-
Ο χρήστης farenight έγραψε:
Τα ίδια ισχύουν και για τους αστυνομικούς. Θείος μου συνταξιούχος αστυνομικός (όχι από σχολή, απλός μπατσάκος του δρόμου στην εποχή του) μου έλεγε πρόσφατα ότι πλέον είναι ήδη περισσότερα χρόνια συνταξιούχος από όσα δούλεψε (είναι γύρω στα 80 ετών) και ότι τώρα με τις μειώσεις του έχουν ρίξει τη σύνταξη στα €1.800 καθαρά αλλά 'ευτυχώς μου φτάνει μια χαρά' (πάλι καλά, άλλοι στη θέση του γκρινιάζουν και καταριούνται την κακιά τρόικα).
Τι μισθό και τι 'κρατήσεις' (πλασματικές πάντα) μπορεί να είχε ένας αστυνομικός του δρόμου τη δεκαετία του '50 και του '60, ώστε να δικαιολογείται σύνταξη για 30+ χρόνια ήδη (ζωή να 'χει ο άνθρωπος) η οποία πεσμένη είναι στα €1.800;;;Υ.Γ. Σόρρυ για το offtopic, μια και όλα αυτά είναι άσχετα με τη θητεία.
Σόρρυ αλλά παπάτζες σου λέει ο θείος σου. Εκτός αν ο μπατσάκος όπως τον λες, έχει μεγαλύτερη σύνταξη από Ταξίαρχο εν ενεργεία (υποστράτηγο εν αποστρατεία δλδ, έναν βαθμό πήρε όταν αποστρατεύτηκε όχι 2 που λες) από ΣΣΕ.
όπως το λέει και ο Angel αμέσως παραπάνω. -
1800 ευρω συνταξη σημερα πολλα ειναι. Εκτος εαν εφυγε με συνταξη ο Ν.Παπαγιαννοπουλος και δεν το μαθαμε.
-
Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
Ο Μπαμπινος ειναι της δουλειας...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Αν και νέος στην πιάτσα χχαχαχα
Διεγράφη flame bait [Mod]
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Διεγράφη flame bait [Mod]
Διεγράφη και το flame... Ρε σεις, πάτει καλά πρωί-πρωί ? [Mod]
-
Πολύ φωνή εδώ πέρα...
Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί...
Φοβήθηκαν κ ο Υφυπουργός κ ο Αρχηγός -
Ρε συ Πετράν έλεος... viewtopic.php?f=13&t=28237&start=7680
-
Φτάνει με τις γκαρίδες!!!
-
τώρα το ανακάλυψα από το Facebook
ρε σεις, κάτι τους έχουν βάλει στο ποτό, δεν εξηγείται αλλιώς
-
Απλά δεν τους τα είπαν και πολύ καλά εκεί. Στην ΣΣΕ δεν θα δεις τέτοια.
-
αυτο το Lag Στον ηχο ειναι απο το βιντεο η εχουν υπερηχητικη φωνη?
-
Μήπως έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω μποξεράκια σαν τα χακί που δίνουν στο στρατό?
-
μποξερακια επωνυμα σε χρωμα παραλλαγης πιθανων να μη βγαζει καμια μαρκα. σε μαγαζι με στρατιωτικα ειδη
θα βρεις αρκετα παντως αλλα οχι επωνυμα. δεν στοιχιζουν πανω απο 4-5 ευρω το καθε ενα. -
Δεν με νοιάζει το χρώμα.
Απλά με νοιάζει να είναι από αντίστοιχο υλικό. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλά δεν τους τα είπαν και πολύ καλά εκεί. Στην ΣΣΕ δεν θα δεις τέτοια.Στη ΜΥΕΑ αν δε γκαρίζουμε έτσι πέφτουν κρατήσεις για νωχελικότητα.
-
Σας μαθαινουν να φωναζετε και οχι να γαυγιζετε. Και σιγουρα οχι σε κλειστο χωρο.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ναι κάπως έτσι, αλλά πιο πολύ γαυγίζουμε.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μήπως έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω μποξεράκια σαν τα χακί που δίνουν στο στρατό?Μποξεράκια δίνουν τώρα; Εμάς μας έδιναν βρακί τύπου Walter White
-
και εγώ πέρσυ το άσπρο πάνω πήρα
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Μήπως έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω μποξεράκια σαν τα χακί που δίνουν στο στρατό?
Μποξεράκια δίνουν τώρα; Εμάς μας έδιναν βρακί τύπου Walter White
Τέτοιο έδωσαν πέρσυ στον αδερφό μου στην ΠΑ και η πλάκα είναι ότι ήταν τεράστιο και χώραγαν 2-3 σαν τον αδερφό μου .
-
Διαβάστε για το δράμα του παιδιου:
Περί Θητείας [#3]