-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
εμας μας λεγανε να το σφυγγουμε στον ωμο και στα χερια το g3. εννοειτε δεν το εκανα ετσι.
ηταν μια επισμηνιας που εκανε δοκιμαστικη βολη 10 σφερες στα γονατα και οταν παταγε την σκανδαλη
η κανη του οπλου εφτανε στον ουρανο απο το κλοτσιμα.
ενας φανταρος επαθε εμπλοκη και γυρναει στον υπαξ που βρησκοταν απο πανω του
με την κανη να ειναι στο στηθος του υπαξ. γιωταδες δολοφονοι!μα αμα το σφιγγεις (ειδικα ξαπλωμενος μπρουμυτα, ορθιος ή γονατιστος μπορει να αλλαζει το πραγμα) πρωτα απο ολα δε μπορεις να σημαδεψεις
εχει πολυ μακρυ κοντακι
εγω παντως εμπλοκη δεν εχω πετυχει πουθενα , στη μια περιπτωση ημουν σε ΤΘ οπου ηταν καυλωμενοι με τη συντηρηση των οπλων (το δικο μου μια φορα το ειχα δωσει σε αλλους 3-4 μετα απο μενα και δεν κολλησε ποτε)
και στην αλλη περιπτωση που ημουν ΥΠ , παρολο που πηγαιναμε και καλα με τα οπλα μας για βολη (και ειχα χεστει απανω μου για αυτο**) , ευτυχως ριχναμε με τα οπλα που μας παραχωρουσαν οι ΤΘ της Αυλωνας (γιατι εκει πηγαιναμε για βολη , δεν ειχαμε δικο μας πεδιο ) , τα οποια ηταν φοβερα και σουπερ συντηρημενα . καλυτερα και απο αυτα που ειχα οταν ημουν σε επιλαρχια
**ειχα χεστει , γιατι στο ΥΠ δεν καναμε ποτε καμια συντηρηση. τα οπλα μας ηταν σκουριασμενα, αλαδωτα, μπορει να ζουσαν και ποντικοι μεσα τους οποτε θεωρουσα τελειως επικινδυνο να ριξουμε με αυτα και ευτυχως μαλλον το ειχαν καταλαβει και αυτοι και δε ριξαμε ποτε με αυτα
απλα στην αρχη που δε το ηξερα και νομιζα οτι θα ριχναμε με τα δικα μας ειχα αγχωθει και προσπαθουσα να βρω τροπο να το αποφυγω με καθε τροποαλλα ευτυχως δεν ηταν τοσο ηλιθιοι
βεβαια μια φορα πηγα και ζητησα λαδι (παλι καλα που ειχαν ) για να το λαδωσω , γιατι κοντευα να γινω ρεζιλι στη φρουρα
ειχε μαλλον τοσα χρονια να λαδωθει που εκανα μπρατσα καθε φορα για να το οπλισω
λιγο λαδακι απο πανω (ουτε καν λυσιμο) και εγινε μαλακο σαν βουτηρο -
εμας τα οπλα για σκοπιες και τετοια ειχανε κροκοδειλους μεσα. στις βολες μας δεινανε αλλα.
στη μοναδα ειχα παει σε βολη μαζι με αλλους 7, τα οπλα ηταν μεσα σε ζελατινα,
καταμαυρα και μυριζανε πλαστικο και λαδι. καπου 1.5 ωρα εριχνα. δε θυμαμε ποσες σφαιρες.
ειχανε διαθεσιμες χ σφαιρες και επρεπε να τις ριξουν ολες, αλλα ειμασταν 5 φανταροι και 3 υπαξ.
παρτυ καναμε! χεχε. -
Μια χαρά
Εγώ όταν ήμουν τθ με αυτά που κάναμε σκοπιές, με αυτά ρίχναμε
Έπαιζε δηλαδή μαχιμοτηταΟπουδήποτε αλλού τα είχαμε διακοσμητικά για το φαίνεσθαι
Ειδικά 424 Θεσσαλονίκη μιλάμε για εμπαιγμό κανονικό ο ένοπλος σκοπός
-
Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες έχω κάνει τα αρβυλα βούτυρο
Η μλκ είναι ότι δεν με αφήνουν να τρεξω, μια μέρα με χεσαν που έκανα πουσαπ
Καθότι βγάζω δουλειά σε λογαχο και καθότι τιμητικές μάλλον δεν παίζουν, θα ζήτησω να πάω και στην δεύτερη πορεία και βολη στο κανδυλη
Κατα τα αλλά, πόσο μουνοπανιδια είναι μερικοί λοχιες από σχολή
-
G3, M16... Πφφφ.
γατακια...
εχει κανεις σας ακουστα το Μ1 ή σας ακουγεται σαν κατι...αρχαιο?(λεμε τωρα!) -
Δεν ακούγεται αρχαίο... είναι αρχαίο.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες έχω κάνει τα αρβυλα βούτυροΗ μλκ είναι ότι δεν με αφήνουν να τρεξω, μια μέρα με χεσαν που έκανα πουσαπ
Καθότι βγάζω δουλειά σε λογαχο και καθότι τιμητικές μάλλον δεν παίζουν, θα ζήτησω να πάω και στην δεύτερη πορεία και βολη στο κανδυλη
απο σχολη (ΣΜΥ) θα δεις ακραια πραγματα οπως ειπαμε και πιο πισω
ή μαλακες ή ατομαρες, δεν παιζει μεση λυση
τιμητικη απο το κεντρο απλα ξεχνα τη , δες το απλα σα λουφα ή σαν 'προυπηρεσια' για τη μοναδα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τιμητικη απο το κεντρο απλα ξεχνα τη , δες το απλα σα λουφα ή σαν 'προυπηρεσια' για τη μοναδα
Γράψτα νέο στον Νέο γιατί σαν παλιός βαριέμαι να γράφω .
Α Κώστα μην κάνεις την μαλακία και δώσεις αίμα στο κέντρο. Η τιμιτική απλά θα χαθεί στον δρόμο. Άκου συμβουλή παλιού , επίσης στο επόμενο επισκεπτήριο αν δεν έρθει κανείς να σε δεί πές ότι έχεις επισκέψεις για να φιδιάσεις . Χρησιμες συμβουλές απο έναν Λέλουρα -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Α Κώστα μην κάνεις την μαλακία και δώσεις αίμα στο κέντρο. Η τιμιτική απλά θα χαθεί στον δρόμο.
καλά ρε δεν ντρέπεστε να γράφετε τέτοιες μαλακίες;
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
G3, M16... Πφφφ.
γατακια...
εχει κανεις σας ακουστα το Μ1 ή σας ακουγεται σαν κατι...αρχαιο?(λεμε τωρα!)M1? πυροβολανε ακομα αυτα? τα ειχαμε στην ΠΑ για να κανουμε ασκησεις.
@Thomas_C200K
δεν εχουνε ολοι σκοπο να παρουν τιμητικη οταν δινουνε αιμα. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Α Κώστα μην κάνεις την μαλακία και δώσεις αίμα στο κέντρο. Η τιμιτική απλά θα χαθεί στον δρόμο. Άκου συμβουλή παλιού , επίσης στο επόμενο επισκεπτήριο αν δεν έρθει κανείς να σε δεί πές ότι έχεις επισκέψεις για να φιδιάσεις . Χρησιμες συμβουλές απο έναν Λέλουραεισαι φαουλ εδω..σορρυ αλλα εισαι
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
G3, M16... Πφφφ.
γατακια...
εχει κανεις σας ακουστα το Μ1 ή σας ακουγεται σαν κατι...αρχαιο?(λεμε τωρα!)M1? πυροβολανε ακομα αυτα? τα ειχαμε στην ΠΑ για να κανουμε ασκησεις.
εν ετει 1998 τα ειχαμε για να κανουμε κανονικα βολες περαν του G3!
αν σου καθοταν εμπλοκη με δαυτα απλα την ειχες κανει!
και φυσικα ο διαολος, ετυχε σε μενα απο την πρωτη σφαιρα!
και ειχε αν δεν κανω λαθος 6(?) μεσα η κασετινα.
επρεπε μια μια να τις βγαζω και να ριχνω.
χωρις ιδιαιτερη βιασυνη και αφου μου εφαγε τα δαχτυλα απλα τελειωσα κανα 3λεπτο υστερα απο ολους! -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
G3, M16... Πφφφ.
γατακια...
εν ετει 1998 τα ειχαμε για να κανουμε κανονικα βολες περαν του G3!
αν σου καθοταν εμπλοκη με δαυτα απλα την ειχες κανει!
και φυσικα ο διαολος, ετυχε σε μενα απο την πρωτη σφαιρα!
και ειχε αν δεν κανω λαθος 6(?) μεσα η κασετινα.
επρεπε μια μια να τις βγαζω και να ριχνω.
χωρις ιδιαιτερη βιασυνη και αφου μου εφαγε τα δαχτυλα απλα τελειωσα κανα 3λεπτο υστερα απο ολους!clip των 8 παίρνει το M1, εκτός αν ακολουθούσατε τον κανόνα στην Ελλάδα πυρομαχικά γεμιστήρα = max-2
-
το κλιπ των Μ1 δεν εχει ελατηριο να υπαρχει η λογικη 'max-2', οσες παρει και τελος. Δε θυμαμαι αν μπορουσες να βαλεις μια στη θαλαμη + το κλιπ των 8. Κλωτσαγε σα μουλαρι.
εδιτ
ασε τη λυση αρμολογηση μετα δεκαδες περιεγα εξαρτηματακια... g3 και παλι g3 -
εμείς οι παλαιότεροι που μας είχαν δώσει γιαταγάνια δεν είχαμε τέτοια προβλήματα
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εμείς οι παλαιότεροι που μας είχαν δώσει γιαταγάνια δεν είχαμε τέτοια προβλήματα2η ασπιδα σας δινανε?
σανδαλια? -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Α Κώστα μην κάνεις την μαλακία και δώσεις αίμα στο κέντρο. Η τιμιτική απλά θα χαθεί στον δρόμο. Άκου συμβουλή παλιού , επίσης στο επόμενο επισκεπτήριο αν δεν έρθει κανείς να σε δεί πές ότι έχεις επισκέψεις για να φιδιάσεις . Χρησιμες συμβουλές απο έναν Λέλουραεισαι φαουλ εδω..σορρυ αλλα εισαι
Γτ ειμαι φαουλ? Ετσι συνεβει στις τελευταιες σειρες.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Γτ ειμαι φαουλ? Ετσι συνεβει στις τελευταιες σειρες.
-
θεωρητικα μπορει να γινει, στη πραξη παιρνεις τα 3 , σιγα μη σου γραψουν στο φυλλο σου τις τιμητικες
εδω σου τρωνε απο τη κανονικη για αδεια ορκωμοσιας για να μην εχεις τιποτα στο τελος
-
άλλωστε το να δίνεις αίμα είναι ένα κακό πράγμα που ποτέ δεν πρέπει να κάνεις δίχως ανταλλάγματα
Φυσικά και να δώσεις αίμα
Περί Θητείας [#3]