Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
εν τω μεταξυ καμερες με μελετη οχι μαλακιες
ειχαν περασει κατι καμερες γυρω απο μια σημαντικη αποθηκη τιγκα στο μεταλλο , υπηρχε διπλα και καλωδιο υψηλης τασης
ολα τελεια τα εβλεπες κανενα παρασιτο φυσικα για αποκατασταση? ουτε λογος ετσι ηταν καλυτερα
μια φορα ειχε χαλασει το ποντικι, εγραφα καθε φορα που ειχα υπηρεσια στο χαρτι (παρατηρησεις) εκθεση ολοκληρη γιατι πρεπει να αλλαχτει το ποντικι τιποτα.. τιποτα.. τιποτα... τελικα βρηκα μια καλη εποπτρια που το εγραψε στο βιβλιο του εποπτη και μεσα σε μολις 2 μηνες εγινε η φοβερη δαπανη των 5 ευρω για το ποντικι
Με αυτη σου την πραξη το στρατοπεδο μετα την τεραστια αυτη δαπανη εκλεισε
Παντως στην μοναδα μου δεν ειχαν καθολου σκοπιες, επειδη ειμασταν 3 και ο κουκος .Μονο ενα φυλακιο πυρομαχικων ειχαμε, μονο τωρα στο τελος επειδη μπηκε λιγος κοσμος δωσανε την κεντρικη πυλη και οι καμερες σε εμας τις ειχαν οι αρχιλοχιες.
σε μας εκαναν σκοπετα και τα στελεχη (εχω κανει και νουμερο με στελεχος.. καψιμο, αν και μερικοι ηταν ατομαρες θα σου πω καμια φορα απο κοντα )
σε καποια φαση τα πηραμε ολα εμεις (και καμερες που παλια δε πατουσαμε)
βεβαια επειδη ειναι χωστηδες χειροτεροι απο τους φανταρους, επαιζαν πακετα μεταξυ τους
δηλαδη πριν το κοσμο καποια στελεχη εκαναν 3 υπηρεσιες , 3 συνεχιζαν να κανουν
(και στα πολυ δυσκολα 314-315 βαρουσαν ανθυπολοχαγοι θαλαμοφυλακες )
τα λαμογια εκαναν 1 ή καμια (το μηνα μιλαμε)
να με ρωταει αξιωματικινα τη δυναμη του λοχου (που ειχε 3πλασιαστει με τις εκλογες ) γιατι ειχε αρχισει να ψιλιαζεται τη δουλεια και να μου λεει 'μα καλα , εγω γιατι κανω ακομα 3 υπηρεσιες? και κατσε να δεις που με χωνει αυτος ο !#@$!#$#!^&$% , θα παω να κανω φασαρια'
ουτε τα κωλοφανταρα δεν καναν ετσι
να τρωνε μπιφτεκια απο φανταρους και να γινονται εξαλλοι
'20 χρονια στο στρατο και θα με στησει ο φανταρος?'
το καλυτερο ομως το ειχα ακουσει εγω στο ποστο που ειχε ερθει βιζιτα ο επιλοχιας λοχου (εγω αραζα αρνταν , πιο αραλικι πεθαινα) και να λεει: καλα εγω ολη μερα τρεχω και ο φανταρος καθεται ?
κριμα