να ανοίξει νέο θέμα; Προσωπικά το βρίσκω ενοχλητικό να μπαίνει κάποιος και να κάνει το ερώτημά του, μη έχοντας την παραμικρή διάθεση να ξαναμπεί και να ασχοληθεί με το φόρουμ...
+1 απο εμένα και επιπλέον όπως έχω ξαναπεί ίσως είναι καλύτερα αυτά τα συγκριτικά να μην ανοίγουν στο κατασκευαστές & μοντέλα αλλα σε μια ενότητα συγκριτικά.
-
Μπορεί να με πείτε περίεργο αλλά θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια.
1ον: Γιατί στα posts του Coyot δεν φαίνονται τα emoticons? Παράδειγμα εδώ. Δικό μου θέμα είναι? (αν ναι, τότε θα πρέπει να δω γιατί τα pc μου είναι επιλεκτικά με αυτόν τον χρήστη )2ον: (εδώ τα θέλει ο πωπός μου αλλά θα σκάσω αν δεν ρωτήσω )Γιατί όταν πράττει το καθήκον του ο Krusestern και μας επαναφέρει στην τάξη, στα posts του, δεν χρησιμοποιεί έντονα κόκκινα γράμματα? Παράδειγμα εδώ.
ΥΓ: Απλές και εύλογες ( ) απορίες ενός χρήστη. Και αν για την δεύτερη έχω μια σκέψη, για την πρώτη δεν έχω καμία .
-
Δε θέλω να σε τρομαξω αλλα στο post που έβαλες ο krus έντονα κόκκινα γράμματα χρησιμοποιεί.
-
Μα, δεν είναι με bold, αυτό εννοώ
-
Αααααααα.... Δεν το ξέρω. Αλλα παίζεις με την τύχη σου....
-

-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
1ον: Γιατί στα posts του Coyot δεν φαίνονται τα emoticons? Παράδειγμα εδώ. Δικό μου θέμα είναι? (αν ναι, τότε θα πρέπει να δω γιατί τα pc μου είναι επιλεκτικά με αυτόν τον χρήστη )Οταν κάνεις μια δημοσίευση (όχι με quick reply), στο κάτω μέρος υπάρχουν επιλογές. Μία από αυτές είναι 'Απενεργοποίηση του BBCode' (που κάνει τα quote /quote να φαίνονται όπως στο post του Coyot) και η άλλη είναι 'Απενεργοποίηση εικονιδίων' που κάνει το προφανές.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Μήπως πρέπει να γίνει κάτι γι αυτό;; Μήπως να θεσπιστεί ένα ελάχιστο δημοσιεύσεων για το κάθε μέλος, προτού να μπορεί να ανοίξει νέο θέμα; Προσωπικά το βρίσκω ενοχλητικό να μπαίνει κάποιος και να κάνει το ερώτημά του, μη έχοντας την παραμικρή διάθεση να ξαναμπεί και να ασχοληθεί με το φόρουμ...Υπάρχει τέτοιος περιορισμός στις Αγγελίες όπου η διάθεση 'γράφομαι, δημοσιεύω μια αγγελία και την κάνω' είναι πιο έντονη. Αλλά όχι σε άλλες θεματικές ενότητες. Πως μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να συμμετέχει πριν έχει κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα να θέσει ? Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.
Τώρα για το αν θα έπρεπε να υπάρχει μια ξεχωριστή θεματική ενότητα 'Αγορά', ίσως... Είναι υπό μελέτη... Αν και πιστεύω ότι δύσκολα θα ξεχώριζε το πχ. 'BMW Forum' από το 'Είναι καλό αυτοκίνητο η 116' ?
-
έβαλα στο hosts file τη γραμμή
127.0.0.1 opads.liberis.grκαι πετάει η σελίδα, αμάν με τους κ#@$$@server τους
-
καιρο ηταν να το γραψω κατα δω αλλα μιας και αναφερθηκε τωρα σε θεμα του αντιλογου, παμε μια και εδω :
το link για το πρωτο unread post [if(reader.equals('IKE')) previousWord.change('ποστικού')]
σε καθε θεμα οδηγει αρκετες φορες σε λανθασμενη σελιδα/ποστ. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
το link για το πρωτο unread post ποστικού σε καθε θεμα οδηγει αρκετες φορες σε λανθασμενη σελιδα/ποστ.Λογικά έχουν γίνει κάποιες επεξεργασίες θεμάτων ή μετακινήσεις κάποιων ποστ και δεν έχει σωστό indexing η βάση σε κάποια θέματα. Σε τέτοια βάση τέρας λόγω μεγέθους δεν νομίζω να είναι εύκολο να φτιαχτεί. Η απόκλιση όμως θα πρέπει να είναι κάποιες σελίδες, με λίγο ψάξιμο θα το βρεις.
Μία απορία που έχω εγώ μιας και μου έγινε παρατήρηση. Είχα στην υπογραφή μου ένα -προφανώς- ψεύτικο quote με όνομα κάποιου μέλους (του nonos). Φαντάζομαι με αφορμή τις απειλές για μηνύσεις κλπ (..) πλέον δεν γίνεται κάτι τέτοιο ανεκτό αν και δεν πιστεύω πως προσέβαλα κάποιον. Όμως ο nonos εξακολουθεί να με αναφέρει στην υπογραφή του (αυτός το έκανε πρώτος άλλωστε, η δικιά μου ήταν απλά μια χιουμοριστική αντιμετπώπιση).
Προσωπικά δεν το θεωρώ σοβαρό θέμα ούτε θα αποχωρήσω σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ούτε θα κινηθώ δικαστικά ( ). Όμως εφόσον απαιτείται από εμένα να μην αναφέρω κανέναν στην υπογραφή μου, τότε πιστεύω το σωστό και δίκαιο θα ήταν να απαιτηθεί και από τους άλλους να πράξουν ομοίως.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]