-
-
Γνωρίζει κανείς αν τελικά το 9μηνο της 308 θα πάρει μετάθεση, γιατί μόνο ράδιο-αρβύλα ακούγεται...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
:ysterical:Καλα ρε ταλακες,την παλευετε? Μετα τα 21-22 το να πας Ε.Δ ειναι σχεδον αυτοκτονια.
Παρουσιαστειτε, και μετα θα εχετε την δυνατοτητα μεταταξης, μπειτε πρωτα μεσα να δειτε το κλιμα και αποφασιζετε...σας το λεω γιατι και εγω κατι τετοιες @@ριες ελεγαSkye και διαβιβαστης να εισαι ρε φιλε στο ΓΕΣ, παλι καποιος θα πηδαει το γκομενακι σου
-
Ο χρήστης costas106 έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν τελικά το 9μηνο της 308 θα πάρει μετάθεση, γιατί μόνο ράδιο-αρβύλα ακούγεται...Εδω ΔΕΝ πηρε το 10 μηνο της 307 , θα παρει το 9μηνο της 308 και ολα τα μετεπειτα ?δεν παιζει.
Μονο με βυσμα μεταθεσεις πλεον. και μαλιστα και σοβαρο βυσμα και για σοβαρο λογο. -
Ξέρει κανείς σίγουρα πότε θα φύγουμε από τα ΕΚΕ;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ξέρει κανείς σίγουρα πότε θα φύγουμε από τα ΕΚΕ;έχει αλλάξει κάτι με το 9μηνο, κάθεστε λιγότερο από 2μηνο πλέον
νομίζω 45 μέρες, χωρίς να πέρνω όρκοκυριακή παίρνω το κωλόχαρτο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
κυριακή παίρνω το κωλόχαρτο
Κυριακη δεν τα δινουν.Δευτερα θα πας
Εγω απολύθηκα 28-10 οποτε ειναι 24/7
-
κυριακή παίρνω το κωλόχαρτο
good citizen!
-
θενξ
-
θα διασαλευτεί το 5-95%
να πιείς ένα ποτάκι και να κεράσεις άλλο ένα στην υγειά σου
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Xρονια πολλά σε όλους και καλή χρονιά!
Οι πληροφορίες μου λένε για διπλό τον Ιανουάριο! Οχι 100% ! Για όσους δεν πήραν!Οι φήμες για κατάργηση φουντώνουν όπως και για μειώσεις μισθών ή και κατάργηση ενός από τα δώρα. Έχεις κάποια πληροφόρηση;
-
Κατι επίσημο όχι .Ότι ακούγεται στα ΜΜΕ.
Πάντος απο διαφορες συζητήσεις αρμοδίων φαίνεται να υπάρξει μια μείωση στα ΦΠ με μια ανσωμάτωσή τους στο βασικό μισθό.
Επίσης προβλέπεται μια μικρή μείωση σε κάποια συγκεκριμένα επιδόματα .Δεν ξέρουμε αν θα επιβαρυνθούν τελικά σε αυτές τις μειώσεις αυτοί που δεν ξεπερνούν τα 2χλ μεικτά .Σε αυτούς που τα ξεπερνούν λογικά θα υπάρξουν μειώσεις σε επιδόματα και οδοιπορικά .
Ιδωμεν!
Οτι γίνει θα γίνει πολύ προσεχτικά έτσι κι αλλιώς! -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:yikes:
θα διασαλευτεί το 5-95%να πιείς ένα ποτάκι και να κεράσεις άλλο ένα στην υγειά σου
μπουκάλι
αλλά δεν έχω ποιόν να κεράσω
-
θα διασαλευτεί το 5-95%να πιείς ένα ποτάκι και να κεράσεις άλλο ένα στην υγειά σου
μπουκάλι
http://www.youtube.com/watch?v=Y61kBTwc ... re=related
-
μπουκάλι
άμα δεν είχες ποιά να κεράσεις θα είχαμε πρόβλημα
-
μπουκάλι
Πες μας που θα κερνάς και θα φροντίσουμε εμείς...
Καλός πολίτης ρεεεεε!
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν τελικά το 9μηνο της 308 θα πάρει μετάθεση, γιατί μόνο ράδιο-αρβύλα ακούγεται...
Εδω ΔΕΝ πηρε το 10 μηνο της 307 , θα παρει το 9μηνο της 308 και ολα τα μετεπειτα ?δεν παιζει.
Μονο με βυσμα μεταθεσεις πλεον. και μαλιστα και σοβαρο βυσμα και για σοβαρο λογο.με το καταλληλο βυσμα ολα γινονται
και οι κατε εξαιρεση μεταθεσεις πεφτουν βροχη πλεον
συμφωνα με το νομο το 9μηνο ειναι αμεταθετο στην παραμεθωριο,το οχταμηνο κανει 4 μηνες συνολικα μακρια απο τον τοπο κατοικιας του και μετα γυρναει σπιτι του,αλλα ολα αυτα ειναι τυπικα
εγω ειμαι 309.Πολλα 9 μηνα της 309 πηγαν κατευθειαν κοντα στο σπιτι τους,ενω και πολλοι της 308 εχουν παρει μεταθεσεις για τα σπιτια τους
Αναλογα τι εχει ο καθενας -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Οτι γίνει θα γίνει πολύ προσεχτικά έτσι κι αλλιώς!
Γιατί, γίνεται κάτι προσεκτικά στις ΕΔ και δεν το ξέρω;
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Οτι γίνει θα γίνει πολύ προσεχτικά έτσι κι αλλιώς!
Γιατί, γίνεται κάτι προσεκτικά στις ΕΔ και δεν το ξέρω;
ειρωνικά το έγραψε
-
Για Πετροχώρι Ξάνθης ξέρεις charmak66 τί παίζει για τους γιατρους?
Έχεις ακούσει τίποτα?
Περί Θητείας [#3]