-
Απο εδω
viewtopic.php?f=5&t=21534
-
Απο εδω
-
Απο εδω
-
Golf και πασης ... Ευρωπης
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=10188
-
Μετα απο 13 χρονια με Σιτροεν Ξαντια αποφασισε ο πατερας μου να αγορασει καινουριο αυτοκινητο... Μετα απο την περιπλανηση μας σε ολες τις αντιπροσωπειες και αφου ειδαμε ολα τα αυτοκινητα που του ειχα προτεινει (πανω απο 15 διαφορετικα μοντελλα...) κατεληξε οτι του αρεσε περισσοτερο απο ολα τα αλλα το Nissan Qashqai. Μολις ειχε γινει και η εκπτωση απο το υπουργειο οποτε η τιμη για το Acenta/Tecna μαζι με την εκπτωση απο το green and win (680€) ηταν 20.200€ για αυτοκινητο με μεταλλικο χρωμα.
Επειδη η Nissan ειναι απο τις λιγες εταιριες που δεν εχει κανει ακομα σοβαρες εκπτωσεις προτεινα στον πατερα μου να περιμενουμε λιγο μηπως και γινει καποια προσφορα...
Στο ενθετο που εχουν οι 4Τ η αρχικη τιμη για αυτη την εκδοση για τον Μαιο ειναι 19.180€ (ενω για τον Απριλιο η αρχική ηταν 20.800€) και οτι η εκπτωση green and win ειναι 1050€. Η εκπτωση απο το υπουργειο ειναι περιπου 1000€ οποτε υπεθεσα οτι τα 620 € που λειπουν ειναι προφανως καποια επιπλεον εκπτωση που κανει η Nissan.
Πήγα λοιπον σημερα για να παρω την τελικη τιμη του αυτοκινητου και μετα απο τους υπολογισμους που εκανε ο πωλητης και χωρις να μου λεει αναλυτικα το κοστος για το αυτοκινητο,πινακιδες, μεταλλικο χρώμα κλπ μου λεει ενα ξερο 20.200€.
Του λεω μηπως ξεχασατε την εκπτωση του green and win?
Οχι μου απαντα...Για να μην σας κουραζω αλλο η εν λογω εκπτωση μου ειπε οτι ειναι 680€ και οχι 1050€ και την εχουν ηδη ενσωματωσει στα 19180€ που αναφερονται ως αρχικη τιμη. Για να γινει αυτη η εκπτωση θα πρεπει να εχεις καποιο παλιο αυτοκινητο τουλαχιστον 10ετιας το οποιο και θεωρητικα πρεπει να αποσυρεις αλλα στην πραξη μπορεις χωρις κανενα απολυτως προβλημα να το κρατησεις, να το πουλησεις ή να το κανεις οτι αλλο θελεις...
Προφανως η Nissan προδικαζει οτι ολοι οι πιθανοι αγοραστες της θα εχουν καποιο παλιο αυτοκινητο να αποσυρουν.....
Μετα απο ολα αυτα το θεωρω κοροιδια να αγορασουμε το συγκεκριμενο αυτοκινητο οταν ολες οι αλλες εταιριες κανουν μικρες ή μεγαλες προσφορες ενώ η Νissan θεωρω οτι προσπαθει να παραπλανησει τους πιθανους αγοραστες της...
Και κατι τελευταιο...Αν η εκπτωση λογω μειωσης του φορου ειναι οντως 1000€ σημαινει οτι η εργοστασιακη τιμη του αυτοκινητου ειναι περιπου 10.000€ δηλαδη τα περιθωρια κερδους για την Nissan για το συγκεκριμενο μοντελλο ειναι τεραστια....
-
Μετα την xantia , quasqai?? σα να πας απο 156 σε corolla...καλυτερα που δεν εκατσε θα με θυμηθεις..
-
-
Τα μικρομεσαια αυτοκινητα του φαινονται του πατερα μου πολυ μικρα και με περιορισμενο πορτ-μπαγκαζ. Τα μεσαια του αρεσουν αλλα εχουν μεγαλωσει υπερβολικα σε μηκος (χωρις να ειναι το ιδιο ευρυχωρα στο εσωτερικο τους εκτος φυσικα καποιων εξαιρεσεων...) και ειναι αβολα στο παρκαρισμα μεσα στην πολη ιδιαιτερα αν δεν εχεις και θεση παρκινγκ...
Το Qashqai του αρεσε γιατι του φανηκε πιο στιβαρο απο τα αλλα αυτοκινητα που ειδαμε και του δινει επιπλεον την δυνατοτητα να κινηθει και σε εναν ομαλο χωματοδρομο αν χρειαστει... (που σιγουρα θα του χρειαστει καποια στιγμη) χωρις τα αρνητικα των προσιτων οικονομικα τζιπ (καταναλωση, τζιπισια αισθηση, σκληρη αναρτηση)
Αυτα τα στοιχεια προφανως γοητευσαν και τον απροσμενα μεγαλο αριθμο αγοραστων που το προτιμησαν τους τελευταιους μηνες... -
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
Τα μικρομεσαια αυτοκινητα του φαινονται του πατερα μου πολυ μικρα και με περιορισμενο πορτ-μπαγκαζ. Τα μεσαια του αρεσουν αλλα εχουν μεγαλωσει υπερβολικα σε μηκος (χωρις να ειναι το ιδιο ευρυχωρα στο εσωτερικο τους εκτος φυσικα καποιων εξαιρεσεων...) και ειναι αβολα στο παρκαρισμα μεσα στην πολη ιδιαιτερα αν δεν εχεις και θεση παρκινγκ...
Το Qashqai του αρεσε γιατι του φανηκε πιο στιβαρο απο τα αλλα αυτοκινητα που ειδαμε και του δινει επιπλεον την δυνατοτητα να κινηθει και σε εναν ομαλο χωματοδρομο αν χρειαστει... (που σιγουρα θα του χρειαστει καποια στιγμη) χωρις τα αρνητικα των προσιτων οικονομικα τζιπ (καταναλωση, τζιπισια αισθηση, σκληρη αναρτηση)
Αυτα τα στοιχεια προφανως γοητευσαν και τον απροσμενα μεγαλο αριθμο αγοραστων που το προτιμησαν τους τελευταιους μηνες...Καλημέρα ,
Εχω και εγώ την ίδια άποψη με τον πατέρα σου για το συγκερκιμένο αυτοκίνητο και έχω καταλήξει να το πάρω παρόλο που αυτή την στιγμή στην αγορά κυκλοφορουν και άλλα αξιολογα μοντέλα με πολύ καλύτερες τίμες και προσφορές απ'οτι δίνει η Nissan το Qashqai...
Εμένα με εξόργισε ότι 2 μέρες πριν δώσει στην κυκλοφορία το μέτρο μείωσης των τελών ταξινόμησης η κυβέρνηση , η NIssan έκοψε τον άτοκο διακανονισμό που έιχε για το Qashqai ...
Πιστεψτε ότι είναι αρκετοι αυτοι που έκαναν πίσω στην αγορά του αυτοκινήτου μόνο και μόνο για το συγκεκριμένο θέμα...Σε μια περίοδο βέβαια που οι άλλες αντιπροσωπειες έδωσαν γη & ύδων συνδυάζοντας και την μείωση των τελών που έκανε η κυβέρνηση...
Πρέπει να το δει σοβαρά το θέμα ο Κος Θεοχαράκης αν και πιστευω ότι θα φανεί και απο τις ταξινομήσεις που έγιναν για τον μήνα Απρίλιο. -
_
Συγκριτικές Πωλήσεις Απρίλιος 2009 - Απρίλιος 2008
imerisia.gr > Βουτιά 49% στις πωλήσεις ΙΧ
Ταξινομημένες σύμφωνα με την % διαφορά:
renault +57%
alfa romeo +39%
hummer +14%
bmw -7%
audi -8%
mercedes -9%
land rover -20%
porsche -24%
toyota -32%
mazda -34%
saab -35%
ford -38%
honda -38%
volkswagen -38%
subaru -41%
lancia -49%
seat -50%
opel -51%
fiat -56%
lexus -57%
skoda -58%
chrysler -59%
citroen -60%
nissan -61%
smart -61%
jaguar -62%
volvo -62%
daihatsu -63%
mitsubishi -63%
peugeot -63%
suzuki -63%
kia -68%
mini -69%
chevrolet -70%
lada -70%
hyundai -76%
ssangyong -93%abarth -
changan -
dacia -_
-
αρα απο τη μειωση του ΤΤ μονο mercedes,bmw,audi ωφελήθηκαν και εχουν μονοψηφιους αριθμούς πτώσης ΜΠΡΑΒΟ στο ελληνικό κράτος
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
αρα απο τη μειωση του ΤΤ μονο mercedes,bmw,audi ωφελήθηκαν και εχουν μονοψηφιους αριθμούς πτώσης ΜΠΡΑΒΟ στο ελληνικό κράτοςΑυτό θα το δούμε συνολικά μετά το τέλος του μέτρου, αλλά θα δείτε ότι θα είναι για γέλια....
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
αρα απο τη μειωση του ΤΤ μονο mercedes,bmw,audi ωφελήθηκαν και εχουν μονοψηφιους αριθμούς πτώσης ΜΠΡΑΒΟ στο ελληνικό κράτοςεταιρίες, που πούλαγαν, ΜΟΝΟ με δόσεις ..... πήγαν απάτες ... από τις τράπεζες.
-
3 σχόλια:
[list:1iijmfkb] [:1iijmfkb]πουλήθηκαν τα μισά αυτοκίνητα από το 2008 [/1iijmfkb]
[:1iijmfkb]Renault & Alfa Romeo είχαν θετικά πρόσημα [/1iijmfkb]
[:1iijmfkb]8 Hummer έναντι 7 το 08. [/1iijmfkb][/list:u:1iijmfkb] -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
3 σχόλια:[list:1nq8e1w9]
[:1nq8e1w9]8 Hummer έναντι 7 το 08. [/1nq8e1w9][/list:u:1nq8e1w9]+15% λεγεται αυτο.
-
Με τη λίγη αριθμητική που ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η BMW με 723 ταξινομήσεις εμφανίζεται 15η στον κατάλογο, η Merc με 705 9η , η Audi με 654 11η και η Hyundai με 587 στην 5η θέση.
Υπάρχουν και άλλες αλλαξοσειρές απ' ότι βλέπω, Chevrolet κ.α.
ΥΓ. Μπήκε η BMW στην πεντάδα . Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Με τη λίγη αριθμητική που ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η BMW με 723 ταξινομήσεις εμφανίζεται 15η στον κατάλογο, η Merc με 705 9η , η Audi με 654 11η και η Hyundai με 587 στην 5η θέση.Υπάρχουν και άλλες αλλαξοσειρές απ' ότι βλέπω, Chevrolet κ.α.
ΥΓ. Μπήκε η BMW στην πεντάδα . Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία.
ισως ειναι η καταταξη απο το συνολο του ετους
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
...Μπήκε η BMW στην πεντάδα . Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία.Από το Γενάρη του 98, η καλύτερη θέση της BMW ήταν τον Ιούνη του 2008, 9η με ποσοστό 3.6%, ποσοστό
που ξαναπέτυχε το Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς αλλά ως 11η. Αμφιβάλλω αν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο
πριν το 1998, δύσκολα θα ξαναγίνει και στο μέλλον. -
hyundai -76% kia -68%
που πας χωρίς value for money και με κατα φαντασία σερβις για πάντα ρε!!! -
Οι εν δυνάμει αγοραστές KIA Hyundai και λοιπων φτηνών μάλλον στράφηκαν στα μεταχειρισμένα γι αυτό και η τεράστια πτώση.
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]