-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Α σορυ δε το ηξερα για τα Goodys...
Παντως....στα ψιλοκρυφα δεν το βλεπω, ειλικρινα.
Με καμαρι μη σου πω.... Ειδικα τωρα που γυρισαν τα σχολιαροπαιδα και με υφος γαμαουα τυπου ''καπνιζω και σπαω το νομο ναουμ''.
Και τι να τους πεις, αν πιασεις συζητηση απλα θα χασεις τα μυαλια και τα μαλλια σου.
Αφου δε λειτουργει τιποτα γιατι να αισθανθουν υποχρεωση να υπακουσουν ενα νομο?
Να τους.ενταξει, νομιζω τα σχολιαροπαιδα τουλαχιστον δικαιολογουνται ως ενα σημειο (σε σχεση με τους μεγαλυτερους) να κανουν κ καμια μαλακια παραπανω, εστω κ για μαγκια... βεβαια το γεγονος οτι αγοραζουν τσιγαρα ενω ειναι παρανομο (κ αν ρωτας τη γνωμη μου ανηθικο εφοσον ειναι ανηλικα κ ειναι γνωστο οτι οι καπνοβιομηχανιες στους εφηβους στοχευουν.. ο 35αρης δυσκολα θα αρχισει το καπνισμα ο,τι και να λεμε..) ειναι αλλη κουβεντα... εχουν παντως το αλλοθι της μικρης ηλικιας, κακα τα ψεματα, ασε που ο,τι βλεπουν κανουν... monkey see monkey do κατασταση.. το προβλημα ειναι γενικοτερο, οτι σα λαος στα τετοια μας αν ενοχλουμε τους αλλους, μας νοιαζει μονο οταν ενοχλουν εμας. πραγμα απολυτως φυσιολογικο και ανθρωπινο, αλλα αν θελουμε να ζουμε σε κοινωνιες πρεπει να υπαρχει το μινιμουμ της συνεννοησης για να μην ενοχλουμε ο ενας τον αλλο κ να συνυπαρχουμε ειρηνικα... αμα δεν τα βρισκουμε σε τοσο απλα πραγματα, δεν ειναι να απορει κανεις γιατι γινεται τετοιος χαμος στα πιο πολυπλοκα.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
ο νομος δεν θα εφαρμοσθει ποτε στην ελλαδα.
δεν γινεται απο την μια να μου επιτρεπουν να αγοραζω και απο την αλλη να μου το απαγορευουν.
Σωστόόόόόόόόόόόόόόςςςς
Όλα τα αυτοκίνητα μέχρι 120 χλμ/ω.
Επίσης αφου επιτρέπεται να αγοράζεις όπλο, ας σκοτώσουμε 5-6.
Επίσης άλλη μαλακία είναι το αλκοτέστ. Αφού πουλάνε αλκοόλ, τι απαγορεύουν την οδήγηση υπο καθεστώς μέθης....
Τέλος αφού το σεξ είναι ελεύθερο, γιατί είναι έγκλημα η παιδεραστία.....
+1.000.000
-
Άσχετο: Το ρεκόρ πακέτων/ημέρα στο 4ΤF ο Ιταλάκιας το έχει?
Κάτι θυμάμαι για 3 αλλά δεν είμαι και σίγουρος... -
Το προηγουμενο Σαββατο βράδυ, πηγαμε για φαγητο σε restaurant σε γνωστο ξενοδοχειο, στο κεντρο της πόλης (Πλ. Αριστοτέλους), στο roofgarden.Ειχαμε κάνει κράτηση στη βεράντα, αλλά λόγω της βροχής αναγκαστήκαμε να καθήσουμε μέσα. Οχι ρε συ, λέω. Ούτε ενα τσιγάρο δεν θα κάνουμε. Ρωτάω ευγενικά το σερβιτόρο αν επιτρεπεται το καπνισμα εντος του εστιατορίου και μου απανταει πως όχι. Καθως γυρνάω το κεφάλι μου βλέπω γνωστό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ , πρώην υπουργό παιδείας, με την παρέα του να καπνίζει εντος του εστιατορίου. Μάλιστα ο σερβιτόρος του είχε φέρει και τασακι. Καλά τον ρωτάω. Γιατι αυτοι καπνίζουν? Και μου απαντά¨ Ε τι νασας πω τώρα'
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Άσχετο: Το ρεκόρ πακέτων/ημέρα στο 4ΤF ο Ιταλάκιας το έχει?
Κάτι θυμάμαι για 3 αλλά δεν είμαι και σίγουρος...υπηρχε ενας τυπος που εκανε τσιγαρο καθε 5 λεπτα συμφωνα με υπολογισμους..
τα 3 δεν ειναι τιποτα, ξερω πολλα ατομα με 3.επισης πρεπει να βρουμε πώς θα συγκρινουμε στριφτο καπνο και πακετα, μπορει με τα στριφτα να κανεις λιγοτερα τσιγαρα, αλλα δεν τελειωνουν σε 2 λεπτα οπως των πακετων
-
Ο χρήστης drgiannopoulos έγραψε:
Καθως γυρνάω το κεφάλι μου βλέπω γνωστό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ , πρώην υπουργό παιδείας, με την παρέα του να καπνίζει εντος του εστιατορίου. Μάλιστα ο σερβιτόρος του είχε φέρει και τασακι. Καλά τον ρωτάω. Γιατι αυτοι καπνίζουν? Και μου απαντά¨ Ε τι νασας πω τώρα'Έπρεπε επί τόπου να ανάψεις τσιγάρο...
-
Το προηγουμενο Σαββατο βράδυ, πηγαμε για φαγητο σε restaurant σε γνωστο ξενοδοχειο, στο κεντρο της πόλης (Πλ. Αριστοτέλους), στο roofgarden.Ειχαμε κάνει κράτηση στη βεράντα, αλλά λόγω της βροχής αναγκαστήκαμε να καθήσουμε μέσα. Οχι ρε συ, λέω. Ούτε ενα τσιγάρο δεν θα κάνουμε. Ρωτάω ευγενικά το σερβιτόρο αν επιτρεπεται το καπνισμα εντος του εστιατορίου και μου απανταει πως όχι. Καθως γυρνάω το κεφάλι μου βλέπω γνωστό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ , πρώην υπουργό παιδείας, με την παρέα του να καπνίζει εντος του εστιατορίου. Μάλιστα ο σερβιτόρος του είχε φέρει και τασακι. Καλά τον ρωτάω. Γιατι αυτοι καπνίζουν? Και μου απαντά¨ Ε τι νασας πω τώρα'Επρεπε να τους βγαλεις φωτογραφια να καπνιζουν και να το εστελνες σε κανα blog
-
Το προηγουμενο Σαββατο βράδυ, πηγαμε για φαγητο σε restaurant σε γνωστο ξενοδοχειο, στο κεντρο της πόλης (Πλ. Αριστοτέλους), στο roofgarden.Ειχαμε κάνει κράτηση στη βεράντα, αλλά λόγω της βροχής αναγκαστήκαμε να καθήσουμε μέσα. Οχι ρε συ, λέω. Ούτε ενα τσιγάρο δεν θα κάνουμε. Ρωτάω ευγενικά το σερβιτόρο αν επιτρεπεται το καπνισμα εντος του εστιατορίου και μου απανταει πως όχι. Καθως γυρνάω το κεφάλι μου βλέπω γνωστό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ , πρώην υπουργό παιδείας, με την παρέα του να καπνίζει εντος του εστιατορίου. Μάλιστα ο σερβιτόρος του είχε φέρει και τασακι. Καλά τον ρωτάω. Γιατι αυτοι καπνίζουν? Και μου απαντά¨ Ε τι νασας πω τώρα'Κινητό -> photo -> send to: Γνωστά blogs.....
edit: Έχω ένα lag
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πολλες & διαφορες αηδιες...Ειχα σκοπο να σου πιασω σοβαρη κουβεντα αλλα με καθε δημοσιευση σου αλλαζα γνωμη. Οποτε πολυ απλα σου λεω οτι αμα καποιος καπνιζει εκει που δεν πρεπει, να εισαι σιγουρος οτι κ θα τον καρφωσω κ θα ζαλισω τα @@ του ιδιοκτητη να τον πεταξει εξω υπο την απειλη καρφωματος, κ τελικα θα του σβησω το τσιγαρο με το ζορι.
Τα ιδια κ προς οποιονδηποτε αλλο με ηλιθια επιχειρηματα. Πχ
Πολλες & διαφορες αηδιες...
και παει λεγοντας...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
αμα καποιος καπνιζει εκει που δεν πρεπει, να εισαι σιγουρος οτι κ θα τον καρφωσω κ θα ζαλισω τα @@ του ιδιοκτητη να τον πεταξει εξω υπο την απειλη καρφωματος, κ τελικα θα του σβησω το τσιγαρο με το ζορι.Θα ήθελα να το δω ένα τέτοιο σκηνικό με κανέναν Υπουργό/Βουλευτή και την παρέα του...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Το προηγουμενο Σαββατο βράδυ, πηγαμε για φαγητο σε restaurant σε γνωστο ξενοδοχειο, στο κεντρο της πόλης (Πλ. Αριστοτέλους), στο roofgarden.Ειχαμε κάνει κράτηση στη βεράντα, αλλά λόγω της βροχής αναγκαστήκαμε να καθήσουμε μέσα. Οχι ρε συ, λέω. Ούτε ενα τσιγάρο δεν θα κάνουμε. Ρωτάω ευγενικά το σερβιτόρο αν επιτρεπεται το καπνισμα εντος του εστιατορίου και μου απανταει πως όχι. Καθως γυρνάω το κεφάλι μου βλέπω γνωστό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ , πρώην υπουργό παιδείας, με την παρέα του να καπνίζει εντος του εστιατορίου. Μάλιστα ο σερβιτόρος του είχε φέρει και τασακι. Καλά τον ρωτάω. Γιατι αυτοι καπνίζουν? Και μου απαντά¨ Ε τι νασας πω τώρα'
Επρεπε να τους βγαλεις φωτογραφια να καπνιζουν και να το εστελνες σε κανα blog
Και τι θα γινοταν?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Επρεπε να τους βγαλεις φωτογραφια να καπνιζουν και να το εστελνες σε κανα blog
Και τι θα γινοταν?
Σε αυτους τιποτα , δεν θα τους εκοβε κανεις προστιμο αλλα τουλαχιστον θα τους ξεφτιλιζε
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Και τι θα γινοταν?
Σε αυτους τιποτα , δεν θα τους εκοβε κανεις προστιμο αλλα τουλαχιστον θα τους ξεφτιλιζε
ειμαι σιγουρος οτι δε θα εκλειναν ματι ολη νυχτα απο το ρεζιλικι
-
ναι θα τους κοβοταν και η ορεξη για φαι απο την στεναχωρια
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειχα σκοπο να σου πιασω σοβαρη κουβεντα αλλα με καθε δημοσιευση σου αλλαζα γνωμη. Οποτε πολυ απλα σου λεω οτι αμα καποιος καπνιζει εκει που δεν πρεπει, να εισαι σιγουρος οτι κ θα τον καρφωσω κ θα ζαλισω τα @@ του ιδιοκτητη να τον πεταξει εξω υπο την απειλη καρφωματος, κ τελικα θα του σβησω το τσιγαρο με το ζορι.
Τα ιδια κ προς οποιονδηποτε αλλο με ηλιθια επιχειρηματα. Πχ
και παει λεγοντας...
μην ξανα αλλαξεις δημοσιευση μου.
ορνιο.. -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Ερωτηση κρισεως....τι ειναι πιο υγιεινο, να καπνιζεις 1-2 τσιγαρα καθε Σαββατο ή να σκας μια τριφυλουμπα ξεγυρισμενη?
Η τριφυλουμπα ειναι πιο υγιεινη γιατι δεν εχει τα φυτοφαρμακα που εχει ο καπνος
ασε που σε βοηθαει να ελατωσεις και το καπνισμα ... σαν το ανεκδοτοΜανα 1 : εμενα ο γιωκας μου εκοψε το καπνισμα
Μανα 2 : Α μπραβο στο παιδι
και ο δικος μου το εχει περιορίσει εκει που ερχονταν οι φιλοι του για καφε και καπνιζανε απο ενα πακετο ο καθενας ,τωρα στριβουνε ενα τσιγαρο και το καπνιζουνε ολοι μαζιΔεν είναι μόνο ανέκδοτο, το έχει ακούσει φίλος από το στόμα ταβερνιάρη σε νησί που παραπονιότανε ότι 'ο τουρίστας σήμερα δεν ξοδεύει όπως παλιά'.
ROLF
παντως δεν μπορω να καταλαβω αυτους που καπνιζουν και τσαντιζωνται οταν τους λες κατι εναντιον του τσιγαρου εχω πετυχει μη καπνιστη να λεει σε ατομο που κανιζει να φυσαει απο την αλλη πλευρα τον καπνο και ο αλλος να τσαντιστει Η μ@λακια στο αποκορυφωμα της
-
Όταν καπνίζεις δεν καταλαβαίνεις πόσο ενοχλεί ο καπνός (δεν ξέρω αν βλάπτει, πάντως ενοχλεί).
Έτσι οι παρατηρήσεις προς καπνιστές φαντάζουν παράλογες και μερικοί καπνιστές εκνευρίζονται. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ορνιο..ε? Τι αλλαξα? Εγραψες (ως συνηθως) ενα καρο ΑΗΔΙΕΣ. Το τι ειναι αηδια κ γιατι στο λενε τοσοι ανθρωποι σε τοσα τοπικ που εχεις γραψει ΑΗΔΙΕΣ, εγω δεν θα μπω στον κοπο αυτον.
αμα καποιος καπνιζει εκει που δεν πρεπει, να εισαι σιγουρος οτι κ θα τον καρφωσω κ θα ζαλισω τα @@ του ιδιοκτητη να τον πεταξει εξω υπο την απειλη καρφωματος, κ τελικα θα του σβησω το τσιγαρο με το ζορι.
Θα ήθελα να το δω ένα τέτοιο σκηνικό με κανέναν Υπουργό/Βουλευτή και την παρέα του...
Κ που να δεις οταν παιζαμε ξυλο με τους μπραβους του Βουλγαρακη στο περσινο Guzel (; εσπα περσι στο φετινο Room)...Εκει να δεις show. Κ οταν θυμηθηκαν οτι ειναι μπατσοι κ οχι νταβατζηδες κ αρχισαν να λενε κατι νομικες μλκιες, η υποδειξη 'μαλακισμενα θα σας εχει αυριο το Star κ εσας κ το αφεντικο σας πρωτη μουρη', ηταν αρκετοι για να σοβαρευτουν.
Ρε μαστορα σου εχω δωσει την εντυπωση οτι με νοιαζει ποιος ειναι αυτος που ειναι απεναντι μου κ κανει μλκια? Ακομα κ ο θεος ο ιδιος να ειναι?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όταν καπνίζεις δεν καταλαβαίνεις πόσο ενοχλεί ο καπνός (δεν ξέρω αν βλάπτει, πάντως ενοχλεί).
Έτσι οι παρατηρήσεις προς καπνιστές φαντάζουν παράλογες και μερικοί καπνιστές εκνευρίζονται.Κλασσικη μλκια κ αυτη. Ρε μεγαλε, ας αφησουμε το ποσο κακο κανεις σε ολους, οταν ντουμανιαζεις εσυ κ αλλοι 200 ενα κοινο χωρο. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να βρωμαω εγω κ ολα μου τα ρουχα τσιγαριλα.
Κ ξαναρωταω ολους τους καπνιστες που δεν καταλαβαινουν αυτο το απλο πραγμα: Οταν καπνιζει καποιος πουρο διπλα σας, δεν σας ενοχλει? Δεν θα θελατε να μπορουσατε να απαιτησετε να το σβησει? Δεν χρειαζεται να απαντησετε...
Για αυτο λοιπον, εδω μεσα μπορειτε να γραφετε οτι θελετε, αλλα εκει εξω θα καπνιζετε ή εξω ή μεσα στην γυαλα σας, οχι εκει που καθομαι εγω. Δεν γουσταρετε, θα σας επιβληθει . Τοσο απλα. Τωρα αντε να
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ορνιο..ε? Τι αλλαξα? Εγραψες (ως συνηθως) ενα καρο ΑΗΔΙΕΣ. Το τι ειναι αηδια κ γιατι στο λενε τοσοι ανθρωποι σε τοσα τοπικ που εχεις γραψει ΑΗΔΙΕΣ, εγω δεν θα μπω στον κοπο αυτον.
αμα καποιος καπνιζει εκει που δεν πρεπει, να εισαι σιγουρος οτι κ θα τον καρφωσω κ θα ζαλισω τα @@ του ιδιοκτητη να τον πεταξει εξω υπο την απειλη καρφωματος, κ τελικα θα του σβησω το τσιγαρο με το ζορι.
Θα ήθελα να το δω ένα τέτοιο σκηνικό με κανέναν Υπουργό/Βουλευτή και την παρέα του...
Κ που να δεις οταν παιζαμε ξυλο με τους μπραβους του Βουλγαρακη στο περσινο Guzel (; εσπα περσι στο φετινο Room)...Εκει να δεις show. Κ οταν θυμηθηκαν οτι ειναι μπατσοι κ οχι νταβατζηδες κ αρχισαν να λενε κατι νομικες μλκιες, η υποδειξη 'μαλακισμενα θα σας εχει αυριο το Star κ εσας κ το αφεντικο σας πρωτη μουρη', ηταν αρκετοι για να σοβαρευτουν.
Ρε μαστορα σου εχω δωσει την εντυπωση οτι με νοιαζει ποιος ειναι αυτος που ειναι απεναντι μου κ κανει μλκια? Ακομα κ ο θεος ο ιδιος να ειναι?
NOT ENOUGH DATA!
Να δούμε δηλαδή, ποιός τα'χει μεγαλύτερα, ο kacey ή ο Wagner
Χωρίς πλάκα, για δώσε καμία πληροφορία παραπάνω
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]