-
κοφτο και θα με θυμηθεις
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Άντε πάλι από την αρχή. Δηλαδή οι άπειρες μελέτες και στατιστικές από την Π.Ο.Υ. δεν μετράνε γιατί... έτσι γουστάρουμε. Patrinos φάση αντιμετώπισης της επιστήμης.Πραγματικά βαριέμαι όμως να ξανα(μανα)μπαίνω στο τριπάκι αυτής της κουβέντας. Όπως δεν μπορώ να πείσω κάποιον για το ότι η γη αποτελείται από φλοιό μανδύα και πυρήνα στο νήμα του Λιακόπουλου, άλλο τόσο δεν μπορώ να πείσω κάποιον εδώ μέσα για το ότι το δικό του κάπνισμα βλάπτει τους γύρω του.
Αν λοιπόν, έτσι νομίζετε, οκ, έτσι είναι.
να σε ρωτησω τοτε..πιστευω οτι ολοι ξερουμε ατομα που ειχαν προβληματα υγειας λογω τσιγαρου, σωστα?
εγω ξερω αρκετα..πες μου αν ξερεις ενα ατομο το οποιο εχει προβληματα υγειας απο παθητικο καπνισμα..ή οποιοσδηποτε εαν εχει ακουσει για ατομο που πηγε στο γιατρο και του ειπαν: φιλε σκουρα τα πραγματα φταιει το παθητικο καπνισμα
εσυ δε δεχεσαι δηλαδη οτι υπαρχει προπαγανδα? δε δεχεσαι οτι οι επιστημονες θα πουν ενα 'αθωο ψεμα' για να σωσουν εκατομυρια..?
(ή τουλαχιστον ετσι λεει το μυαλο καποιων?)δηλαδη ατομα που δεν καπνιζουν και αθλουνται εχουν μαυρισμενους πνευμονες απο τα club και τις καφετεριες?
να ειμαστε και λιγο σοβαροι..
-
για ρώτα εμας τους ασθματικούς τί ακριβώς έχουμε τραβήξει με το παθητικό κάπνισμα
-
qsisvts με σοκαρεις με αυτα που γραφεις !
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@Drunkard
εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω και ολοι γινομαστε με τη προπαγανδα..μια απολαυση ειναι το τσιγαρο, δεν ειμαστε και πρεζονια και δε θα πρεπε να νιωθουμε ασχημα για αυτο..
Απολαυση ειναι οι γυναικες ,το σεξ και τα αυτοκινητα και οχι το τσιγαρο
Σοβαρα τωρα η νικοτινη ειναι ναρκωτικο και μαλιστα το πιο διαδεδομένο και φονικο παγκοσμιος, δεν ειπα οτι οσοι καπνιζουν ειναι πρεζονια με την κακη ενοια της λεξης αλλωστε και εγω ημουν 11 χρονια φανατικος καπνιστης , αλλα ενας καπνιστης παιρνει την δοση του ( καπνιζει ) καθημερινα και μαλιστα πολλες φορες την ημερα ,προγραματιζει την ζωη του με βαση το τσιγαρο ( π.χ. δεν παω σε αυτο το μαγαζι γιατι απαγορευσανε το καπνισμα) και αισθανετε ασχημα και στερηση οταν δεν εχει καπνισει ακριβως οπως ενας τοξικομανης οταν του λειπει η δοση του.
Θα μου πεις εχει οτι το τσιγαρο δεν εχει σχεση με τα σκληρα ναρκωτικα κ.λ.π και οτι οι τοξικομανεις ζουν μια αθλια ζωη και πεθαινουν αλλα σκεψου και ποσα εκατομμυρια κοσμος πεθαινει απο το τσιγαρο 'η εχει μονιμα προβληματα απο το τσιγαρο (γραψε την λεξη ΧΑΠ στο google) ,ποσοι καρκινοπαθεις ζουν το υπολοιπο της ζωης τους μεσα στους πονους και τα νοσοκομεια .
δεν ειμαι υπερβολικος αλλα αν καταφερεις και το κοψεις θα με καταλαβειςedit : αυτο που ειπες για το παθητικο καπνισμα το αφηνω ασχολιαστο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
για ρώτα εμας τους ασθματικούς τί ακριβώς έχουμε τραβήξει με το παθητικό κάπνισμαεχεις απολυτο δικιο, κοιτα υπαρχουν ατομα που εχουν σοβαρα προβλημα και αυτο καλως να το συζητησουμε, αλλα ολοι ξαφνικα υποφερουν απο το τσιγαρο και αυτο τους χαλασε την υγιεινη ζωη τους
με συγχωρεις, αλλα εγω απλα πιστευω οτι καποιοι χαιρονται να βλεπουν τους αλλους ανθρωπους να τραβανε ζορια και ειναι οι ιδιοι που κοιτουν να βγαλουν το ματι του γειτονα (και οταν το παθαινουν και οι ιδιοι δε τους αρεσει).. ε τελικα δε θα τους περασει
-
Πλάκα κάνεις έτσι; Άπειρα παραδείγματα ανθρώπων που οι γιατροί τους λένε ότι ΠΡΕΠΕΙ να μένουν μακριά από καπνό αλλά δεν έχουν την επιλογή να το κάνουν γιατί ζούνε στην χώρα με τους μάγκες, στην χώρα που όταν απαιτείς το δικαίωμα σου στην υγεία, βαφτίζεσαι... ρουφιάνος.
Προχτές μιλούσα με συγγενικό μου πρόσωπο που παρουσίασε πολύποδα στις φωνητικές χορδές. Ο γιατρός της είπε να μην ανησυχεί, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι τίποτα, αλλά ήταν σαφής ότι θα πρέπει να μένει μακριά από καπνό. 'Πως να το κάνω αυτό την στιγμή που στην δουλειά μου καπνίζουν;' μου είπε.
Αυτής της κοπέλας τώρα τι να της πεις;
-
Να τραβαναε ζωρια δηλαδη οι ασθματικοι ειναι κομπλεξικοι θες να πεις?
-
απλά, θα έπαιρνες ένα πιτσιρίκι σε χώρο που είχε ντουμάνι?
αν ναι, του έβαζες υποψηφιότητα για προβλήματα στο αναπνευστικό -
Κατσε ρε συ εγω λεγομαι πιτσιρικι ειμαι 16 χρονων βγαινω για καφεδες πραγματα ιστοριες σουξου μουξου!Ξερεις ομως κατι.Οτι το 70% των 16χρονων καπνιζει???Εγω φιλε μου ειμαι ασθματικος δεν μπορω τον καπνο.Γιατι πρεπει να παω σε ανοικτους χωρους??Κανενας δε σεβεται τιποτα τι με νομους τι με ιστοριες με τιποτα.
-
Όπως δεν μπορώ να πείσω κάποιον για το ότι η γη αποτελείται από φλοιό μανδύα και πυρήνα στο νήμα του ΛιακόπουλουΤΙ? αμφισβητεις τα λεγομενα του επιστημονα Λιακοπουλου ? Μα φυσικα και η γη ειναι κουφια ! και ΔΕΝ εχει μανδυα πυρηνα κ.λ.π εχω φιλο που εχει αγορασει πολλα βιβλια του και τον πιστευει
-
Εμείς που ζούμε στη Θεσσαλονίκη (πόλη με πρωτεία στους ρύπους) δεν ενδιαφερόμαστε για μυρωδιές καπνού στα μαγαζιά. Αν υπάρχει εξαερισμός ώστε να μην δακρύζεις από τον καπνό, είναι ανεκτά. Τι θα πάθεις από λίγο καπνό που δεν το παθαίνεις από την κάπνα των πετρελαιοκίνητων;
-
Ερωτηση κρισεως....τι ειναι πιο υγιεινο, να καπνιζεις 1-2 τσιγαρα καθε Σαββατο ή να σκας μια τριφυλουμπα ξεγυρισμενη?
-
'Να σκας μια τριφυλούμπα'; Μίλα Ελληνικά ρε νέος να σε καταλαβαίνουμε!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ερωτηση κρισεως....τι ειναι πιο υγιεινο, να καπνιζεις 1-2 τσιγαρα καθε Σαββατο ή να σκας μια τριφυλουμπα ξεγυρισμενη?θα ελεγα τα τσιγαρα,η τριφυλουμπα δεν εχει φιλτρο
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εμείς που ζούμε στη Θεσσαλονίκη (πόλη με πρωτεία στους ρύπους) δεν ενδιαφερόμαστε για μυρωδιές καπνού στα μαγαζιά. Αν υπάρχει εξαερισμός ώστε να μην δακρύζεις από τον καπνό, είναι ανεκτά. Τι θα πάθεις από λίγο καπνό που δεν το παθαίνεις από την κάπνα των πετρελαιοκίνητων;φανταζωμαι το λες ειρωνικα ετσι?
-
'Να σκας μια τριφυλούμπα'; Μίλα Ελληνικά ρε νέος να σε καταλαβαίνουμε!Ρε θείο δεν ομιλω την κουτσαβακική γλώσσα για να μιλησω στην γλωσσα που μιλαγανε οι μαγκες την εποχη σου
-
Θα ξαναέβαζα το γνωστό gif, αλλά ο συντονιστής έχει αρχίσει να ζητάει προμήθεια.
-
Λοιπόν παιδιά θυμήθηκα τώρα σκηνικό στη Σκιάθο πάνω στα πλεούμενα. Εκεί που καθόμασταν σούρουπο με μουσικούλα και είχαμε ανάψει από ένα πούρο και απολαμβάναμε πετάω το εξής: ''παιδιά σκεφτόμουν να το γυρίσω στην πίπα αλλά θαρρώ πως είναι κάπως νωρίς' .
Φαντάζεστε το τί ακολούθησε -
Θα ξαναέβαζα το γνωστό gif, αλλά ο συντονιστής έχει αρχίσει να ζητάει προμήθεια.Για σενα ειναι δωρεαν
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]