-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
BTW Είναι αλήθεια αυτό που διάβασα οτι είμαστε η μονη χώρα (σύγχρονη ) που δεν έχει αντικαταστήσει σκοπιές στα στρατόπεδα με κάμερες κλπ.Έχουμε πλέον κάποιες κάμερες. Μάλιστα πρόλαβα από τις πρώτες πριν 10+ χρόνια. Έβλεπα από το γραφείο και την Α.Ο. που μας ενδιέφερε και τον σκοπό για να μη κοιμάται.
Σε όλους τους στρατούς όμως παραμένει η έννοια του σκοπού. Συνήθως με την μορφή περιπόλου αλλά σε καίρια σημεία (κτήρια, είσοδοι, περάσματα κλπ) και σταθερού.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Και τι θα τους κάνουμε τους φαντάρους; Θα τους έχουμε να κάθονται και να φαρδαίνουν τον κώλο τους;οχι θα του ταλαιπωρειτε χωρις κανενα λογο
στρατιωτες δεν ειναι , κωλοφανταρα ειναι.. τιποτα στρατιωτικο δεν κανουν.. αν γινει κατι ειναι παναχρηστοι
αλλα η υπηρεσια υπηρεσια , για να φαινονται μερικοι καλοι στους ανωτερους τους
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έβλεπα από το γραφείο και την Α.Ο. που μας ενδιέφερε και τον σκοπό για να μη κοιμάται.αυτο ειναι ουσιαστικα ο βασικος σκοπος της καμερας και του σκοπου ο σκοπος ειναι
- να κρυβεται απο τις καμερες
- να φυλαει το στρατοπεδο προς τα μεσα για τις εφοδους
ολα τα υπολοιπα ειναι κουφιες θεωριες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και τι θα τους κάνουμε τους φαντάρους; Θα τους έχουμε να κάθονται και να φαρδαίνουν τον κώλο τους;
οχι θα του ταλαιπωρειτε χωρις κανενα λογο
στρατιωτες δεν ειναι , κωλοφανταρα ειναι.. τιποτα στρατιωτικο δεν κανουν.. αν γινει κατι ειναι παναχρηστοι
αλλα η υπηρεσια υπηρεσια , για να φαινονται μερικοι καλοι στους ανωτερους τους
ειρωνικό ήταν το post μου.
-
οκ συγγνωμη
-
ρε δεν εχετε καταλαβει τι ωρα που ειναι να γκαριζεις και να μη σου λεει κανεις τιποτα+1. το είχαμε βρει παιχνίδι και υπήρχαν αξιωματικοί που λόγω αϋπνίας τους ήθελαν να μας πνίξουν κάθε φορά που γκαρίζαμε! Υπήρξαν βέβαια και καναδυό που κ@υλωναν. Τόση φωνή ούτε στο γήπεδο δεν βγάζαμε.
-
ναι αλλα δε μπορουσαν να σας πουν τιποτα
εγω εδινα ρεστα στην αναγνωριση
-
τους πεταγες διλεπτα?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τους πεταγες διλεπτα?το παρακανανε οι τυποι-ες της σμυ. ειπαμε να φωναζεις αλλα οχι σα βοσκος.
λιγη ενταση παραπανω πρεπει και κοφτες λεξεις. κραταγανε πολυ τα συμφονα
σαν να τραγουδανε εντεχνο. -
BTW Είναι αλήθεια αυτό που διάβασα οτι είμαστε η μονη χώρα (σύγχρονη ) που δεν έχει αντικαταστήσει σκοπιές στα στρατόπεδα με κάμερες κλπ.
Έχουμε πλέον κάποιες κάμερες. Μάλιστα πρόλαβα από τις πρώτες πριν 10+ χρόνια. Έβλεπα από το γραφείο και την Α.Ο. που μας ενδιέφερε και τον σκοπό για να μη κοιμάται.
Σε όλους τους στρατούς όμως παραμένει η έννοια του σκοπού. Συνήθως με την μορφή περιπόλου αλλά σε καίρια σημεία (κτήρια, είσοδοι, περάσματα κλπ) και σταθερού.
**ΣΤΡ(ΤΘ) Thomas_C200K λαμβανω την τιμη κε Δκτα να σας πω πως πλεον υπαρχουν παντου καμερες **
Σκεφτηκα να τα γραψω και με κεφαλαια, αλλα λεω αστο -
εν τω μεταξυ καμερες με μελετη οχι μαλακιες
ειχαν περασει κατι καμερες γυρω απο μια σημαντικη αποθηκη τιγκα στο μεταλλο , υπηρχε διπλα και καλωδιο υψηλης τασης
ολα τελεια τα εβλεπες κανενα παρασιτο φυσικα για αποκατασταση? ουτε λογος ετσι ηταν καλυτερα
μια φορα ειχε χαλασει το ποντικι, εγραφα καθε φορα που ειχα υπηρεσια στο χαρτι (παρατηρησεις) εκθεση ολοκληρη γιατι πρεπει να αλλαχτει το ποντικι τιποτα.. τιποτα.. τιποτα... τελικα βρηκα μια καλη εποπτρια που το εγραψε στο βιβλιο του εποπτη και μεσα σε μολις 2 μηνες εγινε η φοβερη δαπανη των 5 ευρω για το ποντικι
-
εν τω μεταξυ καμερες με μελετη οχι μαλακιεςειχαν περασει κατι καμερες γυρω απο μια σημαντικη αποθηκη τιγκα στο μεταλλο , υπηρχε διπλα και καλωδιο υψηλης τασης
ολα τελεια τα εβλεπες κανενα παρασιτο φυσικα για αποκατασταση? ουτε λογος ετσι ηταν καλυτερα
μια φορα ειχε χαλασει το ποντικι, εγραφα καθε φορα που ειχα υπηρεσια στο χαρτι (παρατηρησεις) εκθεση ολοκληρη γιατι πρεπει να αλλαχτει το ποντικι τιποτα.. τιποτα.. τιποτα... τελικα βρηκα μια καλη εποπτρια που το εγραψε στο βιβλιο του εποπτη και μεσα σε μολις 2 μηνες εγινε η φοβερη δαπανη των 5 ευρω για το ποντικι
Με αυτη σου την πραξη το στρατοπεδο μετα την τεραστια αυτη δαπανη εκλεισε
Παντως στην μοναδα μου δεν ειχαν καθολου σκοπιες, επειδη ειμασταν 3 και ο κουκος .Μονο ενα φυλακιο πυρομαχικων ειχαμε, μονο τωρα στο τελος επειδη μπηκε λιγος κοσμος δωσανε την κεντρικη πυλη και οι καμερες σε εμας τις ειχαν οι αρχιλοχιες. -
Στις φωνές αναφέρεσαι; Μέρος της εκπαίδευσης. Βέβαια το παράκαναν, σε σουαρέ ήταν όχι στην παράταξη προς επιθεώρηση.Σε πλήρη διάλυση το στράτευμα Αρχηγός σχολής και να απαντάει στο στρατηγό 'Μια χαρά' Ή το παίζεις παράταξη και αναφέρεσαι κανονικά σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας ή αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για δεξίωση και μιλάς από την αρχή σαν άνθρωπος. Πάντως, όλα τα λεφτά η Τιθορέα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
εν τω μεταξυ καμερες με μελετη οχι μαλακιες
ειχαν περασει κατι καμερες γυρω απο μια σημαντικη αποθηκη τιγκα στο μεταλλο , υπηρχε διπλα και καλωδιο υψηλης τασης
Με αυτη σου την πραξη το στρατοπεδο μετα την τεραστια αυτη δαπανη εκλεισε
Παντως στην μοναδα μου δεν ειχαν καθολου σκοπιες, επειδη ειμασταν 3 και ο κουκος .Μονο ενα φυλακιο πυρομαχικων ειχαμε, μονο τωρα στο τελος επειδη μπηκε λιγος κοσμος δωσανε την κεντρικη πυλη και οι καμερες σε εμας τις ειχαν οι αρχιλοχιες.σε μας εκαναν σκοπετα και τα στελεχη (εχω κανει και νουμερο με στελεχος.. καψιμο, αν και μερικοι ηταν ατομαρες θα σου πω καμια φορα απο κοντα )
σε καποια φαση τα πηραμε ολα εμεις (και καμερες που παλια δε πατουσαμε)
βεβαια επειδη ειναι χωστηδες χειροτεροι απο τους φανταρους, επαιζαν πακετα μεταξυ τους
δηλαδη πριν το κοσμο καποια στελεχη εκαναν 3 υπηρεσιες , 3 συνεχιζαν να κανουν
(και στα πολυ δυσκολα 314-315 βαρουσαν ανθυπολοχαγοι θαλαμοφυλακες )τα λαμογια εκαναν 1 ή καμια (το μηνα μιλαμε)
να με ρωταει αξιωματικινα τη δυναμη του λοχου (που ειχε 3πλασιαστει με τις εκλογες ) γιατι ειχε αρχισει να ψιλιαζεται τη δουλεια και να μου λεει 'μα καλα , εγω γιατι κανω ακομα 3 υπηρεσιες? και κατσε να δεις που με χωνει αυτος ο !#@$!#$#!^&$% , θα παω να κανω φασαρια'
ουτε τα κωλοφανταρα δεν καναν ετσινα τρωνε μπιφτεκια απο φανταρους και να γινονται εξαλλοι
'20 χρονια στο στρατο και θα με στησει ο φανταρος?'το καλυτερο ομως το ειχα ακουσει εγω στο ποστο που ειχε ερθει βιζιτα ο επιλοχιας λοχου (εγω αραζα αρνταν , πιο αραλικι πεθαινα) και να λεει: καλα εγω ολη μερα τρεχω και ο φανταρος καθεται ?
κριμα -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Στο στρατό μπαίνουν βλαμμένοι από πριν ή στη πορεία καταλήγουν έτσι;για να βγάλεις τόσα μόρια και να μπείς ΣΜΥ , έχεις ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΟ... στα φυτώρια στον κάνουν βράχο ...
-
σμυ ειναι μαλακια, τρως το αγγουρι και ποτε δε γινεται κατι γαματο, αντιθετως συνεχεια σε τρεχουν
καλυτερα να πας εποπ (ή παλιοτερα εμθ που ησουν Ο αρχοντας) , πιο καλα θα φτιαχτειςο στρατος μονο για τους ευελπιδες αξιζει , ολα γυρω τους γυριζουν που λεει και σακης
παντως οι σμυ δεν ειναι τοσο 'πειραγμενοι' οσο οι ευελπιδες , εχουν πιο πολυ την εννοια του 'σειρουλη' μεσα τους
(μαλιστα λενε συχνα το 'σειρα' σε αντιθεση με τους αλλους που δε το λενε ποτε) -
σιγα τα μορια που θες για να μπεις ΣΜΥ(ασε που μπαινεις χωρις καν να δωσεις αμα εισαι μεσα )
-
γράψε λάθος ... μπέρδεψα τις σχολές...
-
λοιπον red επειδη ειμαι βεβαιος οτι θα σου αρεσει , μολις τελειωσεις (αμα δεν εχω βρει δουλεια και δε βρεις ουτε κι εσυ ) παμε μαζι ΟΒΑ
θα περασουμε γαματα
(και θα χεστουμε στο ταληρο ) -
ονειρο ζωής....
Περί Θητείας [#3]