-
-
Lancia?
-
Fiat 850 Spider w/ hardtop
-
Πετυχα κι εγω ενα κοκκινο παλι στον κηφισο πριν 10 μερες που ειχα ανεβει..Ανοιχτο με οδηγο που θα ταν 20ρης οταν το αγορασε..Κατι τετοιους τους παω..
-
Καλημέρα, εχθες είδα τρεις φορές στα Βρηλισσια μια λευκή Ferrari 458 Italia ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.
-
Tην ειδες μια πηγαινοντας, γυρισες για να την ξαναδεις/σιγουρευτεις, και ξαναγυρισες συνειδητοποιωντας οτι δεν πας στον προορισμο σου.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Μια ερωτηση ...Σημερα το πρωι ειδα smart λευκο πισω απο το Αγ. Κωσταντινο στο δημοτικο θεατρο . Το συγκεκριμενο ηταν brabus με την διπλη μπουκα πισω , απλα ειχε λιγο διαφορετικο bodykit , κ τρυπητους δισκους μπρος πισω... Ειναι καποιο ειδικο μοντελο?Oχι,δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ σμαρτ με πισω δισκους(υπαρχουν καποια κιτ και καλα),το οτι ειχε την διπλη μπουκα δεν σημαινει αναγκαστικα οτι ηταν μπραμπους,αν μου δειξεις μια φωτο θα σου πω ενα προς ενα τι ειναι τα εξτρα
-
brabus πρεπει να ηταν φιλε μου , τωρα τι κ πως δεν εδωσα κ την τρελη σημασια. Ειτε ετσι ειτε αλλιως σμαρτ ειναι , απλα μου καναν εντυπωση οι τρυπητοι δισκοι μπρος πισω , που οσο κ show off να θες να κανεις με bodykit klp δεν βαζεις φρεναρες απο πραγματικα γρηγορα αυτοκινητα...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
brabus πρεπει να ηταν φιλε μου , τωρα τι κ πως δεν εδωσα κ την τρελη σημασια. Ειτε ετσι ειτε αλλιως σμαρτ ειναι , απλα μου καναν εντυπωση οι τρυπητοι δισκοι μπρος πισω , που οσο κ show off να θες να κανεις με bodykit klp δεν βαζεις φρεναρες απο πραγματικα γρηγορα αυτοκινητα...Επιανε τα 200 σε γκρεμο
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Tην ειδες μια πηγαινοντας, γυρισες για να την ξαναδεις/σιγουρευτεις, και ξαναγυρισες συνειδητοποιωντας οτι δεν πας στον προορισμο σου.μάλιστα ο οδηγός τσιμπούσε λίιιγο το γκάζι (ισα ισα ~3κrpm).
-
Κατακίτρινο Copen σήμερα το πρωί στο Χαλάνδρι
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Κατακίτρινο Copen σήμερα το πρωί στο Χαλάνδρικαι δεν ξερασες πρωινιατικα με την αηδια ?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
και δεν ξερασες πρωινιατικα με την αηδια ?
Αν σου πω ότι μου άρεσε...???
-
- Κιτρινη Corvette πριν 2 ωρες στην Ελευσινα. Σαν αυτη εδω
(δεξι κλικ => προβολη εικονας) -
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Αν σου πω ότι μου άρεσε...???
-
Μην είσαι κακός ... χειροποιητο αμάξι είναι! Το κίτρινο καναρινί βέβαια δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά ... το συγχωρώ.
-
Αν και το εμφανισιακό είναι θέμα γούστου, εμένα μου αρέσει πολύ.
Άμα το όδηγήσεις κιόλας θα το λετρέψεις.
Του χα κάνει test drive στη Θεσσαλονίκη, χωρίς κανέναν περιορισμό σε ταχύτητες και καφρίλες, και πραγματικά βγήκα με ένα ηλίθιο χαμόγελο από μέσα. Αν είχα τα λεφτά άνετα θα το παιρνα για καθημερινό. Βέβαια δε χώραγε ούτε το τσαντάκι μου μέσα.Από παρόμοιο test drive με 320 Ε92, απλά κόντεψε να με πάρει ο ύπνος. Πολύ ξενέρωτο αμάξι και το επιβεβαίωσα και δύο φορές ακόμα.
-
Ένα κόπεν θέλω και γω να οδηγήσω. Τεστ στην Θεσσαλονίκη πού; Σην νταϊχάτσου στον Φοίνικα, δίπλα στο Πλαίσιο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ένα κόπεν θέλω και γω να οδηγήσω. Τεστ στην Θεσσαλονίκη πού; Σην νταϊχάτσου στον Φοίνικα, δίπλα στο Πλαίσιο;Τελευταία ακούω για Prius, Copen κλπ κλπ... Βάζω και το σούσι στην εξίσωση....ρε μπας και είσαι τογιοτάκιας και δεν το ξέρεις;
-
Σούσι
Τογιοτάκιας όχι, μαζοχιστής σίγουρα: πήγα και πήρα και το tiida προ καιρού, ενώ μόνο που σκέφτομαι την είσοδο/έξοδο στο κόπεν πονάω
Carspotting [#6]