-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ratanplan σε βλεπω να το ξαναρχιζειςΜπα είμαι πολύ πεισματάρης, άλλωστε κοντεύω 3 χρόνια
Εντιτ, σόρυ δεν είμαι ο ρατανπλαν -
Ξέρω τώρα πως θα διαφθείρω τον Τασούλη άμα ξανακατέβω
-
χαιρομαι που αυτος ο αχρηστος νομος πηγε στα αζητητα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ξέρω τώρα πως θα διαφθείρω τον Τασούλη άμα ξανακατέβωΑσε ρε τρίφτυ, όσοι έρχονται σπίτι καπνίζουν σα π@υστηδες και δεν έχω μασήσει Τι να μας κλάσει ένα πουράκι;
-
@κιουση
+S3 που καιει 1 λιτρο λαδι/2000χλμ..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
@κιουση+S3 που καιει 1 λιτρο λαδι/2000χλμ..
ΔΕΝ ΚΑΙΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ ΕΓΩ
ο αλλος με το Α3 καιει
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ασε ρε τρίφτυ, όσοι έρχονται σπίτι καπνίζουν σα π@υστηδες και δεν έχω μασήσει Τι να μας κλάσει ένα πουράκι;
εξαρτάται πως θα το θέσεις το θέμα
Σεμνά[mod]όπως βλέπεις εκτός απ τα γενετήσια ένστικτα, χτυπάω και τις αριστερές σου χορδές
-
@κιουση
το ξερω απλα στο θυμιζω για να μην το ξεχνας..
οσο για το νομο, να μαστε και ον τοπικ,δε βλεπω να εφαρμοζεται καπου.. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ασε ρε τρίφτυ, όσοι έρχονται σπίτι καπνίζουν σα π@υστηδες και δεν έχω μασήσει Τι να μας κλάσει ένα πουράκι;
εξαρτάται πως θα το θέσεις το θέμα
Σεμνά[mod]Νταξ μωρέ σιγά... Αν το ανάψεις δεν έχει βόλτα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
@κιουσητο ξερω απλα στο θυμιζω για να μην το ξεχνας..
οσο για το νομο, να μαστε και ον τοπικ,δε βλεπω να εφαρμοζεται καπου..εχουν πεσει προστιμα απο ρουφιανιες κυριως..ειχα ακουσει για τον ΟΤΕ πχ αλλα γενικα ο κοσμος αδιαφορει οπως και θα πρεπε
-
Γιατί θα έπρεπε να αδιαφορεί..?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Γιατί θα έπρεπε να αδιαφορεί..?γιατι δε θελω να καρφωσουν και να πληρωσω προστιμο και γιατι δε μπορω να πηγαινω εξω να καπνιζω
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
α) Ακομα μου αρεσει το τσιγαρο και ας μην το καπνιζω, βλεπω τους αλλους...και μου λειπει!
β) Δεν μου βρομαει...ισα ισα που το θεωρω απόλαυση μεσα σε αμαξι δεν καπνιζα ποτε, και μου βρωμουσε ακομη και αλλος να καπνιζε
γ) Το εχω κοψει 45+ μερες δεν εχω κανει ουτε ενα τσιγαρο, καπνιζα 1,5 πακετο περιπου τη μερα.
δ) Πραγματικα αν δεν ηταν τοσο βλαβερο θα το αρχιζα αυριο το πρωι
α) Ειναι απο την στερηση της νικοτινης , το λες και εσυ οτι σου λειπει ( βλεπω τους αλλους...και μου λειπει!) αυτο λεει και ενας τοξικομανης ή ενας αλκοολικος βλεπουν τους αλλους και τους λειπει η ουσια που ειναι εξαρτημενοι.
β) Εαν δεν μας δημιουργουσε απολαυση εξ'αιτιας της εξαρτησης μας (ειδικα με τον καφε) δεν θα το καπνιζαμε.
Οταν πεφτουν τα επιπεδα της νικοτινης στο αιμα μας ο οργανισμος μας αισθανεται stress επειδη ειναι εξαρτημενος και μας ερχεται η επιθυμια για τσιγαρο,γιάυτο μολις αναβουμε τσιγαρο χαλαρωνουμε,ηρεμουμε και βελτιωνουμε την προσοχη μας σε κατι που κανουμε, αυτο συμβαινει γιατι ο εγκεφαλος μας απελευθερωνει ενδοφρινες λογο της ευχαριστησης απο το ναρκωτικο που του δινουμε.γ) ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι μπορει τα χειροτερα να περασαν αλλα αυτη η χρονικη στιγμη και για τους επομενους 2 μηνες ειναι η πιο επικυνδινη να το ξαναρχισεις γιατι μετα το αρχικο σοκ που επαθε ο οργανισμος σου εξ'αιτιας της διακοπης αρχιζει προσπαθει να προσαρμοστει στον καινουργι τροπο ζωης και θα σου γυρναει στο μυαλο να καπνισεις
δ)συγνωμη αλλα ειπες μπουρδα
αυτο το ο λες γιατι ο οργανισμος σου δεν εχει καθαρισει απο την εξαρτηση, δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος καποιος να καπνιζει -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οσο για το νομο, να μαστε και ον τοπικ,δε βλεπω να εφαρμοζεται καπου..
εχουν πεσει προστιμα απο ρουφιανιες κυριως..ειχα ακουσει για τον ΟΤΕ πχ αλλα γενικα ο κοσμος αδιαφορει οπως και θα πρεπε
Ο νομος συντομα θα κριθει αντισυνταγματικος (οσον αφορα τα μπαρ κτλ και το δικαιωμα του ιδιοκτητη να χαρακτηριζει το καταστημα του καπνιστων ή μη), οπως εγινε σε Βελγιο και Γερμανια.
Εγιναν ηδη καποιες μηνυσεις στο κρατος, οι ιδιοκτητες εχουν οργανωθει αφου εχουν ηδη διαπιστωσει πως τα περισσοτερα μαγαζια ειναι αδεια χωρις τους καπνιστες.
Οσοι δηλωσαν 'μη καπνιστες' , σε μια βδομαδα αλλαξαν γνωμη...Αυτα μου ελεγε το Σαββατο, φιλος ιδιοκτητης μπαρ στο κεντρο...
-
@Drunkard
εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω και ολοι γινομαστε με τη προπαγανδα..μια απολαυση ειναι το τσιγαρο, δεν ειμαστε και πρεζονια και δε θα πρεπε να νιωθουμε ασχημα για αυτο..
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
οσο για το νομο, να μαστε και ον τοπικ,δε βλεπω να εφαρμοζεται καπου..
εχουν πεσει προστιμα απο ρουφιανιες κυριως..ειχα ακουσει για τον ΟΤΕ πχ αλλα γενικα ο κοσμος αδιαφορει οπως και θα πρεπε
Ο νομος συντομα θα κριθει αντισυνταγματικος (οσον αφορα τα μπαρ κτλ και το δικαιωμα του ιδιοκτητη να χαρακτηριζει το καταστημα του καπνιστων ή μη), οπως εγινε σε Βελγιο και Γερμανια.
Εγιναν ηδη καποιες μηνυσεις στο κρατος, οι ιδιοκτητες εχουν οργανωθει αφου εχουν ηδη διαπιστωσει πως τα περισσοτερα μαγαζια ειναι αδεια χωρις τους καπνιστες.
Οσοι δηλωσαν 'μη καπνιστες' , σε μια βδομαδα αλλαξαν γνωμη...Αυτα μου ελεγε το Σαββατο, φιλος ιδιοκτητης μπαρ στο κεντρο...
δε ξερω τι μας λενε οι στημενες δημοδκοπησεις και οι διαφημισεις που επαιζαν , αλλα ο περισσοτερος κοσμος ειτε καπνιζει ειτε δεν εχει προβλημα..
και το παθητικο καπνισμα ειναι μεγαλο παραμυθι...
δεν ειναι τα το αναλυουμε ξανα το θεμα , αλλα τοσα χρονια δεν ειδα κανεναν να επαθε τιποτα και ειναι κριμα να μη μπορουμε να απολαυσουμε το τσιγαρο μας..
προσπαθησαν να μας κανουν να νιωσουμε ενοχοι που καπνιζουμε και μελλοθανατοι.δηλαδη να μη χαιρομαστε τιποτα στη ζωη μας..
-
@ QsisVTS
Δηλαδή δεν σε ενοχλεί που ενοχλείς τους μη-καπνιστές? Και δεν νομίζω η σωστή λέξη να είναι 'κάρφωμα', καλύτερα τήρηση κανονισμών θα το έλεγα όπου όποιος τους παραβαίνει έχει μια τιμωρία. Τι εννοείς ότι το παθητικό κάπνισμα είναι παραμύθι??
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
@ QsisVTSΔηλαδή δεν σε ενοχλεί που ενοχλείς τους μη-καπνιστές? Και δεν νομίζω η σωστή λέξη να είναι 'κάρφωμα', καλύτερα τήρηση κανονισμών θα το έλεγα όπου όποιος τους παραβαίνει έχει μια τιμωρία. Τι εννοείς ότι το παθητικό κάπνισμα είναι παραμύθι??
δεν πιστευω οτι καποιος μπορει να παθανει απο παθητικο καπνισμα (και δε μιλαω για εναν στους 100.000) γιατι εδω ειναι σχεδον απιθανο να πεθανει απο κανονικο καπνισμα..
θεωρω αυτες τις μελετες εξισου ψευτικες με αυτες των εταιρειων κινητων για τα κινητα
επισης δε ενοχλω καθολου τους μη καπνιστες , παντα ζηταω αδεια να καπνισω οταν ειμαι σε στενο οχι απλα κλειστο χωρο.
οταν ο χωρος ειναι κλειστος αλλα γιγαντιος και βεβαια θα παω στη γωνιτσα μου να καπνισω , δε θα παθει κανεις τιποτα
τοσα χρονια (υποθετω οτι δεν καπνιζεις) θες να μου πεις οτι υπεφερες και ξαφνικα η ζωη σου αλλαξε?
-
Άντε πάλι από την αρχή. Δηλαδή οι άπειρες μελέτες και στατιστικές από την Π.Ο.Υ. δεν μετράνε γιατί... έτσι γουστάρουμε. Patrinos φάση αντιμετώπισης της επιστήμης.
Πραγματικά βαριέμαι όμως να ξανα(μανα)μπαίνω στο τριπάκι αυτής της κουβέντας. Όπως δεν μπορώ να πείσω κάποιον για το ότι η γη αποτελείται από φλοιό μανδύα και πυρήνα στο νήμα του Λιακόπουλου, άλλο τόσο δεν μπορώ να πείσω κάποιον εδώ μέσα για το ότι το δικό του κάπνισμα βλάπτει τους γύρω του.
Αν λοιπόν, έτσι νομίζετε, οκ, έτσι είναι.
-
Σε βρίσκω πολύ σωστό αν ρωτάς αν ενοχλείς ή όχι. Αυτά που λες σχετικά με το παθητικό κάπνισμα μη παίρνεις και όρκο ότι είναι απόλυτα σωστά. Ο καπνός κάνει κακό, αυτό είναι γνωστό πιστεύω... Είμαι μη-καπνιστής (όχι αντικαπνιστής). Τόσα χρόνια σαφέστατα και ενοχλούμαι, κάποιες φορές πάρα πολύ (όταν δεν υπάρχει σωστός εξαερισμός) και κάποιες φορές απλά πολύ . Απλώς πίστευα (και πιστεύω) ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν άλλαξε... Κακό δεν κάνει αυτός ο νόμος, καλό κάνει . Μόνο που αντί να κάνουν τα μαγαζιά το αυτονόητο (καλύτερο εξαερισμό πχ), κάτι που εννοείται ότι έπρεπε να έχουν ήδη κάνει, δεν το πράξαν και τώρα όπως γίνεται στην Γερμανία (δεν ακυρώθηκε το νομοσχέδιο απλώς έγινε λίγο ελαστικότερο) θα το τραβήξουν στα δικαστήρια.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]