-
Μάλλον και η 3Ε έχει πάρει κάποια i30 .
-
Από τα 400 τα μισά τουλάχιστο θα είναι i10 να υποθέσω;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Από τα 400 τα μισά τουλάχιστο θα είναι i10 να υποθέσω;i20.
-
η lancia λεει εχει την μεγαλυτερη αυξηση με ποσοστο 500%!!
θα βαλλουν και ypsilon οι εταιριες ενοικιασης οχηματων? -
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
η lancia λεει εχει την μεγαλυτερη αυξηση με ποσοστο 500%!!
θα βαλλουν και ypsilon οι εταιριες ενοικιασης οχηματων?Εχουν βαλει ηδη απο περσι.. Απειρα νοικιαρικα και leasing..
-
Νέο trend στους δρόμους. Κόκκινο Panda pop mjt με ΙΡΕ 4***. Εχω δει τουλάχιστον 7 τις τελευταίες 5 μέρες
Τα μισα έχουν πλαίσιο leaseplan . -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Νέο trend στους δρόμους. Κόκκινο Panda pop mjt με ΙΡΕ 4***. Εχω δει τουλάχιστον 7 τις τελευταίες 5 μέρες
Τα μισα έχουν πλαίσιο leaseplan .coca cola
3E για την ακρίβεια
-
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -4-b_0.pdf
Ας ειναι καλα τα νοικιαρικα για αυτο το +21% του μηνα. -
2 911, 1 flying spur, 1 a7..
-
Εντάξει το Α7 δεν το λες και απ' τα πανάκριβα αμάξια, αλλά 911 και flyuing spur (!!!!). Υπάρχουν άνθρωποι ακόμα που αγοράζουν τέτοια αμάξια?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Από τα 400 τα μισά τουλάχιστο θα είναι i10 να υποθέσω;
i20.
Είχες δίκιο τελικά. Του i20 έγινε
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
2 911, 1 flying spur, 1 a7..Ε, να μην ταξινομήσουν και οι αντιπροσωπείες τίποτα...?
-
Α εκθεσιακα δλδ επειδη εχουν πολυ ζητηση, να τα επεξεργαζονται οι πελατες..
-
Βρε έχουν την ευκαιρία να ταξινομήσουν καναδυό 911 να τις ευχαριστιούνται τώρα το καλοκαιράκι και δεν θα το κάνουν??
-
Όσον αφορά τα ακριβά αυτοκίνητα που εμφανίζονται κατά καιρούς στις πωλήσεις.
Σε ταξίδι προς τα Μετέωρα είδα ολοκαίνουργιο Mercedes GLK με πινακίδες Θεσσαλονίκης και οδηγό Ρώσο Τουρίστα. Οπότε διόλου απίθανο τόσο οι 911 όσο και η Bentley να καλύπτουν και τέτοιες ανάγκες.
-
Η μία από τις 911 (4S) κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη από Θεσσαλονικιό.
-
Στα πορτοφόλια που απευθύνονται αυτά τα αμάξια, λεφτά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για πάντα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Στα πορτοφόλια που απευθύνονται αυτά τα αμάξια, λεφτά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για πάντα.Θα υπάρχουν, αλλά δεν τους έχω και για κορόιδα που να θέλουν να τα ακουμπάνε στο ελλ. κράτος
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Στα πορτοφόλια που απευθύνονται αυτά τα αμάξια, λεφτά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για πάντα.
Θα υπάρχουν, αλλά δεν τους έχω και για κορόιδα που να θέλουν να τα ακουμπάνε στο ελλ. κράτος
Αυτοί που τα έχουν αμφιβάλλω αν ακουμπάνε τπτ στο κράτος. Για να έχει κανείς το λιγότερο 150.000 για να πάρει μία porsche ή τα διπλά για να πάρει μία bentley όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι κανένας μισθωτός ή κανένας υπαλληλάκος των 1.000 ευρώ.
-
Αυτοι που εχουν τα χρηματα να τα αγορασουν εχουν και για να τα συντηρησουν (και φορολογικα)
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]