-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Υπάρχουν γκρουπάκια καλοκαιριού;
Κολλέγιο ο στρατός.....Στην χάλασε ε;
Πρώτη φορά το ακούω και ομολογώ πως μου έκανε τρομερή εντύπωση.
Και τι νόημα έχει δλδ αυτό; Να πάει ο φαντάρος να κάνει τα μπάνια του; ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ;απλά στο 9μηνο δε γίνεται να πάρουν όλοι 2 γκρουπ όπως μόνο με χειμώνα πάσχα στο 12μηνο
έτσι παίρνουν όλοι 2, δε νομίζω ότι γίνεται να πάρεις και τα 3 με 9 μήνες θητεία
του αυγούστου όμως είναι μινι, 5ημερο μαξ.. κι εγώ δε πρόλαβα να το πάρω
και ο ρεντ πχ αν πρόλαβε του πάσχα δε θα προλάβει των χριστουγέννων και αν δε πρόλαβε του πάσχα θα πάρει καλοκαίρι και χριστούγεννα, του χρόνου το πάσχα θα είναι έξω
είναι απλά τα πράγματα, μη τρελαίνεσαι
γιατί ο ρεντ να έπαιρνε μόνο ένα γκρουπ και να χάσει και όλο το καλοκαίρι; κρίμα δεν είναι;
έχει που έχει έτσι κι αλλιώς λίγους η εσσο του(και κάθε εσσο της ανοιξης, κάθε χρόνο) , θα έμπαιναν ακόμα λιγότεροι αυτή τη περιόδο μόνο και μόνο λόγω γκρουπ
-
Δεν πρόλαβα του Πάσχα... Να ελπίζω στου καλοκαιριού η παίζει να μην ; θέλω μα πω ειναι στανταρτ;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν πρόλαβα του Πάσχα... Να ελπίζω στου καλοκαιριού η παίζει να μην ; θέλω μα πω ειναι στανταρτ;είναι στάνταρ το γκρουπ αυγούστου και δε γίνεται να μη το πάρεις όποιον και αν έχεις διοικητή, είναι διαταγή
θα πάρεις καλοκαιρινό και χριστούγεννα και δε θα πάρεις πάσχα, απλό
απλά για περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να περιμένεις να βγει η διαταγή γιατί κάθε φορά διαφέρει και πρέπει κάθε χρόνο να βγαίνει καινούρια
αν παίζεις μπάλα με κεπίκ σαν διαβιβαστής αυτά θα τα μαθαίνεις άμεσα δε θα περιμένεις να στα πούνε
-
Πάντως πέρσι, σε 'μας τουλάχιστον, γκρουπάκι το καλοκαίρι δεν είχε.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πάντως πέρσι, σε 'μας τουλάχιστον, γκρουπάκι το καλοκαίρι δεν είχε.αλήθεια; μαλακία αυτό... άρα παίζει να μη δώσουν και φέτος
εμένα μου έλεγαν οι προηγούμενοι ότι έδιναν
μπορεί να πλάκωσαν τίποτα bayern και να το κατάργησαν
-
Και τι νόημα έχει δλδ αυτό; Να πάει ο φαντάρος να κάνει τα μπάνια του; ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ;Να κάνει κανά μεροκάματο, να ρεφαρει στο γραφείο του (για να μην τον ξεχάσουν και αυτοί τελείως όταν τελειώσει η 9μηνη αναβολή απο την ζωή που εχει πάρει), να δει το αμορε, την ξενιτεμενη αδερφη κλπ κλπ
Που βλέπεις το παράλογο καρντια μου ;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πάντως πέρσι, σε 'μας τουλάχιστον, γκρουπάκι το καλοκαίρι δεν είχε.Φέτος εχει και φωφαρα...
-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Και τι νόημα έχει δλδ αυτό; Να πάει ο φαντάρος να κάνει τα μπάνια του; ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ;Να κάνει κανά μεροκάματο, να ρεφαρει στο γραφείο του (για να μην τον ξεχάσουν και αυτοί τελείως όταν τελειώσει η 9μηνη αναβολή απο την ζωή που εχει πάρει), να δει το αμορε, την ξενιτεμενη αδερφη κλπ κλπ
Στρατιώτης είστε αγαπητέ, δεν είστε πολίτης.
Τι μεροκάματα και ιστορίες είναι αυτά; Άμα θέλετε να δείτε το αμόρε, την αδερφή, τη μάνα κλπ να βγείτε στην πρωινή αναφορά του τάγματος και να ζητήσετε κανονική άδεια.
Όλα τα έχει προβλέψει η μαμά πατρίδα. -
-
Τα μισά θυμάστε !!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Τα μισά θυμάστε !!!
Που είναι το emoticon που ξερναααααειειειειειειειεί
-
Μόνο το κρέας τρώγονταν από αυτό Δημήτρη...
-
Τι μας λέτε ???? Υπάρχουν και πιό ευαίσθητοι και 'λεπτοί' ουρανίσκοι κύριος !!!
Και κάτι ακόμα για το τυρί κονσέρβα:
Οι 'γαματοι' Δκτές, με τον μερακλή μάγειρα, το 'πέρναγαν' στο συσσίτιο σαν τυροκροκέτες!!! -
-
γκρουπακια καλοκαιριου?
σημερα το διαβασα 1η φορα αυτο. τοσοι γνωστοι και φιλοι εχουν παει φανταροι και για γκρουπακια καλοκαιριου
δε μιλησε ποτε κανενας. γνωριζω μονο τα γκρουπ χριστουγεννων, πρωτοχρονιας και πασχα.
ισχυουν τα γκρουπακια καλοκαιριου κανονικα βαση διαταγης η νομου? -
Στρατιώτης είστε αγαπητέ, δεν είστε πολίτης.
Τι μεροκάματα και ιστορίες είναι αυτά; Άμα θέλετε να δείτε το αμόρε, την αδερφή, τη μάνα κλπ να βγείτε στην πρωινή αναφορά του τάγματος και να ζητήσετε κανονική άδεια.
Όλα τα έχει προβλέψει η μαμά πατρίδα.Τα μεροκάματα αγαπητέ είναι ιστορίες ανθρώπων που τα έχουν ανάγκη...
Γιατι ο στρατός πλέον δεν προβλέπει οδοιπορικά πλην απο ενα με επιστροφή κλπ κλπΗ κανονική άδεια είναι μεν διαθέσιμη, στην γκαυλα του εκάστοτε διοικητή αν θα συο επιτρέψει...
Ειδικά η ατάκα 'δεν γίνεται γιατι το στρατοπεδο έχει υπηρεσίες' είναι για απύθμενο γέλια...Ο στρατός έχει αναλογικα ελαχιστεσ πραγματικές ανάγκες... Οι υπόλοιπες δημιουργούνται για να κάνουν κάτι τα φανταρα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόνο το κρέας τρώγονταν από αυτό Δημήτρη...Προτιμώ να μαζέψω χόρτα και να τα κάνω βραστά....μόνο στην ιδέα της γεύσης του συγκεκριμένου αρακά στο κρέας ανατριχιάζω.
Τι μας λέτε ???? Υπάρχουν και πιό ευαίσθητοι και 'λεπτοί' ουρανίσκοι κύριος !!!
Και κάτι ακόμα για το τυρί κονσέρβα:
Οι 'γαματοι' Δκτές, με τον μερακλή μάγειρα, το 'πέρναγαν' στο συσσίτιο σαν τυροκροκέτες!!!Μια δική μου συνταγή πάντως σε μέρα στο φυλάκιο που δεν έφταναν τα μακαρόνια για όλους ήταν 2 φέτες ψωμί+κιμάς+στρατιωτικό τυρί στην τοστιέρα και όσοι είχαν φάει τα μακαρόνια μας κοιτούσαν και το μετάνιωναν, τύφλα να χουν τα Panini
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
γκρουπακια καλοκαιριου?
σημερα το διαβασα 1η φορα αυτο. τοσοι γνωστοι και φιλοι εχουν παει φανταροι και για γκρουπακια καλοκαιριου
δε μιλησε ποτε κανενας. γνωριζω μονο τα γκρουπ χριστουγεννων, πρωτοχρονιας και πασχα.
ισχυουν τα γκρουπακια καλοκαιριου κανονικα βαση διαταγης η νομου?o tempora o mores
κι εγώ πρώτη φορά το ακούω, αλλά να μην πάει και μια Σκιάθο ο στρ?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231257312Τι να πεις ρε Καμπάλα, ο τύπος ήταν, είναι και θα είναι μια ζωή γύφτος, γλοιώδης και σκατιάρης. Δεν μπορώ, εύκολα, να σκεφτώ κάτι χειρότερο σε άνθρωπο. Πάντα έτρωγε από τα έτοιμα, πάντα καλοπερασάκιας.
Περί Θητείας [#3]