-
@qsis
Κιλα δεν εχασα ενδιαμεσα (νομιζω, δε ζυγιστηκα ποτε), οταν βγηκα (18μηνο) ημουν 6-7 κιλα παραπανω.Ετρωγα ΟΛΟ το προβλεπομενο φαγητο μου, οτι και να ηταν, και πηγαινα και για περισσευμα αν ειχε.
- Επινες σβελτα το προβλεπομενο ζεστο γαλα με κακαο (ή τσαι) πρωι-πρωι,
- ετρεχες σφαιρα στο ΚΨΜ και επαιρνες λαχταριστες μπεικονοπιτες με κυβους μπεικον μεσα (105 δρχ) ,
- μερικες φορες στην πρωινη εκπαιδευση ερχοταν με καροτσακι ο ΚΨΜτζης (οποτε το θυμοταν),
- το μεσημερι πλακωνες τα παντα με μπολικο ψωμακι, ελαιολαδο εξτρα στα παντα, καθαρισμα ο δισκος, (τσιμπαγες και απο τους κακομαθημενους διπλανους 'αχ δεν μου αρεσει αυτο' και περισσευμα αν υπηρχε
- απογευμα ΚΨΜ σαντουιτς οποτε προλαβαιναμε,
- βραδυ γερη δοση απο οτι ειχε + περισσευμα γιατι α) καποιοι δεν ετρωγαν βραδυ β) συνηθως το φαγητο ηταν 'χειροτερο' απο του μεσημεριου
Την πρωτη μερα που παρουσιαστηκαμε, (με πολιτικα, πριν ακομα φορεσουμε στολες) εφαγα και του διπλανου το μισο μπιφτεκι (δεν τρωγοταν αλλα πειναγα)
Το ιδιο βραδυ ο απεναντι δεν αγγιξε το ψαρι (αγνωστου προελευσεως) και εφαγε ενα πορτοκαλι μονο 'Καλα, εισαι μαλακας εσυ', σκεφτηκα και του το βουτηξα.Στην ουρα για τα εστιατορια επαιρνα αυτους που δεν τους αρεσε το τυρι φετα (η αδυναμια μου) και τους εβαζα μπροστα μου. Μετα πλακωνομουν με τον εστιατορα για να παρω τις μεριδες τους που ειχαν αφησει.
Πολυ τρεξιμο ομως μετα και καιγοντουσαν. Οχι τρεξιμο σε επιπεδο Ειδικων Δυναμεων (τοτε), αλλα παντα κατι εκανες καποια εκπαιδευση καποια αγγαρεια, πολυ σπανια ημασταν ακινητοι. Στο τελος αυτα χαλαρωσαν βεβαια, αλλα εμεινε η ορεξη εξ ου και τα κιλα.
-
-
Τι αλλο να εκανε ενα πεινασμενο 24χρονο παιδι, μπορεις να μου πεις?
Γελαω και εγω που τα θυμαμαι, ειδικα το σκηνικο με τη φετα. -
Εγώ τα έτρωγα όλα αλλά πάντα πειναγα κι άλλο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγώ τα έτρωγα όλα αλλά πάντα πειναγα κι άλλοΚΑΛΑ, ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ?
~1.80 υψος, 65 κιλα ημουν, 73 βγηκα, θα ελεγε κανεις οτι ηρθα στα σωστα μου.
-
Ρε παιδιά κι εγώ σαν το trident έτρωγα αλλά έγινα 95 κιλά γομάρι.
Κατά τις πρωινές καθαριότητες (έπαιρνα εξωτερικούς χώρους πάντα) καβάντζωμα πίσω από αποθήκες και κρουσάν γίγας που είχε φέρει εξοδούχος φίλος το βράδυ + σπαστό φραπέ.
Πρωινό Τσάι, γάλα, ψωμί, βούτυρο, μέλι χ2-3 φέτες.
Στα διαλείμματα των μαθημάτων κρουασάν τυρί γαλοπούλα ή μπουγάτσα φρέσκοπαραδωμένα από τοπικό φούρνο στο ΚΨΜ + γάλα κακάο.
Μεσημέρι ότι κι αν είχε επί 2, μέχρι και φακές με παστές σαρδέλες τσάκιζα (πολύ δίψα μετά).
Απόγευμα ΚΨΜ για παγωτάκι-κρουασάν-αναψυκτικό
Βραδινό πάλι τα πάντα χ2, ειδικά ατομική πίτσα με πατάτες τηγανητές και ρώσικη έτρωγα 3-4 μερίδες.
Στην σκοπιά το βράδυ πασατέμπο και καμιά σοκολατίτσα για να ξυπνάμε.Στην έξοδο βάζαμε στοιχήματα με τους σουβλατζήδες στο Ηράκλειο για το πόσα καρβελάκια με γύρο και γιαούρτι μπορούσαμε να φάμε, αφού πριν είχαμε ρουφήξει 2 φρέντο εσπρέσσο ο καθένας σε μισή ώρα σε γνωστό κουλτουροκαφέ.
Για έναν περίεργο λόγο όμως αυξήθηκαν οι αθλητικές μου επιδόσεις, έβγαζα αρκετά χλμ τρέξιμο την μέρα και πολλές κάμψεις, χώρια το κουβάλημα-έρπειν-στίβο-εκπαίδευση.
Μετά με τις δάφνες στο μπερέ βάρυνα απότομα -
Εγώ 59 κιλά ήμουν όταν μπήκα (πετσί και κόκαλο) 80 κιλά βγήκα.
-
Εγω στα ιδια μπηκα στα ιδια απολυθηκα....
ετρωγα ομως του σκασμου και καταναλωνα ενα σκασμο κωλοχαρτα επισης!
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ρε παιδιά κι εγώ σαν το trident έτρωγα αλλά έγινα 95 κιλά γομάρι.Κατά τις πρωινές καθαριότητες (έπαιρνα εξωτερικούς χώρους πάντα) καβάντζωμα πίσω από αποθήκες και κρουσάν γίγας που είχε φέρει εξοδούχος φίλος το βράδυ + σπαστό φραπέ.
Πρωινό Τσάι, γάλα, ψωμί, βούτυρο, μέλι χ2-3 φέτες.
Στα διαλείμματα των μαθημάτων κρουασάν τυρί γαλοπούλα ή μπουγάτσα φρέσκοπαραδωμένα από τοπικό φούρνο στο ΚΨΜ + γάλα κακάο.
Μεσημέρι ότι κι αν είχε επί 2, μέχρι και φακές με παστές σαρδέλες τσάκιζα (πολύ δίψα μετά).
Απόγευμα ΚΨΜ για παγωτάκι-κρουασάν-αναψυκτικό
Βραδινό πάλι τα πάντα χ2, ειδικά ατομική πίτσα με πατάτες τηγανητές και ρώσικη έτρωγα 3-4 μερίδες.
Στην σκοπιά το βράδυ πασατέμπο και καμιά σοκολατίτσα για να ξυπνάμε.Στην έξοδο βάζαμε στοιχήματα με τους σουβλατζήδες στο Ηράκλειο για το πόσα καρβελάκια με γύρο και γιαούρτι μπορούσαμε να φάμε, αφού πριν είχαμε ρουφήξει 2 φρέντο εσπρέσσο ο καθένας σε μισή ώρα σε γνωστό κουλτουροκαφέ.
Για έναν περίεργο λόγο όμως αυξήθηκαν οι αθλητικές μου επιδόσεις, έβγαζα αρκετά χλμ τρέξιμο την μέρα και πολλές κάμψεις, χώρια το κουβάλημα-έρπειν-στίβο-εκπαίδευση.
Μετά με τις δάφνες στο μπερέ βάρυνα απότομαΒαρυστομαχιασα μονο που το διαβασα. Χαχα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
~1.80 υψος, 65 κιλα ημουν, 73 βγηκα, θα ελεγε κανεις οτι ηρθα στα σωστα μου.Εγώ 59 κιλά ήμουν όταν μπήκα (πετσί και κόκαλο) 80 κιλά βγήκα.
Γίνατε ΆΝΤΡΕΣ στο στρατό δηλαδή
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
~1.80 υψος, 65 κιλα ημουν, 73 βγηκα, θα ελεγε κανεις οτι ηρθα στα σωστα μου.
Εγώ 59 κιλά ήμουν όταν μπήκα (πετσί και κόκαλο) 80 κιλά βγήκα.
Γίνατε ΆΝΤΡΕΣ στο στρατό δηλαδή
Ναι, τωρα που το λες... ετσι εγινε
Για πες τα δικα σου.
-
εχασα 8-9 κιλα στο κεντρο (ημουν 66-7 πριν μπω) και ξαναπηρα 5-6 στη μοναδα. τωρα ειμαι 58-60.
ετρωγα κανονικα μεσιμερι βραδυ + 2 τυροπιτες η ζαμπονοπιτες στις 10.00 το πρωι. σνακ και βλακειες ετρωγα πολυ σπανια
μονο σε σκοπια. παραγγελναμε πιτογυρα μερα παρα μερα (1 ετρωγα). -
1.85, 86 μπήκα, έφτασα 79 σε 3 μήνες και ξαναέγινα 87 μετά από άλλους 4, αποτυχία...
-
Στα ίδια κιλά είμαι με όταν μπήκα ΑΛΛΑ έχει εμφανιστεί ένα ολοστρόγγυλο σαμάρι περίγυρα της μέσης! Ποσότητα μεγάλη φαγητού ποτέ δεν βάζει κανείς τσιγκούναρος εστιάτορας ( τιγκάρουν τους δίσκους των στελεχών ) αλλά ρε σεις είναι τόσο βρωμερά μαγειρεμένο που αλήθεια δεν τους ζηλεύω τους δαφνοφόρους
-
γιατι οι φανταροι εστιατορες οταν σερβιρανε φαγητο τσιγκουνευοταν τις μεριδες δεν καταλαβα ποτε.
πεταγαμε στα σκουπιδια τονους φαγητο που δεν το ετρωγε κανεις. αληθεια ποσο δυσκολο ειναι να βγενει μια καναδεζα
μια φορα τη μερα και να δινει το φαγητο στο δημο, πχ να το δωσει στα συσσιτια (αν υπαρχουν ακομα αυτα)?
ενα μικρο δρομολογιο θα εκανε οπως ολα τα αλλα.ακομα θυμαμε το σμηνια που φωναζε σαν τρελος οτι θα με βγαλει στην αναφορα (ποια αναφορα?) γιατι ειχα παρει 5 μπαναδες.
-
γιατί είναι πουτάνας γιοι και βαριούνται να βγάλουν κι άλλοι φαΐ, οπότε προτιμούν να το πετάξουν κάνοντας οικονομία
άσε με γιατί σαν σερβιτόρος, αλλά και σαν απλός τύπος που πάω να φάω έχω κάνει μεγάλους τσακωμούς με κουζίνα
μαγείρευαν που μαγείρευαν χάλια, δεν ήθελαν να δίνουν και ποσότητα
αλλά εκεί που μου τη βίδωνε είναι με τα στελέχη που μπούκαραν στη κουζίνα και βουτούσαν πράγματα συνέχεια
και οι γιωτόμπαλοι μάγειρες για να τα έχουν καλά με τους ξεφτίλες έκαναν τα στραβά μάτια
-
τι εννοεις 'βουτουσαν' πραγματα?
θυμαμε μια φορα ειχαμε μεινει εγω και αλλοι 2 να μαζεψουμε τα εστιατορια.
μας λεει ο τυπος να παμε 1.5 ταψι μεγαλα κοκ στο ψυγειο. στο ψυγειο εφτασε 1.5 ταψι αδειο. -
Θα σου πω το πιο απλό....τα φρέσκα ψωμιά έφευγαν δύο δύο στα χέρια στελεχών το μεσημέρι! Σε εμάς έμεναν τα μπαγιάτικα
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατί είναι πουτάνας γιοι και βαριούνται να βγάλουν κι άλλοι φαΐ, οπότε προτιμούν να το πετάξουν κάνοντας οικονομίαάσε με γιατί σαν σερβιτόρος, αλλά και σαν απλός τύπος που πάω να φάω έχω κάνει μεγάλους τσακωμούς με κουζίνα
μαγείρευαν που μαγείρευαν χάλια, δεν ήθελαν να δίνουν και ποσότητα
αλλά εκεί που μου τη βίδωνε είναι με τα στελέχη που μπούκαραν στη κουζίνα και βουτούσαν πράγματα συνέχεια
και οι γιωτόμπαλοι μάγειρες για να τα έχουν καλά με τους ξεφτίλες έκαναν τα στραβά μάτια
γιατι οι φανταροι εστιατορες οταν σερβιρανε φαγητο τσιγκουνευοταν τις μεριδες δεν καταλαβα ποτε.
πεταγαμε στα σκουπιδια τονους φαγητο που δεν το ετρωγε κανεις. αληθεια ποσο δυσκολο ειναι να βγενει μια καναδεζα
μια φορα τη μερα και να δινει το φαγητο στο δημο, πχ να το δωσει στα συσσιτια (αν υπαρχουν ακομα αυτα)?
ενα μικρο δρομολογιο θα εκανε οπως ολα τα αλλα.ακομα θυμαμε το σμηνια που φωναζε σαν τρελος οτι θα με βγαλει στην αναφορα (ποια αναφορα?) γιατι ειχα παρει 5 μπαναδες.
και ναι και οχι, εχω την εντυπωση πως για να μπορεσεις να μοιρασεις φαγητο πρεπει να το ελεγξει πρωτα εκπροσωπος νομαρχιας με ειδικοτητα υγειας (ας το πει καποιος καλυτερα) δε μπορεις να δωσεις φαγητο ετσι χυμα. Οχι νομιμα τουλαχιστον
+1 για τα ψαρονεφρια και τις φρατζολες που παιρναν σπιτι τους διαφοροι. Σημειωση, ο πραγματικα στρατοκαβλος δεν πηρε ποτε τιποτα, αντιθετα κυνηγουσε να μοιρασει κωλοχαρτα που 'δικαιουνταν' οι στρατιωτες, ο ανθυπασπιστης ομως ο ημιλουγκρας, τσιμπαγε φαγακι λες και δεν ειχε φτηνο και καλο στη Λεσχη.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
και ναι και οχι, εχω την εντυπωση πως για να μπορεσεις να μοιρασεις φαγητο πρεπει να το ελεγξει πρωτα εκπροσωπος νομαρχιας με ειδικοτητα υγειας (ας το πει καποιος καλυτερα) δε μπορεις να δωσεις φαγητο ετσι χυμα. Οχι νομιμα τουλαχιστον
αυτό πού κολλάει;
Περί Θητείας [#3]